14 Şubat Hediyeleri

14 Şubat Hediyeleri
14 Şubat sevgililer günü de geldi çattı. 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri ve sevgililer gününde sevgiliniz ile geçireceğiniz romantik dakikaların planlamasını yapmanızı, şayet bir yerlerde rezervasyon yaptıracaksanız, henüz vaktiniz varken hazırlıklarınızı şimdiden yapmaya başlayın derim. Çünkü 14 Şubata kadar, nasıl olsa zaman daha var dersiniz, evdeki hesap çarşıya uymaz, derken zaman su gibi akıp geçer ve 14 Şubat günü sudan çıkmış balık gibi kendinizi hissedersiniz. Keşke sadece hissetmekle kalsanız. Kadınlar o saatten sonra artık boş durmazlar ki, yandınız! “El alem, sevgilisi için filanca yerde rezervasyon yapmış, hediyeler almış, yemeğe çıkarmış, sen bunun yarısını bile bana yapmadın, yazıklar olsun!” diye sevgilinize mahcup duruma düşersiniz.. Umarım böyle bir hataya düşmezsiniz! Yoksa inanın, karınız veya bayan sevgilinizin yıllar yılı dilinden düşmezsiniz. Artık ağzınızla kuş tutsanız, eşinize veya sevgilinize yaranamazsınız. Siz artık sevgiliniz için, umursamaz birisiniz ve sevgilinize değer vermeyen, onu önemsemeyen birisiniz. Neyse lafı fazla uzatmadan, bence Sevgililer gününü önemseyin.

14 Şubat sevgililer günü hediyeleri için, henüz hediye önerilerime geçmeden önce, kısaca sevgililer gününün tarihçesi hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz üzere her yılın 14 Şubatı sevgililer günü olarak kutlanıyor. Peki hiç düşündünüz mü sevgililer günü nereden çıktı, nereden geliyor diye. Sevgililer gününün başlangıcı Eski Romalı amcalara kadar uzanıyor. Roma’da 14 Şubat günü bütün Roma halkı için önemli bir gündü. Çünkü imparator topraklarında bu günde, Roma tanrı ve tanrıçalarının kraliçesi olan Juno’ya duyulan saygı ve sevgiden ötürü tatil yapılırdı. Amcam Juno ayrıca, Roma halkı tarafından kadınlık ve evlilik tanrıçası olarak da biliniyordu.

İmparator 2. Claudius, Roma’yı kendi katı kuralları ile zalimce yöneten bir hükümdardı. İmparator, savaş zamanlarında ordusu için, kendisi için savaşacak asker bulmakta o kadar zorlanıyordu ki Ona göre bu durumun en büyük sebebi Romalı erkeklerin eşlerini ve ailelerini bırakmak istememeleriydi. İşte bu yüzden, Roma’daki tüm nişan ve evlilikleri kaldırdı.

Aziz Valentine de, Claudius’un hükümdarlığı zamanında Roma’da yaşayan bir papazdı. Kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudius’un yasağına rağmen gizlice çiftleri evlendirmeye devam etti. Ancak İmparator bu durumu bir süre sonra öğrendi. Aziz Valentine, insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü.

Milattan sonra 270 yılının 14 Şubat’ ında Aziz Valentine Hıristiyan şehitliğine gömüldü.O gün bugündür her yılın 14 Şubat’ı “Sevgililer Günü” olarak kutlanmaya devam ediyor… Sevgililer gününün kısaca hikayesi böyle. Küçük bir yorum; Aslına bakarsanız benim yorumum şöyle; bence, hediye almayı mecbur koşan, bütün ilan edilmiş kutlama günleri için, her zaman tarihsel bir dayanak aranır, hepsi bu! Aslında böyle yapmakla da anlatmak istenen, veya söylenmek istenen ; “bak yüzyıllardır sevgililer günü kutlanıyor, herkes sevgilisine hediye almış, sen nasıl almasın veya ne bekliyorsun bugün gidip sevgiline bir şeyler alsana!…” şeklinde bir dayatma yaratmak için. Benim felsefem her zaman şudur; Hediye almak için illa bir günün ilan edilmiş olması veya o günün gelmesinin beklenmesi gerekmiyor…

