En Uygun Bayram Hediyeleri

bayram hediyesi ne alınır

Yeni bir bayram yaklaşıyor, umarım önümüzdeki bayramı mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçiririz… Bu iyi dileklerimizden sonra gelelim konumuza… Dini Bayramların temel amacı, müslümanların diğer müslümanlarla olan mesafelerini azaltıp, birbirlerine yaklaşmalarını sağlamaktır. Öte taraftan kendi özelimizde ise sevdiklerimizle, yakınlarımızla, arkadaşlarımızla olan bağlarımızı güçlendirmektir. Hal böyle olunca, ziyaret edeceğimiz yerlere ve bayramlaşacağımız kişilere, bayram hediyesi götürüp onları sevindirmek, mutlu etmek isteriz. Aşağıda sizler için bütçenize uyabileceğini düşündüğüm bazı uygun fiyatlı bayram hediyeleri seçmeye çalıştım. Elbette hediyenin gideceği yer ve kişi de çok önemli. Bunun için hediyeleri kategorilere ayırmak gerekiyor. ve bayram hediyesi önerilerini buna göre belirlemek gerekiyor. Düşündüğümde bayramda kimlere hediye alınır ilk etapta aklıma gelenler; Anneye, babaya, sevgiliye, çocuklara, erkeklere, bayanlara, Nişanlıya, Sözlüye, Kayın valide ve kayın pedere. Bu listeye aslında daha bir çok madde eklenebilir ama sadece bu liste bile, aslında hediye alınması gereken bir çok yerin ve kişinin olduğunu bizlere gösteriyor. Ben hemen şunu söyleyeyim; gerçekten de “hediyenin büyüğü küçüğü olmaz…” önemli olan, kişilerin hatırlanmış olmasıdır. Bütçeniz hangi hediyeyi almaya el veriyorsa, onu alın ve kendinizi gereksiz yere sıkıntıya sokmayın, benden söylemesi.

Bayram için Hediye Önerileri

Bayram hediyeleri

Bayram Hediye Fikirleri & Bayram Hediyesi Cam Duvar Saati

Ramazan ve Kurban Bayramında ziyaretine gideceğiniz sevdiklerinize şirin ve sevimli bir hediye almak isterseniz, Bayramınız Kutlu Olsun Cam Duvar Saati tam böyle bir hediye! Üzerine rengarenk şeker ve draje resimleri bulunan bu özel cam duvar saati, en güzel bayram hediyelerinden biri! Bildiğiniz gibi en klasik bayram hediyeleri genelde şekerdir! Ancak bu bayram, şeker dışında bir hediyem olsun düşüncesindeyseniz Bayramınız Kutlu Olsun Cam Duvar Saati iyi bir hediye seçeneği olarak duruyor. üzerinde Bayramınız Kutlu Olsun mesajı yer alan böylesine şık ve capcanlı bir duvar saati ile belki ağızları tatlandırmayacaksınız, ancak kalpleri ısıtacağınız kesin!
Sevgiliye hediye önerileri

Kız Arkadaşa Bayram hediyesi & Pırlanta Aşk Sonsuza Kadar Yüzük

İnsanın aklını sonsuzluk gibi bir kavram almıyor ama, aşık olan insanlar için, sonsuzluk kavramı sevgi veya aşk ile ifade edilebiliyor. Sevgilimize duyduğumuz o yüce ve kutsal, özel hissin bir sınırının olduğunu hiç düşünmeyiz. Her gün, her saniye tüm zerrelerimiz ile sevgilimize olan aşkımızı içimizde besler ve onu büyütmeye çalışırız. Sevgilinize Bayramda, ona duyduğunuz sonsuz sevginin bir simgesi olarak, özel bir Bayram hediyesi vermeye ne dersiniz? Sonsuzluk sembolü olan, sade ve tasarımı ile ön plana çıkan, bu pırlanta altın yüzük, Bayramın en güzel hediyesi olacaktır. Pırlanta ve altın bir yüzük için, fiyatının da çok yüksek olmadığını hatırlatmak isterim.
bayram çikolatası

Hediyelik Bayram Çikolatası 

Çikolatalar dini ve ulusal bayramlar için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biridir. Piyasada kişiye özel çikolatalar olduğu kadar, bildiğimiz manada klasik çikolata kutuları da bulmak mümkün! Kahve Dünyasının müşterilerine özel olarak hazırladığı bu çikolata kutusunu hem sunum açısından, hem de içerisindeki lezzetli çikolata modelleri ile oldukça başarılı bulduk! Şeker tadında bir bayram için en güzel hediye seçeneklerinden biri de çikolatalardır. İnternetten çikolata siparişi vererek sevdiklerinizin adresine gönderebilirsiniz..
14 Şubat Hediyeleri

