Farklı Ev Hediyeleri

Şaşırtıcı Tasarımlara Sahip Farklı Ev Hediyeleri. Yakın dostlarınıza ev ziyaretlerinizde yanınızda götürebileceğiniz farklı ve ilginç ev hediyeleri öneriyorum. Bu hediyeler gerçekten o kadar enteresan ki, zannediyorum bu şekilde ilginç ürünleri ev hediyesi olarak almayı daha önce aklınızdan bile geçirmemişsinizdir. Bana kalırsa gerçekten de hediye konusunda alışılagelmiş kalıpları kırmak lazım. Herkes ev ziyaretlerinde yanında tablo, vazo, mutfak robotu benzeri türden hediyeler almayı düşünürken siz bu denli ilginç ev hediyeleri ile farkınızı ortaya koyacaksınız. Hem görenleri hayretlere düşürecek hediyeler bunlar, hem de ev sahibi olmuş ya da yeni bir eve taşınmış sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler. Umarım, önermiş olduğum ilginç ev hediyelerini sizler de beğenmişsinizdir. Aşağıda farklı ev hediye önerilerim yer almaktadır. Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Farklı Ev Hediyesi Önerileri


Farklı Ev Hediyeleri

DİŞ Tasarımlı Diş Fırçalık

Büyüklerden dişin önemini vurgulayan buna benzer sözleri hep işitmişizdir. “Aman evladım, dişlerinin kıymetini bil, ilerde çok ararsın!” diye. Gerçekten de birçok hastalığa neden olabilecek diş temizliği ve ağız sağlığı çok önemli. Sağlıklı olan dişlerimize daha bugünden çok iyi bakmamız gerekiyor ki, uzun yıllar kendi orijinal dişlerimizi kullanabilirim. Birçok kimse, sabah gözlerini açar açmaz kendisini evin banyosuna atar, elini ve yüzünü yıkar. Buraya kadar her şey çok güzel! Ancak çoğu zaman diş fırçalama konusunda bir üşengeçliğe düşer ve bu durumu sadece ağzınızı çalkalayarak geçiştirmeye çalışır. Belki de diş fırçalama alışkanlığı olmayanlar için bir şeylerin onları motive etmesine ihtiyaç vardır. Diş Şeklinde tasarlanmış olan Diş Fırçalık, sabahları diş temizliği konusunda herkesi motive edecek şekilde tasarlandı. Son derece şık ve orijinal bir tasarıma sahip olan bu harika ürünü, yeni eve banyo hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Şıkır şıkır parlak ve adeta gerçek diş tasarımlı DİŞ Tasarımlı Diş Fırçalık porselen malzemeden üretilmiştir. Altın, Beyaz, Gümüş renk seçenekleri içerisinden banyonuzun tasarımına en uygun modeli seçebilirsiniz. Banyolar için hem şık, hem de diş fırçalamaya özendirecek olan DİŞ Tasarımlı Diş Fırçalık çok kullanışlı bir ev hediyesi!

ev hediyeleri

Ay Dede Gece Lambası

Güzel bir ev hediyesi veya kendiniz için, çocuklarınız için gece lambası.. Moon in My Room yani Odamdaki Ay için “Eğlendirirken öğreten harika bir gece lambası” diyebiliriz. Uzaktan Kumandasıyla dilerseniz ayın istediğiniz bir evresini, dilerseniz sırayla ayın tüm evrelerini izleyebileceksiniz. Gece karanlık ortamda otomatik olarak devreye girebilen bu harika ürün, 30 dk. sonra kendiliğinden kapalı konuma geçiyor.

