Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

Sevgiliye şirin hediye sepeti
Bayan Sevgiliye Özel, Şirin mi şirin bir hediye çantası… Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta ile aşkınızı sadece bir kaç gün için değil, yılın tüm günleri için ilan edebilirsiniz? Bir yıl 365 günden ibaret ise, yılın her günü için, içerisinde 365 adet sevgiliye özel mesaj taşıyan bu aşk dolu çanta, aşkınızı en şık hali ile dillendiriyor. Sipariş etmeniz halinde, tüllerle süslenmiş ve kurdeleler ile çok şık bir hale getirilmiş olan bu sevimli çanta, sevgilinizin daha ilk görüşte hayranlık duyacağı bir hediye!
Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta içerisinde elinde “LOVE” yazılı çok şirin bir oyuncak Ayıcık yer alıyor! Deri cilt ile kaplanmış, kırmızı ve şıkır şıkır hediye çantası üzerinde İngilizce ifadeler ile “FOR YOU” yani “Senin için” yazısı yer alıyor. Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta için dolu dolu aşk taşıyor dersek hiç de abartmış olmayız aslında! Sevgilinize, romantik ve etkileyici bir doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, yılın 365 günü için içerisinde “Aşk Mesajları” taşıyan bu sevimli hediye çantasını O’na hediye edebilirsiniz. 
incele
Sevimli Aşk Çantası içerisinden her güne özel, bir tane aşk mesajını çekip okuyan sevgiliniz, her defasında size olan sevgisi katlanarak çoğalacak!

Sevgiliye Hediye – Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

CEVAP VER