Yeni Yılı Anlamlı Kılacak Hediyeler

yılbaşı için anlamlı hediye fikirleri
Yılbaşına Özel Yeni ve Farklı Ne Hediye Alsam? Günümüzde her şey hızla değişip gelişiyor. Pek tabi ki, tasarım, moda, teknoloji, zevkler ve beğeniler de değişiyor. Özellikle günlük yaşamımızda kullandığımız ürünlerde bu durum kendisini daha bariz bir şekilde gösteriyor. Örneğin; 2016 yılında kullandığınız bir cep telefonunu ele alalım. Daha bu, pahalı ve son model telefonun menüsüne bile tam olarak alışamadan, 2017 modeli piyasaya sürülüyor. Aslına bakarsanız, cep telefonuna benzer bir durum, yaklaşmakta olan 2017 yılbaşı hediyeleri için de son derece geçerli! 2016 yeni yılda satışa sunulan yılbaşı hediyeleri ile, 2017 için tasarlanmış olan yılbaşı hediyeleri çok farklı! Çünkü, bir yıllık zaman süresi içerisinde, tasarım anlayışı değişti, zevkler değişti ve bir çok yeni ürün, raflardaki yerini almaya başladı. Örneğin bir önceki sene, erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak, tuşlu bir cep telefonu satın almayı düşünüyorken, bu yıl durum biraz daha farklı! Tuşlu telefonlar yerini full dokunmatik ekran cep telefonlara bıraktı! Kullanmayı tam olarak beceremesek de, bu telefonlardan bir tane mutlaka bizim de cebimizde olmalı öyle değil mi? Ya da, 2016 yılbaşına girerken, kız arkadaşınıza belkide tablet bilgisayar hediye etmek aklınızın ucundan bile geçmemiştir. Ancak, 2017 yılına gireceğimiz şu günlerde, tablet bilgisayarlar hem tasarımsal olarak çok güzel, hem de fiyat olarak oldukça cazip ve ucuz!

Yılbaşı İçin Alınabilecek Özel Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Antika Model Araba

Erkek İçin Yılbaşı Hediye Seçenekleri

Elbette ki bütçeniz el veriyorsa, kız arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak tablet bilgisayar hediye etmek de, bu arada hiç de fena bir fikir sayılmaz! Önceki yıl, internete girip, Google’nin zarif arama kutucuğuna; “Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?” sorunu yazdığınızda karşınıza çıkan hediyelikler ile, şu an yazdığınızda listelenecek yılbaşı hediyeleri çok farklı olacaktır. Aslında bunun olması hem doğal, hem de olması gereken şeydir.
Gökkuşağı Gece Lambası

Gökkuşağı Gece Lambası

Yani anlayacağınız sevgili dostlar, zaman hızla gelişiyor ve dolayısı ile hediyeler de bundan fazlası ile nasibini alıyor! Ancak, size güzel bir haber vereyim. 2017 Yılbaşında, sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak armağan edebileceğiniz yepyeni hediyelik ürünler ile güncellenmek üzeresiniz! Bu nedenle, bu yazımda sizlere, piyasaya yeni çıkmış, 2016 model yılbaşı hediyeleri tanıtmaya çalışacağım. “Bu kadar şey yazdın ettin de, bizlere hala yılbaşı hediye fikirleri vermedin.” demekte son derece haklısınız. Gevezeliği bırakıp sözümü burada keserek, sizleri 2017 yılbaşı için hediye önerilerim ile baş başa bırakayım.
Sevgililer İçin Yılbaşı Hatırası Çakmak