Ev hediyeleri

Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

Karadenizli vatandaşlarımızın ne kadar esprili kişiliklerinin olduğunu bilmeyen yoktur! Şimdi tavsiye deceğimiz ürün Karadenizli bakış açısı ile oluşturulmuş son derece ilginç bir mutfak önlüğü. Üzerinde birbirinden farklı 12 balık çizimi yer alan bu ilginç mutfak önlüğü farklı ev hediyesi düşünenler için yine iyi bir hediye seçeneği gibi duruyor. Neden Karadenizli bakış açısı? Çünkü 12 farklı çizim ile oluşturulmuş tüm balıklar “Hamsi” ile nitelendirilmiş. “Uzun Hamsi, Oval Hamsi, Yuvarlak Hamsi” gibi. Şayet ev hediyesi olarak zaten bir mutfak önlüğü hediye edecekseniz, böylesine esprili şekilde tasarlanmış bu mutfak önlüğü çok daha isabetli olacaktır. Size yapmış olduğu birbirinden lezzetli balık yemekleri ile son derece meşakkatli bir iş çıkartan mutfağın sultanına ancak böylesine bir hediye ürün yakışırdı.

ilginç ev hediyesi

Telefon Kulübesi Gece Lambası

Sadece Londra’nın değil, Dünya’nın de en önemli eserleri arasında kabul edilen 180 Yıllık Big Ben Saat Kulesi, Şimdi özel bir tasarım ile duvarlarınıza konuk oluyor! 1.32 MT yüksekliğindeki bu harika duvar saati, özellikle evinizdeki Kolonlara uygulayabileceğiniz harika bir dekordur! Big Ben Tasarımlı Duvar Saati, hem evinizde her zaman kullanabileceğiniz bir duvar saati, hem de çok şık bir dekoratif ürün! 4 Parçadan oluşan bu duvar saatinin saat mekanizması plastikten, diğer alanları duvara rahatlıkla uygulanabilen sticker içerir. Ev ve ofis hediyesi olarak sıra dışı bir ürün düşünüyorsanız Big Ben Tasarımlı Duvar Saati iyi bir hediye seçimi olabilir.

Haydut Demlik

Porselen Demlik Sıcaklık Koruyucu Haydut Demlik

Açık havada, güzelce demlenmiş bir bardak çay içmek, size de tarifi imkansız bir keyif veriyor mu? Bir bardak çay ve o çay eşliğinde yapılmış olan güzel bir sohbet, insanın tüm derdini tasasını, yorgunluğunu silip gidiyor. Özellikle Porselen bir demlikte demlenmiş ve porselen bardaklardan içilen çayın tadı bambaşka oluyor. Ancak, açık havada porselen demlik çok çabuk ısı kaybı yaşadığı için çay soğumaya başlar ve keyfiniz yarım kalır. Şimdi önereceğim ürün işte bu sorunu giderecek çok ilginç bir ürün. Ürünün adı Haydut Demlik. Peki son derece ilginç olan bu ürün nasıl kullanılıyor? İçerisinde sıcak çay bulunan porselen demliğin üzerine Sıcaklık koruyucu özelliği bulunan Yün Başlığı geçiriyorsunuz hepsi bu! Haydut Demlik, size sohbetinizi bölmeden dakikalarca sıcak çay içme fırsatı veriyor. İlginç ev hediyesi düşünüyorsanız, özellikle çay içmekten hoşlanan sevdiklerinize bu sıra dışı ürünü hediye edebilirsiniz.

Kuru Kafa Telefon

Kuru Kafa Masaüstü Telefon

Sevdiklerinize ilginç olduğu kadar eğlenceli bir hediye düşünüyorsanız, masaüstü telefon olarak kullanılabilecek çok sıra dışı bir hediye önereceğim. Bu ilginç ürünü daha ilk gördüğünüzde kendi kendinize eminim ki, “Yok Artık! Hadi Canım!” demişsinizdir. Naparsınız, şakamız yok! bizde böyle! Sevdiklerinizi şaşırtacak gerçekten sıra dışı bir hediye için Kuru Kafa Telefon şimdi sizlerle. Fişe takıldığında gözlerinden mavi ışıklar yayan Kuru Kafa Telefon, ilginç hediyelerden hoşlananlar için alınabilecek en ilginç ürünlerden biri. Cesaretiniz varsa, bu korkutucu ürünü sevdiklerinize ev hediyesi ya da ofis hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Kuru Kafa figürü, özellikle korku filmlerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Birini adam akıllı korkutmak istiyorsanız, kuru kafa kullanmaktan başka çareniz! Filmlerde de hep olur ya; Kurban, ıssız bir evde katil ile baş başadır. Ne kadar hızlı koşsa da, uzaklaşmaya çalışsa da, katil yavaş adımlarla hep ona bir şekilde ulaşır. Alttan gerilim müziği verilir ve öldürülecek kişi ölmeden önce, sağda solda birbir katilin daha önceki cinayetlerine tanıklık eder. Her yerden bir önceki cinayetlerinden kalma iskeletler ve kuru kafalar kurbanın karşısına çıkar. Hep böyle olur hep!