14 Şubat sevgililer günü hediye önerilerimi sürekli güncellemeye çalışacağım, yani ilk bakışta beğenmediğiniz hediyeler olabilir, pahalı bulduğunuz hediyeler olabilir, veya nasıl olsa baktım, burada bana göre bir şey yok, bir daha da bakmam diye düşünmeyin. tüm özel günler ve özel kişiler için sürekli olarak yeni hediyeler bulup eklemeye çalışacağım…

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati

14 Şubat hediyeleri
14 Şubat Sevgililer gününe, çok sevgi dolu bir hediye ile merhaba! Kalp şeklinde tasarlanmış ve üzerinde beyaz fiyonku ile şirin mi şirin bir masa saati ister misiniz? Üstelik kalp şeklindeki bu masa saatinin tam ucuna fotoğrafınız yerleştiriliyor! Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerine isim ve fotoğraf baskı yapılabilen Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati hediyesi ile, sevgilinize en güzel hediyelerden birini armağan edin!

 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi 

Seramik Kalp Kupa Bardak
Kahvenizi sevgi ile yudumlayabileceğiniz kalp tasarımlı seramik bir kupa bardağa ne dersiniz? Kalp şeklindeki tasarımı ile Seramik Kalp Kupa Bardak, sevdiklerinize adeta sevgi şarkıları mırıldanıyor! Kız arkadaşınıza duygularınızı açmakta zorlanıyorsanız, işe ilk olarak Kalp tasarımlı Kupa Bardak hediye etmekle başlayabilirsiniz.

Sevgiliye Kişiye Özel Notlu Duvar Saati

Sevgililer günü hediyesi
Klasik bir duvar saati sadece zamanı gösterir. Ancak, Kişiye Özel Notlu Duvar Saati hem zamanı gösteriyor, hem de üzerine 6 adet özel mesajınızı ekleyebiliyorsunuz! Sevgiliniz Kişiye Özel Notlu Duvar Saatine her baktığında özel bir notunuzu görmesini ister misiniz? Nasıl çok heyecan verici öyle değil mi? Bu başlık altında 14 Şubat Sevgililer günü hediye fikirleri vermeye çalışıyoruz ve bu özel duvar saati bu anlamda harika bir hediye düşüncesi! Örneğin, erkek arkadaşınızın Sevgililer Gününü kişiye özel bu harika duvar saati ile kutlayabilirsiniz. “Seni Çok Seviyorum”, “Bu Saate Her Baktığında Beni Hatırla”,”Her Dakikada Sen varsın”,”Seni her an özlüyorum” gibi özel mesajlarınızı Kişiye Özel Notlu Duvar Saati üzerine yazdırabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer günü hediyesi
Bilgisayarlarlar ile birlikte hayatımıza mousepad’ler de girmeye başladı! Mousepad, üzerinde bilgisayar faresini rahatlıkla hareket ettirmemize imkan sağlayan bir araç! Daha çok üzerinde bazı firmaların veya bankaların reklamlarının olduğu eşantiyon ürünler olarak kullanılan MousePad’lar şimdi çok özel bir ürün olarak karşımızda! 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile sevgilinizin en çok kullandığı ürünlerden biri olan MousePad üzerine “Seni Seviyorum” cümlesi yer alıyor! Üstelik tam 100 farklı dilde! Ayrıca bu özel mousepad üzerine bir de isim yazılabiliyor! Fiyatı ile son derece ucuz olan 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad, 14 Şubat Sevgililer günü için düşünülebilecek orijinal hediyelerden biri!

