İlginç Banyo Hediyeleri

ilginç banyo hediyesi

Genelde herkes, bir eve hayırlı olsun veya güle güle oturun ziyaretlerine gittiklerinde, tablo, süs eşyaları ve benzeri hediyeler götürmeyi düşünür. Ama siz bu konuda bir farklılık yapıp ve bu geleneği kendi çapınızda değiştirip, ev hediyesi olarak, banyo için kullanılabilecek türden armağanlar düşünmeye ne dersiniz? Gerçekten de hediye tercihlerinizde farklı fikirler, kişilerinde farklılığını ortaya çıkartır. Bu yüzden farklı bir hediye tercihi düşündüğünüz için, sizi bu cesaretinizden dolayı tebrik etmek lazım. Ev banyo hediye fikirleri ile selamlar. Ev ziyaretlerine hangi hediyeler ile gidilmeli, ilginç ev hediyesi ne alınır gibi sorulara cevap arayacak ve ev hediyesi ile ilgili hediye tavsiyelerinde bulunmaya çalışacağız. Bizim için özel ve önemli olan insanların hayatını ilgilendiren mutlu gelişmeler aslında bizleri de ne kadar çok mutlu ediyor öyle değil mi? Çünkü birlikte yaşamak demek, ben olmaktan öteye geçip, biz olmayı öğrenmek demektir. Dolayısı ile sevdiğimiz insanların hayatında önemli olan her şey, her gelişme aslında bizleri de ilgilendiren ve önemsememiz gereken şeylerdir. Uzun yıllar boyunca hayallerini kurdukları ve henüz yeni bir ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan dostlarımız ile bu mutluluğu paylaşmak da işte böyle bir şeydir. Hediyeleşmek, insanları birbirlerine daha çok yakınlaştıran, sosyalleştiren, hayatı paylaşmayı öğreten çok önemli bir olgudur. Çünkü sevdiğiniz birine hediye vermeniz demek, o kişinin en mutlu anında, mutluluğuna ortak olmaya, onun mutluluğunu paylaşmaya çalıştığınızın en güzel delilidir.

Ev Banyosu İçin Hediye Fikirleri

konu çizgisi
Ev Hediyeleri

İlginç Banyo Hediyeleri -Ağaç Kütüğü Kutular


Tasarım sınır tanımıyor. İnsanoğlunun yapabileceklerinin sınırı, kendi hayal gücüdür. Bu ürün de basit ama oldukça güzel tasarlanmış bir ürün. İnsanlar doğaya ne kadar da hasret değil mi? Bir ağaç kütüğü bile insanı ne kadar cezbedebiliyor. Neyse bu ürün ağaç kütüğü şeklinde kutu. Bunun içine dilerseniz çoraplarınızı, dilerseniz İç çamaşırlarınızı v.s. koyabilirsiniz. Ağaç kütüğü şeklindeki kutuları isterseniz salonunuza dekoratif amaçlı koyabilir evdeki bazı malzemeleri içine yerleştirebilirsiniz. Hatta içine çiçek bile konabilir…
konu çizgisi

Silah Tuvalet Fırçası

İlginç, Değişik Hediyeler-Tabanca Şeklinde Tuvalet Fırçası

Bloguma eklediğim her yeni hediye üründe beni hayrete düşüren ürünler oluyor. Bunlardan biri de gördüğünüz tabanca şeklinde tuvalet temizleyicisi bir fırça. Ev hanımları tuvalet temizliği konusunda oldukça hassastırlar, artık tabanca fırça ile kendilerini bir amerikan ajanı olarak mı hissederler bunu bilemiyorum. Ama en azından tuvalete giren diğer vatandaşlar, ev ahalisi, çocuklar, karşılarında tabanca şeklinde bir temizlik aracı gördüklerinde, Tuvalet temizlik işine kayıtsız kalamayacaklardır. Çünkü o tabanca bir gün çekilecek belli! Alternatif ve komik ev hediyeleri arıyorsanız, önerebilirim…

