Kişiye Özel Deri Cüzdan Hediyesi

kişiye özel cüzdan isim yazılı

Erkek ve bayana alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, uzun yıllar kullanabilecekleri deri cüzdan hediye etmektir. Üstelik bu deri cüzdan bir de kişiye özel ve kaliteli bir cüzdan ise, hediyenizin değeri ve anlamı daha da çok artmış olacaktır. Doğum günleri, yıl dönümleri, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde cüzdan hediyesi oldukça isabetli ve doğru bir hediye olacaktır. Çünkü, cüzdan hediye ettiğiniz kişi, bu hediyenizi sürekli üzerinde taşıyacak ve ne zaman cüzdan ile işi olursa, muhtemelen sizi de hatırlayacak ve anacaktır. Sizin kalıcı ve kullanışlı bir hediye aramaktaki maksadınız da zaten hatırlanmak değil miydi? Buyurun birbirinden güzel ve Kaliteli Kişiye Özel Deri Cüzdanlar hediye edilmek üzere sizi bekliyor.

Erkek ve Bayan Cüzdan modellerinden kendi zevklerinize ve hediye alacağınız kişinin zevklerine uygun renk ve modelde istediğinizi seçebilirsiniz. Bildiğiniz gibi günümüzde cüzdanlar artık sadece para taşımak için kullanılmaz, cüzdan içerisine kredi kartlarından tutun da, kimlik, fotoğraf gibi önemli belgeler ve benzeri değerli şeyler de taşınmaktadır. Yani Kişiye Özel Cüzdan hediye etmek ile aslında gündelik yaşamda çok kullanışlı bir hediye almış olacaksınız. Özellikle bayanlara Kişiye Özel Deri Cüzdanı, erkek arkadaşlarına hediye etmeleri için öneriyorum. Bu arada küçük bir uyarı, örneğin sevgilinizin yaklaşan doğum günü için kişiye özel bir deri cüzdan siparişi verecekseniz, kişiye özel hediyelerin bir hazırlık aşaması olduğu için, siparişinizi mümkünse doğum günü ya da özel günlerden en az 2-3 gün öncesinden vermeniz gerekir. Olası bir gecikmeden dolayı hediyeniz ziyan olmasın. Şimdi gelelim, sizler için seçmiş olduğumuz Deri Cüzdan Modellerine! Aşağıda erkek ve bayanlar için örnek olarak vermiş olduğumuz deri cüzdanların, farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Özellikle, siyah, kahve rengi gibi renkler cüzdanlar için en fazla tercih edilen renklerdir.

İsim Yazılı Kişiye Özel Deri Cüzdan Modelleri

konu çizgisi
kişiye özel hediye

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Deri Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

konu çizgisi

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Hediye Deri Cüzdanlar & Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Erkeklere hediye olarak ömürlük bir deri cüzdan hediye etmek ister misiniz? Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, bir cüzdanın sahip olabileceği her şeye eksiksiz olarak sahip. Aynı zamanda erkek hediyeleri içerisinde düşünülebilecek harika bir hediye. Üzerine isim ve soy isim yazdırabileceğiniz bu özel ürün, yumuşak dana derisinden üretilmiştir. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdanın çok sayıda kart bölmesi, nüfus cüzdan bölmesi, cep kısmı, kağıt ve bozuk paralar için özel bölmeleri bulunuyor. Eşinize, sevgilinize ya da Babalar Günü hediyesi olarak sevgili babanıza çok şık ve anlamlı bir hediye vermek istiyorsunuz ama ne hediye edeceğinizi mi kestiremiyorsunuz? Üzerinde sevdiklerinizin isimi ve soy isminin yazılı olacağı çok şık bir deri cüzdan kesinlikle tüm erkeklerin beğeneceği bir hediye olacaktır. Yumuşak dana derisinden üretilen Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan, erkeğin sahip olabileceği en göz alıcı, taşımaktan keyif duyacağı, en şık cüzdanlardan bir tanesi. Kalıcı bir lazer baskı tekniği ile isimler deri cüzdan üzerine yazıldığından uzun yıllar kullanılabilecek harika bir ürün. Tasarım açısından da bu deri cüzdan oldukça şık! İki Farklı renk ile tasarlanmış olan bu cüzdanlar tek kelimeyle ömürlük.
konu çizgisi
Deri Cüzdan

Kişiye Özel-Erkek Siyah Deri Cüzdan Harfli ve İsimli

Babalar günü için veya erkek öğretmeninize öğretmenler günü için düşünülebilecek yine çok harika kaliteli siyah bir deri cüzdan. Bu cüdan da yine hediye edeceğiniz erkeğin isminin baş harfine ve altında da Adı Soyadı düzenlenecek şekilde, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Erkekler bayanlar gibi yanlarında kol çantası taşımadıkları için yanlarında taşıdıkları bütün özel ve değerli şeylerini cüzdanlarının içine tıkıştırırlar. Bu anlamda erkek için alacağınız böyle bir hediye gerçekten de erkeğin vaz geçemeyeceği ve en çok kullanacağı özel eşyalarından biri olacak.
konu çizgisi

