Ofis ve Büro için Hediyelik Eşya

Ofis için hediyeler

Kullanışlı ve dikkat çekici Ofis Hediyeleri

Günümüzde insanlar vakitlerinin büyük bir bölümünü evlerinde değil büyük bir oranda ofislerinde geçirirler. Durum böyle olunca, sevdiğimiz ve bizim için önem arz eden kişilere sadece ev hediyesi veya kişisel hediyeler dışında, ofis hediyeleri de almak ve hediye etmek gerekebilir. Bugünkü yazımızın konusunu sizin için özel olan kişilerin ofislerinde kullanabilecekleri ofis-büro hediyelik eşya konusuna ayırmak istedik. Önermiş olduğumuz hediyeler, ofislerde masaüstü ihtiyaç duyulan küçük kırtasiye eşyalardan tutun da, duvarda süs olarak kullanılabilecek tablo ve duvar saatlerine kadar çeşitlilik göstermektedir. Tavsiye edilen ofis-büro hediyeleri daha çok ilginç hediyeler içermektedir. Bu hediyelikler, özel doktor muayenehanelerine alınabilecek ilginç hediyelik eşya, Mühendislik büroları için ilginç ofis hediyeleri, hukuk büroları için hediyeler, muhasebe büroları için ilginç hediyelikler veya öğretmen çalışma odaları için hediye olarak düşünülebilir.

 

Değişik Ofis Hediyeleri

konu çizgisi

Erkek için Hediye Önerileri & Kişiye Özel Bambu ikili Kalem Seti

Hediye yıldönümü
Sevdiklerinize güzel bir hediye vermek isterseniz, üzerinde sevdiklerinizin isimlerinin yazılı olduğu bu şık Bambu Kutulu İkili Kalem ile bunu sağlamak mümkün olabilir. Ahşabın doğal güzelliğini hepimiz biliriz, bir de bunun üzerine kişiye özel isim de eklenir ise, işte o zaman böyle bir hediye artık çok özel bir hediye olacaktır. Babalar gününde saygı değer babama ne alsam diyorsanız, Bambu Kutulu İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bambu Kutulu ikili Kalem İçerisindeki kalemlerle her yazı yazışında babanız kendini çok özel hissedecektir. Bambu Kutulu İkili Kalem üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bambu Kutulu İkili Kalem kutusu ve içindeki iki tane kalem özel bambu ağacından yapılmıştır. Lazer işleme yöntemi ile hem kutu hem de kalemler üzerine isimler işlenmekte ve zaman içerisinde çıkmamaktadır. Sevgilinize veya eşinize yıldönümü için de kişiye özel hediye bakıyorsanız, böyle bir hediye iyi bir hediye alternatifi olabilir. Ayrıca öğretmenler için ve ofis için özel bir hediye düşünüyorsanız, yine isabetli bir hediye tercihi olacaktır.
konu çizgisi

Ofis için hediyeler

Fotoğraf Makinesi Not Defteri

Küçük not kağıtları ile hayatımıza çeki düzen verir, üzerine yazdığımız önemli notlarla plan programımızı ona göre şekillendiririz. İşte karşınızda daha önce hiç alışık olmadığınız ve eminim ki hiç de görmediğiniz çok acayip bir not defteri. İçerisinden nostaljik film şeridi şeklinde sayfaları bulunan ve dışında da yine klasik bir fotoğraf makinesi resmi yer alan Fotoğraf Makinesi Not Defteri, fotoğraf çekmeye meraklı kişilerin çok beğeneceği ilginç hediyelerden biri!

konu çizgisi

Erkek için Hediye Önerileri & Kişiye Özel Ahşap Kalem

HediyeEvlerde ve işyerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.
konu çizgisi

