14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

sevgililer günü hediyeleri
Sevgili yücelten ve aşkı yılda bir kez bile olsa insanların hafızalarına kazıyan, sevgili olmanın, aşık olmanın güzelliğini ve yüceliğini bizlere anımsatan 14 Şubat Sevgililer gününe tekrar ve büyük bir coşku ile merhabalar. İnsana kendini özel hissettiren en yüce duygu, şüphesiz sevildiğini bilmektir. Şanslısınız ki, şu dakikalarda bile, sizin için kalbi atan, ve hayatının merkezine sizi konumlandıran, sizi çok özel bulan bir sevgiliniz var. Sizi bu kadar önemseyen ve sevgisini veren sevgiliniz, hediyelerin en güzelini fazlası ile hak ediyordur. Bu arada sevgilinize hediye almak için illa da, özel günleri beklemenize de gerek yok. Sevgiye dikkat çekmek ve sevginin gücünü göstermek adına sizin inisiyatifiniz dışında bir gün belirlenmiş ve adına da sevgililer günü denmiş. Elbette sevgililer gününde bir hediye almak kural veya şart değil. Ama bu tip günler de olmasa, insanın hediye alamadığını anlatmak için üreteceği binlerce bahanesi her zaman hazırdır. 14 Şubat 2014 sevgililer gününe sayılı günler kala, siz hala sevgiliniz için bir hediye almaya karar veremediyseniz, sizler için çeşitli sitelerden derlediğim ve sevgilinize kendini özel hissettireceğine inandığım 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri önereceğim. Umarım Sevgililer günü için sizlere sunduğum hediye seçenekleri arasında size de uygun bir hediye vardır. Keyifli bir zaman geçirmeniz dileği ile.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgilinizden Mesajınız Var – Hediye Sepeti

14 Şubat Sevgililer günü hediyeleri
Söz konusu özel gün, 14 Şubat Sevgililer Günü olunca ister istemez seçeceğimiz hediyelerde aşk teması veya sevgi teması bulunsun isteriz. Yukarıda gördüğünüz ürün tam da işte sevgililer gününe yönelik hazırlanmış bir hediye sepeti. İçerisinde romantizmi anlatacak ne varsa bir arada. Üstelik çok da uygun fiyata! Bu hediye sepetinin en can alıcı noktası, içerisinde bir şişe var ve siz bu şişe içerisine istediğiniz özel mesajınızı yazabiliyorsunuz. Ayrıca hediye sepetinin içerisinde bir adet yapay gül, 5 adet madlen çikolata ve asorti olarak uğur böceği bulunuyor. Hadi! bu sevgililer gününde, sevgilinize aslında ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu gösterin.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Tek Taş Yüzük Ödülü

Sevgililer günü hediyeleri
Yoksa siz, Sevgililer gününde sevgilinize bir sürpriz yapıp, ona evlenme mi teklif edeceksiniz? Uzun zamandır devam eden ilişkinizi, mutlu sonla noktalamak istiyorsanız ve evlilik teklifi finalini Sevgililer Gününe saklıyorsanız, size çok güzel bir haberim var. Üst tarafta resmini gördüğünüz tek taş yüzük, kişiye özel bir tek taş! Yani evlenme teklifi yapacağınız o özel bayanın ismini üzerine yazdırabilirsiniz. Hatta size güzel bir öneride bulunmak istiyorum; Bence evlilik teklifinizi sevgilinizin isminin hemen altına yazdırabilirsiniz. Bayan sevgiliniz çok şanslı çünkü onu muhteşem bir sevgililer günü sürprizi bekliyor. Sevgililer günü için sürpriz ve güzel bir hediye arayanlar için kesinlikle hediye tavsiyemdir.

Kişiye Özel Kalp Kutusunda Özel Puzzle

Sevgililer günü hediyesi
Hayata dair her şeyde olduğu gibi, sizin aşkınızda da aslında her şey, detaylarda gizlidir. Sevgililer gününde aşkınızı detaylar ile anlatmak ister misiniz? Nasıl mı? Kişiye özel, kalp kutusu içerisinde, sevgilinize anlatmak istediğiniz size özel aşk puzzle ile! Sevgilinize söylemek istediğiniz veya belki de aşkınızı ona ilan etmek istiyorsunuz veya belki de bir evlilik teklifi yapacaksınız. Bunun için sürpriz bir hediye sanırım sevgilinizin de kalbini fethedecektir. Mesela sevgililer gününde “Benimle evlenir misin?” sözlerinden oluşan bir puzzle hazırlatabilirsiniz, veya onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren sözlerden bir puzzle da yine hoş ve romantik bir hediye olabilir. Burada yaratıcılık tamamen size kalmış! Ama şurası kesin ki, sevgilinize harika, romantik ve çok güzel bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız.

