Babalar için Doğum Günü Hediyeleri

babalara Hediye
“Babaları Gururlandıracak Doğum Günü Hediyeleri”

Hediye çeşitliliğinin neredeyse
sonsuz olduğu günümüzde, babaya hediye almanın ne denli zor
olduğunu görmüş ve anlamışsınızdır. Gerçekten de babalara doğum günü hediyesi almak, aile
fertleri açısından her zaman sıkıntılı bir konu olmuştur. Çünkü babalara kişisel kullanımları ile ilgili
veya genel olarak kullanabilecekleri türden hediye çeşitliliği maalesef çok da fazla
değildir. Bunun yanında bir de babaya yaş aralığına göre de her türlü hediye de
maalesef alınamıyor. Babanıza yaşına uygun bir hediye almadığınız zaman da,
binbir zahmet ile aldığınız ve hatırı sayılır miktarda ödeme yaptığınız “canım hediye”
ya babanız tarafından fazla kullanılan bir hediye olmuyor ya da bir kenarda kalıp
unutulmaya mahkum bırakılıyordur. Buna ek olarak, babaların bir bölümü de hediye
almaktan ve hediye vermekten pek hoşlanmıyorlardır.

Ebetteki bu sözümüz
babaların genelini kapsayan bir kurul değildir, bazı babalarda vardır ki, onlar
da hediye almaktan çok keyif almakta ve çok mutlu olmaktalar. Sizlere naçizane
tavsiyemiz, babanıza alacağınız doğum günü hediyesinin kullanılabilir bir
hediye olmasını istiyorsanız, hediye almadan önce karakterini iyi süzmeli ve
babanızı iyi anlamalısınız. Babanıza, doğum günü için, babalar günü için hediye
seçme aşamasında, onun hoşuna gidebileceği bir hediye almanız her zaman için
aklınızda tutmanız gereken en önemli altın kuraldır. Babalar, genelde hayata
daha pargmatik yaklaştıkları için, seçeceğiniz hediye, günlük yaşantısında
sürekli kullanabileceği türden bir hediye olmalıdır. Bunun için babanızın neye
ihtiyaç duyduğunu iyi bilirseniz hediye seçme kısmında altın vuruşu yapmış
olursunuz. Babanıza, doğum gününde veya babalar gününde, ihtiyaçları
doğrultusunda şık ve kullanışlı bir hediye seçebilirsiniz. Bu noktada size
tavsiyem özellikle kişiye özel hediyeler seçmeniz daha anlamlı ve özel olur. Bunun
yanında, babaya özel olarak hazırlanmış şık hediye sepetleri de, babanızı özel
günlerde mutlu edecek türden hediyelerdir. Buyurun bir de bizim, sizler için
önerdiğimiz Babalara hediye fikirlerimize bir göz atın. Belki de günlerdir
aradığınız hediye ile biz sizi buluştururuz.


Doğum Gününde Babalar için Hediye


Babaya Hediye & Babaya Özel Akrilik Ödül Model 1

Babaya Özel Akrilik Ödül Model 1
Çocukken en yorulduğunuz anlarda, güçlü, son derece şefkatli bir el, sizi kollarınızdan ve bacaklarınızdan kavrayıp omuzlarının üzerinde taşırdı. Kısacık boyunuzla, hayata bir de O’nun omuzlarının üzerinden yükselerek bakardınız. Kendinizi belki de bir tek O’nun yanında en fazla güvende hissederdiniz. O’sizin süper kahramanınız, kimse yanınızda o varken size yan gözle bakamazdı. Ne zaman canınız külahta bir dondurma çekse, annenizden “Hayır! Yeter artık alamazsın!” tepkisi alır, O’ndan ise “Bırak bir şey olmaz” sözleri işitirdiniz. O, asla kıyamayan, tabiri caiz ise, gözü gibi koruyan biris.. O sizin Babanız! Yaklaşan doğum gününde babanıza elbette ki, en özel hediyelerden birini hediye etmeye çalışacaksınız. Ama benim size önerim daha çok anlam yönü güçlü olan ve tamamen kişiselleştirilebilir olan bu ödüllerden birini hediye etmeniz olacaktır. İster Babanıza doğum günü hediyesi, isterseniz Babalar Günü Hediyesi olarak bu son derece şık ödülü armağan edebilirsiniz. Akrilik malzemeden tasarlanmış olan pırıl pırıl Babaya Özel Akrilik Ödül Model 1‘i kendi sözleriniz ile şekillendiriyorsunuz. Babanıza minik bir şiir, özlü bir söz, ya da kendinize ait özel bir mesaj ekleyebilirsiniz. Bu harika akrilik ödülü babanızın aldığında mutluluktan gözlerinin dolacığını ve sizinle gurur duyacağını garanti edebilirim. Harika bir tasarıma sahip Babaya Özel Akrilik Ödül Model 1, babanızın iş yerindeki en özel yerlerden birinde sergileneceğinden kimsenin şüphesi yok!

