Aşkım Yazılı Romantik Bayan Kolye

Sevgililer günü hediyesi

Canım Aşkım Benim…

Duyduğunuzda kalbinizi kıpır kıpır eden “Aşkım” sözü, şimdi çok şık Aşkım Kolye üzerinde. Sevgilinizin dudaklarından çıktığında sizi en çok heyecanlandıran ve mutlu eden “Aşkım” kelimesi son derece şık Aşkım Kolye ile karşınızda! 14 Ayar altın kaplama Aşkım Kolye, sevgilinize özel günlerde armağan edebileceğiniz mükemmel bir hediye! Kolye zinciri üzerinde yer alan “Sonsuzluk” sembolü, aşkınızın sadece bir gün için değil, bir yıl için değil, sonsuza kadar sürmesi için bir temenni anlamına geliyor.

Aşkı bu kadar romantik ve güzel anlatan bir kolye daha bugüne kadar tasarlanmamıştı! Aşkım Kolye ile, sevgilinizin sizden sürekli duymaya alışmış olduğu bu özel söz, sevgilinizin boynunda ebediyete kadar taşınacak! Biricik aşkınıza duygularınızı en iyi şekilde ifade edebileceğiniz bir hediye olarak Aşkım Kolyeyi, ister sevgilinize doğum günü hediyesi olarak armağan edin, isterseniz sevgililer günü hediyesi olarak armağan edin! Son derece zarif ve anlamlı Aşkım Kolye tüm hanımların çok beğeneceği bir ürün! Siparişiniz halinde özel siyah hediye kutusu içerisinde tarafınıza gönderilecek olan bu şık kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Ürün hediye kutusu içerisinde mücevher sertifikasını bulabilirsiniz.
Sevgililer arasında, birbirlerine hitap ederlerken en sık kullanılan sözler “Hayatım”, “Meleğim”,”Bir Tanem”,”Bebeğim” ve “Aşkım” gibi özel sözleridir. Bu ifade şekli, sevgiliyi diğer insanlardan ayrı ve daha özel kılıyor. Hayatımızdaki diğer kişilere hitap ettiğimizden çok farklı olarak, eşimize ve sevgilimize özel anlamlar yükleriz. “Aşkım” sözü de, kalbimizdeki güzel duyguların sevgilimize yakıştırılmış hali! Aşkım kolye üzerinde yer alan sonsuzluk sembolü ile birlikte çok romantik bir kolye! Dilerseniz bu harika kolyeyi, sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz. Sevgilinize diğer kolye modelleri bakmak için lütfen tıklayın: Hediyelik Bayan Kolyeleri
Hediye Sipariş

Aşkım Yazılı Sonsuzluk Altın Kolye

Sevgililer günü hediyesi

CEVAP VER