365 Gün Özel Notlar Kavanozu

Sevgililer günü hediyeleri
14 şubat sevgililer günü için hediye tavsiyelerimden bir diğeri; içerisinde sadece sizin el yazınızla güzel ve sevginizi ifade eden sözlerden oluşturulmuş bir kavanoz olsa ve sevdikleriniz yılın 365 günü o kavanozdan sizin sözlerinizi alıp okusa ve bundan müthiş bir mutluluk duysa güzel olmaz mı? Ben de bu şekilde bir hediyeyi Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız, yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

14 Şubat Sevgililer Günü için Farklı Hediyeler & Gölge Duvar Saati

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler
14 Şubat 2014 Sevgililer Günü için, yüzlerce hediye tavsiyesi içerisinden, sevgilinizi en çok mutlu edeceğinize inandığınız hediyede karar kılmaya çalışırsınız. Ancak, bu arada, bir de sevgilinize vereceğiniz hediyenin özel bir hediye olması, unutulmaz bir hediye olması için özenle ve titizlikle bir hediye belirlemeye çalışırsınız. İnanın, Sevgililer Gününde etrafınızdaki sevgili olan çiftleri şöyle bir gözlemleyin, siz de fark edeceksiniz ki; bir çok çift sevgilisine ya bir parfüm, ya da bir çiçek veya kazak hediye etmiştir. Bunun için bence sizin hediyeniz herkesin almayı düşündüğü diğer hediye seçeneklerinden farklı bir hediye olmalı! Ben bu noktada size bu yukarıda yer alan ürünü önerebilirim. Yani illaki aldığınız hediye üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı sevgilinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor:) Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre sevgililer gününe özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Gölgesi olan bir duvar saati. Bu duvar saatini duvara monte ettiğinizde, hem duvarda loş bir ışık belirecek ve ortama mükemmel bir ambiyans katacak, hem de bence böyle bir hediye özel ve unutulmaz olacaktır.

Bayan için Sevgililer Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Sevgililer günü hediyeleri
14 Şubat Sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediyeler kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel almış olduğunuz bir hediye bir de çok sık kullanılan bir hediye olursa o zaman kesinlikle çok isabetli ve doğru bir hediye seçmişsinizdir demektir. Erkek veya bayan fark etmez, insanların en çok kullandığı kişisel eşyalarının başında cüzdan gelir. Siz de 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize, onun isminin yazılı olduğu şık bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Bence inanılmaz güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan bayan cüzdan ile, sevgiliniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca kullanabilecektir. İçerisine 5 adet kredi kartı koyabilir, bozuk para kesesi ile bozukluklarını taşıyabilir ve fermuarlı kısmı ile daha değerli şeylerini bu cüzdanda taşıyabilir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & İsme Özel Fotoğraflı Dekoratif Kristal Ödül

Romantik sevgililer günü hediyesi
Sevgililer gününde sevgilinizi en fazla onurlandıracak ve mutlu edecek hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz, içerisinde sevgilinizin lazer ile işlenmiş fotoğrafının olacağı mükemmel ödül hediyesidir. Sizin elinizden almış olduğu ödül ile, eşiniz veya sevgiliniz kesinlikle çok mutlu olacaktır. Sevgiliniz bu hediyeyi ömrü yettiğince ve sevginiz devam ettiği sürece saklayabilir. Çünkü bu krisal ödülün kendisi özel bir maddeden imal edilmiştir. Aynı zamanda ben bu kristal ödülü şık bir televizyon ünitesi üzerinde düşünüyorum da, bence inanılmaz güzel dekoratif bir hediye olacaktır.