konu çizgisi

orijinal hediyeler

İlginç Banyo Hediyeleri & İlginç Burun Sıvı Sabunluk


Evinizde veya ofisinizde lavaboyu kullanan misafirlerinizin, burun şeklindeki sıvı sabunluğu gördüklerinde, yüzlerinin alacağı şekli şimdiden merak ediyorum açıkçası. Karadenizliler’in en meşhur oldukları fiziksel özelliği kemerli burunlarıdır, hediye olarak önerdiğim burun, kemerli olmasa da, kesinlikle orijinaline çok yakın bir burun! Hem de, bu burun sıvı sabunluk olarak kullanılıyor. Dikkat çeken ve enteresan olan bu ürünü, sevgililer gününde erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz gibi, ofis ve ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. İlginç hediyeye dair bütün kriterleri yerine getiren çok güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum.

konu çizgisi

ilginç banyo hediyeleri

İlginç Banyo Ürünleri & El Baskılı Peştamal


Sevgilinize hem esprili, hem de şaşırtıcı bir hediye arıyorsanız, karşınızda El Baskılı Peştamal! Peştemal ve kullanıcısı arasında samimi bir bağ kuran bu harika ürün, hediye edilen kişide şaşkınlık uyandıracak cinsten! konu çizgisi
Mavi Led Işıklı Musluk

İlginç Hediye Tavsiyeleri & Mavi Led Işıklı Musluk


Öyle bir hediye hayal edin ki, bu hediyeyi verdiğiniz kişinin hediyeyi gördüğünde hayretler içerisinde, ağzı açık kalsın. Bu hediye ürün, cidden de böyle bir hediye Şaka değil! Tam bir tasarım harikası. Led ışıkları olan bu ilginç musluk, suya hayat verecek. Şeffaf ve renksiz olan su, mavi LED ışıkların kattığı efektle bambaşka bir havaya bürünecek. Tabi ki evlerin ve banyoların ambiyansı da değişecek. 3 adet pille çalışan bu ilginç Led ışıklı musluk ile evinizde elektrik kesintisi olduğunda veya banyonun ışığı kapalıyken bile rahatlıkla dişlerinizi fırçalayabilir, ellerinizi mavi suyun ahengine bırakabilirsiniz.
konu çizgisi
ısıya Duyarlı Duş Başlıkları

İlginç Hediye Seçenekleri & Isıya Duyarlı Duş Başlıkları


Bazen bir hediyeden bir şeyler beklersiniz, yani bir amacınız vardır, örneğin hediyeyi verdiğiniz kişinin o hediyeyi açtığında yaşadığı şaşkınlığı görmek istersiniz. Yani hediye seçerken kişiyi şaşkına çevirecek bir hediye araştırırsınız. Sıkı durun şimdi size bu konuda bir müjdem var! Cidden ilginç hediye konusunda son nokta! Hepimizin başına gelmiştir, duşa girersiniz suyu kontrol etmeden, kafanızı duş başlığının altına koyarsınız ve sürpriz! Buz gibi suyun altına girdiğinizi o an fark edememişsinizdir! Ama elin oğlu buna bir çözüm bulmuş; Suyun sıcaklığına göre renk değiştiren bir duş başlığı icat etmiş. Su, sıcak aktığında kırmızı, soğuk aktığında mavi ve ılık olduğunda ise yeşil akıyor. Dolayısı ile siz de banyo da su soğuk mu sıcak mı şeklinde bir sürpriz yaşamıyorsunuz… Nasıl iyi fikir değil mi? Bence hediye için kaçırılmayacak bir ürün…
konu çizgisi

Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti


Şimdi bahsedeceğim hediye, erkeklerin çok işine yarayacak tipte ve erkek kişisel bakımı ile ilgili bir hediye! Bu hediyeyi özel ve anlamlı kılan tarafı ise her zaman sevdikleriniz için hediye edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğumuz kişiye özel bir ürün olması! Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setini yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Erkek sevgiliniz titiz ve bakımlı olmaya her zaman önem veren biriyse bu hediye onu çok mutlu edebilir. Üzerinde isim ve soy isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti sevgilinizin kendine olan güveni daha da artacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti içerisindeki, tırnak makası sayesinde kişisel bakım, daha da kişiye özel hale gelecek. Banyoda diğer aile bireyleri ile tırnak makasınızın karışması sizi rahatsız ediyorsa tavrınızı bu set ile gösterebilirsiniz. Bunlarla birlikte içerisinde 1 adet mavi tükenmez kalem, 1 adet 0.7 uçlu kalem ve 1 adet tırnak makası bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti ile artık kimse sizin özel eşyalarınıza dokunamayacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setinin içindeki metal parçalar üzerine lazer işleme yöntemi ile belirtmiş olduğunuz isim yazılmaktadır. Bu ürün aynı zamanda iyi bir ev hediyesi de olabilir.
konu çizgisi

erkek hediyeleri

Banyo Hediyeleri & Radyo FM tıraş Aynası


Yine Eşinizin, sevebileceğini umduğum bir hediye daha… Erkekler hayatlarının önemli bir bölümünü malum traş olarak geçirirler işte siz de O’na tıraş olurken keyiflenmesini sağlayacak bir ürün hediye etmek istemiz misiniz? Hem radyo, hem de tıraş aynası olarak kullanabileceği çok şık ve kullanışlı bir ürün. Sevgiliniz veya eşiniz için tıraş olmak bu ürün sayesinde artık bir işkenceden çıkıp çok güzel bir keyife dönüşecek. Ürünün en güzel özelliği LED ışığı sayesinde traş olmayı kolaylaştırması. Duruşu ve açısı tıraş olmak isteyen erkeğin yüzünüzü aydınlatmak üzere ayarlanmış akıllı bir aynası bulunmaktadır. Diğer bir özelliği buğulanmayan bir ayna sahip. Radyo Fm tıraş aynası kadar erkeklere yardımcı olacak başka bir traş aynası daha bulamayacaksınız! Ürün 4 adet AA pil gerektirir. Ofis veya Büroya hediye olarak inanılmaz güzel bir tercih olacaktır.
konu çizgisi
Banyo Zaman Ölçer

İlginç Hediyeler-Banyo Zaman Ölçer


İşlerinizi dakik yapmak durumundaysanız, yani sürekli bir yerlere geç kalma gibi, zaman konusunda bir takım sıkıntılar yaşıyorsanız. Buyurun size zaman ölçer cihazı. Aslında bir kum saati desek daha doğru olur. Özellikle banyo için tasarlanmış bir ürün. Banyoda geçirilen zamanı size bildirecek. İlgilenen varsa buyursun. Bu ürün ile banyo keyfiniz artık yarım kalmayacak ve bütün randevularınıza zamanında yetişeceksiniz. Banyo zaman ayarlayıcı ile duşta gereğinden fazla zaman harcama da tarih olacak! Banyo zaman ölçer kullanın hem vakitten, hem de nakitten kazanın. Belki de siz çocukken banyoya önce girmek istemeyip, girdikten sonra da parmakları sudan buruş buruş olana kadar çıkmak istemeyenlerdendiniz. Bu durumda banyo zaman ölçer tam da size göre! Bir çok kişi banyoda ki zamanının büyük bir kısmını duş başlığını kullanarak, klip çekmek ile harcar, bir süre şampuanlı saçlarıyla bir sürü saç modelleri dener. Birkaç dakika akan suyun sıcaklığını ayarlar. Birazcıkta hayatını irdeledikten sonra sadece 5 dk da vücudunu ve saçını yıkayıp çıkar. Ama Banyo Zaman Ölçeriniz olsaydı kısıtlı olan zamanınızı en iyi şekilde geçirirdiniz. Bu ürün ile hem zamandan hem de su, elektrik, doğalgaz, şampuan masraflarından tasarruf edersiniz.
konu çizgisi
Banyo Paspası

