Ev Hediyesi Tablolar

Ev Hediyesi Tablolar

Duvarlarınıza Şıklık Katacak Modern Kanvas Tablolar

Modern tarzda evler için harika dekorlar oluşturacak, duvarlara şıklık katacak, birbirinden güzel duvar tablolarını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu son derece şık ve dekoratif tabloları, ister kendi salonunuzun duvarına alın, isterseniz yeni alınmış bir eve, ev hediyesi olarak armağan edin. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yağlı boya ile yapılmış tablolardan, makine baskısı ile üretilmiş duvar tablolarına geçiş olmuştur. Elbette ki yağlı boya duvar tabloları çok daha değerli ve özel tablolardır ancak, el emeği ve göz nuru ile yapılmış olan yağlı boya tablolar, takdir edersiniz ki fiyat açısından da son derece pahalı tablolardır. Hele hele ünlü bir ressama ait orijinal duvar tablosunu fiyatını sanırız konuşmaya bile gerek yok:) Konumuza dönecek olursak, ev için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri de duvar tablosu hediyesidir. Bugünkü yazımda yeni alınmış bir eve götürülebilecek en güzel, en zarif ve sanatsal değeri yüksek baskı tablolar ve tablo modelleri tavsiyelerimizi sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Bir eve tablo hediye etmek, gerçekten de oldukça güzel ve isabetli bir hediye tercihidir. Hediye edeceğiniz tablo, duvarda asılı kaldığı müddetçe siz hatırlanırsınız. Ayrıca eve gelen herhangi bir misafir tarafından “ne güzel bir tablo” şeklinde hediyenize övgüler yağdırıldığında, sizin hakkınızda konuşulur ve kulaklarınız çınlatılır:) Aslında sadece bu son sözümüz bile, tablo hediye etmek için bize göre yeterli bir neden sayılır:)

Ev Hediyesi Dekoratif Duvar Tablosu Önerileri

Ev Hediyeleri

Dekoratif Duvar Tabloları & 5 parça Boğaziçi Köprüsü Tablosu

İstanbul aşığı sevdiklerinize, İstanbul’un en meşhur sembollerinden biri olan Boğaziçi Köprüsünün 5 parçadan oluşan tablosunu hediye etmek kesinlikle mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. Herkes yaşadığı şehrin en güzel şehir olduğunu düşünür. Sizler de mutlaka gittiğiniz şehirlerde buna benzer sözlere mutlaka rastlamışsınızdır. “En güzel güneş burada doğar!”, “Güneşin battığı en mükemmel manzara burasıdır.”, “Buraya gelen, bir daha ayrılmak istemiyor.”,”Dünyada en kaliteli ve bol oksijen burada bulunuyor.” Her şey bir tarafa ama, gerçekten de şunu kimse inkar edemez; Havası kirli denir, suyu içilmez denir, trafiği çekilmez denir, çeşit çeşit milletlerden insan var denir, ama kimse “Boğaz manzarası” berbat diyemez. Dünya’nın en güzel manzaralarından biri olan İstanbul Boğaz Köprüsü’nün eşsiz resmi bu Artmodel tabloda. Hatta tablo olabilecek en güzel manzara. Bir de ayrı parçalar halinde olması ise duvara ayrı bir şıklık ve güzellik katacak. Kimsenin gözünü alamayacağı bir tablo..
Duvar Tabloları hediyelik
Canvas Duvar Tablosu Fotoğraf Giydirme 70 x 50 cm
Gönderin en güzel fotoğrafınızı, 70 x 50 cm. ebatlarında muhteşem bir Canvas Tabloya dönüşsün! Eviniz veya ofisiniz sizin fotoğraflarınız ile süslensin! Kişiye özel olarak hazırlanan Dekoratif Canvas Tablolar ile, sevdiklerinize güzel sürpriz hediyeler hazırlayabilirsiniz! İster en güzel tatil fotoğraflarınızı, ister en romantik anlarınızı muhteşem işçilik ile hazırlanan Canvas Tablolar ile duvarlarınıza taşıyın.
Duvar Tablo Modelleri