14 Şubat Hediyeleri – Meleğim Yazılı Altın Kolye

Meleğim Kolye
14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirlerimiz arasında bir özel armağan alıyoruz! Öyle ki, kız arkadaşınızı inanılmaz derecede mutlu edecek ve çok anlamı bir hediye. Üzerinde “Meleğim” yazılı altın kaplama kolye! Melek kelimesi her ne kadar dinsel bir terim olsa da, insanlar bu kelimeye farklı anlamlar yüklemişlerdir. İyiliği, güzelliği, duruluğu ve saflığı simgeleyen “Melek” kelimesi, hayatımızdaki özel kişileri nitelemek için kullandığımız bir sıfat! 14 Şubat Sevgililer günü için bayan sevgilinize son derece onurlandırıcı Meleğim Kolyeyi armağan edebilirsiniz. Meleğim Kolye, bir bayana alınabilecek en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri. Kolye zinciri üzerinde temsili olarak melek kanatları bulunan Meleğim Kolye, 14 Ayar Altın kaplamadır.

Kişiye Özel Aşk Oyunu Sihirli Kupa

14 Şubat Hediyesi Bayan için
Aslında çay veya kahve kupasının hediye olarak cinsiyetlere göre ayırıp, erkek veya bayan için önerilmesinin bir esprisi yok ama, bayanların aşk oyunlarından daha çok hoşlandıklarını düşündüğüm için, 14 Şubat sevgililer gününde bayan sevgiliniz ile bir aşk oyunu oynayabilirsiniz. Nasıl mı? Görmüş olduğunuz sihirli kupalarla. Bu özel kupa üzerine, sevgilinizin ve sizin isminiz ve sevgiliniz için, içinizden gelen o çok özel mesajınız yer alacak ve kupa içerisine sıcak su doldurulduğunda, siyah olan porselen kupa, mesajınız ve isimleriniz ile belirmiş olacak. Bayan sevgiliniz için inanılmaz güzel bir sevgililer günü sürprizi olacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi & Love Fotoğraf Çerçevesi

14 Şubat Hediyeleri
Sevgilimiz veya sevdiklerimizle yaşadığımız anların bir hayalden veya rüyadan ibaret olmadığının en büyük ispatı fotoğraflardır. Teknolojinin insanoğluna bence en büyük armağanlarından biridir fotoğraflar. Düşünsenize, fotoğraflar olmadan geçmişe dair bir şeyi hatırlamak istediğinizde, yaşanılan şeyler yarım yamalak, eksik gedik akıllarımıza gelirdi. Siz de şayet, en güzel anlarınızı fotoğraflarla, ölümsüzleştirdiyseniz, bu fotoğraflarını evinizin veya ofisinizin en güzel yerinde sergilemek ve bakmak istiyorsanız bunun için size muhteşem bir resim çerçevesi öneriyorum. Love Resim Çerçevesi! Bu ürünü 14 Şubat için sevgilinize anlamlı ve güzel bir sevgililer Günü hediyesi olarak alabilirsiniz… “Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.” der ve kurdelayı keserim.

Romantik 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri 

14 Şubat Sevgililer günü hediyeleri
Söz konusu özel gün, 14 Şubat Sevgililer Günü olunca ister istemez seçeceğimiz hediyelerde aşk teması veya sevgi teması bulunsun isteriz. Yukarıda gördüğünüz ürün tam da işte sevgililer gününe yönelik hazırlanmış bir hediye sepeti. İçerisinde romantizmi anlatacak ne varsa bir arada. Üstelik çok da uygun fiyata! Bu hediye sepetinin en can alıcı noktası, içerisinde bir şişe var ve siz bu şişe içerisine istediğiniz özel mesajınızı yazabiliyorsunuz. Ayrıca hediye sepetinin içerisinde bir adet yapay gül, 5 adet madlen çikolata ve asorti olarak uğur böceği bulunuyor. Hadi! bu sevgililer gününde, sevgilinize aslında ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu gösterin.

