Öğretmenler Günü Hediyesi Ödülü Model 3

öğretmene özel hediyeler
Öğretmeninizi onurlandıracak çok özel bir ödül… Eğitim ve öğretim yılında bir öğrenci, doğal olarak anne ve babasından daha çok, öğretmeni ile zaman geçirir. Bu zaman dilimi içerisinde öğretmen tarafından kendisine hem rutin ders eğitimi verilir, hem de ahlak kuralları, insanlık dersleri, hayat tecrübeleri gibi bilgiler aktarılır. 
Öğretmen bir öğrenci için artık referans alınan yegane kişi olmaya başlar. Bu yüzdendir ki bir öğrenci için öğretmen sevgisi bambaşka bir şeydir! Çünkü bu sevgi o kadar katıksız, o kadar doğal ki, adeta anne ve baba sevgisi gibidir. Bu kadar yoğun sevgi duyduğunuz öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler gününde özel ve çok anlamlı bir hediye almayı düşünüyorsunuz, ama bu hediye ne olabilir acaba? Öyle bir hediye olmalı ki, abartıdan uzak ama çok şık olacak! yine öyle bir hediye olmalı ki, öğretmeninize duyduğunuz sevgi kadar doğal olacak! Ayrıca, yıllarca bozulmadan, çürümeden ve her baktığında sizi hatırlatacak bir hediye olmalı. Sözü daha fazla uzatmadan, bırakın bu konuda size biz yardımcı olalım. Öğretmeniniz için aradığınız o özel hediye tam da şu an karşınızda duruyor. 
fiyat
Üzerinde “Değerli Öğretmenim “Öğretmeninizin Adı” Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun” mesajı yer alan Kişiye Özel Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 3, öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye olacaktır…
erkek veya bayan Öğretmene hediye

CEVAP VER