Zarf Kapı Önü Organizeri

Zarf Kapı Önü Organizeri

Evinize daha ilk adımınızı attığınızda, elinizde ne var ne yok ortalığa fırlatanlardan mısınız? Ondan sonra acil bir işiniz çıktığında, “Nerede bu anahtarlar? “Gözlüğümü bulamıyorum”,”Dün gece elektrik faturasını komidinin üzerine koymuştum. Şimdi bulamıyorum…”diye eşinize serzenişte mi bulunuyorsunuz? Gelin bu durumu artık bir kader olmaktan çıkartalım. Çok şık, adeta bir davetiye zarfı şeklinde tasarlanmış olan Zarf Kapı Önü Organizeri ile elinizdeki bütün ıvır zıvırı O’na emanet edebilirsiniz. Hem evinizin kapı önünü dağınıklıktan kurtarmış olacaksınız, hem de aradığınız şeyi elinizle koymuş gibi çok rahat bulabileceksiniz. Zarf Kapı Önü Organizeri alüminyum malzemeden tasarlanmış olup, çok sağlam ve dayanıklıdır, ayrıca ürün kolayca duvara monte edilebilir. Bu ilginç ürünü, sevdiklerinize ev hediyesi ya da ofis hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.


Kedi Köpek Papyonu

Kedi Köpek Papyonu

Hayvanları sevmeyen, insanları da sevmez! Çok mu iddialı bir laf oldu? Bence hayır! İçinde hayvan sevgisi olmayan kişiler bana kalırsa da, çok bencil ve sadece kendisini düşünen kişiler. Çünkü kendisi dışında başka canlıların da bu gezegende yaşama hakkının olduğunu düşünmezler. Neyse, gelelim konumuza, evinde evcil kedi ve köpek besleyen sevdiklerinize şirin mi şirin papyonlardan hediye etmek ister misiniz? Puantiyeli ve düz siyah modeli bulunan Kedi Köpek Papyon çeşitleri, evcil kedi ve köpeklerin en gözde aksesuarlarından biri olacak. Evinde kedi ve köpek besleyen gerçek hayvan dostları, bu hayvanlara tabiri caizse, “Gözü gibi” bakarlar. Kuaföründen, beslenmesinden veterinerine kadar, bu şirin hayvanların her şeyi ile tek tek ilgilenirler. Ev hediyesi olarak bu kişilere bana göre klasik hediyeler almak yerine, besledikleri kedi veya köpek için bu tip bir aksesuar alıp, bu insanları daha fazla mutlu edebilirsiniz.


Su Geçirmez Led Aydınlatma

Su Geçirmez Kumandalı Led Aydınlatma

Yaşanılan ortamların şık ve güzel görünmesi, o ortamın aydınlatılması veya ışık oyunlarıyla mümkündür. Ne kadar şık mobilyalarınız veya tablolarınız olursa olsun, aydınlatma ve ışıkların yetersiz veya etkisiz olması ortamın ve ambiyansın kötü olmasına neden olur. Şimdi bahsedeceğim ürün, su geçirmez LED ışıklara sahip bir ürün, ürün ile birlikte gelen kumandası ile isterseniz mavi, isterseniz kırmızı, isterseniz sarı ışık ortama verebilirsiniz. Su geçirmezlik özelliği ile akvaryumunuz varsa içerisinde, ışık oyunları ile muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. Farklı ev hediyeleri arayanlar için bir alternatif.