Sevgililer Gününe Özel Kalpler Yüzüğü

Romantik Hediyeler
Bazı hediyeler vardır, belirli günler için üretilir ve sadece o özel günlere ait mesajlar içerir. Gördüğünüz gibi üzerinde birbirine dolanmış iki kalp temalı kalpler yüzüğü, sadece Sevgililer gününe özel olarak üretilmiş bir hediye. Ayrıca kalpler yüzüğünü özel kılan başka bir özelliği de, özel tasarlanmış olan yüzük kutusu! Gül şeklinde tasarlanmış olan kusursuz bir kutu ile bu ürün adresinize teslim edilecek. 14 Ayar yeşil altından yapılmış olan bu yüzük sevginizi ve aşkınızı en iyi şekilde ifade edebilecek eşsiz ve en güzel 14 şubat sevgililer günü hediyesi olacaktır.

14 Şubat Sevgililer Günü için Hediyeler & Kişiye Özel Aşk Karnesi

sevgiliye en anlamlı hediye
Sevgililer gününde, sevgiliniz ile olan ilişkinize biraz hareket katmaya, farklı bir değişle, muziplik ve espiri katmaya ne dersiniz? Sevgilinizin tutum ve davranışlarınızı mizahi bir üslup ile puanlamak, ona bir karne hediye etmek sizce de hoş bir sürpriz olmaz mı? Ben şimdiden vereceğiniz puanları tahmin ediyorum. Ama siz de her şeye 100 puan vermeyin canım! Bol keseden not dağıtmayı bırakın. Biraz objektif davranın… Sevgilinizi şaşırtmak istiyorsanız, ana hediyeniz yanında bu karneyi tatlı niyetine verin. Sevgiliye Aşk karnesi, tamamen kişiselleştirilebilir bir hediye. Yani Adı soyadı veya not alanı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış durumda. Ayrıca bu ürün adresinize özel çerçevesi ile teslim ediliyor… Sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız bence böyle bir hediyeyi düşünebilirsiniz.

Kadınlar için Sevgililer Günü Hediyeleri & Kalbimi Çaldın Pırlanta Kolye

En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi
Bazen insan biricik aşkına olan sevgisini avazının çıktığı kadar haykırmak istiyor, ama maalesef öyle kalabalık şehirlerde yaşıyoruz ve böyle bir çılgınlık yaptığınızda etrafınızdan size kötü bakışlar gelebilir. Gerçi bu şekilde taksim meydanında haykıran birinin bizzat gidip elini sıkıp, tebrik etmek isterim. Bu cesareti gösterdiği için. Siz aşkınızı haykırarak söylemeye cesaret edemiyorsanız, gelin bunu güzel bir hediye ile haykırın. Görmüş olduğunuz kalpli pırlanta kolye de yine çok güzel ve çok romantik bir 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olacaktır. Veya gelin hem sevginizi haykırın hem de bu pırlanta kolyeyi sevgilinize hediye edin. Pırlanta kelimesi fiyat olarak sizi korkutmasın, ilgili linkten fiyat bilgisine ulaşırsanız orada bence böyle bir hediye için iyi ve makul bir fiyatının olduğunu siz de fark edeceksinizdir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & Küp Resim Çerçevesi

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; Sevgiliniz ve size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilir, küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve sevgilinizin hallerine bakarsınız. 14 Şubat sevgililer günü için özel ve değişik hediyelerden biri olabilir.

Bayanlar için Özel Hediye Seçenekleri & Metal Resim Çerçeveli Masa Saati

Özel Hediye

Sevgilinizin, günün her anında, karşınızda olmasını , sürekli size gülümsemesini istemez misiniz? Bunun için gerekli malzemeleri açıklıyorum; 1 adet yumurta, 2 tutam zencefil! Bunun için size gerekli olan iyi ve çözünürlüğü yüksek 8 adet sevgilinize ait fotoğraf ve yukarıda resmini gördüğünüz bu şık metal çerçeve. Yetmedi aynı zamanda bu Metal çerçeveli resimlik, bir masa saati. Yani sizin ve sevgilinizin fotoğrafları ile bu şık masa saati aynı yerde. Bu son söylediğim söz, beşi bir yerde gibi oldu ama, öyle! Sevgililer günü için alternatif hediye fikirleri olarak resim çerçeveli masa saati de cepte bulunması gereken bir hediye seçeneği.