Dekoratif Tablolar – Kız Kulesi Kanvas Tablo 5 Parça

İstanbul’a ait en gözde ve en bilinen yerlerinden bir diğeri de Kız Kulesi. Kız Kulesi’nin eşsiz manzarası 5 Parça halinde bu duvar tablosunda ölümsüzleşti. Sevdiklerinize, modern tarzda ev ve ofis hediyesi düşünüyorsanız, 5 Parçadan oluşan Kızıl Kız Kulesi Kanvas Tablo şahane bir hediye seçimi olacaktır. Modern dekore edilmiş mekanlardaki duvarlara son derece güzel bir hava kazandıracak olan 5 parça Kanvas Duvar Tablosu, “İstanbul Aşığı” sevdiklerinize mükemmel bir hediye olacaktır. İstanbul’da romantizm denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri olan Kız Kulesi, bu duvar tablosunda arka fonunda “Kızıl” renk ile harikulade bir görünüme sahip oluyor. Dekoratif hediyeler düşünenler için ideal bir hediye olacaktır.
Dekoratif ev hediyeleri

Zebralar Kanvas Tablo 5 Parça

Modern tarzda döşenmiş olan mekanlar için son derece şık duracağını düşündüğümüz Zebralar Kanvas Tablo 5 değişik parçadan oluşuyor. Parçaları duvarınızda bir arya getirdiğinizde bir bütün olarak tabloda anlam bütünlüğü sağlanmış oluyor. Klasik tarzda tablolardan sıkılanlar için 5 Parça Zebralar Kanvas Tablo hediye edilebilir. Özellikle siyah ve beyaz tonlarda mobilyaları olan ve açık tonlarda duvar boyasına sahip mekanlar için son derece şık durabilecek bir duvar tablosu. İlginç ve modern tablolardan hoşlanan sevdiklerinize dekoratif bir duvar tablosu hediye etmek isterseniz, 5 Parça Zebralar Kanvas Tablo sizin için doğru bir hediye seçimi olacaktır.
PURPLE ROSE KANVAS TABLO

5 Parça Modern Mor Güller Kanvas Duvar Tabloları

Sevgilinize ev hediyesi olarak armağan edebileceğiniz 5 parçadan oluşan Purple Rose Kanvas Tablo. Bu harika ürün özellikle koyu renkteki duvar üzerine muhteşem duracaktır. Modern tarzda döşenmiş olan mekanlar için son derece şık duracağını düşündüğümüz Mor Güller Kanvas Tablo 5 değişik parçadan oluşuyor. Parçaları duvarınızda bir arya getirdiğinizde bir bütün olarak tabloda anlam bütünlüğü sağlanmış oluyor. Klasik tarzda tablolardan sıkılanlar için 5 Parça Mor Güller Kanvas Tablo hediye edilebilir. İlginç ve modern tablolardan hoşlanan sevdiklerinize dekoratif bir duvar tablosu hediye etmek isterseniz, 5 Parça Mor Güller Kanvas Tablo sizin için doğru bir hediye seçimi olacaktır.
Saatli Duvar Tabloları

Hediye Tablolar – Paramount Pictures Saatli Duvar Tablosu

4. salonda film başlamak üzeredir.” Özellikle sinema meraklılarının çok yakından bildiği film prodüksiyon şirketi “Paramount Pictures“‘ın film başlarken çıkan efsane dağ görüntüsü, bu tablo duvar saati üzerinde. Paramount Pictures Sinema seven dostlarınıza tema itibari ile alınabilecek en güzel ve en dekoratif hediyelerden biri. 1.sınıf canvas kumaşa digital baskı tekniği kullanılarak hazırlanmış olan bu dekoratif ürün, fırınlanmış kurutulmuş rus çamından yapılma şasilere, el işçiliğiyle gerdirilerek hazırlanır. Tablo üzerinde yer alan saat, özellikle geceleri seslerden dolayı uyumakta sıkıntı yaşan kişiler düşünülerek “sessiz” bir mekanizmaya sahipti. Son derece kullanışlı ve uzun ömürlü Duvar Saati Tablo, dış etkenlere karşı korunması için çift kat saten vernik sürülmüştür. Sipariş edilmesi halinde ürün, özel kutusunda ve şık ambalaj ile adresinize gönderilir. Pop-art tablolarla evinizin salonuna veya ofisinizin duvarlarına canlılık kazandırabilirsiniz. Ürünün ölçüsü: 30 x 40 cm.dir. Bu harika ürünü sevdiklerinize ev hediyesi veya ofis büro hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