Dim Sum USB Nemlendirici

Orjinal USB Ortam Nemlendirici

Özellikle kış aylarında yanan kaloriferler, ortamın nem dengesini bozar ve odada kup kuru, nefessiz bir hava oluşur. Kuru ortam havası ise , kişilerde baş ağrısı, göz sıvısında kuruma, cilt kuruluğu gibi sorunlara yol açar. Şimdi önereceğim hediye ürüne, geçmeden önce klasik değimi ile adamlar neler yapıyor diyesi geliyor insanın! Bilgisayarınıza, USB nemlendirici bağladığınızda ortam neme doyacak. Az önce bahsettiğim sorunlar da en aza inmiş olacak. Şık bir krem kutusu şeklindeki bu USB nemlendirici içerisine, güzel kokular da koyabilir ve ortam havasını değiştirebilirsiniz. Nasıl? Sizce de çok orjinal bir hediye değil mi?


bayan sevgiliye en iyi sevgililer günü hediyesi

Hoparlör Bayan Topuklu Ayakkabılar

Hayır! hayır! bu gördüğünüz bir ayakkabı değil, yanlış söyledim aslında bir ayakkabı, ama giyilmek için değil, müzik dinlemek için bir hoparlör… Evet hediye önerilerim içerisinde bence en ilginç olanlarından biri… Sevgililer gününde sevgilinizi şaşırtmak için değişik, enteresan bir hediye olur kanaatindeyim. Romantik bir hediye sayılmaz ama, kabul edin değişik ve çok ilginç bir hediye. Bu ürün bilgisayara USB bağlantı kablosu ile bağlanıyor. Müziği seven bayan sevgiliniz için bence çok şık bir hediye… Bayanlar! Sakın bu topukluları denemeye kalkmayın! evet çok şıklar ama onlar ayakkabı değil hoparlör! Kırmızı, siyah ve pembe olmak üzere 3 renkte olan bu şık topuklular bu sefer ayağınıza değil ama masanıza şıklık katacak. Topuklu sevenlerin keşke bunlar ayakkabı olsaydı dediğini duyar gibiyim.Not: Biri USB, diğeri phono kablosu olmak üzere size 2 çeşit kablo ile 2 adet olarak gönderilir.


MANYETİK VAZO TAKIMI

Manyetik Vazolar

Vazolar, bence alınabilecek ideal ev hediyelerinden… Bu vazoları değerlerinden farklı kılan özelliği manyetik olmaları ve görüntü itibari ile diğer vazolardan daha şık durmaları. 5 adet manyetik vazoyla beraber gelen mıknatıslı metal altlıkları masa örtüsünün altına yerleştiriliyor ve üstüne de vazolar konuyor, bu şekilde mesela bir yemek masası daha şık kendini gösteriyor… Ev hediyesi arıyorsanız bence iyi bir tercih olur…


Projeksiyonlu LED ışıklı Dijital Saat

Projeksiyonlu Led Işıklı Dijital Saat

Çocuklara, onların ilgisini çekecek türden İlginç Doğum günü hediyeleri bakıyorsanız, bence bu ürünü kaçırmayın. Gördüğünüz Projeksiyon Led’li dijital saat, duvara led ışıkları ile saati yansıtıyor ve gece çocukların odası, ışıl ışıl, şıkır şıkır oluyor. Mavi, yeşil, ve kırmızı renkteki ışıklar tavana ve duvarlara yansıtılabiliyor. Bu hediye ürün ile bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz. Birincisi, çocuklara saat hediye etmiş oluyorsunuz, ikincisi ise gece lambası. Kesinlikle çok farklı ve orijinal bir hediye.