Sevgililer Günü Hediyesi Bayan için & Mesajlı Çikolata

Erkek Hediyeleri
Hayatınıza anlam katan bayan arkadaşınıza aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz kalıyorsa, o zaman bir de mesajınızı iletmeyi, Mesajlı Çikolatalara bırakın. “Seni Çok Seviyorum”, “İyi ki Doğdun” “Aşkımsın” gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz çok mutlu olacak çok! Eğer siz de kelimelerin sevginizi ve aşkınızı anlatmakta kifayetsiz kaldığını düşünenlerdenseniz, o zaman bu çikolatalar tam size göre olacak. 2,5×2,5 cm lik harfler içeren bu Mesajlı Çikolatalar ile, bayan sevgilinize sevgi ve aşk mesajlarınızı vermek çok romantik olacak. Verdiğim linkten, sepete at butonunun üstünde istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Modellerin yanında yazan 1×11: Mesajın 1 satır olduğunu ve çikolatanın 11 çikolata harfi içerdiğini belirtir, 2×11 ise, mesajın 2 satır olduğunu ve çikolatanın 22 çikolata harfi içerdiğini belirtmektedir. Mesajlı çikolatanız özel kırmızı paketinde jelatinli ve kurdeleli olarak şık bir şekilde gönderilmektedir.

14 Şubat Sevgililer Günü Romantik Hediye Fikirleri 

14 Şubat Hediyeleri
Aşkın sevginin sembolü bildiğiniz gibi kalptir. Aşk veya sevgi kalpte yaşanır yoksa beyinde mi yaşanır? Bunun tartışması yılları yılı yapıldı ve sanırım hala net bir cevabı yok. Amacım benim burada bu soruya yanıt aramak değil elbette. Ama şu bir gerçek ki, aşkın sembolü, yeryüzünde kalp olarak ifade edilir. Şimdi aşk veya sevgi gibi, güzel ve içten duygularınızı hediye yolu ile sevgilinize ifade etmenin en etkili yolu; içerisinde simgesel olan kalp şekli ile hayat bulmuş hediyeler bakmaktır. Sevgililer Gününde, sevgilinize güzel bir hediye bakıyorsanız, bu 3D Kalp şeklindeki duvar saati bence isabetli bir hediye olacaktır.

İlginç 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi

14 şubat hediyesi
Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan bir fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Sürpriz Sevgililer Günü hediyesi arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Bardağa Sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz bir fotoğraf ekletip bu ürünü Sevgililer Gününde hediye edin, o zaman görün bakalım etkisini, neler oluyor.

Sevgiliye En Güzel 14 Şubat Hediyeleri & Seni Seviyorum Kupası

14 şubat hediyeleri
14 Şubat Sevgililer günü için, sevgilinize hem romantik, hem de esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Bence harika bir fikir! Sevgiliniz, sevgililer günü için almış olduğunuz bu şık ve sevimli porselen kupalara bayılacak. Kupalardan birinde, ki bu hediyeyi siz alacağınıza göre, bu sözü size ait olacak;, “Seni seviyorum” yazarken, diğer kupada sevgilinizin size cavabı; “Biliyorum.” Sevgililer günü geçtikten sonra da, sevgiliniz ile alın çay kahve kupalarınızı ve gittiğiniz her yerde, her ortamda Seni seviyorum porselen kupalardan çayınızı yudumlayın. 14 Şubat Sevgililer Günü için , sevgilinize alınabilecek romantik ve güzel bir hediye.