Ev Hediyesi Tablolar

Hediye Tablolar – 5 Parça Ortaköy Cami Kanvas Tablo

Tarih boyunca bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve yeryüzünde ortasından deniz geçen ender şehirlerden biri olan İstanbul manzaralı Duvar Tablosu. Dünyanın en egzotik-fantastik şehirlerinden biri olan İstanbul’a ait bir modern tablo örneği daha. Görmekte olduğunuz duvar tablosu, gece manzarasına sahip, Ortaköy Cami ve hemen ardında yer alan Boğaziçi Köprüsü manzarası. Modern tarzda döşenmiş olan mekanlar için son derece şık duracağını düşündüğümüz Ortaköy Cami Kanvas Tablo 5 değişik parçadan oluşuyor. Parçaları duvarınızda bir arya getirdiğinizde bir bütün olarak tabloda anlam bütünlüğü sağlanmış oluyor. Klasik tarzda tablolardan sıkılanlar için 5 Parça Ortaköy Cami Kanvas Tablo hediye edilebilir. İlginç ve modern tablolardan hoşlanan sevdiklerinize dekoratif bir duvar tablosu hediye etmek isterseniz, 5 Parça Ortaköy Cami Kanvas Tablo sizin için doğru bir hediye seçimi olacaktır. Tablolar  390 gram ve  1.sınıf sanatsal kanvas kumaşa sahiptir. Avrupa standartlarında üretimi yapılan modern tarzdaki kanvas tabloların yüzeyi vernik uygulaması ile korunmaktadır. Bu hali ile ürün uzun yıllar, herhangi bir deformasyon yaşamadan rahatlıkla kullanılabilir. Mükemmel bir işçilik ve son donanım teknoloji ile üretilmiş olan Kanvas Tablolar, zamanla duvarlarda eğilme, bükülme gibi problemler yaşatmaz. Sevdiklerinize uzun yıllar duvarlarında kullanabilecekleri ve sizi hatırlatacak şık bir hediye düşünüyorsanız, kanvas tablolar ideal hediyelerdendir. Duvarlarınıza şıklık ve hava katacak bu harika ürünü, ister evinizin salonuna asın, ister arkadaşlarınıza ev hediyesi veya ofis hediyesi olarak armağan edin.

Ev hediyeleri

Hediye Tablolar – Pop-Art Tablo Saat Charlie Chaplin

Şarlo” tiplemesi ile sinemanın  unutulmazları arasına giren ve asıl adı Charles Spencer Chaplin olan İngiliz oyuncuya ait en meşhur fotoğraf karelerinden biri Pop-Art Tablo Duvar Saati’nde. Sessiz sinemanın siyah-beyaz dahi çocuğu Charlie Chaplin, ölümünün üzerinden yıllar geçse de, günümüzde hala milyonlarca hayranı olan bir oyuncu. Sinema meraklısı ve özelde ise Charlie Chaplin hayranlığı olan sevdiklerinize, hem dekoratif hem de şık bir ev hediyesi vermek isterseniz, Pop-Art Tablo Saat Charlie Chaplin tam size göre bir ürün. 1.sınıf canvas kumaşa digital baskı tekniği kullanılarak hazırlanmış olan bu dekoratif ürün, fırınlanmış kurutulmuş rus çamından yapılma şasilere, el işçiliğiyle gerdirilerek hazırlanır. Tablo üzerinde yer alan saat, özellikle geceleri seslerden dolayı uyumakta sıkıntı yaşan kişiler düşünülerek “sessiz” bir mekanizmaya sahipti. Son derece kullanışlı ve uzun ömürlü Duvar Saati Tablo, dış etkenlere karşı korunması için çift kat saten vernik sürülmüştür. Sipariş edilmesi halinde ürün, özel kutusunda ve şık ambalaj ile adresinize gönderilir. Pop-art tablolarla evinizin salonuna veya ofisinizin duvarlarına canlılık kazandırabilirsiniz. Ürünün ölçüsü: 30 x 40 cm.dir. Bu harika ürünü sevdiklerinize ev hediyesi veya ofis büro hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