14 Şubat Hediyeleri & İsme özel Mesajlı Duvar Saatleri

En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi
İsme özel hediyelerin çıkması ile, hediye sektöründe adeta bir rönesans yaşanmıştır. İyi ki de birileri bunu akıl edebilmiş yani. İsme özel hediye, fark yaratan hediyedir, isme özel hediye, kişiye gerçekten de özel olduğunu hissettirir. Kısacası sizin için özel ve önemli birine hediye alacaksanız bence mümkün mertebe özel hediye olmasına dikkat edin. Sevgililer günü için güzel hediye kategorisine aldığım bu duvar saati üzerine, bayan sevgilinizin ismini ve kendi isminizi şık bir yazı karakteri ile yazdırıp, duvar saati içerisine de, bayan arkadaşınızın okumasını istediğiniz bir mesajınızı ekletebilirsiniz. Kişiye özel hediye işte tam da tanım olarak bu duvar saati demek:) Sevgililer günü için bence çok iyi bir hediye…

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi & Şirinler Kitap Tutucu

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

En şirin sevgililer günü hediyesi nedir diye sorarsanız, cevabım Şirinler olur. Berbat ve ucuz bir espri oldu farkındayım. Çizgi film karakterleri içerisinde, en sevimli ve Şirin olanı kuşkusuz Şirinler’dir. Türkiye de ve tüm dünyada neredeyse çeyrek asırdır, hala Şirinler çizgi filmi izleniyor. 2012 içerisinde sinemalarda vizyona giren sinema filmi de, oldukça başarılı oldu ve fazlası ile beğeni topladı. Şirinler çizgi dizisinin bu kadar başarılı olmasının en önemli nedeni bence, sınıfsal farklılıkların olmaması, Şirinlerin büyük bir dayanışma içerisinde ve en önemlisi bu küçük varlıkların içlerindeki büyük sevgileri… Hayranlıkla izlediğimiz çizgi film Şirinlerin sevimli karakterleri şimdi evlerimize Kitap tutucu olarak geri dönüyorlar. Kitapların raflarda düzenli görünmesi ve kitap raflarının bir çekiciliğinin olması, evinde minik bir kütüphane veya büyük bir kütüphane için çok önemlidir. Kütüphane içerisinde kitapların sağa sola yatması veya gelişi güzel, yatay veya dikey konması, kitapların okunurluğunu da önemli ölçüde azaltır. Ama Şirinler Kitap Tutucu ile raflardaki kitaplar, hem çok düzenli hem de çok şık görünecektir.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi & Yılın Sevgilisi Sertifikası

bayan sevgililer için en iyi hediye

Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki bayanlerde görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Bayan ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Bayanler sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan bayanleri daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde ne hediye almayı düşünüyorsunuz veya ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bu sevgililer Gününde sevgilinizi mutlaka gururlandırın! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Bu sertifika size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca sevgilinize takdim edeceğiniz bu sertifika ile, bu sevgililer günü onun için unutulmayacak bir sevgililer günü olacak, sizin hediyeniz ise en özel hediye!

Romantik 14 şubat Hediyesi & Kişiye Özel Mousepad

Sevgililer günü hediyeleri

Şimdi önereceğim hediye ile sevgiliniz sizden iyice sıkılmaya başlayacak! Çünkü gece günüz sürekli, sevgilinizin elinin altında olacaksınız ve sizi görmek zorunda kalacağı için belki de sizden ilallah edecek. Fena bir espri olmadı sanırım ha? Elinin altında olmak! Tavsiye edeceğim sevgililer günü hediyesi, bir mousepad ama oldukça orijinal bir mousepad! Çünkü üzerinde sizin fotoğrafınız olacak. Gerçekten de sevgililer günü için oldukça orijinal ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız. Sevgiliniz de eminim bu hediyeye bayılacak. Bu hediyeyi sevgililer gününde, bayanların, sevgililerine hediyesi olarak öneriyorum…

Sevgililer Günü için En iyi Hediyeler & XXL Fotoğraf Çerçevesi

sevgiliye en iyi hediyeler

Sevgililer günü için en iyi hediyelerden biri olarak önerebileceğim diğer bir hediyeye geçiyorum. En güzel anlarınızdan oluşan fotoğraflarınızı, evinizin veya ofisinizin duvarlarına gelişi güzel asmanın modası geldi de geçti. Evinizde veya ofisinizde hem dekoratif bir şıklık katacak; hem de size ait en güzel fotoğraflarınızı sergileyebileceğiniz dev bir fotoğraf çerçevesi kesinlikle iyi bir fikir olacaktır. XXL Fotoğraf çerçevesi ile, fotoğraflarınızı toplu iğne veya bant ile tutturmak zorunda kalmayacaksınız. Yeni çekilmiş fotoğraflarınızın, bu büyük resim çerçevesinde yeri şimdiden hazır. Ofis veya evinize misafirliğe gelenler bu ürüne bayılacaklar benden söylemesi.Yeni bir eve Hayırlı Olsun hediyesi arayanlara öneriyorum…

