Öğretmenler Günü Hediyesi Ödülü Model 4

öğretmenler için özel hediyeler
Sizi, Öğretmeninize yıllarca hatırlatacak bir ödül! Öğretmenler günü için, öğretmeninize hangi hediyeyi alacağınız konusunda karar veremiyor veya hediye seçmekte zorlanıyorsanız, size mükemmel bir hediye önerimiz var! Sert ve dayanıklı bir malzeme olan akrilikten imal edilmiş, ışıl ışıl, pırıl pırıl bir akrilik ödül! 

Üzerinde “Canım Öğretmenim…” yazılı olan Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4 öğretmenler günü için tasarlanmış çok şık bir hediyedir.  Noktalı alanlara kendi öğretmeninizin adını yazıp, bu son derece dekoratif ödülü, öğretmeninize özel hale getirebiliyorsunuz. Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Model 4’ün sağ üst köşesinde ise sevimli kalp figürü yer alıyor ve değerli öğretmeninize duyduğunuz sevgiyi ifade ediliyor. Çok şık olan hediyelik bu ödülün arka fonunda da, tekrar eden yazılarla “Canım Öğretmenim” mesajları yer buluyor. Yaklaşmakta olan öğretmenler günü için, birbirinden şık Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri, çok değerli öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlamak için çok şık bir hediye seçimi olacaktır. 
fiyat
Öğretmenler Günü Akrilik Ödül Modelleri içerisinden en beğendiğiniz modeli seçip, kıymetli öğretmeninize özel hale getirin ve O’na zarif, yıllarca saklayabileceği özel bir ödülle teşekkür edin.
erkek veya bayan öğretmenler için hediye

CEVAP VER