İlginç Hediye Fikirleri & Özel Tasarımlı Ataçlar

Özel Tasarımlı AtaçlarBin bir zahmet ile hazırladığınız ödevlerinizi, projelerinizi kısacası kağıt ile hazırlanan her şeyi, değişik ve birbirinden şık, orijinal ataçlar ile süslemeye ne dersiniz? Ataç şekillerinde kedi, köpek, kuş, ördek, koyun ne ararsanız var! Fiyatı da bence oldukça uygun. Bir yere sunum yapacaksanız veya proje ödevinizi öğretmeninize teslim edecekseniz, bu sevimli ataçlar sayesinde küçük de olsa, sizin projeniz fark yaratacak, diğer ödevler arasından sıyrılacaktır.
konu çizgisiİlginç ve Romantik Hediyeler-Kalp Şeklinde Su Küresi

Kalp Şeklinde Su Küresi Fotoğraf Çerçevesi

Size sevginizi veya aşkınızı şekille anlatın desem, sanırım bir çoğunuz benim de düşündüğüm gibi kalp şekli çizer. Bilmiyorum siz başka nasıl simgeler veya şekiller hayal edebilirsiniz. Çiçek veya elinde ok olan klişe bir melek şeklinde bir figür veya şekil mi çizilir? Neyse konumuza dönecek olursak, sevgilinizle, eşinizle, veya anneniz, babanız, çocuklarınızla en güzel fotoğraf karesini kalpten bir küre içerisine koysak ve içerisinde su koysak ve yine bu suyun her çalkalanışında, fotoğrafın üzerine küçük küçük yağan karlar gibi kırmızı kalpler serpiştirsek nasıl olur? Çok romantik ve özel bir ürün olur değil mi? Efendim gördüğünüz bu ürün böyle bir ürün işte! Küreyi hafif salladığınızda, fotoğrafların üzerine kalpler yağacak. Sevgiliniz için uygun fiyatlı ve özel bir hediye arıyorsanız, tavsiye ederim.
konu çizgisi

Ucuz Ofis Hediyeleri – Led Anahtar Kabı

LED Anahtar KabıYanımızda ne kadar çok anahtar taşıyoruz değil mi? Ofis Anahtarları, Ev anahtarları, Arabanın anahtarları… Anahtarların bazıları bir birine çok benzediklerinden, bazen kapı önünde elimizde alış veriş poşetleri ile çantamızdan anahtarları çıkarmaya uğraşır, sonra en az 3-5 dakika da, bu sefer doğru anahtarı bulmaya uğraşırız. Ellerimiz doluyken bu durum bazen sinir bozucu bir hal alabiliyor. Bir de bu işlemi gece yaptığınızı varsayarsak o zaman durum daha da vahim. Şimdi, bu ürün tüm bunların önüne geçiyor. Anahtarlarınızı birbirinden ayırmanız için tasarlandı, ayrıca kapı anahtarını görmeniz için üzerinde bir de Led ışıkları var. yetmedi bir de Mööö… şeklinde ses de çıkartabiliyor.
konu çizgisi

İlginç hediyeler & Şeşbeş Duvar Saati

ilginç ve değişik hediye
Evinizin veya ofisinizin duvarında böyle bir duvar saati varken, gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Çünkü bu duvar saatinin sağ gözü dakikayı, sol gözü ise saati gösteriyor. Gözler birbirinden ayrık durumdayken ise ortaya çıkan surat ifadesi çok şapşal veya deli divane olabiliyor. Birbirinden farklı bir çok surat modeli bulunan, Mesela; psikopat, fanatik, deli, şımarık, agresif hatta Sezen Aksu dudaklı gibi birçok modeli bulunan şeşbeş duvar saatleri, ev veya ofislerin en çok dikkat çekecek eşyalarından olacaktır. Sevgiliye yılbaşında ne alınır diye, google’ın başının etini günlerdir yediyseniz, durun artık size bu duvar saatini öneriyorum… Bu ürün aynı zamanda çocuklara doğum günü hediyesi olabilir, ev veya ofis hediyesi de olabilir.
konu çizgisi