Sıra dışı hediyeler

Benim Saatim

Duvar Saatleri de, yine alınabilecek ideal ev hediyelerindendir… Yan tarafta gördüğünüz duvar saati kendinden yapışkanlı ve özellikle dekoratif duvar kağıtlarının döşeli olduğu salonlara çok şık olur düşüncesindeyim. Çünkü rakamların aralıkları saatin çapı v.s. tamamen kendi tasarrufunuzda. Yani istenildiği gibi ayarlama yapılabilir… Ev hediyesi arıyorsanız bence bu da iyi bir tercih olur…


Sıra dışı hediye

Led Işıklı Duş Başlığı

Yukarıdaki duş başlığını hediye öneri olarak alayım mı, almayayım mı diye biraz düşündüm, ama her kim tasarladıysa bence müthiş bir hayal gücüne sahipmiş. Ben de bu yüzden kendisine saygımı göstermek için öneri listeme aldım… Neyse lafı uzatmadan bu duş başlığının diğerlerinden farkı şu; suyun hareketine bağlı olarak kendiliğinden şarj oluyor, pil v.s. gerektirmiyor ve su soğuksa mavi ışık yanıyor, sıcaksa ışık kırmızıya dönüyor. Vaktini banyoda fazlası ile geçiren sevdiklerinize ilginç bir hediye olur sanırım…


Dijital Anahtarlık

Dijital Anahtarlık

Oldukça güzel bir hediye fikri daha; Dijital anahtarlık… Bir anahtarlık düşünün, hem ofis ev araba v.s. anahtarlarını taşıyor , hem de içerisine 55 adet fotoğraf yüklenebiliyor, ve en önemlisi sevdiğiniz insanların fotoğraflarını yanınızda taşıyorsunuz… Bu anahtarlık masa üzerine de dik konumlandırılabiliyor. Ayrıca arkası mıknatıslı olduğu için metal her şeye tutturup anahtar arama derdiniz kalmıyor… Nasıl böyle bir şey güzel bir hediye olmaz mı?


Pow Kapı Durdurucu

Pow Kapı Durdurucu

Ev veya ofisleri havalandırmak istediğimizde, bazen cereyan sebebi ile ani kapı çarpmaları sonucu, yüreğimiz ağzımıza gelmiştir. Hele bir de pür dikkat bir işe dalmışsak. Bu gördüğünüz ürün şık bir bir kapı durdurucu. Pow yazısı, özellikle çizgi romanlarda, kahramanın attığı yumruğu veya dayağı belirtirken “Pow” şeklinde belirtilir, tasarımcısı da bunu ilham kaynağı olarak ele almış ve kapıların çarpmasını engellemek için böyle bir ürün tasarlamış. Özel bir kauçuktan yapılmış bu ürünü ev veya Ev Hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Renkli birşey olduğu için çocuk odalarındaki kapılar için de düşünülebilir.


Sıra dışı hediyeler

Işıklı Oda Spreyi

Oldukça enteresan&ilginç bir hediye daha. Karanlıkta ışıldayan bir duvar yazısı. Ultraviyole ışıkla çalışan bu mükemmel sprey ile duvarlarınızı istediğiniz her şeyi yazın, mesela desen ve şekiller yapın, çocukların odasına sevimli kahramanlar çizin, kendi oturma odanıza, eşinize sevginizi ifade edin, hatta abartıp kimsenin cesaret edemediklerini çizin! Tavsiye edeceğim bir hediye… Çocuklarınıza doğum günü hediyesi, yeni bir eve Hayırlı olsun hediyesi olarak düşünülebilir…


Sıra dışı hediyeler

Kendini Şarj Eden Lamba

ORJİNAL Bir Hediye… Yine uygun bir ev hediyesi, veya sevdiklerinize gece lambası olarak hediye edebileceğin oldukça şık bir hediye… Bu yepyeni ampulün icadıyla ampul yeniden hayat buldu. Sert bir akrilik tuğlanın içine hapsedilmiş karanlıkta-parlayan ampul doğal gün ışığında kendini şarj eder, karanlıkta parlar. Bu yeni nesil ampulün en ilginç yanı ise gerçek bir ampulle yapılması ama hiç bir tungsten tele ihtiyaç duymadan yanabilmesi!


