Çocuklara Bayram Hediyeleri

Çocuk hediyeleri
Çocukların hayatında bayramların yeri, yetişkinlere göre çok çok farklıdır. Çocuklar, yaşadığı kültürle, en fazla bayramlarda tanışır ve örf ve adet en fazla bayramlarda çocuklara öğretilir, misal, el öpme, misafirperverlik duygusu, büyüklere saygı gibi. Bunun yanında bayram çocuklar için hediye günüdür. Bayram harçlığı gibi, şeker gibi, hediye obje gibi. Çocukların bayramlardan aldığı haz, rutin diğer günlerle kıyaslanamaz bile. Kendi çocukluğumuzdan hepimiz biliriz, bayram sabahına ne kadar heyecanla gözlerimizi açtığımızı. Çocuklar için bayram hediye günüdür dedik ya, şimdi de çocuklara bayramda ne hediye alırız konusuna girmek istiyorum. Ben bugün çocuklara bayram hediyesi olarak daha çok onların yaratıcı yönlerine katkıda bulunmak için bazı hediye önerilerinde bulunacağım. Umarım verdiğim hediye seçenekleri çocukları da sizi de memnun eder.

Çocuklara Bayram Hediye Seçenekleri

konu çizgisi
Sihir Dersleri

Çocuklara Hediye Önerileri & Sihir Dersleri

Çocuklara bayramı eğlenceli hale getirmek için önerebileceğim bir hediye. Özellikle çocukların sihir yapma merakını herkes bilir, bu hediye bünyesinde 25 farklı numarayı barındırıyor ve çocukların eğlencelerine keyif katıyor. Eğlence hediye etmek isteyenlere… Marvin’s Magic hayret verici ve renkli sihirbazlık numaraları ile herkesi sihirbaza çevirmeye geldi! Genç sihirbazlar için özel hazırlanan bu 25 sihirden oluşan 3 farklı set ve 125 sihirden oluşan 1 toplu set çeşitleri ile herkesi büyülemek sizin için çok kolay olacak!

konu çizgisi

Çocuklara Hediye

Çocuklara İlginç Bayram Hediyeleri & Pinokyo Kalem Tıraş

Özellikle okula giden çocukların, bitmek tükenmek bilmeyen kırtasiye ihtiyaçları olur. Boya kalemi, tükenmez kalem, Çanta, silgi v.s. derken aileler eğitim dönemi boyunca, sürekli kırtasiye malzemesi evlerine taşırlar. Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz bu ürün de bir kırtasiye malzemesi. Orjinal bir kalem tıraş. Şimdi önereceğim hediye çocukların en sevdiği masal kahraman karakterlerinden Pinokyo’ya ait bir ürün. Hem en sevdikleri kahraman ve hem de okul araç gereçlerinden biri olan kalem tıraş bir arada. Çocuklar için ilginç hediye arıyorsanız, Pinokyo kalem tıraş iyi bir tercih olabilir.
konu çizgisi

Çocuklara Hediye

Çocuklar için Bayram Hediyeleri & Projeksiyonlu Led Işıklı Dijital Saat

Çocuklara, onların ilgisini çekecek türden İlginç, Doğum günü hediyeleri bakıyorsanız, bence bu ürünü kaçırmayın. Gördüğünüz Projeksiyon Led’li dijital saat, duvara led ışıkları ile saati yansıtıyor ve gece çocukların odası, ışıl ışıl, şıkır şıkır oluyor. Mavi, yeşil, ve kırmızı renkteki ışıklar tavana ve duvarlara yansıtılabiliyor. Bu hediye ürün ile bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz. Birincisi, çocuklara saat hediye etmiş oluyorsunuz, ikincisi ise gece lambası. Kesinlikle orijinal bir hediye. Bu ürünü yılbaşı hediyesi olarak de düşünebiliriz.

konu çizgisi

çocuklara hediye

Çocuk Hediyeleri & Angry Birds Peluşları

Çocukların teknoloji ile ilişkileri, son on yılda inanılmaz bir hızla arttı. Arık o kadar ki, teknolojideki her gelişmeden ebeveynlerinden daha önce haberdar olmaya başladı çocuklar. Şimdiki hediye önerim, iphoneların meşhur kuşları Angry Birds’lar. iPhonelarla oynanarak tüm dünyayı şöhrete ulaşan Angry Birds çılgınlığı şimdi peluşları ile karşınızda! Bu kırmızı, sarı, mavi, siyah, beyaz ve hatta kötü karakter yeşil domuz figürü ile Angry Birds çılgınlığını canlı canlı yaşamaya hazır olun. Bu gerçek Angry Birds figürleriyle oynarken diğer iPhone oyununu oynamayı artık hiç aklınızdan bile geçirmeyecekseniz! Gerçeğiyle oynarken, iphone oyununu oynamak size çok sıkıcı gelecek…Kızgın Kuşlar Angry Bird ün modellerini sıktığınızda aynı oyundaki gibi sesler çıkarmaktadır. sesli eğlence size bekliyor.
konu çizgisi