Orijinal Hediyeler & Manyetik Havada Duran Dünya

Orijinal ve ilginç hediyeler
Yine bu ürün hediyenin en ilgincini arayanlara! Fotoğrafını gördüğünüz üründe, gezegenimiz olan Dünya’nın hiçbir yere temas etmeden, havada asılı kaldığını görüyorsunuz. Bu ürün de, ofis veya bir ev için alınabilecek en orijinal en etkileyici dekoratif hediyelerden biri. Aynı zamanda çocuklar için de oldukça faydalı, yeryüzündeki ülkelerin, denizlerin, göllerin hangisinin, nerede olduğunu öğrenmeleri açısından harika bir ürün. Böyle bir ürünün de aynı şekilde bir çalışma masası üzerinde olduğunu hayal edin! Görenler kesinlikle hayrete düşecek. Coğrafya öğretmenleri için de kesinlikle ideal bir hediye. Bir şeyleri keşfetmeye meraklı çocuklar için de önerebileceğim güzel bir hediye!
konu çizgisi

Tek Fotoğraflı Sihirli Çay&Kahve Kupası

ilginç ve romantik hediye fikirleri
Bu hediye Sevgilinizi çok mutlu edecek garanti ederim. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan bir fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Sevgiliniz için Sürpriz bir hediye arıyorsanız, kesinlikle kaçırmayın derim.
konu çizgisi

Kişiye Özel Üstün Başarı Sertifikası

orijinal hediye
Sizi, her evlilik yıl dönümünüzde, tüm doğum günlerinizde, yılbaşında, bayramda ve sevgililer gününde asla unutmayan ve size birbirinden değerli hediyeler veren sevgilinize, bu sefer sizden ona gidecek ve onun kıymetini, değerini anlatan, özel günlere karşı göstermiş olduğu hassasiyet ve özen için üstün başarı sertifikası hediye edebilirsiniz. Tamamen kişiye özel ve sizin yazınız ile oluşturulacak olan Başarı Sertifikası, yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü için de kesinlikle çok güzel bir hediye. Doğum günü ve evlilik yıl dönümü için de sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek… Bu hediyeyi ilginç kılan yanı bence dikkat çekici olması. Bu sebeple bu güzel ve anlamlı hediyeyi de, ilginç hediye kategorisine almayı uygun buldum.
konu çizgisi

Dikkat çekici ilginç Hediyeler & 4 Port USB Çoklayıcı Şehri

Çocuklara ilginç ve orijinal hediyeler
Bir USB çoklayıcı düşünün ki, hem oldukça ilginç olsun, hem masanıza inanılmaz dekoratif güzel bir hava katsın, hem şehir görüntüsüne sahip olsun, hem de hangi portuna USB takarsanız ilgili porta ait şehrin ışıkları yansın. Bilgisayarla haşır neşir herkese hediye edebileceğiniz bu ürün ilginç hediye kategorisine girmeyi fazlası ile hak ediyor. Sevgilinize ilginç bir ofis hediyesi olarak veya çocuklara güzel bir karne hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Umarım şu ana kadar paylaşmış olduğum ilginç hediye fikirlerini beğenmişsinizdir.
konu çizgisi

Orijinal Ofis Hediye Fikirleri-Sihirli Şişe Tutucular

Sihirli İp Şişe Tutacağı
Şimdi görenleri şoke edecek bir hediyeye var mısınız? Ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orjinal hediye bu değilse artık hangi hediye orjinal denilebilir, ona siz karar verin. Bu bir İplik şişe tutucu. Bence orjinal bir Ofis Hediyesi olarak düşünülebilir bir ürün… Gördüğünüz gibi Sihirli ip Şişe Tutucu fizik kurallarına ters bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan, bu göz alıcı sihirli ip, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Sihirli ip şişe tutucusu evlerin en çok bahsedilen objesi olacak.
konu çizgisi

İlginç Hediye Fikirleri & Pow Kapı Durdurucu

Pow Kapı Durdurucu
Ev veya ofisleri havalandırmak istediğimizde, adına cereyan dediğimiz hava akımı neticesinde aniden, kapı çarpmaları bir anda yüreklerimizi ağzımıza getirmiştir. Hele, bir de pür dikkat bir işe dalmışsak o zaman gör sen curcunayı! Bu gördüğünüz ürün, şık bir bir kapı durdurucu. Pow yazısı, özellikle çizgi romanlarda, kahramanın attığı yumruğu veya dayağı belirtirken “Pow” şeklinde belirtilir, tasarımcısı da bunu ilham kaynağı olarak ele almış ve kapıların çarpmasını engellemek için böyle bir ürün tasarlamış. Özel bir kauçuktan yapılmış bu ürünü ev veya ofis hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Renkli birşey olduğu için çocuk odalarındaki kapılar için de düşünülebilir.
konu çizgisi