Sevgililer İçin Yılbaşı Hatırası Çakmak

Yeni yılda erkeğe özel yılbaşı hediyesi seçmeye çalışıyorsanız, bu konuda takdir sizin ama, özellikle romantikliğe kaçacak hediyelerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Neden diye soracak olursanız; genellikle bildiğiniz gibi erkekler, kadınlar gibi düşünmez ve hareket etmezler! Erkeğin hayatı algılayışı, olayları yorumlayışı, konulara bakış açısı bayanlardan çok farklıdır. Örneğin bir çiçek, size çok özel ve romantik gelebiliyorken, erkek için sırf kız arkadaşı veya eşi mutlu olsun diye alınan sıradan bir objedir! Bu son söylediğimden şu sonuç çıkmamalı: “Erkekler romantizmden ne anlar!” diye. Demek istediğim, yılbaşında erkek arkadaşınız için satın olmuş olduğunuz hediyenin, değer verilmesini ve kullanılmasını istiyorsanız, öyle cicili bicili, mesajı olan romantizm yüklü hediyelerden uzak durun! 
El Yapımı Yılbaşı Hediyesi Çam Ağacı Ampul

El Yapımı Yılbaşı Hediyesi Çam Ağacı Ampul

Bunun yerine, erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize günlük yaşamında kullanabileceği aksesuar, kemer, kişiye özel gömlek, kol saati,  kişiye özel cüzdan gibi armağanlar verebilirsiniz. Tabi ki bütçeniz el veriyorsa, erkeğe pahalı cep telefonu, iPad, iPod, iPhone gibi teknolojik ürünler de hediye edebilirsiniz. (Neden buna bu kadar para ödedin!) şeklinde sevimli bir maçoluk yapmadığı takdir de, bu tip hediyeler erkeğin en çok seveceği türden! Futbol meraklısı, maç fanatiği erkek erkek arkadaşa yeni yıl hediyesi olarak, tutuğu takımı ilgilendiren hediyeler kesinlikle en ideal hediyelerdir. Ben bu konuda uyarımı yapayım da, gerisi size kalmış. Şimdi gelelim erkeğe yılbaşı hediyesi olarak benim önerilerime! Bakalım beğenecek misiniz?
Erkek Patrona Yılbaşı Hediye Sepeti

Sevdiklerinize Mutlu Edecek Yılbaşı Hediye Sepetleri

Yılbaşı denilince akıllarda ilk şekillenen şey eğlencedir! Eğlence ile birlikte ise en çok çikolata, kuru yemiş ve cips türü şeyler tüketilir. Şimdi önereceğimiz yılbaşı hediye sepeti içerisinde, hem yılbaşı akşamı atıştırmalık abur cuburlar var, hem de bir sürü hediyelik ürünler var! İster patronunuza yılbaşı hediyesi olarak armağan edin, ister yılbaşı akşamı dostlarınıza ev ziyaretinize beraberinizde götürün! Bu şık hediye sepeti içerisinde, 2017 yılı ajanda, havlu, kalem seti, mum ve kaliteli ve enfes lezzetlerden oluşan çikolatalarbulunuyor. İki farklı modeli bulunan bu hediye sepetinden istediğinizi seçin!
Yılbaşı hediyeleri 2014

2017 Yılbaşına Özel Hazırlanmış Hediye Sepetleri

Yeni yıl demek, eğlencenin ta kendisi demek. Eğlencenin olmadığı, kutlamanın geçmediği bir yılbaşı gecesi düşünülemez! 2017 Yılbaşı eğlencenize, birbirinden güzel hediye sepetleri ile lezzet ve görsel şölen katabilirsiniz. İçerisinde yeni yıla özel bir çok hediyelik ürün yer alıyor! İster kendi eviniz için düşünün, ister yılbaşı kutlaması yapacağınız dost evine bu özel hediye sepetini götürün! Yılbaşı Hediye Sepetleri içerisinde, çam ağacından atıştırmalık çikolatalara, mumdan çam ağacı süsüne kadar birbirinden güzel ürünler bulunan Yılbaşı Hediye Sepetleri 2 farklı modeli ile huzurlarınızda.
Erkeğe Yılbaşı Hediyesi

Yakasına Mesaj Yazılabilen Kişiye Özel Gömlek

Yılbaşı hediyesi olarak, erkeğe armağan edilebilecek en güzel hediyelerden biri. Bu gömleğin yakasına yılbaşı mesajınızı yazdırabilirsiniz. Ayrıca, gömleğin kol ve cep kısmı, sahibinin isminin baş harflerini taşıyor. Burada unutulmaması gereken en önemli şey; Kişiye Özel Gömlek siparişinizi verirken, kişiye özel bilgileri girmek.
Erkeğe Yılbaşı Hediyesi