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & Ahşaptan Posta Kartı

sevgiliye romantik en iyi hediyeler

Sevgililer Günü için sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediye, şüphesiz katıksız ve içten duymuş olduğunuz sevginizdir. Kız arkadaşınıza veya eşinize sevginizi, yukarıda görmüş olduğunuz ahşap posta kartına kazıyarak ölümsüzleştire bilirsiniz. Sevgilinizin sevgililer gününde alacağı bu hediye yılları yılı unutulmayacak bir hediye olacaktır. Tabi dilerseniz bu posta kartının yanında başka şeyler de alabilirsiniz. Ama sevgilinize en etkileyici mesajlarınızı bu ahşap posta kartına yazıp, sevgililer gününde sevgilinize anlamlı ve güzel bir hediye verebilirsiniz. Tasarım açısından tıpkı gerçek posta kartı şeklindeki ahşap posta kartı, sevgililer günü için farklı ancak romantik bir hediye olacaktır.

14 Şubat Sevgililer günü hediyeleri & Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı

Roman, hikaye, bilimsel makaleler, dergiler, ders kitapları kısacası okumaya meraklı bir sevgiliniz mi var? O halde kitap okurken bile kendinizi O’na hatırlatmak ister misiniz? Üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen ve aynı zamanda isim baş harfleri bulunan Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı ile, sevgiliniz kitap okurken bile her an aklında siz olacaksınız! Sevgiliniz, okuduğu kitapta kaldığı yeri artık daha büyük bir zevkle açıp okuyacak! Çünkü, en sevdiği kitap arasında Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı olacak!

Farklı 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri & Kitap Kutusu

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Bayan sevgilinize, sevgililer günü için ilginç ve değişik hediyelerden biri daha! Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü, sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri & Solar Işıltılı Kavanoz Lamba

sevgiliye en iyi romantik hediye

Farklı ve romantik bir hediye deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Romantik ve iyi bir sevgililer günü hediyesi arayanlara şık bir hediye tavsiye edeceğim. Mekanların en güzel yerine bu ışıldayan kavanozu asın ve kendinizi romantik ve masalsı bir maceranın kollarına bırakın! Işıldayan Lamba pil veya elektrik prizi gibi objelere gereksinim duymaz. Güneş enerjisini depolar ve karanlık çöktüğünde ışıldamaya başlar. Işıkları değiştiği için, bulunduğu mekana bambaşka bir güzellik ve romantizm katar. Sevgililer günü için sevgilinize alınabilecek bence çok iyi ve özel bir hediye!

Eyfel Kulesi-Cam Duvar Saati

Özel Hediye

Sitemde ilginç duvar saatleri başlıklı bir yazımda dünya üzerindeki en tanınmış şehirlerin sembolleri haline gelmiş eserlerinin baskısının olduğu şık ve güzel duvar saatleri örnekleri vermiştim. Sevgililer günü için sevgilisine şatafatlı veya rengarenk duvar saatleri dışında daha sade ve düz model duvar saati arayanların ilgisini çekecek bir duvar saatinden bahsedeceğim. Dünyada modanın, romantizmin baş kenti diye Fransa’nın başkenti Paris söylenir. Paris’in ise en soembol yerlerinin başında Eyfel Kulesi bilinir. Her yıl milyonlarca insan bu şaheseri görmek ve önünde bir fotoğraf karesi çektirmek için bu şehire gider. Yoksa Facebook’a ekleyeceği fotoğrafta nasıl Paris’e gittiğini ispatlayabilir ki? Bu meşhur Eyfel Kulesi’nin de cam duvar saati bulunmakta! 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilinize dekoratif ve evinde veya iş yerinde kullanması için dikkat çekici ve dekoratif duvar saatleri arıyorsanız tavsiye ederim.