Farklı Hediyeler & Klavye Hatırlatıcı Korsanlar

ilginç hediyeler
Bilgisayar başında iş yapan, örneğin muhasebeci, doktor, avukat, kısacası ofis çalışanları, daha sonra hatırlamalarına yardımcı olması için sticker’lar düzenlerler, bunu ofisin en görünür yerine iliştirirler ki, bir hata veya sıkıntı olmasın. Şimdi bahsedeceğim ürün, klavye üzerine rahatlıkla yerleştirilebilen ve ellerinde unutmamanız için yazdığınız notları taşıyan sevimli korsanlar. Bir hediye daha ne kadar ilginç ve orjinal olur, takdiri size bırakıyorum.konu çizgisi

Büro için ilginç hediyeler & Kelebek Pano

İlginç Hediye
Doğadaki en güzel canlılardan biri kelebekler. Kelebekler, çiçekler ile birlikte Dünya’nın en güzel varlıkları. Gördüğünüz bu çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebekler aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu, sizi bilmem ama ben biliyorum. Hem dekoratif bir ürün, hem de hatırlatıcı bir duvar panosu arıyorsanız , oldukça ilginç ve güzel bir ürün. Aslında bir nevi Tablo! Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde etkileyici ve uygun fiyatlı güzel bir hediye düşünüyorsanız tavsiye ederim.
konu çizgisi

Enteresan Ofis Hediyesi & Amfi Hoparlör

İlginç Sevgililer günü hediyesi
Müzik keyfinizi doya doya her ortamda yaşamak ister misiniz? Sevdiğiniz ve biraz yüksek sesle dinlemekten keyif aldığınız şarkılar, laptop, cep telefonu, iPad gibi cihazların dahili hoparlörlerinden maalesef çok fazla etkileyici olamıyor ve yüksek ses ile bizlere şarkı dinleme keyfi yaşatmıyor. İşte bu amfi tam da bu sebeple üretilmiş bir ürün. Sevgililer günü için sevgilisine ilginç ve sıra dışı bir hediye düşünenlere önerebileceğim bu ürün, 4 Adet AAA pil ile 6 Saat kesintisiz ve yüksek ses ile müzik keyfi yaşatıyor. Piknik veya tatillerde müzik keyfiniz yarım kalmayacak ve sevdiğiniz şarkıları doya doya yüksek sesle dinleme imkanı bulacaksınız. Belki de sevgiliniz ile sahilde, romantik bir akşam vakti, kumların üzerinde cep telefonunuzdan ikiniz için çalan şarkıları birlikte söyleyeceksiniz…konu çizgisi

Orijinal hediyeler & Dekoratif Kitap şeklinde Saklama Kutusu

ilfinç hediye
Evlerde ve ofislerde küçük çaplı ne kadar çok, ıvır zıvır eşyalar oluyor değil mi? Bulunduğunuz mekanın derli toplu gözükmesi için, saatlerce uğraşırsınız ama, gelişi güzel konmuş, üç tane kalem, bir kaç tane CD, faturalar, kumanda v.s. derken evler yine dağınık gösterir kendisini. Evinizde ve ofisinizde minik bir kütüphaneniz varsa, Kitap Şeklindeki bu saklama kutusu, kütüphanenizin bir elemanı gibi gözükecek ve ortamdaki ufak tefek ne kadar eşya varsa, hepsini içinde saklayacak.
konu çizgisi