Ayakkabı Seramik Çiçek Vazosu

sevgililer günü hediyesi bayanlara
Kız arkadaşınıza gelin bu sefer, sevgililer günü için farklı bir hediye almayı düşünün. Ben ısrarla dile getiriyorum, uzun süreli bir ilişkiniz varsa, birbirine benzer hediyeler, sevgilinizin gözünde eski cazibesini yitirir, yani sevgilinizi heyecanlandırmaz artık. O yüzden sürekli birbirinin benzeri hediyeler seçmemeye gayret edin derim. Bunun için de ben size, sevgililer günü için farklı bir hediye tavsiye edeceğim şimdi. Seramikten yapılmış, bayan ayakkabısı şeklinde, harika bir görünüme sahip bu çiçek vazosunu, sevgililer günü için hediye olarak tavsiye ediyorum. ilginç tasarımı ile dikkat çeken ayakkabı seramik vazo sevgililer günü için gerçekten çok ilginç olabilecek bir hediye. Eminim sevgiliniz de benim gibi düşünecektir.

14 Şubat Hediye Seçenekleri & İsim yazılı Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü

14 Şubat Hediyeleri
14 Şubat Sevgililer günün yıldızı kim? Pek tabi ki sizin sevgiliniz! Gelin bu 14 Şubat’ta sevgilinizin kendini bir Holywood yıldızı gibi hissetmesini sağlayın. Nasıl mı? Bu kişiye özel yıldız ödülü ile! Sevgilinizin isminin ve sizin isminizin yazılı olduğu bu özel kristal ödüle, bir de sizin için anlam ifade eden o değerli ilk buluşmanızın veya nişan tarihinizin ya da evlilik yıl dönümünüzün tarihini ekletin. Sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediye diyebilirim. Özellikle evli çiftler için bu hediyeyi öneriyorum. 14 Şubat hediyeniz, erkek sevgilinizin, ya da eşinizin en değerli masaüstü, aynı zamanda dekoratif eşyası olacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü için Erkek Sevgiliye Hediye

14 Şubat Hediyeleri
Biliyorsunuz erkeklerin en fazla giydiği kıyafetlerin başında gömlek geliyor. hele hele bu erkek bir de çalışan bir erkek ise veya memur bir erkek ise, ceket, kravat ve gömlek dışında zaten başkaca bir kıyafet giyme özgürlüğü bulunmamaktadır. Şimdi önereceğim hediye gömlek kol düğmesi ve oldukça şık ve orijinal kol düğmeleri. Facebook beğen simgesi şeklindeki kol düğmeleri eminim erkek arkadaşınızın da oldukça hoşuna gidecektir. Dünya’nın en büyük sosyal ağı olan ve 900 milyondan fazla üyesi bulunan Facebook’a ait başparmak işareti şeklindeki beğen simgesi o kadar meşhur oldu ki, neredeyse Facebook’un “f” simgesinin bile önüne geçtiğini söyleyebiliriz. Sevgililer gününde erkek sevgiliniz için orijinal ve farklı bir hediye arıyorsanız beğen kol düğmeleri isabetli ve doğru bir hediye tercihi olur…

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri & Sihirli Şişe

14 Şubat Hediyeleri
Şimdi ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orjinal hediye bu değilse artık hangi hediye orjinal denilebilir, ona siz karar verin. Bu bir şişe tutucu. Bence orjinal bir ev hediyesi olarak düşünülebilir bir ürün… Zincir Şişe Tutucu nikel kaplamadır ve zincirleriyle fizik kurallarına ters bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan, bu göz alıcı sihirli zincir, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Bu şişe tutucusu, Sevgililer Gününde en çok bahsedilen şey olacak.