çocuklara hediye

Çocuklara Bayram Hediye & Şimşek USB Çoklayıcı

Bir çok hediye önerisi başlığı altında çocukların teknolojiye olan meraklarından bahsetmiştim. Şimdi yine bu yönlerini ilgilendirecek bir hediye önerisi. USB çoklayıcı. Artık USB’siz hemen hemen hiçbir cihaz kalmadı. Elektronik olan herşeyi bilgisayarlara USB’lerle aktarıyoruz. Ama bilgisayarlar üzerinde en fazla 2-3 tane USB çıkışı oluyor, işte bu Şimşek şeklindeki USB çoklayıcı çocukların oldukça işine yarayacak şık bir ürün.
konu çizgisi
çocuklara hediye

Çocuklar için Hediyeler & Çikolata USB Çoklayıcı

Bütün çocuklar çikolataya bayılır ve çikolataya karşı koyamaz. Şimdi önereceğim hediye çikolata görünümlü USB çoklayıcı. Sizce de doğum günlerinde böyle bir hediye iyi bir fikir sayılmaz mı? Bu arada aman küçük çocuklara dikkat, bunu gerçek çikolata sanıp yemeye filan kalkmasınlar.
konu çizgisi

Kırmızı Şimşek Araba Mouse
Kız-Erkek Çocuklara Hediyeler & Kırmızı Şimşek Araba Mouse

Çocuklara doğum günlerinde hem onları mutlu edecek hem de cebime uygun hangi hediyeyi alırım diyorsanız size araba şeklindeki bu mouseyi öneririm. Sıradan mouse’lardan sıkılan çocuklar için oldukça şık ve güzel bir mouse. Bu sebepten, Çocuklara yaş günü hediyesi veya Yılbaşı Hediyesi, Karne Hediyesi olarak, bu ürünü, hediye öneri listeme alıyorum…
konu çizgisi

Renk Degistiren Saat

Çocuklara Uygun Fiyatta Hediyeler & Renk Değiştiren Led Gece Lambası

Çocukların yatak odalarını daha keyifli bir hale sokmak ister misiniz? Hem Tarih, hem alarm, hem de gece lambası. bu inanılmaz fiyata. Bence çok makul ve güzel bir hediye olacaktır. Çocukların yatak odası geceleri gök kuşağı gibi olacak.
konu çizgisi

çocuklara hediye

Çocuklar için Bayram Hediyesi & Yıldız Işıklandırması Projektör

Açık ve bulutsuz bir gecede, hiç sırt üstü uzanıp yıldızlara baktınız mı? Eğer bu dediğimi yaptıysanız böyle bir manzaranın ne kadar hayret verici olduğunu siz de düşünmüşsünüzdür. Böyle bir manzara karşısında, insan ne kadar da rahatlıyor ve kendini özgür hissediyor değil mi? Hiçbir engele takılmadan gözünüzün görebileceği en küçük yıldıza bakıyorsunuz. Bunun yanında bu manzara karşısında, yaşadığımız gezegenin aslında ne kadar küçük bir yer olduğunu insan düşünüyor, ışığı size ulaşan yıldızda hayat var mıdır acaba, evrenin bir sonu var mıdır acaba? İnsan İnsanoğlunun bilinmeyeni çok fazla olan evrene karşı merakı yıllar yılı hep devam ediyor. bakmaktan keyif aldığınız yıldızlı geceler artık evinizin içerisinde! Evinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı güzel bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir atmosfer katacak. Çocuk odalarına da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz… Yıldızların altında uyumak, onlar için oldukça keyifli olacaktır…
konu çizgisi
Özel Hediye

Çocuklara Bayram Hediyesi & Nefes Alan Oyuncak Sevimli Hayvanlar

İnsanın şu fotoğraftaki gibi sevimli bir köpeğinin olması, inanılmaz güzel bir duygu olurdu sanırım. Apartman hayatının getirdiği en büyük zorluklardan biri, evlerimizde dilediğimiz gibi hayvan bakamıyor olmamızdır. Zavallı hayvanlar! maalesef, Dünya’yı tek başımıza sahiplenmiş durumdayız. Hayvanlara nefes alma şansı bile tanımıyoruz. İşin bu acı yönü bir tarafa, evinizde belki canlı hayvan beslemekte sıkıntı duyuyorsunuzdur, ama içinizdeki hayvan sevgisini, bu nefes alan sevimli hayvancıklarla gidermek isteyebilirsiniz.
konu çizgisi
Piramit Kalemtıraş

Çocuklara İlginç Hediyeler & Mısır Piramidi Kalemtıraş

Yani kimin tasarımı ise cidden ağzım açık kaldı ve hayran kaldığım bir tasarım. Basit bir kalemtıraş bu kadar mı güzel tasarlanır. Yani böyle bir kalem tıraş masanız dayken bence herkesin gözü bu mısır piramidi şeklindeki kalem tıraşta olacak. Bildiğiniz üzere, Mısır piramitlerinin tarihi M.Ö. 2600’lere dayanıyor. Bu devasa yapıların nasıl inşa edildikleri hala gizemini koruyor. Mısır’daki 138 tane piramit, binlerce yıldır tüm ihtişamlarıyla zamana karşı direniyor. Altın renkli bir piramit de sizin çalışma masanıza geliyor. Son derece şık bu piramit, bir biblodan daha fazlası, o bir kalemtıraş. Piramidin ortasında kral mezarı değil, bildiğimiz bir kalemtıraş bulunuyor.
konu çizgisi

CEVAP VER