Orijinal Ofis Süs Hediyeleri & İlginç Bilgisayar Ekran Süsleri

ilginç hediye
Ofis veya evdeki masaüstü bilgisayar ekranları için, harika ekran üstü süsler! Günümüzde her konuda insanlar bir tarz arayışında, yine insanlar sahip oldukları her objeyi kişiselleştirmek ve eşya ile bir aidiyet bağ kurmak istemekteler. Bunun en tipik örneğini ofis çalışanları arasında görebilirsiniz, ofis çay saatinde, herkesin kendine özel çay bardağı veya kupası bulunmaktadır mesela. Herkesin kendine özel kupasının olmasının tek nedeni, farklı olmaya çalışmak değildir elbette, sağlık ve hijyen daha başta gelen nedenlerdir. Ancak şahit olmuşsunuzdur mutlaka, ofisteki herkes cicili bicili bir kupa sahibidir. Yani her konuda tarz edinme çabasını en basit buralarda bile görebiliriz. Siz de Ofisinizdeki bilgisayar ekranına güzel süsler arıyorsanız önerebileceğim harika ekran üstü süsleri verdiğim linkten bulabilirsiniz. Orkideden tutun da, ekran üzerine dökülen bir kova su şekline kadar bir çok süs sizleri bekliyor.
konu çizgisi

İlginç Ofis Hediyeleri & Boyun Masaj Yastığı

Boyun Masaj Yastığı
Masa başı iş yapan insanların en büyük derdi, sıkıntısı, bitmek tükenmek bilmeyen boyun ve omuz ağrılarıdır. Hatta zaman ilerledikçe, özellikle boyun kas ve sinirlerinde hareketsizliğe bağlı kireçlenme ve şiddetli ağrılar yaşanır. Masa başı çalışanlara tavsiyem; yarım saat aralıklarla oturdukları yerden kalkıp, 3-5 dakika kadar boyun egzersizleri yapmaları yönünde. Eski Türk filmlerinde sıkça rastladığım ve klişe olmuş bir sahne gözlerimin önüne geldi şimdi, zengin iş adamının odasına elinde kabarık dosyalarla giren bir sekreter ve sonraki sahnede, iş adamının omuzuna yaptığı masaj! Sizin böyle bir sekreteriniz yoksa size önerim gördüğünüz bu boyun masaj yastığını almanız. Ohh! Artık, kimseye ihtiyaç duymadan, boynunuza ve omuzlarınıza masaj yaptırabileceksiniz. Şimdi söyleyin bakalım o zengin iş adamı mı saha şanslı siz mi?
konu çizgisi

İlginç Hediyeler-Be Happy Çöp Kovası

ilginç hediyeler
Çöpe attığım her A4 kağıdı için müthiş derecede ızdırap duyanlardanım. Gerçekten de çöpe attığımız her kağıt hem milli servet; hem de doğaya verilmiş büyük bir zarar. çalışma hayatı içerisinde mümkün mertebe kağıt israfına dikkat edin lütfen. Şimdi önereceğim ürün bir çöp kovası. Ama bu çöp kovasını diğerlerden farklı kılan özelliği, her çöp atmak istediğinizde yüzünüze sırıtan bir surat ifadesi karşınızda görüyorsunuz. Çöp almaya arzulu ve çöplere bir yiyecek muamelesi yapan ve doymak bilmeyen bir surat ifadesi.
konu çizgisi

İlginç Hediye Fikirleri & Kadeh Şeklinde Bar Seti

Sevgililer günü için ilginç hediye

Ev ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek ilginç ve şık bir bar seti! İçerisinde tirbuşon, şişe açacağı, şişe bileziği, şişe tıpası, servis aparatı ve folyo keseceği bulunan komple bir set. İçecekleriniz için kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda sevdiklerinize özel günlerde götürebileceğiniz oldukça orijinal bir hediye. Sevgilinize ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bir fikir olarak cepte bulunmalı diye düşünüyorum yada doğum günü için. Orjinal bir ev ve ofis hediyesi de olabilir. Wine Glass Bar Set bir barmenin ihtiyaç durduğu tüm araç gereçlerin içinde olduğu çok şık bir kadehtir. Kadeh şeklinde bar seti kapandığında tıpkı bir kadeh gibi göründüğünden aynı zamanda gizli de bir kahramandır. İsterseniz eve gelen misafirlere el çabukluğu ile içki servisi yapabilir ve onlara sihir yaptığınızı düşündürebilirsiniz. Wine Glass Bar Set 22,5 x 10 cm boyutlarında dışı PVC ile kaplanmış ve içi lastik kaplamadır. İçerisindeki 3 parçadan oluşan bar seti ise paslanmaz çelikten üretilmiştir. Oldukça orijinal gözüken Kadeh Şeklinde Bar Seti 6 tane kullanım işlevi olan aracı ile oldukça da kullanışlı.
konu çizgisi