En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri & Kelebek Pano

14 Şubat Hediyeleri
Kelebekler ve çiçekler Dünya’nın en güzel ve özel varlıkları. Hatta o kadar güzeller ki, şiirlerde, romanlarda, sevgilinin ne kadar güzel biri olduğunu tasvir etmek için yazarlar bu canlılar ile sevgilinin güzelliğini anlatmaya çalışırlar. Bizler de eşimize veya sevgilimize iltifatlar yapılırken çiçek ve kelebek yakıştırmaları yaparız. Kelebeklerden ve çiçeklerden bahsetmişken gelelim tavsiye edeceğim hediyeye; Size, sevgililer günü için sevgilinize alabileceğiniz ve İçerisinde kelebeklerin yer aldığı, şık bir panodan bahsedeceğim. Gördüğünüz bu ahşap çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebek aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz şık bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu bilirsiniz, şimdi bunların yerini cıvıl cıvıl kelebekli pano renklendirmeye geliyor. Sevgilinizin hatırlamak istediği notları bu güzel kelebeklere teslim edecek. Aslında bir nevi Tablo! Sevgiliniz için değişik ve sıra dışı 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri bakıyorsanız, tavsiye edebileceğim değişik hediyelerden biri.

Erkek için 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri 

Kalpli Melekler Ürünleri
Sihirli kupa barda, Mousepad, Puzzle ve buz dolabı magnetleri üzerindeki erkek ve kız figürü melekler, bu sefer aşkınız için canla başla çalışıyorlar! Bu sevimli meleklerin tüm mesaileri, aşkınızı sağlamlaştırmak için! 14 Şubat sevgililer günü için, üzerine fotoğrafınızı bastırabileceğiniz Kalpli Melekler Ürünleri, biricik kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri!

Resim Çerçeveli Duvar Saati

14 Şubat Hediyeleri
Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde en güzel anlarınızdan oluşan, en çok değer verdiğiniz ve hayatta sizin için önceliği olan kişilerden oluşan 12 adet fotoğraf olsun, ve saati öğrenmek için ne zaman gözünüz o duvar saatine ilişirse o sevdiklerinizi hatırlaya bilesiniz. Bu şekilde bir duvar saati, bence hem kullanım açısından, hem de üzerindeki özel ve kıymetli kişilere ait fotoğrafları taşıması açısından kesinlikle özel bir saat olacaktır. 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize özel bir hediye olarak tavsiye ederim. Sizinde sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin vazgeçilmezleri arasında mı? Boş bulduğunuz duvar sehpa üstlerine çerçevelerle süslemek en büyük zevkiniz mi? O halde Çerçeveli saatler tam size göre üzerine 8-12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat. Sizin için önem sırasına göre 1den 12 ye kadar sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirebileceğiniz çerçevelere dilerseniz sizin için en önemli olan kişinin fotoğrafını da koyabilirsiniz. Çerçeveli Saatlere her baktığınız an, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anılarınızı hatırlayacaksınız. Seçtiğiniz modeldeki Çerçeve Saatleri ister evinize ister ofisinizde kullanın veya sevdiklerinize hediye edin onlar çerçeveye sizin fotoğraflarınızı yerleştirsin.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi & Kalp Şeklinde Su Küresi

14 Şubat Hediyeleri
Size sevginizi veya aşkınızı şekille anlatın desem, sanırım bir çoğunuz benim de düşündüğüm gibi kalp şekli çizer. Bilmiyorum siz başka nasıl simgeler veya şekiller hayal edebilirsiniz. Çiçek veya elinde ok olan klişe bir melek şeklinde bir figür veya şekil mi çizilir? Neyse konumuza dönecek olursak, sevgilinizle birlikte en güzel fotoğraf karesini kalpten bir küre içerisine koysak ve içerisinde su koysak ve yine bu suyun her çalkalanışında, fotoğrafın üzerine küçük küçük yağan karlar gibi kırmızı kalpler serpiştirsek nasıl olur? Çok romantik ve özel bir ürün olur değil mi? Efendim gördüğünüz bu ürün böyle bir ürün işte. Küreyi hafif salladığınızda, fotoğrafların üzerine kalpler yağacak. Sevgilinize uygun fiyatlı ve özel bir hediye arıyorsanız, tavsiye ederim.