Sevgiliye Özel isim ve Mesaj Yazılı Muck Sihirli Kupa

Erkek sevgiliniz için, bayram veya sevgilinizin doğum günü, sürpriz sayılabilecek güzel ve uygun fiyatlı bir diğer hediye de, Sizin ve sevgilinizin isimlerinin yazılı olduğu ve kendi mesajınızdan oluşan sihirli kupa! Sihirli kupa diye tanımlamamızın sebebi, bu kupa içerisine sevgiliniz sıcak bir içecek koyduğunda, bardak üzerinde hem sevgilinizin ve sizin isminiz belirecek hem de, öpücük şeklinde bir bayan dudağı belirecek. Erkek sevgiliniz için şöyle romantik ve güzel bir mesaj eklediniz mi, bu hediyenin tadından yenmez o zaman. özel günler için sevgilinize etkileyici ve romantik bir hediye almayı aklınızdan geçiriyorsanız, özel mesajlı sihirli kupa bardak aradığınız hediye olabilir. 
erkeğe bayram hediyesi

İsme Özel Taşınabilir USB Bellek 

Üzerinde dilediğiniz ismin yazılı olacağı taşınabilir harici bellek ile, erkek veya kadın sevdiklerinize hoş bir bayram hediyesi verebilirsiniz. 4 GB depolama kapasitesine sahip olan bu ufak hediye, eminim ki tüm sevdiklerinizi mutlu edecektir. Unutmamanız gereken şey; sevgilinize hangi hediyeyi alacaksanız alın, bunu mutlaka güzel ve etkileyici sözler eşliğinde sevgilinize verin. 
en güzel Bayram hediyesi

Sevgiliye Bayram Hediyeleri & Gerçek istiridye Damla Küpe Seti

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim Bayram hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. 
bayana özel bayram hediyeleri

Bayana Bayram Hediyeleri & El Yapımı Kolye

Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini Bayramda çok özel hissedecektir.
Sevgiliye hediye önerileri erkek için

Ahşap Dekoratif Kalp Duvar Saati

Hediye önerim hakkında açıklamaya geçmeden evvel, ahşap ürünlere karşı, sizi bilmem ama benim özel bir ilgim olduğunu söylemek isterim. Çünkü ahşap ürünler, insan tarafından sentetik veya kimyasal madde kullanımına maruz kalmadığı için çok doğal oluyor. Ayrıca duvar saatlerini de, ben her zaman en iyi hediye seçenekleri arasında görmüşümdür. Bu sebeple harika bir tasarıma sahip ve ahşaptan yapılmış olan bu şık kalpli duvar saatini de, Bayram hediyesi olarak sizlere tavsiye edeceğim. Dekoratif bir ürün olması sebebi ile aynı zamanda sevgilinizin evinin şıklığına şıklık katacaktır.
sevgiliye hediye önerileri bayan için

Bayanlar için Bayram Hediye Önerileri & İsme Özel Kare Ahşap Duvar Saati

Bayan için Bayram hediyesi seçmek de ne zor işmiş arkadaş! Hangi hediyeyi alsanız, alamadığınız diğer hediyede de insanın gözü kalıyor. 🙂 Bayram için tavsiye edeceğim bu duvar saatine, sizin ve sevgilinizin ismi, çok zarif harf karakterleri yazılı olacak ve isimleriniz arasına da, aşkın sembolü olan kalp girecek ve hepsi sevginizi ölümsüzleştirecek, bu ahşap duvar saatinde bir araya gelecek. Bayan sevgilinize en güzel Bayram hediyesi! Bayram için özel bir hediyede başka ne olabilirdi? Dekoratif ahşap kare duvar saati, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde bulunacak.
sevgiliye hediye önerileri bayan

Bayan Bayram Hediye Önerileri & İsme Özel Fotoğraflı Dekoratif Kristal Ödül

Bayramda, bayan sevgilinizi en fazla onurlandıracak ve mutlu edecek hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz, içerisinde sevgilinizin lazer ile işlenmiş fotoğrafının olacağı mükemmel kristal ödül. Sevgiliniz bu hediyeyi ömrü yettiğince ve sevginiz devam ettiği sürece saklayabilir. Çünkü bu kristal ödülün kendisi özel bir maddeden imal edilmiştir. Ben bu kristal ödülü şık bir Tv ünitesi üzerinde düşünüyorum da, bence inanılmaz güzel bir duracaktır. Aynı ürünü, sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz. Sevgilinize doğum gününde kesinlikle çok sürpriz ve romantik bir hediye olacaktır.
sevgiliye hediye önerileri