İlginç Hediyeler -Banyo Küvet Paspası


Ev içerisinde suyun en fazla kullanıldığı alanlar banyo küvetleridir. Küvetlerin üretiminde kullanılan malzemenin, şık görünümlü olması için parlak ve pürüzsüz yüzeyler olması sebebi ile kayma, düşme gibi riskler içerisinde barındırır. Bu durum özellikle yürümeyi yeni öğrenen bebekler ve yerlerinde bir dakika bile duramayan hiper aktif veya hareketli çocuklar için oldukça tehlikelidir. Gerçi kayma ve düşme riski sadece çocuklar için değil aynı zamanda yaşlılar için de bu riskler geçerlidir. Aman! Ne çok uzattım. Bu gördüğünüz ürün, banyo küvetlerinde kullanabileceğiniz şık ve kaydırmaz bir küvet paspası.
konu çizgisi
Köpük Sabunluk

İlginç Hediyeler-Köpük Sabunluk

Sıradan sabunluklardan bıktıysanız ve değişik tasarımlı şeylere ilginiz varsa size güzel bir haberimiz var! Ne mi? Köpük Sabunluk! Artık hiç kaybolmasını istemediğiniz köpüklerden yapılmış müthiş tasarımlı bir sabunluk olarak banyonuza fark katmaya geldi. Köpük Sabunluk ile artık kaybolmasını hiç istemediğiniz köpükler hep karşınızda gözlerinizin önünde duracak. Köpük Sabunluk bir yandan sabununuzu kaydırmadan sabitlerken, bir yandan da etkileyici görünüşü ile banyonuza ve tuvaletinize bambaşka bir hava katacak. En müthiş sabunluklardan biri olmaya aday Köpük Sabunluğunuza bakmaya siz de, misafirleriniz de doyamayacak. Köpük sabunluk kadar eğlenceli ve hoş bir sabunluk başka bir yerde görmeniz imkansız Bu müthiş sabunluk yüzünden banyodan çıkmak istemeyeceksiniz desek belki de abartmış olmayız!
konu çizgisi
Diş Macunu Havluluk

İlginç Hediyeler-Diş Macunu Dev Kağıt Havluluk

Banyonuzda uzun zamandır bir fark, bir değişiklik arıyorsanız ve banyonuzdaki sıradanlıktan bıktıysanız, Diş macunu şeklindeki havluluk ile banyonuz artık çok çok renkli ve eğlenceli olacak. Dev Diş Macunu Havluluk ile banyonuzda tuvalet kağıdını nereye koysam? derdiniz son bulacak. Her gün kesinlikle en az bir kere uğradığımız banyoda, artık yeni tasarımları görmenin sırası! İnsanın aklına en iyi fikirler banyodayken gelirmiş ya! Diş macunu havluluk yaratıcı tasarımı ile size de eminiz çok ilham verecektir. Diş macunun yeri elbet banyodur ama bu ürün aslında bir Diş Macunu Havluluk olduğu için ofiste, mutfakta, salonda, oturma ve yatak odalarınızda, arabada istediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece Tuvalet kağıdı da değil isterseniz pamuk, çöp poşeti, buzdolabı poşeti de koyabileceğiniz bu kap, hem eğlenceli hem de çok kullanışlı. Üzerinde bulunan askısı sayesinde isterseniz asın isterseniz de vantuzu sayesinde düz bir zemine yapıştırın.
konu çizgisi
UHU HAVLULUK