Yokluğunda Her Gün Bir Yıl Gibi Ahşap Duvar Saati

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi
Herhangi bir nedenden dolayı, sevgilinizden ayrı kalmak size yaramıyorsa, bu duygularınızı üzerine yansıtabileceğiniz şahane bir hediye önerimiz olacak! Ahşap bir malzemeden yapılmış, son derece doğal bu özel duvar saati üzerinde “Yokluğunda Her Gün Bir Yıl Gibi Geçiyor” gibi acayip romantik bir mesaj var! Sevgiliniz olan özleminizi en çarpıcı şekilde bu cümle ile Ona gösterebilirsiniz! Hemen altına ise sizin isimleriniz geliyor! Kişiye özel hazırlanan Yokluğunda Her Gün Bir Yıl Gibi Ahşap Duvar Saati, duygularınızı şık bir şekilde ifade edebileceğiniz en romantik sevgililer günü hediyelerinden biri!

Sevgiliye Özel Hediye & Sıcak Kalpler Sevimli Ayıcık

14 Şubat Hediyesi
14 Şubat Sevgililer gününde hediyeniz, hem şirin olsun, hem sıcak olsun, hem de güzel koksun! Tüm bu özellikler yukarıda gördüğünüz sevimli ayıcıklarda… Detaylarına bakmak istiyorsanız aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz… Sürekli aynı hediyeleri almaktan sıkıldıysanız bence sevgililer günü için ideal bir hediye. Kullanım için, ürünle beraber gelen kırmızı kalbi mikrodalga fırında, ürün üzerinde yer alan talimatlara uygun olarak ısıtın. Kalbi, ayıcıkların göbeğinde yer alan iç keseye yerleştirin… şimdi kucaklayabilirsiniz! Kahverengi ve krem rengi olmak üzere 2 farklı model seçeneği ile sizlere sunuluyor… Isıtırken Dikkat!

Sevgiliye Romantik Hediye & Mesajlı Kalp Kutusu

14 Şubat Hediyeleri
Erotik Kalp kutusu, ilişkisine heyecan arayan sevgili olan çiftlere yönelik unutulmayacak romantik anlar yaşatmak için, 100’den fazla görevle karşınızda. İlişkilerindeki heyecanlarını yitirmiş olan ve hep aynı şeyleri deneyen kısacası rutinleşmiş ilişkilere tutku ve yenilik getirecek olan bu oyunu, oynamak çok kolay. Tek yapılması gereken Erotik Kalp kutusundan özel cımbızını alıp, kutunun içinden görevinizi seçmek. “5 dakikalığına sevgilinizin emrinde olun ve o sizden ne isterse itaatkar bir şekilde yerine getirin” gibi masum mesajların yanı sıra sadece siz ve sevgilinizin arasında kalacak çok daha özel görevler de içeren Erotik Kalp kutusu ile, bu heyecana kalpler dayanmayacak! Erotik Kalp kutusunda birbirinden farklı 100’den fazla mesaj bulunmaktadır ve kutunun içerisine mesaj kağıtları özel olarak yerleştirilmiştir. Kağıtları almak için özel cımbız paketin içerisinde bulunmaktadır. Kağıtların üzerinde yazan görevler hem İngilizce yazılmış, hem de Türkçe mesajlar içermektedir. Sevgililer günü için eşinize veya sevgilinize sürpriz ve romantik bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız, erotik kalpli mesaj kutusu ilginizi çekebilir.

Altın Kolyeli Sevgili Sepeti

Altın Kolyeli Sevgili Sepeti
Dünyaya bir kez daha gelme şansım olsa Yine Onu seçer ve yine Ona aşık olurdum diyorsanız, siz körkütük aşıksınız! Buram buram “aşk duyduğunuz” sevgilinize 14 Şubat sevgililer günü için aşkınızı en iyi özetleyecek ve en şirin şekilde anlatacak özel bir hediye arayışınız varsa, size harika bir hediye önerisinde bulunabiliriz. Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, içerisindeki son derece romantik hediyelikleri ile, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Daha 500 metre uzaktan bile gördüğünüzde kendinizi bu hediye sepetinin cazibesinden alıkoyamayacaksınız! Altın Kolyeli Sevgili Sepeti içerisinde, tüm kızların yana yakıla bayıldıkları sevimli oyuncak ayıcık, kalp baskılı kupa bardak, altın kaplama kolye ve 2 adet de kalp şeklinde çikolata bulunuyor!