Babaya Hediye & Babaya Özel Akrilik Ödül Model 2

Babaya Özel Akrilik Ödül Model 2
Babalar için hazırlanmış birbirinden şık akrilik ödüller babaya doğum gününde hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Yeni yaşına basan babanıza hem anlamlı, hem de duygu yüklü bir hediye vermek isterseniz, O’na son derece şık ve dekoratif görünümlü bu ödüllerden birini hediye edin. Model 2 akrilik ödül üzerine babanıza iletmek istediğiniz, kalbinizin en derin yerinden sevgi yüklü mesajlar ile süsleyeceksiniz. Babaya Özel Akrilik Ödül Model 2 ile sevginizi en şık hali ile babanıza göstermiş olacaksınız. Tarih boyunca Baba olan erkeklere yüklenmiş olan rol, daha çok güç, savunma avcılık ve fedakarlık olmuştur. Günümüz modern toplumlarında elbette ki avcılık anlamını yitirmiş ve hüviyet değiştirmiştir. Ancak aslında baba geçmişteki ailesinin geçimi için “avcılık” rolünü bugün ticari ya da iş yaşamında hala sürdürmektedir. Aileniz için insanüstü emekleri olan babanıza yeni yaşında hiçbir hediyeyi layık göremiyor ve daha çok mana yönü güçlü bir hediye bakıyorsanız, Babaya Özel Akrilik Ödül Model 2 aradığınız o özel doğum günü hediyesi olabilir. Tamamen çok şık bir akrilik malzemeden tasarlanmış olan bu ödülü babanıza özel hale getirmek için ilgili boş alanları doldurmanız gerektiğini unutmayın.

Babaya Hediye & Babaya Özel Akrilik Ödül Model 3

Babaya Özel Akrilik Ödül Model 3
Çocuklar, annelerinden hayatın farklı bir yönünü öğrenirken, babalarından da farklı bir başka yönü öğrenirler. Anne bir çocuk için, yediren, içiren, besleyen, doyuran, giydiren, uyutan, uyandıran biridir. Baba ise hayatı disiplin içerisine sokan, öğütler veren, ahlaklı olmayı, düzgün bir hayat yaşamayı öğreten bir öğretmen gibidir. Küçük yaştaki bir çocuk için baba bir “bilgedir” O’nun bu hayatta bilemeyeceği hiçbir şey yoktur! Baba çocuk için adeta mantığın sesidir. Ancak yine her çocuk şunu çok iyi bilir ki, “Baba aslında yoğun bir emektir.” Üzerinizde bu kadar emeği bulunan, sizi her türlü dış olumsuzluklara karşı can siperane korumaya çalışan babanıza, özel bir doğum günü mü arıyorsunuz? Hiçbir hediye, bir babaya evladı tarafından, kedisi için kaleme alınmış bir mektuptan, bir şiirden, ya da bir kendi başarıdan daha mutlu edemez. Yaklaşan doğum gününnde babanıza ödül gibi bir hediye vermek isterseniz, yukarıda farklı 2 modelini gördüğünüz akrilik ödüle ek olarak şimdi önereceğim, Babaya Özel Akrilik Ödül Model 3’ü de hediye seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz. Babaya Özel Akrilik Ödül Model 3 de diğer ödül modelleri gibi kişiye özel hazırlanıyor. Yani üzerinde yazılacak alanları tamamen kendiniz yazabiliyorsunuz. Daha önce babanıza hiç ödül hediye etmediyseniz, bu doğum gününde babanıza böylesine şık bir ödül ile müthiş bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz.