5 Parça Modern Çiçekler Kanvas Duvar Tabloları

Siyah ve kırmızı tonlardaki duvarları dekoratif görüntüsü ile tamamlayacak harika modern Duvar Tabloları. Görmekte olduğunuz ürün 5 parçadan oluşan ve içerisinde Kırmızı tonlardaki gelincik çiçekleri ile bezenmiş muhteşem bir duvar tablosu. Yeni evli çiftlere güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Kırmızı ve pembe çiçeklerin oluşturduğu eşsiz bir manzaraya sahip bu modern 5 parçadan oluşan tabloyu hediye edebilirsiniz. Klasik tarzda tablolardan sıkılanlar için 5 Parça Çiçekler Kanvas Tablo hediye edilebilir. İlginç ve modern tablolardan hoşlanan sevdiklerinize dekoratif bir duvar tablosu hediye etmek isterseniz, 5 Parça Çiçekler Modern Kanvas Tablo sizin için doğru bir hediye seçimi olacaktır. Tablolar  390 gram ve  1.sınıf sanatsal kanvas kumaşa sahiptir. Avrupa standartlarında üretimi yapılan modern tarzdaki kanvas tabloların yüzeyi vernik uygulaması ile korunmaktadır. Bu hali ile ürün uzun yıllar, herhangi bir deformasyon yaşamadan rahatlıkla kullanılabilir. Mükemmel bir işçilik ve son donanım teknoloji ile üretilmiş olan Kanvas Tablolar, zamanla duvarlarda eğilme, bükülme gibi problemler yaşatmaz. Sevdiklerinize uzun yıllar duvarlarında kullanabilecekleri ve sizi hatırlatacak şık bir hediye düşünüyorsanız, kanvas tablolar ideal hediyelerdendir. Duvarlarınıza şıklık ve hava katacak bu harika ürünü, ister evinizin salonuna asın, ister arkadaşlarınıza ev hediyesi veya ofis hediyesi olarak armağan edin.

sevgiliye hediye tabloEv Hediyeleri – Pop-Art Canvas Tablo Saat

Sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak armağan edebileceğiniz Canvas Tablo Saat’ler ile bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız. Hem son derece dekoratif ve güzel bir tablo hediyesi hem de aynı zamanda bir duvar saati hediyesi. Birbirinden Güzel Pop-Art Canvas Tablo Saat‘ler hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. 1.sınıf canvas kumaşa digital baskı tekniği kullanılarak hazırlanmış olan bu dekoratif ürün, fırınlanmış kurutulmuş rus çamından yapılma şasilere, el işçiliğiyle gerdirilerek hazırlanır. Tablo üzerinde yer alan saat, özellikle geceleri seslerden dolayı uyumakta sıkıntı yaşan kişiler düşünülerek “sessiz” bir mekanizmaya sahipti. Son derece kullanışlı ve uzun ömürlü Duvar Saati Tablo, dış etkenlere karşı korunması için çift kat saten vernik sürülmüştür. Sipariş edilmesi halinde ürün, özel kutusunda ve şık ambalaj ile adresinize gönderilir. Pop-art tablolarla evinizin salonuna veya ofisinizin duvarlarına canlılık kazandırabilirsiniz. Ürünün ölçüsü: 30 x 40 cm.dir. Bu harika ürünü sevdiklerinize ev hediyesi veya ofis büro hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

Atatürk Resimli Ürünler

CEVAP VER