Erkek için Yılbaşı Hediyeleri – Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Özel Siyah Deri hediyelik Kutusu içerisinde erkeğin şıklığını tamamlayacak, deri kemer ve deri cüzdan yer alıyor! Deri Cüzdan kişiye özel olarak düzenlenebiliyor. Siyah deri ürünler son derece zarif ve şık! Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır? Bu sorunun cevabı, böylesine anlamlı ve şık bir aksesuar seti ile cevap bulunuyor sanırım.
erkeğe yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri
Cüzdan, tamamen erkeğin ismine ve isim baş harfine özel olarak düzenleniyor.
%100 gerçek ve doğal deriden imal edilmiş Kişiye Özel İsim Yazılı Deri
Cüzdan, erkek arkadaşınıza yılbaşında armağan edebileceğiniz hediyeliklerden!
erkek için yılbaşı hediyesi

Yılbaşı Hediyeleri – Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Yukarıda yer alan kişiye özel deri cüzdana alternatif olarak, harika kombine edilmiş bir deri cüzdan daha önermenin yerinde olacağını düşünüyorum. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, çift renk seçenekleri ile çok göz kamaştırıcı! Erkek arkadaşınıza harika bir yılbaşı hediyesi!
Erkek için yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Erkekler de artık çanta taşıyor! Günümüz değişen yaşam tarzı ile birlikte erkekler de dışarıda yanlarında bir çok şey taşır oldular. Cep telefonu, telefon şarj cihazı, kartvizitler, kalemler, kullanıyorsa sigara paketi, ev ve araba anahtarları. Tüm bunları erkek cebinde taşıyamayacağına göre, erkeğe yılbaşı hediyesi olarak Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası hediye seçenekleri arasında bulundurulması gereken bir ürün!
Erkek için yılbaşı hediyeleri

Yılbaşı Hediyeleri – Kişiye Özel Matara Seti

Erkek arkadaşınıza, eşinize, sevgilinize sıra dışı ve çok orjinal bir yılbaşı hediyesi almayı düşünüyorsanız, paslanmaz çelikten imal edilmiş olan ve acayip kaliteli Kişiye Özel Matara Seti düşünülebilir. Sıcak ve soğuk içecekler bu özel matara seti ile artık daha havalı! üzerinde isim yazılı Kişiye Özel Matara Seti, 2017 yılbaşı hediye fikirlerimiz içerisine girmeyi fazlası ile hak eden bir ürün!
Erkeklere yılbaşı hediye fikirleri

Gerçek Deriden Kişiye Özel Kredi Kartlık

Erkek sevgiliniz için ya da eşiniz için düşünülebilecek hediyelerden bir diğeri de, yine erkeğin ismine özel şık bir kredi kartlık! Günümüzde en önemli ödeme araçlarından kredi kartları, Gerçek Deriden Kişiye Özel Kredi Kartlık içerisinde daha düzenli ve şık duracak!
erkeğe yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel 2017 Ajanda Model 2

Deri kaplı ve üzerinde sahibinin ismini taşıyan Kişiye Özel 2017 Model Ajandalar ile hayat artık daha kolay! 2017 yılı 365 günün plan ve programı, Kişiye Özel Ajandalar ile düzene giriyor. Vergi takvimleri, resmi tatil günleri, ulusal bayramlar ve içerisinde yer alacak özel notlar! Kişiye Özel 2017 Ajandası, patronunuza, babanıza, doktor, avukat, mühendis, muhasebeci dostlarınıza armağan edebileceğiniz özel yılbaşı hediyelerinden!
Erkeğe yılbaşı hediyeleri