Sıra dışı hediye

iPhone Sabit Telefonu

Sevdiklerinize bu hediye ile varsa iphone telefonlarını daha çok sevmelerini sağlayabilirsiniz. Nasıl mı ? iPhone 4 Masaüstü Telefonu ile. Bu Masaüstü telefon ile sevdikleriniz Bir yandan iPhone telefonu ile konuşabilecek , diğer yandan da da iphone daki maillere, mesajlarına bakabilecek. Eminim iPhone 4 Masaüstü Telefonu’na bayılacaklar…


ilginç hediyeler

Buzdolabındaki Şişe Açacağı

Gecenin bir vakti uykunuzdan uyandınız ve canınız soğuk bir içecek çekti. Sonra elinizi çok sevdiğiniz bir buz gibi içeceğin olduğu bir şişeye uzattınız ve çektiniz. O an hafif de bir uyku mahmurluğu var üzerinizde. Derken Şişe açacağını bulamyorsunuz! Acaba hangi çekmecedeydi! Bir sürü çekmeceyi karıştırdınız ve hala bulamadınız. Bu durum sizi iyiden iyiye sinir etmeye başladı. Oysaki buzdolabı üzerinde sabit bir şişe açacağınız olsaydı, bundan sonra bu duruma benzer sahneler artık tarih olacaktı. Artık şişeleri, bir elinizde hamburgeriniz, diğer elinizde cola’nız varken bile rahatlıkla açabileceksiniz! Bu harika şişe açacağı sayesinde bundan böyle ufacık bir şişe kapağını açmak için mutfağın altını üstüne getirmenize gerek kalmayacak. Arkasındaki güçlü mıknatıs özelliği sayesinde buzdolabınıza sıkıca yapışır ve buz gibi içeceklerinizin olduğu şişe kapaklarını açmayı çok daha kolay bir hale getirir. Artık şişe açacağı nerede diye aramanıza da gerek yok. Paslanmaz krom çelik yüzeyi ve harika tasarımı sayesinde buzdolabınıza da tarz katar. İlginç ve değişik ev hediyesi kategorisinde Buzdolabı Şişe Açacağını sizlere tavsiye ederim.

sıra dışı hediyesi

İlginç Anahtar Kase

Bir evde ençok aranan şeylerin başında anahtarlar gelir. Uygun bir ev hediye seçeneği… Anahtarları o kadar klasik şekilde kullanmaya alışmışız ki, bir anahtarın aslında çok farklı işler için de kullanabileceğini düşünemiyoruz. Bakmayın öyle durduğuna, bu hiç de sıradan bir kase değil. Sizin için neleri tutabildiğini görüp şaşıracaksınız. Anahtarlarınızı, cebinizdeki bozuk paraları ve kişisel ıvır zıvırınızı koyabileceğiniz, bu anahtar şeklindeki kasenin bir süre sonra sizi hatta hayatınızı nasıl düzene sokmaya başladığını görünce şaşıracaksınız. Artık tüm bulamadığınız eşyalarınızın nerede durduğunu bilecek ve direk anahtar kasenize geleceksiniz.


Uzay Manyetik Saat

Uydumuz Ay ve Dünya Duvar Saati

Güzel bir Ev Hediye veya ev hediye önerisi daha. Yine bir Duvar saati, ama bu seferki yukarıdaki duvar saatinden farklı olarak bilardo toplarından oluşmuyor… Dünya’nın uzaydan görüntüsünü ve etrafında uydumuz olan ayın dönüş hareketini zaman cinsinden gösteren şık bir saat… Arkadaşlarınıza, eşinize dostunuza verebileceğiniz ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Çocukların çalışma odalarına asa bilecekleri, odalarına güzel bir dekoratif unsur olarak da düşünülebilir… İlginç hediye arayanlar için yine çok isabetli bir hediye…


Hediye

CEVAP VER