Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye
“Seni Çok Seviyorum” romantik sözlerinin hediye hali! Sevgilinize güzel bir şiir yazarak O’nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatabilirsiniz! Ya da sevgilinize duygu dünyanızın en derinlerinden çıkan kelimelerle güzel bir mektup yazıp, sonuna da “Seni Çok Seviyorum” yazabilirsiniz. Onun için tuttuğunuz bir şarkıyı O’na hediye edip melodiler eşliğinde sevginizi de anlatabilirsiniz. Ama eğer sevgilinize şiir, şarkı veya mektup dışında hediyeniz ile onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek isterseniz; Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu bunun için ideal! Bu hediye kutusu neden çok özel ve romantik? Çünkü bir kere ahşaptan yapılmış olan son derece doğal ve şirin bir hediye kutusuna sahip! İkincisi ise, bu şık 3 ahşap hediye kutusunun her birinin üzerinde “Sevgi Sözcükleri” yer alıyor. Birinci kutuda “Seni”, ikinci kutuda “Çok” ve son kutuda ise “Seviyorum” yazıyor. Bu son derece romantik ve şık hediyeyi, sevgilinize sevgililer günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Ayrıca müstakbel eşinize romantik evlilik yıl dönümü hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz. 

fiyat
Bu romantik ve şık görünümlü hediyeyi bu kadar övdükten sonra, ürün hakkında daha detaylı bilgi vermek de kaçınılmaz oluyor. Elbette ki Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu boş bir kutu değil! Bu Sevgililere özel hediyelik kutu içerisinde aşkı tarif eden çok romantik ürünler yer alıyor!

Üzerinde lazerle Seni Çok Seviyorum yazılmış ahşap kutuların İçerisinde;



1. Kutu içerisinde : 6 Adet harika
kokulara sahip sabundan yapılmış kırmızı güller.
2. Kutu içerisinde; Bir yıldaki tüm
günleri temsilen 365 adet kırmızı kalp ve bu kalplerin üzerinde süsleyen aşk sözleri
3. Kutu içerisinde; Lisanslı ve Orjinal “I Love You” yazılı elinde kalp tutan Eeyore  Eşek ve 2 tane kalp dekorlu çikolata, arkalı önlü foto konulabilecek
mıknatıslı çerçeve bulunmaktadır.
Romantik ve dolu dolu aşkı anlatan bir hediye için Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu size yeter.
Seni Çok Seviyorum Hediye Kutusu

CEVAP VER