14 Şubat Sevgililer Günü için Romantik Hediye

14 Şubat hediyesi
Sevgililer Gününde, sevgilinizin kendini Holywood yıldızları gibi hissetmesini Kişiye özel oscar heykelciği ile sağlayabilirsiniz. Bütün kadınlar, özellikle eşleri ya da sevgilileri tarafından takdir görmekten, övülmekten inanılmaz derecede haz duyarlar. Bildiğiniz gibi Oscar heykeli, amerikan film yıldızlarına, bir takvim yılı içerisinde oynadıkları filmlerde gösterdikleri performansa göre verilen bir ödüldür. Siz de Sevgilinize veya eşinize Kişiye özel Oscar heykelciği hediye ederek, onun belli bir alanda (Örneğin; En iyi Eş, En iyi Sevgili, En iyi Anne, En iyi Hayat Arkadaşı gibi) en iyi olduğu alanı belirtip, sevgilinizin kendisi ile gurur duymasını, kendisini mutlu hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyeleri & Hediye Sepeti, Sevgilime Hediye

Bayan sevgili için sevgililer günü hediyeleri
Sevgililer günü hediyesi olarak bayan sevgilinize romantik bir hediye sepeti, armağan etmeyi düşünür müsünüz? Özenle süslenmiş hasır sepet içinde; Boynunda seni seviyorum kurdelesi ile aşık ayıcık, İngilizce Love yazısı işlenmiş mum bunun yanında Kahve Dünyasından çikolata kaplı lokum, Yumuşak kadife ile kaplı ve kalp ile süslenmiş şık bir resim albümü bulunuyor. Bu özel hediye seti, kırmızı renkli tülle sarılarak en romantik halinde bayan sevgiliniz için hazırlanmış durumda. Hediyeniz içine eklemek istedikleriniz için rulo mesaj kağıdı için, siparişiniz sırasında hediye notunuzu da eklemeyi unutmayınız.

İlginç Sevgililer Günü Hediyeleri 

hediye
Akvaryum veya içinde su bulunan canlı çiçek vazolar, yeterli ışık almadıklarında aksesuar olarak cansız ve sıradan dururlar. İçerisinde su olduğu için aydınlatma aparatı olarak koyacağınız elektrikli ürünün su geçirmiyor olması gerekir. İşte bu noktada size önerim, rengarenk ışık veren bu su geçirmez LED aydınlatma cihazını denemeniz. Gerçekten Akvaryumunuzun veya Çiçek vazonuzun ne kadar ilgi çekici göründüğüne siz bile inanamayacaksınız. Farklı bir ambiyans oluşacaktır. Aqua Mood Light, su geçirmez yapısıyla dekorasyona yeni bir boyut katıyor. Şimdi su içeren her türlü objenize Su Geçirmez Led Aydınlatma ile ikinci bir hayat verebilirsiniz. Aydınlatmanın ne renk olacağı da tamamen sizin kararınıza kalmış. Aqua Mood Light, 13 renkte ışık verebiliyor. Renkler rotasyon halinde birbirini takip edebilir, kumanda ile renkten renge geçebilirsiniz ya da tercih ettiğiniz rengi sabit bırakabilirsiniz. Örneğin Aqua Mood Light’ı akvaryuma yerleştirin, karşısına geçip kumandasını elinize alın. Şimdi ister renkleri keyfinize göre ‘zap’layın, ister tek bir rengi sabit bırakın. Ya da işi Su Geçirmez Led Aydınlatma’ya bırakın, renkler arasında aheste aheste dolaşsın.

Sevgililer günü hediyesi

CEVAP VER