Kırmızı Masa Üstü Dudak Telefon

Özel Hediye

14 Şubat Sevgililer günü hediyeleri içerisinde tavsiye edeceğim öyle bir hediye fikri var ki, cidden insanın hayal sınırlarını zorlayacak ve hayretler içerisinde bırakacak bir hediye fikri. Bu söyleyeceğimi tamamen espri olarak algılayın lütfen! Hangi kadın Angelina Jolie dudaklarına sahip olmak istemez? Bunun için girmeyeceği estetik operasyon kalmaz sanırım. Ukalalık yapmayı bir tarafa bırakalım değil mi? Efendim bu gördüğünüz obje; dolgun ve tamamen seksi ve kırmızı ruj efekti verilmiş dudak masa üstü telefonu… Evde ve ofiste farklı ve değişik ürünler kullanmayı seven dostlarınıza hediye edebileceğiniz güzel bir ürün. Erkek arkadaşınıza sevgililer günü ilginç ve değişik bir hediye olacaktır.

Sevgililer Günü Hediyesi 14 Şubat & Aşk Tescili Belgesi

bayan sevgili için en iyi sevgililer günü hediyesi

Sevgiliniz ile olan o büyük aşkı tescillemek ve tüm dünyaya ilan etmek artık mümkün! Uzun zamandır sevgiliniz ile birliktesiniz ve aşkınız bir çığ gibi büyüdü, şimdi artık bunu bir belgeye dökme zamanı geldi. Aşkınızın belgesi olacak aşk tescil belgesi ile ilişkiniz test edilip onaylanmış olacak. Allah aşkınıza, böyle bir tescil belgesi kimin duvarında veya masasında duruyor olsa, sizce herkesin gözü bu belgede olmaz mı? İlgi uyandırmak ise alası var, dikkat çekmek ise yine alası! Bundan daha iyi ilginç hediye mi olur? Diğer taraftan sevgiliniz böyle bir hediye karşısında inanın çok mutlu olacak ve kendini inanılmaz özel hissedecektir. Kişiye özel olarak hazırlanan aşk tescil belgesine istediğiniz sözleri yazabilirsiniz. Sevgililer günü için inanılmaz Romantik bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer günü için bayana hediye tavsiyeme geçmeden önce, Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de sevgilinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette sevgiliniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak. Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. 14 Şubat Sevgililer günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Koyu tonlarda bir duvar rengi üzerinde çok dekoratif ve hoş duracak bir ürün.

Romantik Hediyeler & Metal Dekoratif Resim Çerçevesi

sevgili hediyesi

Bu ürüne geçmeden önce, siz değerli ziyaretçilerime hemen bir soru sorayım. Sizce hediyenin büyüğü veya küçüğü olur mu? Hani, yarım elma gönül alma derler ya, sizce günümüzde insanlar hala küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar mı? Ben bu konuda kendi fikrimi söylemeyeceğim. Fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Sevgilisine hediye arayanlara önerebileceğim, bu metal dekoratif resim çerçevesi orjinal ve uygun fiyatlı bir hediye alternatifi olabilir. İnsanlar ilk çağlarda özel anlarını ölümsüzleştirmek için sağlamlığına güvendikleri yerler olan mağara duvarlarına resimler semboller çizerlerdi. Zamanla teknoloji gelişti ve mükemmel fotoğraf makineleri ortaya çıktı. Önce siyah beyaz olan fotoğraflar zamanla cıvıl cıvıl rengarenk bir hale geldi. Ama bu renkli mi renkli özel mi özel fotoğraflar kenarda köşede dura dura yıpranmaya yüz tutarlar, bunun için en güzel çözüm şık fotoğraf çerçeveleridir.

14 Şubat Sevgililer Günü Romantik Hediyeler & Kalpli El Isıtıcı

sevgiliye hediye

Yaklaşan soğuk kış günleri için, sevgilinize güzel bir kalpli el ısıtıcı hediye etme fikri, iyi bir düşünce olabilir. Yılbaşı için fiyatı uygun ve duygularınızın yansıması olabilecek türden, farklı bir hediye bakıyorsanız, el ısıtıcı eldivenler hem cebinizi, hem de sevgilinizin ellerini ısıtacak. Kış günleri için, sevgilime hediye ne alsam ne alsam diye düşünüyorsanız, bu hediye ürün tam size göre… Havalar çok soğuk, elleriniz buz kesiyor. Soğuktan parmaklarınız uyuşuyor, bir işi yapmak için ellerinizi kullanmakta zorluk çekiyorsunuz. Fakat bu durumun çok basit bir çözümü varken acı çekmek neden ki? Kalpli el ısıtıcı son derece ergonomik ve pratik el ısıtıcınız. Üstelik kalp desenli 4 farklı renkteki örgü kılıfıyla acayip de sevimli. Örgü kılıf aynı zamanda donmakta olan parmaklarınızın sıcaklıkla aniden temas ederek şok geçirmesini de önlüyor.