Bayram Hediye Önerileri & Kişiye Özel Yastık

Çoğu zaman sırtınızı yasladığınız veya kafanızı koyduğunuz yastıkların sizin için pek bir anlamı olmaz ama şimdi hediye olarak önereceğim yastık çok özel ve çok kıymetli! Çünkü bu yastık size sevgilinizin hediyesi ve sevgiliniz bu özel yastık ile size duyduğu sevgiyi dile getiriyor. Bayram hediyesi olarak Erkek Sevgilinize, maç izlerken şöyle sırtını keyifle dayayabileceği veya en güzel sohbetlerin geçtiği bir arkadaş toplantısında keyifle dayanabileceği, üzerinizde sizin bir esprinizden veya aşk sözlerinizden oluşan özel bir saten yastık hediye etmeye ne dersiniz? Kız arkadaşınıza da böyle bir hediye kanımca çok isabetli ve güzel bir Bayram hediyesi olacaktır.
Sevgiliye hediye önerileri

Erkek ve Bayan Sevgililer için Hediye Önerilerim & İsme Özel Mesajlı Duvar Saati

Şimdi önereceğim bayram hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, Ne kadar romantik birisiniz, sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok romantik ve duygusal biriyim ise, o zaman bence başka bir Bayram hediyesi araştırmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Başka hangi nesne sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir Bayram hediyesi olacaktır. Görmüş olduğunuz duvar saatindeki mesaj da yalnız çok anlamlı değil mi? Sesizz geçen zamanın anlamı yok!
Sevgiliye Hediye önerileri

Sevgili için Hediye Önerilerim & Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati

Güzel ve Aşk temalı şık duvar saatlerinden bahsetmişken, yine güzel ve isme özel başka bir hediye duvar saatinden bahsetmek istiyorum. Bu duvar saatini üretici firma şu şekilde tanımlamış: “Kalbim Senin için atıyor…” Bence bu hediye ürün için çok güzel bir isim bulunmuş. Kısaca bahsetmek gerekirse, üzerinde modern çizgilerle oluşturulmuş rakam ve kalp figürü ile hemen altında sevgilinizin adının yazılı olduğu bir alan, yine sizin saat üzerine yazdırmak istediğiniz o özel Aşk mesajı. Hepsi bir araya gelince, doğal olarak bu ürünü benim, size Bayram için tavsiye etmem dışında başka bir seçeneğim kalmıyor.
sevgili için hediye önerileri

Sevgiliye Hediye Önerilerim & İstanbul Silueti Özel Mesajlı Duvar Saati

Bayram hediyesi olarak çok fazla duvar saati önerdiğimin farkındayım ama, son olarak İstanbul temalı veya İstanbul’un eşsiz silüetinin üzerinde basılı olduğu, kendi özel mesajınızı üzerine yazdırabileceğiniz, harika bir duvar saati tavsiye etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız için şunu belirtmek istiyorum; Yaşadığımız toplumun gelenek ve göreneklerini de göz önünde bulundurursak, sevgilinize alacağınız hediyenin, sevgilinizi ailesi içerisinde sıkıntıya sokmayacak türden bir hediye olması gerektiği kanısındayım. 
erkeğe bayram hediyesi ne alınır

Bayram Hediyeleri & Lacoste Kol Saati

Bir çok aile, sevgililik ilişkisi söz veya nişan gibi bir resmiyete dökülmedikçe sevgiliniz ile aranızdaki ilişkiyi tasvip etmeyebilir. Bu yüzden Bayramda sevgilinize alacağınız hediye üzerinde, belki özel bir sözünüz veya aşk mesajınızın bulunması kız arkadaşınızı ailesine karşı zor duruma düşürebilir. Özellikle buna çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görmüş olduğunuz bu şık duvar saati, sizin ve sevgiliniz için bu anlamda iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünü de Bayram için hediye tavsiyelerim arasına büyük bir zevkle ekliyorum.
14 Şubat Hediyesi Bayan için

Bayan Sevgili için Hediye Fikirlerim & Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa

Aslında çay veya kahve kupasının hediye olarak cinsiyetlere göre ayırıp, erkek veya bayan için önerilmesinin bir esprisi yok ama, bayanların aşk oyunlarından daha çok hoşlandıklarını düşündüğüm için, Bayramda bayan sevgiliniz ile bir aşk oyunu oynayabilirsiniz. Nasıl mı? Görmüş olduğunuz sihirli kupalarla. Bu özel kupa üzerine, sevgilinizin ve sizin isminiz ve sevgiliniz için, içinizden gelen o çok özel mesajınız yer alacak ve kupa içerisine sıcak su doldurulduğunda, siyah olan porselen kupa, mesajınız ve isimleriniz ile belirmiş olacak. Bayan sevgiliniz için inanılmaz güzel bir bayram sürprizi olacaktır.
Erkek için Bayram hediyesi