İlginç Hediyeler- UHU Dev Kağıt Havluluk


Yukarıda diş macunu için yazdığım yazının aynısını buraya da eklemekte bir mahzur yok! İnsanın aklına hep en güzel fikirler tuvalette gelir yaa! Cidden kesinlikle bu ürünü tasarlayan tasarımcı bu fikri tuvalette iken aklına getirmiştir. Bu gördüğünüz ürün, Selpak havlu veya ıslak mendil koyabileceğiniz dev diş macunu şeklinde bir havluluk. Salon, ofis, mutfak, banyo ve tuvalet için değişik bir havluluk arıyorsanız buyurun .Banyo ve tuvaletlerde göreceğiniz tuvalet kağıdı tutucularına inanamayacaksınız! Çünkü bu kocaman uhu kutusunun içinden, uhu yerine kağıt havlular çıkacak! Banyonuzda, mutfağınızda, ofis masanızda… kısaca her yerde bu sıra dışı uhu ile temizliğin keyfini yaşayın. Standart boylardaki bütün tuvalet kağıtları Uhu Havluluk’a rahatlıkla yerleştirilebilinmektedir.
konu çizgisi
Diş Fırçası Kabı

İlginç Hediyeler-Diş Fırçası Kabı

Çocuklara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak olukça meşakkatli bir iştir. Bunu bizzat ben kendim yaşadım. Çocuklara yemek sonrası hemen dişlerini fırçala demek yerine, birlikte banyoda diş fırçalamak daha doğru ve çocuk için rol model alma konusunda daha etkili bir yoldur. Neyse, dişler fırçalandıktan sonra, kurulanmayan ve ıslak kalan diş fırçalarının zamanla bakteri ve mikrop yuvasına döndüğünü biliyor muydunuz? Bunun için geliştirilen çözüm; Diş fırçasının, dişle temas eden yüzeyinin bir kap içerisinde saklanmasıdır. Çocuklara diş fırçalamayı sevdirmek için sevimli hayvan figürleri içerisinde Diş fırçası kabı hediye edebilirsiniz. Çocuklar bunu bir oyun olarak gördüklerinden, sırf bu kabın içerisine fırçalarını koymak için bile dişlerini fırçalayacaklarını düşünüyorum.
konu çizgisi
İmdat Küvet ve Lavabo Tıkacı

İlginç Banyo Hediyeleri & İmdat küvet ve Lavabo Tıkacı

İnsanların yüzüne tebessüm katan şeyler, aslında hayatımız içerisinde basit gördüğümüz detaylarda saklıdır. Bu ürünü önerirken aslında çok basit bir araç olduğunu ama yüzümde tebessüme yol açtığını gördüğüm için eklemeyi uygun buldum. Bu bir küvet veya banyo lavabo Tıkacı. Ama tasarımcısı kimse, gerçekten iyi akıl etmiş Helal Olsun. Lavabo içerisinde boğulmak üzere olan ve kurtarılmayı bekleyen sembolik bir el. Ürün ismini tıpkı İmdat sıkıştım kurtarın beni der gibi duran görüntüsünden almaktadır. İmdat Küvet ve Lavabo Tıkacı mutfağınıza ve banyonuza eğlence ve renk katacak. Lavobonuzu ya da küvetinizi tıkamak istediğiniz an İmdat küvet ve lavabo tıkacı hemen yardımınıza koşacak. Sizden yardım bekleyen bir el görüntüsünde olan tıkaç, aslında küvet ve lavabonuzun deliğini tıkayarak size, banyo keyfi ya da mutfakta bir bulaşık yıkama kolaylığı sağlıyor olacak. İmdat Küvet ve Lavabo Tıkacının müthiş tasarımı sayesinde, ona yardım etmek için kendinizi alı koyamayacaksınız! Ancak ona yardım etmek için elbette, bulaşık yıkamanızın ya da küvet keyfinizin bitmesini bekleyin. Ürün, 5 farklı renkte çeşidi bulunmakta ve her pakette bir adet tıkaç gönderilmektedir.
konu çizgisi
Tubtanic Küvet Tıpası