Sevgiliye Hediyeler & Kürklü Aşk Kelepçeleri

fantezi ürünleri

+18 Hediyelerden biri daha! Yılbaşı gecesi genelde, sevgili ve çiftler ne pahasına olursa olsun, yeni yıla birlikte girmek isterler. Bu konudaki en önemli düşünce; “Yılbaşına nasıl ve kiminle girersen o yıl hep öyle geçer…” inanışıdır. Ayrıca sevgililer yılbaşı gecesi, elbette el ele, kol kola romantik dakikalar da geçirmek isterler. Hal böyle olunca, bu erotik iç dürtüyü biraz zenginleştirmek ve çeşitlendirmek gerekecek! Yılbaşı gecesi için, veya farklı fantazileri, olanlar için, işte size seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri… Başlık sizi yanıltmasın Kürklü Aşk Kelepçeleri gerçek kürkten yapılmamıştır, yumuşak tüylü bir dokuya sahiptir. Kürklü Aşk Kelepçesi sevgilinize hediye edebileceğiniz harika bir kelepçedir. Kürklü Aşk Kelepçelerinin anahtarları kargo ile gelen paketin içindedir. Pembe, siyah ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcuttur.

14 Şubat Hediyeleri & Kürklü Ayak Kelepçeleri

Sevgiliye Hediye

Yine +18 Hediyelerden biri daha! Bir üsteki hediye önerisinde kürklü aşk el kelepçesinden bahsetmiştim, şimdi bu ürünün ayak için olanı da var. Yılbaşı akşamı eşi veya sevgilisi ile özel planları olanlara önerebileceğim bir diğer seksi hediye de işte bu kürklü ayak kelepçeleri. Yılbaşı akşamı için, veya daha sonraları için farklı fantezileri olanlara seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri… Sevgilinizle beraberken hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız ve yeniliklere açıksanız Kürklü Ayak Kelepçelerini bir de deneyin. Kalbinizi çalan gönül hırsızı sevgilinizi, Kürklü Ayak Kelepçeleri ile bağlayın yeni senaryolarla ilişkinize heyecan katın. İster hırsız-polis, ister mahkum- gardiyan olun tek sınırınız sizin hayal gücünüz.

14 Şubat Sevgililer günü Hediye & Kulak iPhone Kılıfı

bayan sevgiliye hediye

Başka hiç bir şeyde olmadığı kadar Cep telefonu konusunda hepimiz yeniliklere oldukça açığız. Elimizdeki telefona ait yeni bir gelişme veya yeni sürüm bir model mi var? Hoop! soluğu hemen teknoloji marketlerde alırız. Telefon almakla iş bitti mi sanıyorsunuz? Bence aceleci davranmayın! Daha bunun koruma camı var, daha bunun kılıfı var sonra efendim, şarj ve kulaklık derken bir telefon maliyeti kadar, o telefona ait aksesuar ediniriz. Telefon aksesuarı demişken, iPhone cep telefonu olanlar için oldukça ilginç ve güzel bir kılıf önereceğim şimdi! Telefonunuzun koruma kılıfının kulak şeklinde olmasını ister miydiniz? Mesela erkekseniz, küpeli bir bayan kulağı kılıfı oldukça dikkat çekici olacaktır, veya bayansanız favorileri uzun ve sakallı bir erkek kulağı şeklinde kılıf oldukça enteresan olacaktır. Ya da siz iyisi mi, kendi cinsinizden bir kulak koruma kılıfı edinin. Tercih sizin.

Sevgililer Günü Hediyeleri & Kişiye Özel Anahtarlık

En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi
Seçeceğiniz sevgililer günü hediyesi için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan sevgilinize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin yer aldığı anahtarlık seti, güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Sevgilinizin bütün anahtarlarının yükünü taşıyacak olan bu kişiye özel anahtarlık, gün içerisinde sevgilinizin eline çok defa geçecek ve her dokunduğunda her baktığında sizi hatırlayacaktır. Fiyatı ile de uygun ve kişiye özel bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu şık anahtarlık seti ilginizi çeker diye düşünüyorum.

Sevgililer günü hediyesi

CEVAP VER