Erkek İçin Yılbaşı Hediye Sepeti

Daha ilk görüşte bu hediye sepetine vurulmanız kadar doğal bir şey olamaz! Özel deri kutusunda hediye sepeti haline getirilmiş ve içerisinde erkeğin günlük kullanımına uygun kaliteli ve şık ürünler bulunuyır! Kişiye özel gömlek, deri kemer, deri cüzdan! Kemer dışındaki tüm bu kaliteli ürünler erkeğin ismine özel hale getirilebiliyor. Erkek arakadaşınıza yıllarca unutamayacağı şık bir yılbaşı hediyesi!
Erkeğe ilginç yılbaşı hediyesi

Erkeğe İlginç Yılbaşı Hediyesi

Erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi bir kol saati armağan etmek ister misiniz? Ama bu öyle bildiğiniz saatlere benzemiyor! Bu saatin içerisinde yer alan ikonlar 3 boyutlu! Yani klasik bir kol saatine göre daha şık, daha dikkat çekici ve daha da göz alıcı! Belki de kafanızda erkek arkadaşınız için farklı bir yeni yıl hediyesi vardı, ama eminim ki 3 Boyutlu Minyatür Saatleri görünce hediye tercihinizi bu üründen yana kullanacaksınız!
babaya yılbaşı hediyesi

Babaya Alınabilecek Özel Yılbaşı Hediyesi

En güzel yılbaşı sofraları, enfes yemekler, ev içi yılbaşı süsleri kısacası evinizde yılbaşı hazırlıkları artık tamam! Şimdi sıra, şefkatini ve sevgisini ailesi üzerinden hiçbir zaman eksik etmeyen babaya yılbaşı hediyesi seçmeye geldi! Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü ile babanızı tahmin edemeyeceğiniz derecede mutlu edebilirsiniz! Evinizin gerçek yıldızı ve kahramanı sevgili babanıza gururunu okşayacak şık bir ödül ile onurlandırın! Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü, isme özel düzenlenen çok anlamlı bir ödül! İster sevgili eşinize, isterseniz babanıza bu harika ödülü armağan edebilirsiniz.
İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Bundan 10 yıl öncesinde, erkek arkadaşınıza böyle bir yılbaşı hediyesi uzatsanız herhalde ne olduğu hakkında en ufak bir düşüncesi olmazdı! Yayınımızın başında belirttiğim gibi 2017 yılbaşı hediyeleri ile sizlere hediye piyasasındaki en güncel hediye bilgilerini vermeye çalışıyorum. Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, erkek arkadaşınızın günlük yaşantısında sık sık kullanabileceği ve işine çok yarayacak harika ürünlerden biri. Bu USB Bellek bilgisayar USB girişne takıldığında mavi led ışıkları yanıyor ve çok hoş bir görüntüsü var! Ayrıca akrilik üzerine erkek sevgilinizin veya arkadaşınızın isim ve soy isim de yazılıyor. İlginç yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek ideal bir seçim!
el yapımı yılbaşı hediyesi bayana

El Yapımı Ayrılabilir Kalp Kolye İsme Özel

Bayanlar estetiğe düşkün, duygusal anlamda ise son derece hassas varlıklardır! Bu yüzden bir bayana seçilecek yeni yıl hediyesinin, hem gözüne, hem kalbine, hem de ruhuna hitap etmesi son derece önemli! Ancak bu şekilde seçilmiş bir yılbaşı hediyesi, bir bayanın kalbini kazanabilir. Bunu bir örnek vermekle izah etmek gerekirse; Kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak kolye almayı düşünüyorsanız, kesinlikle zevkleri birbirine yakın başka bir kız arkadaşınızdan fikir alın! Erkek zevkleri ile bayan zevkleri, ne yaparsanız yapın kesinlikle örtüşmüyor! 
130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Sevgilinize Yılbaşında Puzzle ile Sürpriz Yapın 

Size göre en kral kolye bile, kırılmayın diye size söylemese de sevgiliniz için sıradan bir kolyedir. Örneğimizi şimdi de evli bayan eşe çevirelim. Eşinizin zevklerinden emin olmadan yeni yıl hediyesi olarak saat, kolye, yüzük, giyim, aksesuar gibi ürünler almayı düşünmemelisiniz. Çünkü, yazık bir sürü para ödeyip de satın aldığınız hediyelik, bir kaç kez, siz kırılmayın diye kullanılır ve sonrasında da kimse o hediyenin akıbetinin ne olduğunu bilemez! 
Aşk Defteri

Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Yalnız burada anneler için istisna parantezini açmak lazım! Anne yüreği derler ya! Garibim Anneye yılbaşında ne hediye alırsanız alın, o her zaman mutludur! Yine çok lafı uzattım. Şimdi de Bayanlara yılbaşı hediyesi ne alınır? Bu konudaki fikirlerimi paylaşayım.
Bayanlara Romantik Yılbaşı Hediyesi

Bayanlara Romantik Yılbaşı Hediyesi – Aşkım Kolye

Aşkınızın boynuna Aşkım Kolye çok yakışacak! Üzerinde Aşkım yazılı kolye ile, kız arkadaşınız yeni yıl akşamı kendini inanılmaz mutlu hissedecek! Sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi için Aşkım Kolye mükemmel bir hediye seçimi! 14 Ayar altın kaplama olan bu değerli kolyei şık hediye kutusu içerisinde yer almaktadır! Yılbaşı gecesi, kendi elleriniz ile aşkım kolyeyi kız arkadaşınızın boynuna geçirin! Bu özel an eminim ki, üzerinden yıllar geçse de sevgilinizin hafızasından hiç silinmeyecektir.
Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Hediye – Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Dört taneden oluşan Kırmızı Kalp Kutuların her biri farklı boylarda ve yine her birinin üzerinde özel mesajlar yazılı! Yan yana bir araya getirildiğinde ise ortaya “Seni Her şeyden Çok Seviyorum” cümlesi var! Melek Sevgilime Hediye Kulesi, yılbaşında sevgilinize, eşinize duyduğunuz kocaman aşkın en büyük delili olacak! İçerisinde çikolatalar, badem drajeler, Melek Kolye, Ayna ve daha bir çok hediyelik yer alıyor! Kırmızı tüle sarılarak çok orijinal ve son derece şık bir görünüm kazanıyor! Hem çok hoş bir yılbaşı süprizi, hem de inanılmaz romantik bir hediye!
sevgiliye yılbaşı hediyesi

Bayanlara Yılbaşı Hediyesi – Kişiye Özel Harf Yüzük

Kişiye Özel Harf Yüzük, hediye edeceğiniz bayanın isminin baş harfini taşıyor! isim baş harfine özel olarak düzenlenen Kişiye Özel Harf Yüzük, annenize, kız arkadaşınıza ve sevgilinize armağan edebileceğiniz son derece şık ve orijinal bir yılbaşı hediyesi. 14 ayar gümüş üzeri altın kaplama harf yüzük, hanımların çok beğeneceğini düşündüğüm son derece zarif bir yüzük!
Bayanlar için yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi – Pırlanta Love Yüzük

Kelimeler ile Pırlanta Love Yüzüğün ne kadar zarif ve şık olduğu anlatılamaz her halde! İngilizce “Love” yazılı ve aşk anlamına gelen son derece narin bir yüzük! “o” harfi üzerinde pırlantası var! Pırlanta Love Yüzük aşkın değerini bilen ve bunu sonuna kadar hak eden sevgiliye çok özel bir yılbaşı armağanı! ürün ile ilgili detaylı bilgiyi resim üzerine tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Bayana yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi – Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Yılbaşı için yine çok iddialı bir hediye tavsiyesi. Hazır bayan yüzük modellerine en güzel örnekleri vermeye çalışıyoruz, öyle de devam edelim! Gördüklerinde diğer bayanları acayip kıskandıracak çok özel bir yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, Pırlanta Altın Kalp Yüzük hem tasarımı, hem de anlam itibari ile son derece romantik! Bu yüzük üzerinde aşk var! Sevgiliniz kalbinizi yüzük parmağında taşıyacak!
sürpriz yılbaşı hediyeleri