Bayan hediyeleri

Kişiye Özel-Bayan Siyah Deri Cüzdan Harfli ve İsimli

Annelere, Anneler Günü Hediyesi, Kız arkadaşınıza Doğum Günü Hediyesi veya Bayan öğretmeninize, öğretmenler günü hediyesi olarak tavsiye edilebilecek harika bir Kişiye Özel Deri Cüzdan. Özellikle bu rengi çok tuttuğumu da belirtmek isterim. Bir bayana kalıcı ve kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız kesinlikle önerebileceğimiz çok güzel ve anlamlı bir ürün. Hediyenin gideceği bayanın isminin baş harfi ve hemen altına da, Adını ve Soyadını ekletmeyi unutmayınız.
konu çizgisi

Bayan Hediyeleri

Kişiye Özel-Bayan Deri Cüzdan Harfli ve İsimli

Eşinize evlilik yıl dönümünüzde kendi ismine düzenlenmiş şık bir deri cüzdan hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Oldukça güzel tasarlanmış bu deri cüzdanı Eşinize, arkadaşınıza, annenize doğum gününde veya özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz. Üstelik şık, kullanışlı olmasının dışında sade tasarımı ile sadece ona özel bir deri cüzdan. Bu deri cüzdanı kendinize de alabilir, istediğiniz gibi kullanabilir, yıllarca içerisinde kartlarınızı, paralarınızı ve nüfus cüzdanınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu Özel Deri Cüzdan üzerine istediğiniz ismi belirtebilirsiniz. Lazer işleme tekniği ile yıllarca silinmeyecek şekilde kalıcı olarak isim deri cüzdan üzerine işleniyor. Herhangi bir boya veya kimyasal içermediği için de sağlık açısından herhangi bir zararı yok. Gerçek deri bayan cüzdan, granit deri kalitesi ile üretilmiştir. Avuç içine rahatlıkla sığabilen bu cüzdan da, 1 adet nüfus cüzdanı için ayrılmış özel kısım, 9 adet kredi kartı ve kartvizit gözü,1 adet fermuarlı bozuk para saklama bölümü, 1 adet kağıt para için büyük cep, ve arka kağıt para gözünde 2 adet sim kart koyabilmek için özel ufak şeffaf cep bulunmaktadır.

konu çizgisi

Bayan Hediyeleri

Kişiye Özel-Bayan Bozuk Para Deri Cüzdan Harfli ve İsimli

Yaklaşan Anneler Günü için Annenize kendi ismine düzenlenmiş şık bir bozuk paralarını taşıyabileceği fiyatı ile de oldukça cazip deri cüzdan hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Oldukça güzel tasarlanmış bu deri cüzdanı annenize doğum gününde veya özel günlerde hediye olarak verebilirsiniz. Üstelik şık, kullanışlı olmasının dışında sade tasarımı ile sadece ona özel bir deri cüzdan. Bu deri cüzdanı kendinize de alabilir, istediğiniz gibi kullanabilir, yıllarca içerisinde kartlarınızı, paralarınızı ve nüfus cüzdanınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu Özel Deri Cüzdan üzerine istediğiniz ismi belirtebilirsiniz. Lazer işleme tekniği ile yıllarca silinmeyecek şekilde kalıcı olarak isim deri cüzdan üzerine işleniyor. Herhangi bir boya veya kimyasal içermediği için de sağlık açısından herhangi bir zararı yok. Gerçek deri bayan cüzdan, granit deri kalitesi ile üretilmiştir.

konu çizgisi

Kişiye Özel Hediye Anneye

Hediyelik Cüzdan & Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model

Bayanlar kendilerini özel hissetmekten inanılmaz derecede mutluluk duyarlar. Bir bayan hediye seçecekseniz, sizin için en öneli kriter, aldığınız hediyenin bayan arkadaşınızı, eşinizi özel hissettirecek bir hediye midir, değimlidir bunu sorgulamak olmalıdır. Elbetteki, her bayan özeldir ama Kişiye Özel Bayan Cüzdanı önem verdiğiniz bayanları daha da özel hissettirebilirsiniz. Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 1 olarak sunmuş olduğumuz cüzdan rengarenk yapısı ve üzerindeki isim soy isimle bayanlara hediye edilebilecek çok anlamlı bir hediye. Bayanları en fazla keyif aldıkları an, hiç kuşkusuz alış veriş yaptıkları andır. Bayanların Alış veriş keyfini ikiye katlamaya ne dersiniz? Kişiye Özel Bayan Cüzdanı ile daha çok mutlu olabilecek çok bayan vardır. Üzerinde kendi ismi ve soy ismi yazan kişisel bir cüzdan bir bayanın sahip olabileceği en özel eşyalardan biri olacaktır. Kişiye Özel Bayan Cüzdanı ile anneler gününde annenizi veya kayın validenizi ödüllendirebilir. İsterseniz de özel bir günde eşinize veya sevgilinize üzerinde isminin yazılı olduğu bu çok özel cüzdanları hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