İlginç Hediyeler-Gemi Küvet Tıkacı


Özellikle bazı çocuklara banyo yaptırmak, anneler için kabus olabiliyor. Bazı çocuklar da sudan çıkmayı sevmez. Önemli olan çocuklar için, banyoda geçirecekleri zamanı keyifli hale getirebilmektir. Örneğin hem banyo yapacaklar, hem de köpüklü suda yüzdürebilecekleri oyuncaklarının olması, çocuklara banyoyu çekici cazip kılabilir. Bu oyuncaklardan biri de bu gördüğünüz gemi şeklindeki banyo Tıkacı. Bu Tıkaçla, hem Su tasarrufu sağlayacaksınız hem de çocuklar banyodan çıkmak istemeyeceklerdir.
konu çizgisi
banyo Hediyeleri

İlginç Banyo Hediyeleri – Konuşan Tuvalet

Yani insanın Yok artık diyeceği türden bir ürün. Tuvalet kağıdı rulosunun üzerine takıldığı aparatı, adamlar bir ses kayıt cihazı haline getirmişler. Yani bir nevi sesli mesaj kutusu diyebiliriz. Detaylar için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ama kısaca diyelim ki, tuvalet ve banyo temizliği konusunda hassas bir bayansanız, bu cihaza ses kaydı yapabilir ve sifonun çekilmesini veya tuvaletin temiz bırakılmasını, tuvalet kurallarını hatırlatıp, Tuvalet ziyaretçilerini uyarıp bazı ricalarda bulunabilirsiniz.Ye da ne biliyim şarkınızı kaydedin ve her tuvalete girişinizde şarkınızı dinleyin. Bu noktada yaratıcılığı size bırakıyorum. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
konu çizgisi
Dondurma Banyo Süngeri

İlginç Hediyeler-Dondurma Banyo Süngeri

Yok Yok! bu bir dondurma değil sakın aldanmayın. Hani banyo yaparken, sabunlanmak için ulaşamadığınız sırt bölgelerinizin temizliği var ya! Bu Dondurma sünger onun için… Ama klasik keselenme objelerindense böyle keyifli bir süngeri ben tercih ederim. Ne kadar da hoş görünüyor ama değil mi? Hava da soğuk ama canım nedense dondurma çekti.
konu çizgisi
ASKILI RAF

İlginç Hediyeler-Askılı Banyo Rafı

Banyonuzda havlunuz bir tarafta, sıvı sabun bir tarafta, Kolonya v.s. dağınık bir durum varsa, Banyo askılık ve aynı zamanda raf, işinize yarayabilir. Banyonuzu düzene sokmanın zamanı geldi. Minimal ürünlerimiz arasına yeni katılan Askılı Raf, bulunduğunuz ortama sadelik ve şirinlik katacak. Üstelik diğer raflardan çok farklı, nedenini sorarsanız, Askılı Raf’ın kullanabileceğiniz 6 adet kancası yanında üzerine eşyalarınızı koyabilmeniz için de yeri var. İster antrede, ister mutfakta kullanın. Ya da banyo havlunuzu asıp parfümünüzü, diş fırçalığınızı vs. üzerine koyun.
konu çizgisi
MANYETİK YAPIŞKANLAR

İlginç Hediyeler-Manyetik Yapışkanlar

Banyo veya mutfak içerisinde bir sürü metal eşyalarımız oluyor. Örneğin Banyo da cımbız, anahtar, tırnak makası v.s. bulunduruyoruz. Mutfaklarda keza bıçak makas v.s. Bazı durumlarda aradığımız şeyi bulmamız biraz can sıkıcı duruma gelebiliyor. Bunun için dilerseniz, bu duvara yapışkanlı kuvvetli mıknatısları kullanabilirsiniz. Bu renkli çıkartmalardaki kuvvetli mıknatıs, hemen her türlü metal eşyayı tutabilecek güçte… Banyonuzda, mutfağınızda, çalışma odanızda, hatta istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz bu renkli çıkartmaların ne kadar işlevsel olduklarını kullandıktan sonra daha iyi anlayacaksınız. Özel tasarımı Manyetik Yapışkanlar ile hayat daha kolay.
konu çizgisi

ilginç ürünler

konu çizgisi

CEVAP VER