Sürpriz Yılbaşı Hediyesi – Kişiye Özel Puzzle 130 Parça

Sevgilinize 2017 yeni yılı tatlı bir sürprizle karşılamasını 130 Parçadan oluşan Kişiye Özel Puzzle ile sağlayabilirsiniz. Bunu yapmak ise son derece kolay. En güzel fotoğraf karesini foto ekle butonuna basıp yüklüyorsunuz hepsi bu kadar! Daha sonra fotoğrafınız 130 Puzzle parçaya bölünüyor ve kadife kalp kutu içerisinde sürpriz bir hediyeye dönüşüyor. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile sevgilinize sürpriz yılbaşı hediyesi hazırlayın!
Özel Yılbaşı Hediyeleri

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

İnci tanelerinin okyanus tabanından nasıl çıkartıldığını bilir misiniz? Bilmeyenler için söylüyorum, öyle marketten ekmek almak gibi kolay değil! Bin bir zahmet ve emek ile çıkartılıyor. Ayrıca, bir inci tanesinin doğal bir şekilde oluşumu için ise üzerinden yıllar geçmesi gerekiyor. Deniz diplerindeki kumların uzun yıllar sonra taşlaşması ile oluşan inci taneleri doğada çok nadir bulunan taşlardan! Tıpkı sevgiliniz veya eşiniz gibi. Kız arkadaşınıza, sevgilinize, annenize veya eşinize anlamlı yılbaşı hediyesi düşünürseniz, size İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyeyi kesinlikle tavsiye ederim.
Anlamlı yılbaşı hediyeleri

Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati

Belki ilk görüşte aşk yaşayanlardansınız. Belki de, ilk önce hoşlanma ile başlayıp daha sonra aşka dönüşen bir ilişkiniz var! Tüm bu süreç, zamanla gerçekleşiyor. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati ile, birbirinizden uzak kaldığınız ve özlem duyduğunuz her anın değerini daha iyi anlayacaksınız!
sevgiliye ucuz yılbaşı hediyesi

Ekonomik Yılbaşı Hediyesi – Kişiye Özel Ayna

Bütçenizi sarsmayacak şekilde bayan sevgiliye ucuz yılbaşı hediyesi düşünürseniz, Kişiye Özel Bambu Ayna ilginizi çekebilir. Bambu ağacından yapılmış olan ve bayanların çantalarında rahatlıkla taşıyabilecekleri, üzerinde isim yazılı olan bu doğal ayna, kız arkadaşınıza güzel yılbaşı hediyesi olabilir.
Kız arkadaşa romantik yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Alın size, yılbaşında kız arkadaşınızı mutluluktan havalara uçuracak şık bir hediye tavsiyesi daha! Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati, 3 adet kendi fotoğraflarınız, kendi belirleyeceğiniz yılbaşı kutlama mesajınız ve isimleriniz basılı olacak şekilde hazırlanıyor!
Sürpriz yılbaşı hediyeleri

Sevgiliye Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri

Bu şişede size ait çok özel bir mesaj var! Yılbaşında sevgilinize birlikte güzel bir sürpriz hediye hazırlamaya ne dersiniz? Evet mi? O halde hemen işe koyulalım! Kişiye Özel Şişede Mesaj içerisine ister evlilik teklifinizi, ister yeni yıl mesajınızı, ister sevgi mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz. Şişe içerisinde yer alan kırmızı kağıt üzerine bu özel mesajınız yazılıyor. Sonra şişenin içerisine deniz kumu, deniz taşları ve çakıllar dolduruluyor. Şişenin ağzı mantar tıpa ile kapatılıyor. Ortaya kusursuz ve çok özel yılbaşı hediyelerinden biri çıkı veriyor.
romantik yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri

Sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak armağan edilebilecek diğer bir hediye seçeneği de, Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna! Aşkınızı duvarlara yansıtın! Güzel bir slogan oldu öyle değil mi? Üzerinde isimlerinizin yer alacağı bu özel aynalar ile, hem sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi hazırlıyor olacak, hem de evine dekoratif bir armağan olacak!
Yılbaşı hediyeleri

CEVAP VER