Annalaer Günü Hediyesi

Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanları

Sevdiklerinizi özel hissettirecek bir diğer hediye de Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarıdır. Ucuz fiyatlı bir Anneler Günü Hediyesi için ideal bir hediyedir. İstediğiniz renk ve modelde çeşitleri bulunan Bozuk para Cüzdanları, görenleri kendisine hayran bıraktıracak kadar şık ve kullanışlı bir hediye. Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız ve şıkır şıkır ses yapan bozuk paralar bazen insanı inanılmaz derecede çileden çıkartır. Bir an bozuk paraya ihtiyacınız olur ve çanta içerisinde o paraya ulaşıncaya kadar ara babam ara! Mesela; Bir sigara, bir şişe su veya metrobüs veya minibüs parası o an için çantadan çıkarmak kişilerin asabını bozmaya yeter. Bozuk paraların en yakışacağı yer, kuşkusuz Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarıdır. Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarının üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazarak kişiye/İsme özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanlarının Lacivert, turuncu, bej, kahverengi, yağ yeşili, yeşil, siyah, pembe, kırmızı, mavi renkleri bulunmaktadır.

konu çizgisi

Anneye Hediyeler

Kişiye Özel Bayan Deri Cüzdan Model

Birbirinden farklı ve hakiki deriden imal edilmiş olan bu kişiye özel deri cüzdanlar ile Annenizi, Anneler Gününde mutlu edebilirsiniz. Model 2 ile tanıtımını yapacağım, Kişiye Özel Bayan Cüzdanı sayesinde sevdiklerinizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha gösterme fırsatınız olacak. Bayanların alış veriş keyfi bu özel hediye ile tavan yapacak! Bir de üzerinde kendi ismi ve soy ismi yazan Kişiye Özel Deri Cüzdan ile, çok değerli ve kişisel bir eşyaya sahip olacak Bayanlar, Alış verişten kendilerini alamayacaklar. Bu durum ev reislerinin belki pek hoşuna gitmeyecektir ama bayanların kişisel bir deri cüzdanlarının olacağı da kesin! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı ister Anneler Günü Hediyesi olarak Annenize, isterseniz eşinizin Annesi kayın validenize hediye edin! Ya da belki de evlilik yıl dönümünde Eşinize hediye edeceksiniz. Takdir Sizin! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 3’in kahverengi, kırmızı, pembe, siyah, taba, turuncu, yeşil ve lacivert renkleri bulunmaktadır. Bu Özel Deri cüzdan Hakiki deriden üretilmiştir. Kişiye Özel Bayan Cüzdanını kişiye özel hale getirebilmemiz için verdiğimiz linkten sepete ekle butonu üstündeki bölmeye ürün üzerine olmasını istediğiniz isim ve soy ismi yazmayı aklınızdan çıkarmamalısınız.
konu çizgisi

Deri Cüzdan

Kişiye Özel Bayan Deri Cüzdan Model

Birbirinden farklı ve hakiki deriden imal edilmiş olan bu kişiye özel deri cüzdanlar ile Annenizi, Anneler Gününde mutlu edebilirsiniz. Model 3 ile tanıtımını yapacağım, Kişiye Özel Bayan Cüzdanı sayesinde sevdiklerinizi ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha gösterme fırsatınız olacak. Bayanların alış veriş keyfi bu özel hediye ile tavan yapacak! Bir de üzerinde kendi ismi ve soy ismi yazan Kişiye Özel Deri Cüzdan ile, çok değerli ve kişisel bir eşyaya sahip olacak Bayanlar, Alış verişten kendilerini alamayacaklar. Bu durum ev reislerinin belki pek hoşuna gitmeyecektir ama bayanların kişisel bir deri cüzdanlarının olacağı da kesin! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı ister Anneler Günü Hediyesi olarak Annenize, isterseniz eşinizin Annesi kayın validenize hediye edin! Ya da belki de evlilik yıl dönümünde Eşinize hediye edeceksiniz. Takdir Sizin! Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 2’in kahverengi, kırmızı, pembe, siyah, taba, turuncu, yeşil ve lacivert renkleri bulunmaktadır. Bu Özel Deri cüzdan Hakiki deriden üretilmiştir. Kişiye Özel Bayan Cüzdanı 13 x 10 cm boyutlarındadır. Cüzdan içerisinde 8 kağıt para bölmesi, 6 tane kart girişi, 2 fermuarlı göz ve 1 adet de şeffaf kimlik bölmesi bulunmaktadır. Kişiye Özel Bayan Cüzdanını kişiye özel hale getirebilmemiz için yukarıda sepete ekle butonu üstündeki bölmeye ürün üzerine olmasını istediğiniz isim ve soy ismi yazmayı aklınızdan çıkarmamalısınız.

konu çizgisi

İlginç Tasarımlı Hediyelik Cüzdanlar

Özel Tasarım Bozuk Para CüzdanlarıÖzel Tasarım CüzdanlariPhone Kılıfı CüzdanMetal Kredi KartlıkDilenci CüzdanCüzdanlı iPhone Kılıfı
İkon Cüzdanlar Seri 2DOLAR CÜZDANŞEKER CÜZDANKENDİ CÜZDANIMİkon CüzdanlarKişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan
konu çizgisi
yılbaşı hediyesi

CEVAP VER