Babaya Hediye & Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4

Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4
Üst üste birbirinden şık ve en önemlisi tamamen Babalara Özel Akrilik Ödül modellerini alt alta sıralamak istedim. Çünkü istedim ki, içlerinden rahat bir şekilde zevkinize veya beğenilerinize en uygun modeli kolayca seçin diye. Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4 de, diğer akrilik ödüller gibi son derece şık ve son derece dekoratif bir görünüme sahip. Unutulmaz bir babalar günü hediyesi veya babaya doğum günü hediyesi için inanılmaz şık ve inanılmaz özel. Diğer ödüllerden farklı olarak, ödülün alt kısmında beyaz bir şerit ve içinde ise Baba sevgisini gösteren kalp figürü yer alıyor. Diğerleri de çok şık ve çok güzel ancak, şahsen benim tercihim, Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4‘tür. Nedenini soracak olursanız, diğer modeller bana biraz daha resmi geldi. Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4 ise daha sıcak ve daha samimi bir görüntüye sahip. Detaylı Bilgi ve Satın Al, tıkladıktan sonra karşınıza gelen sitede, Başlık Metni, Babaya Özel Akrilik Ödül Model 4’ün en üst kısmına babanıza ne şekilde hitap edeceğinizi belirleyip yazabilir, Ana Metin kısmına ise, bana göre “baba sevgisi” ile ilgili aklınıza gelen en sıcak ve samimi sözlerinizi tamamen size özel sözlerle yazın! Elbette ki bu konuda takdir sizin. Bu 4 modeli tanıttıktan sonda babalar için düşünülebilecek diğer hediye önerilerime geçebilirim.

Babaya Hediyeler & Kişiye Özel Lüks Kalem Seti

Öğretmene hediyeler
Şık Siyah deri hediye kutusu içerisinde yer alan Kişiye Özel Lüks Kalem Seti ile imzalar da, yazılar da çok daha havalı ve karizmatik olacak! İçerisinde yer alan iki adet siyah renk tükenmez kalem tamamen kişiye özel. Yani üzerinde hediye edeceğiniz kişinin ismi yazacak şekilde hazırlanıyor! Sevdiklerinize, özel kalem hediye etmek istiyorsanız, bu kalemlere neden daha değerli olmasın ya da daha özel görünmesin ki? Kişiye Özel Lüks Kalem Seti içerisinden çıkan kişiye özel kalemler artık daha keyifle ve gururla kullanılacak! Bu son derece şık kalemleri kişiye özel hale getirebilmeniz için ilgili alanları doldurmayı ihmal etmeyin! Ayrıca bu noktada hatırlatmamız gereken en önemli şey; Kalem üzerine yazılacak isim ve soy isim 16 harf karakteri ile sınırlı! Kişiye Özel Lüks Kalem Seti Öğretmenler gününde öğretmeninize, Babalar gününde babanıza ya da iş yerinde Patronunuza hediye edebileceğiniz yıllar yılı unutulmayacak özel bir hediye seçimi. 

Doğum Günü için Babaya Hediye & Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

hediye
Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.

