Papatya Ataş Tutucu

İlginç hediyeler

Masanızda Rengarenk Ataş Çiçekler Açıyor


Çalışma masanızda dağınıklıktan hoşlanmıyor ve aynı zamanda çalışma hayatının iticiliğinden sizi uzaklaştıracak renkli ürünlerden hoşlanıyorsanız şimdi sıkı durun! Papatya Ataş Tutucu, ofis ve çalışma masanızda adeta rengarenk bahar rüzgarları estirecek! Papatya Çiçekleri şeklindeki bu Ataş Tutucular ofisteki işlerinizde size yardımcı olurken, diğer yandan gönlünüze ve gözünüze de hitap ediyor. Saksı içerisinde bulunan rengarenk papatya ataşlardan bir tane bile almaya kıyamayacaksınız! Ofis ve çalışma yaşamınıza küçük ve eğlenceli oyunlar dahil etmek isterseniz, bu ataşlar ile papatya falı bile açabilirsiniz! Elbette ki bu oyununuz en son “Seviyor” ile bitene kadar oyuna devam:) Sevdiklerinize sıra dışı, eğlenceli ve işe yarar ilginç ofis hediyeleri düşünüyorsanız, Papatya Ataş Tutucu mükemmel bir seçim olacaktır.

Orijinal adı Desk Daisy olan “Papatya Ataş Tutucu” Papatya şeklinde 30 adet renkli ataştan oluşmaktadır. Bunlardan 10 tanesi sarı, 10
tanesi turuncu ve son olarak diğer 10 tanesi ise pembe renklerdedir. Onlaine sipariş etmeniz halinde ürün adresinize saksısı ile birlikte gönderilecektir. Aynı zamanda mıknatıs özelliği de bulunan Papatya Ataş Tutucu, masanızdaki dağınıklığa çok şirin bir çözüm olacak! 
Hediye Sipariş

İlginç Hediyeler – Papatya Ataş Tutucu

Papatya Ataş Tutucu
Benzer kategoride daha fazla ilginç hediye fikirleri görmek için lütfen tıklayın

CEVAP VER