Erkek Sevgili için Bayram Hediyesi İsme Özel Rüzgarda Sönmeyen Çakmak

Erkek sevgili için Bayram hediyesi veya doğum günü ne alınır? Bu soruyu oturduğumuz bir çay sohbetinde bana soracak olsaydınız size soru ile cevap verirdim. Benim size sorum da; “Erkek sevgiliniz sigara kullanıyor mu?” olurdu. Eğer cevabınız evet kullanıyor ise, erkek için Bayram hediyesi ne alınır sorusunun cevabını, zaten sorularımız ile birbirimize vermiş olurduk. Erkek arkadaşınız zaten yanında bir çakmak taşıyordu, peki öyleyse bu çakmak neden özel, kendi isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan havalı ve şık bir çakmak olmasın? 
ikon çakmaklar

El Yapımı İkon Çakmak

Üstelik bu çakmak bir kere yandı mı, onu söndüre bilene aşk olsun! Lotus çakmak rüzgarda da asla sönmüyor ve marka bir çakmak. Erkek sevgiliniz için hem havalı hem de romantik bir Bayram hediyesi vermiş olacaksınız. Erkek arkadaşınız veya eşiniz artık “Pardon! ateşiniz var mı?” diye etraftan çakmak isteyenlere, bu özel çakmağın başına bir iş gelir diye, sanırım “hayır maalesef” cevabını verecektir.
Sevgiliye Hediye Önerileri

Bayram Hediye Önerileri & İsme Özel ve Bankta oturan Mutlu Çift

Zannedersem yaklaşan Bayram için bu sihirli kupalar çok ses getirecek. O yüzden farklı tasarımlardaki sihirli kupalardan bol miktarda eklemek istedim. Bu seferki sihirli kupa üzerinde, romantik bir akşam vakti bankta oturan ve açık gökyüzündeki yıldızları seyre koyulan mutlu çiftlerimiz var. Bu mutlu çift kimler tahmin edin bakalım? Cevabı çok zor olmasa gerek. Bu sihirli kupa da yine, isme özel bir kupadır. Sizin ve sevgilinizin ismi ve sizin Bayram için sevgilinize içinizden gelen, en güzel duygularınızın yer aldığı özel mesajınızı taşıyacak olan bu şık kupa, Bayram için çok güzel bir erkek veya bayan hediyesi…
Sevgililer günü hediye tavsiyeleri

Bayram Hediye Fikirleri & Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Kalpli Aşk Kulesi

Bayramda biricik aşkınıza, hem güzel bir bayram sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim Bayram hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir Bayram hediyesi değil mi?
Bayram hediyesi

Bayram Hediye Fikirleri & Sevgiliye Özel Paşmina Şal

Bayan sevgiliniz şal kullanmayı seven ve sürekli olarak şal aksesuarı kullanan bir bayan ise, onu Bayram için inanılmaz güzel bir hediye bekliyor. Aslında şal kullanmayan bayan pek yoktur ancak, diyelim ki; şal kullanmayı düşünmeyen bayan bir sevgiliniz var, buna rağmen bu şalı görünce fikri değişecektir. Çünkü bu şalı diğerlerinden farklı kılan tarafı sevgilinizin ismini veya isminin baş harflerini taşıyacak olmasıdır. Sevgilinize bayram için sürpriz bir hediye bakıyorsanız, isme özel şal aradığınız hediye olabilir. Hem sevgilinizi soğuktan koruyacak hem de, şıklığına şıklık katacak harika bir ürün. Sevgiliniz uzun yıllar bu şalı kullanacak ve sürekli sizi hatırlayacaktır.
Sevgililer günü hediyeleri

Bayram için Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Makyaj Çantası

Bayan sevgiliniz için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, en fazla kullandığı kişisel eşyaların başında gelen, makyaj malzemelerine yönelik bir ürün hediyesi olabilir. Örneğin, üzerinde sevgilinizin isminin nakışla işleneceği şık bir makyaj malzeme çantası. Kişiye özel makyaj malzemesi çantası, Bayram için veya sevgilinizin doğum günü için, bir bayana alınabilecek en güzel ve sürekli kullanabileceği şık bir hediye olur düşüncesindeyim. Sevgiliniz sizin hediyeniz olan çantasında bütün kişisel ve değerli makyaj malzemesi ürünlerini daha zevkle taşıyacaktır. Kişiye özel makyaj çantasını asla yanı başından ayırmak istemeyecektir.
Diğer Hediyeler

CEVAP VER