Babaya Hediyeler & Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

erkek hediyeleri
Kişiye Özel ve Hakiki Deriden
imal edilmiş olan Erkek El Çantası ile erkek sevgilinize, eşinize yıllarca
kullanabileceği ve sadece onun ismine özel bir deri erkek çanta hediye edin.
Günümüzde bayanlar için olduğu kadar erkekler için de çanta taşımak artık ciddi
bir gereksinim haline gelmiştir. Bir taraftan cep telefonu, cep telefonu şarj
aleti, araba anahtarı, ev anahtarı, cüzdan, içiyorsa sigara paketi derken,
artık tüm bunları içine koyabileceği şık bir çanta alma vakti geldi demektir. Üzerinde
sevgilinizin, eşinizin adı ve soyadının yazılı olduğu Kişiye Özel Hakiki
Deri Erkek El Çantası ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz.
Sevgiliniz, Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantasını asla yanından ayırmak
istemeyecek, gittiği her yerde sizin bu özel hediyenizi gururla omuzunda
taşıyacak. Sevgilinize doğum gününde ne hediye alacağınıza henüz karar
veremediyseniz Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası gerçekten de bir erkeğe
alınabilecek en ideal ve kullanışlı hediyelerden biridir. Zaten erkekler için
çok kıt olan hediye aksesuar seçenekleri içerisinde Erkek Deri El Çantası
kesinlikle çok iyi bir doğum günü hediyesi tercihi olacaktır. Bildiğiniz gibi
hediye erkek aksesuarı olarak sadece cüzdan, kemer ve kravat dışında fazla da
bir alternatif yok! Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda Deri Erkek El
Çantası kendiliğinden sizin için ideal ve yepyeni bir hediye fırsatı sunmuş
oluyor. Bu özel ürünün siyah ve kahverengi seçenekleri bulunmaktadır. Kendi
zevkinize veya erkek arkadaşınızın zevkine en uygun rengi seçin ve Onu ismine
özel deri çanta ile mutlu edin! Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El
Çantasının özelliklerine gelince; içerisinde fermuarlı bir göz, 3 adet kart
giriş bölmesi, 2 adet kalem gözü bölmesi ve bir adet cep telefonu koymak için
bölme bulunmaktadır. Erkek Deri çantanın dışında ise biri fermuarlı olmak üzere
3 adet daha bölme bulunmaktadır. Gerçek ve %100 hakiki deriden üretilmiş olan
el çantasının taşıma şekline göre uzun ve kısa olmak üzere iki tane de askısı
bulunmaktadır. Bu özel hediyeyi erkek sevgilinizin ismine özel düzenlemek için
ilgili bölüme isim yazmayı unutmayın. Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası
erkeklere doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü
hediyesi için düşünülebilecek son derece güzel ve kullanışlı bir hediye.

Babaya Özel Hediye & Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti

Erkeğe şıklığı ile göz kamaştıracak, görenleri ise kıskandıracak özel bir hediyeye hazır mısınız? Kırmızı şıkır şıkır hediye kutusu içerisinde, üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin isim yazılı olacak şekilde, 1 adet kırmızı çakmak ve 2 adet pilot kalem Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti! Erkek arkadaş, baba, erkek eş ve erkek sevgili için, son derece kullanışlı ve son derece özel bir hediye arayanlar için mükemmel bir seçim. Sevgiliniz, daha bu hediye kutusunu açar açmaz, gözlerindeki mutluluğa siz de şahit olacaksınız! Erkeklerin günlük yaşamında en fazla kullandıkları kişisel eşyaları, ceket ceplerinde asılı duran kalemler ve sigaralarını yakmak için kullandıkları çakmakları yer alır. Bu hediye seti işte tam da erkeklerin en çok kullandıkları ürünleri konu almış! Mükemmel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti ile, sevgililer gününde erkek sevgilinize, doğum gününde eşinize, babalar gününde de babanıza hediye edebileceğiniz çok özel bir hediye! Şık kutusu içerisinde yer alan bu ürünlerin tamamı ise belirttiğimiz gibi Kişiye Özel!

Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

anneler günü hediyesi
Babanıza hiçbir hediyeyi layık göremiyorsanız ve babama doğum günü hediyem anlamlı ve şık bir hediye olsun diye düşünüyorsanız, buyurun size tam da aradığınız özelliklerde hem dekoratif hem de oldukça anlamlı bir Doğum Günü Hediyesi. Üzerine istediğiniz fotoğrafı ve mesajı ekletebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, ahşap çerçevesi ile çok şık bir anneler günü hediyesidir. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı ister annenize Anneler Günü hediyesi olarak ister babanıza babalar günü hediyesi olarak hediye edebilirsiniz. Yok benim çevrem çok daha geniş diyorsanız, bu özel resim çerçevesini tüm sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı hediye ettiğiniz kişinin ev veya ofisinde en güzel yeri kapacağından kimsenin şüphesi yok! Taş gibi dekoratif bir hediyeniz olacak. Üzerine örneğin Annenizin fotoğrafını koyup bir de kısa ve sevgi dolu öz bir mesajınızı yazdınız mı sevdiklerinize unutulmayacak çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı üzerine fotoğraf ve yazılar sublimasyon baskı tekniği ile işlendiğinden yıllarca silinmeyecek ve değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Ahşap Çerçeveli Taş Baskıyı kişiye özel hale getirilmesi için ilgili kutucuklara fotoğraf ve mesajınızı yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı Babanıza Doğum Gününde verilebilecek En Güzel Doğum Günü Hediyesidir.

Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı

Anneler Günü Hediyesi
Sevdiğiniz insanlara onları ne kadar sevdiğinizi dağlara taşlara haykırmayın! Gelin bu büyük sevginizi Kişiye Özel Taş Baskı ile ifade edin. Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı sayesinde sevdiklerinizin isimlerini ve fotoğrafını çok özel bir taşa bastırın! Sevdikleriniz sizin sevginizin nasıl taş gibi sağlam olduğunu bu hediyeniz ile görsünler. Özel günlerde özel bir hediye arayanlar, buyurun Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı tam da sizin için! Tüm sevdikleriniz için özel bir hediye olan taş baskı ile sevdiklerinize duyduğunuz en güzel duyguları hem şık hem de dekoratif bir ürün ile ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı üzerine hem en içten mesajınızı hem de sevdiklerinizin fotoğrafını basarak onlara çok özel bir hediye verebilirsiniz. Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı’yı siz dilerseniz anneler gününde annenize, ya da dilerseniz babalar gününde babanıza hediye edin, hatta sevgililer gününde sevgilinize çok etkileyici bir sürpriz yapın ve sevgilinizi bu hediyeniz ile mest edin. Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskının büyük ve küçük olmak üzere iki farklı çeşidi ile karşınızda. Büyük olan model 20 cm. x 30 cm boyutlarındadır yani yaklaşık olarak bildiğimiz A4 kağıdı ebatlarındadır. Küçük olan diğer model ise 13 cm. x 18 cm’dir.

Babaya Hediye Fikirleri & İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem
Hani siz Babanıza, doğum günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de babanızın isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun babanız için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masaüstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor.  Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.

Babaya Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Ahşap Kalem

Hediye

Evlerde ve iş yerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

Futbol Sever Babaya Hediye & Futbol Topu Cam Duvar Saati

ilginç hediyeler

Sevgiliniz futbol meraklısı biri mi? Belki de futbol onun için bir yaşam biçimi! Futbol maçı izlemeden geçirdiği bir tek gün bile yok! Bu sizi belkide dönem dönem  acaba “bu oyunu veya bu topu benden daha mı çok önemsiyor” endişesine sevk etse de, korkmayın! Siz her zaman onun biricik aşkısınız! Belki de futbol onun yaşamında eksik olan rekabetçi ruhuna hitap ettiğinden bu oyunu seviyordur! Sevgiliniz madem futbolu bu kadar çok seviyor ve kendini bu spordan alıkoyamıyor o zaman siz de ona istediğini verin! Sevgilinizin yaklaşan doğum gününde gözlerini hiç ayıramadığı futbol topu şeklinde bir duvar saati hediye edin! Bu hediyeniz sevgilinize ince bir mesaj da olabilir. Şaka bir tarafa da, gördüğünüz bu futbol topu şeklindeki cam duvar saati, evini veya iş yerini spor mobilyalarla döşemiş sevdiklerinize alınabilecek harika bir ev ve ofis hediyesi olabilir. Futbolu çok seven erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, babanıza doğum günü ve babalar günü hediyesi olarak da düşünülebilir.

CEVAP VER