İlginç Hediyeler & Dekoratif Metal Raflar

Orijinal hediyeler

İki Farklı Renk alternatifi ile görmüş olduğunuz Metal Raflar, dünyanın üç büyük metropolünün kartpostallık görüntülerini metal raflara yansıtıyor. Bu metal rafları, evinizin veya ofisinizin girişine astığınızda gazeteleriniz, anahtarlarınız, bozuk paralarınız, mektup ve faturalarınız için çok şık bir çözüm yaratmış olacaksınız. New York, Paris, Şangay, şehirlerinden oluşan Dünya’nın en büyük metropollerinden 3’ü Metal Raflarda hayat buluyor. Metalden üretilen 3 renk ve 3 şehir seçenekli bu raflar, ev ya da ofisinizin holündeki, tüm ufak tefek nesneleri bir araya getiriyor. Dünyanın en büyük metropollerinden 3’ü Carla Mara Dekoratif Metal Raflarda hayat buluyor. Metalden üretilen 3 renk ve 3 şehir seçenekli bu raflar, ev ya da ofisinizin holündeki tüm ufak tefek nesneleri bir araya getiriyor. Carla Mara Dekoratif Metal Raflar, New York, Paris ve Şangay siluetlerini kırmızı, beyaz ve siyah renklerde sunuyor. Kullanmaya başladıktan sonra ne kadar şık ve pratik bir ürün olduğunu görecek ve “Şimdiye kadar niye almamışım?” diyeceksiniz.
konu çizgisi

Orjinal Ofis Hediyeleri & Kitaplık Tutucular

Sevgiliye orijinal hediye

Kitap okumayı seven kişiler için, kitapları çocukları gibidir. Okuduktan sonra düzgünce saklamak, yeri geldiğinde tekrar tekrar okumak isterler. Eğer sizde kitap okumayı seven biriyseniz tam size göre bir ürün karşınızda. Book & End yazı, tasarımlı kitaplıklar ile artık kitaplarınız daha derli toplu olacak. Yeni bir kitap aldığınızda Book & End Tasarımlı Kitaplığınızın, “Book” ile başlayan kısımına, yani en başa koyun, bir kitabı okuyup bitirdiğinizde de “End” yazan kısma koyun. Tüm kitapları okumayı bitirince de ister baştan başlayın ister yeni kitaplar alın. Ama kendinize göre kurduğunuz bu düzen sayesinde, odanız daha şık dursun.
konu çizgisi

Farklı Ofis Hediyeleri & Şifreli Anahtarlı Güvenlik Kasası

sıradışı hediye

Ofis ve evlerde bizim için değerli ziynet eşyası, kıymetli evrak, takı aksesuar gibi bir çok değerli eşyanın güvenliğini sağlamak ve olası hırsızlıklara karşı bunları korumak ciddi bir sorundur. Şimdi önereceğim hediye, bir güvenlik kasası! Hani otellerde misafir olduğunuzda, kullandığınız türden bir güvenlik kasası. Size özel şifre ile ve kendi anahtarı ile en değerli eşyalarınızın ve evraklarınızın bu kasada güvende olduğunu bilmek sizi fazlası ile rahatlatacaktır. Şayet yeni bir ev veya ofise bir hediye arıyorsanız, bence kimsenin hiç düşünmediği bir hediye deneyin ve sevdiklerinize bir güvenlik kasası hediye edin. Önemli Not; Şifre belirlerken doğum tarihi gibi, veya 1234 gibi rakamlardan oluşturmamaya dikkat edin.

CEVAP VER