Sevgiliye Hediye Seçmenin İncelikleri

sevgiliye hediye seçmenin püf noktaları
Sevgilin mi var derdin var arkadaş! Kalbinizin en leziz köşesine sevgilinizi “buyur” eder, en güzel yeri O’na açarsınız. Artık sizin de bir sevgiliniz var ve kendinizi o an dünyanın en mutlu kişisi belirlersiniz. Ancak, gözden kaçırdığınız bir şeyler var! Artık bir sevgiliniz olduğuna göre, elinizi taşın altına koyma zamanı gelmiş demektir. Burada “Eli taşın altına koyma” değimi hem maddi, hem de manevi anlamda kullanılmıştır. Çünkü sevgi bir yerde eylem ve fedakârlık gerektirecektir. Bu saatten sonra karşınıza gelecek tüm özel günlerde sevgilinize kimi zaman romantik, kimi zaman sürprizlerle dolu, kimi zaman da eğlenceli hediyeler almaya çalışacaksınız. Elbette ki tüm bunlar hem zaman, hem de araştırma gerektirecek şeyler. Birincisi sevgilinizin doğum gününü, tanışma yıl dönümünüzü asla unutmayacaksınız! İkincisi ise seçeceğiniz berbat bir hediye ile ilişkinizi mahvedebileceğinizi asla aklınızdan çıkartmayacaksınız. O halde, bayan sevgilinize O’nu etkileyebilecek ve gönlünü hediyeniz ile fethedebileceğiniz hangi hediyeleri seçebilirsiniz? Elbette ki, biz burada sevgilinizi en çok hangi hediyenin mutlu edeceğini söyleyemeyiz. Söylemeye çalışmak da tam anlamı ile densizlik olur! Ama kadınlara hediye alırken en azından nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedebiliriz mesela…

Sevgiliye Hediye Seçiminde “Faul” Sayılabilecek Hareketler

* Hiçbir kadın kendisi için özel ve önem arz eden bir günün, sevgilisi tarafından unutulmasını hazmedemez. Birinci ve en sonuncu altın kuralımız bu. Diğer maddeler bu maddenin devamıdır.
* Bayan sevgiliye hediye seçerken, sizinle ortak arkadaşlık yapan, bir başka erkek arkadaşınızın sevgilisine aldığı hediye ile benzerlik gösteren bir hediyeyi asla almayın. Böyle bir durumda, hem aldığınız hediyeyi yerin dibine sokarsınız, hem de sevgilinizin kendisini kötü hissetmesine sebep olursunuz. Sanki o hediyede “Gözü varmış” gibi.
* Almış olduğunuz hediyeyi nereden ve ne kadar para ödeyerek satın aldığınızı, sevgilinize şaka yoluyla bile olsa, asla söylemeyin. Bunu bir şekilde ağzınızdan kaçırmanız halinde “Bana bunu mu layık gördün!” serzenişi ile karşılaşabilirsiniz.
* Sevgilinize özel günlerde alacağınız hediyelerde çeşitliliği ve farklılığı her zaman gözetin. Üst üste birbirinin benzeri hediyeler almak sevgilinizi emin olun ki artık sıkmaya başlayacaktır.
* Kadınlar sürprizlere ve sürpriz hediyelere bayılır. Sevgilinize hiç beklemediği bir anda sıradan bir günde, sevgilinizi şaşırtarak O’na hediye alabilirsiniz. Doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde nasıl olsa hediyeler cepte! Önemli olan diğer
sıradan günlerde de aynı duygu yoğunluğunu yaşatmak! Sıradan bir günde, beklenmedik bir anda sevgilinize verdiğiniz bir hediyenin yaratacağı mutluluk daha farklı ve daha güzel olacaktır.
* Elinizden geldiğince sevgiliniz için bütçeniz ölçüsünde “Marka” hediyeler seçmeye çalışın. Kadınlar alış verişe çok meraklı ve ilgili olduklarından, her şeyin en iyisi nedir ve nerededir çok iyi bilirler.
* Hangi hediye olursa olsun, hediyeniz göze hitap edecek şık bir hediye paketi içerisinde olsun! Hatta sadece bu da yetmez, en az hediyenin kendisi kadar kıymetli kendi el yazınızdan çıkan sevgi mesajları da hediyenizi daha anlamlı ve özel kılacaktır. Hediye üzerine yazacağınız hediye notu mümkünse herhangi bir yerden araklanmamış, orijinal ve size ait bir not olsun!
* Sevgiliye hediye olarak bayan aksesuar, takı, tekstil türü ürünler varsa sizlere tavsiyemiz, içerisinde mutlaka bir değiştirme kartının bulunması. Erkekler tarafından alınan bu tip hediyeler genellikle kadınlar tarafından değiştirildikleri için değişim kartı mutlaka kullanılacaktır. Bu şekilde en azından paranızın da boşa harcanmamasını
sağlamış olursunuz.
* Bırakın sevgiliniz havasını atsın! Bildiğiniz gibi kadınlar, yakın arkadaşları kendi hemcinslerine, olup biteni derhal yetiştirirler. Sizin O’nun elini ne zaman tuttuğunuzu, ne şekilde “Seni Seviyorum” dediğinizi, nerede yemek yediğinizi daha bir çok şeyi en yakın arkadaşları ile paylaşırlar. Bunu gerçekten paylaşım olsun diye mi yaparlar yoksa bir şekilde hava atmak için mi? Bize kalırsa ikinci seçenek kadının doğasına daha uygun:) Dolayısı ile, sevgilinizi gerçekten hediyeniz ile mutlu etmek istiyorsanız, en yakın arkadaşlarının olduğu iş yerine kargo ile hediyenizi gönderebilirsiniz mesela!
* Hediyenizi romantik bir şekilde takdim edin! Hediyeniz ne olursa olsun, etkileyici ve unutulmaz olmasını istiyorsanız, güzel bir mekanda, sevgilinizin gözlerinin içine bakarak ve samimi bir şekilde güzel sözleriniz eşliğinde vermeye çalışın!
Kalın Sağlıkla…

CEVAP VER