Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Sevgililer Günü ile ilgili yeni bir yazı ve sevgililer gününe özel hediye tavsiyeleri ile herkese merhabalar. Konunun başlığı sevgililer gününe özel hediyeler olduğu için, bu noktada özel hediye ne demektir bu sorunun cevaplanması gerekir kanımca? Bu soruyu ben kendimce cevaplamaya çalışacağım; “Özel Hediye; Sevgi, değer, anlam, maneviyat, kıymet, saygı gibi kavramların en iyi şekilde, karşı tarafa hissettirildiği hediye türüdür.” Özel hediyeler nelerdir diye bir soru, bence abesle iştigal etmektir. Çünkü özellikle şu şu hediyeler çok özel hediyedir diyemeyiz. Yani aklınızın ucundan bile geçmeyecek bir çakıl taşı bile, bazen yeryüzünde size verilmiş en güzel ve en özel hediye olabilir. Hazır, sevgililer gününe özel hediyeler konusunu açmışken, bir konuyu da dile getirmek istiyorum. Sizin doğum gününüz, yılbaşı veya bu yakınlarda sevgililer gününde, size alınacak hediyede sürekli aşk temasının işlenmesi doğru mudur? Bu söylediğimden olumsuz bir sonuç çıkarmayın lütfen. Elbette aşk temalı hediyeler de önemlidir, ben bu şekildeki hediyelerin önemsiz olduğunu düşünmüyorum. Ancak sürekli kalpli kolye, kalpli saat, kalpli ayıcık, love yazılı eşyalar gibi… Yani bu tip hediyeleri arada bir almak lazım, her zaman bence şık olmuyor. Bana göre hediyenin en özeli, en çok merak uyandıranıdır:) Hediyenin en özeli düşünülmemiş olanı düşünmektir.
Sevgililer Gününde ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama, lütfen klasik hediyelerden uzak durun. Yani sevgilinizle olan ilişkinizin süresini bir göz önüne getirin bakalım! Bir yıl? iki yıl? beş yıl? 10 yıl? Neyse, şimdi sürekli sürekli sevgilinize çiçek, kalpli ayıcık, kalpli kolye, peluş yastık buna benzer hediyeler almaktan cidden siz de sıkılmadınız mı? Bu söylediğimi daha iyi anlatabilmek için, kendinizi sevgilinizin yerine koyun mesela! Sevgililer gününde veya sizin doğum gününüzde, size sürekli olarak kalpli veya mesajı olan hediyeler gelmesi sizi heyecanlandırır mı belli bir süreden sonra? Hediyenin bir yerde merak uyandırması gerekiyor bence! Sevgiliniz hediye kutusunu açacağı zaman içerisinde ne olduğu hakkında bir fikrinin olmaması gerekir. Yoksa hediye olayının ne esprisi olabilir ki? Ben bu sebeple, sevgililer günü için özel hediye önerilerimin arasına, erkek ve bayana alınabilecek ilginç hediyeler de serpiştireceğim. Belki ilginizi çeker diye düşünüyorum. Yeni bir sevgililer günü yaklaşıyor sözü fazla uzatmadan, siz değerli blog okuyucularıma, sevgililer gününe özel hediye tavsiyelerinde bulunmak istiyorum. Umarım tavsiye ettiğim hediyeler içerisinde, sizin de ilginizi çekecek özel hediyeler ekleye bilmişimdir.

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

2014 yılı 14 Şubat Salı günü, sevgililer açısından üzerinden yıllarda geçse asla unutulmayacak! Çünkü Sevgililer günü için için hazırlanan Aşkımıza Melekler Şahit Ürünleri, bu özel günü unutulmaz kılacak! Üzerinde 14.02.2014 hatırası yazan ve üzerine istediğiniz fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz, Duvar saati, masa saati, puzzle, buzdolabı magnetleri, kupa bardaklar sevgililer günü için en güzel hediyelerden!

Mutlu Aşıklar Karikatürlü Kupa Bardak

Aşkınızı, üzerinde fotoğrafınızın yer alacağı ve aynı zamanda romantik mesajlar ile sevgi dolu hale getirebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı ve Yazılı Kupa Bardak, sevgililer günü için hiç de fena bir hediye fikri sayılmaz! Sevgilinizin bu bardak alacağı her yudumda aşk olacak! Sevgi dolu kupalar, oldukça da kullanışlı ve romantik bir armağan! Çünkü bu özel kupa bardak ile, her daim sevgilinizin masasının üzerinde gözü önünde olacaksınız! 14 Şubat için erkek sevgilinize daha farklı armağan fikirleri görmek isterseniz lütfen bu linke tıklayınız; Erkeğe sevgililer günü hediyesi

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

“Sevgilime, sevgililer günü için romantik ne hediye alabilirim?” diye endişe etmenize hiç gerek yok! Sevgiliye Özel Hediye Kutusu bu noktada imdadınıza yetişen en şık hediyelerden biri! Pembe puantiyeli hediye kutusu içerisinde, çok şirin ve romantik hediyeler var! İçerisinde, kızların yataklarının baş ucundan asla eksik etmedikleri sevimli oyuncak ayı, Üzerinde sevginizi ve aşkınızı gösteren kalp baskılı kupa bardak, “Seni Seviyorum” yazılı kalp şeklinde yastık ile Sevgiliye Özel Hediye Kutusu çok romantik ve sevgi dolu! Kız arkadaşınıza daha fazla hediye fikirleri görmek için lütfen şu linke göz atınız: Bayan için sevgililer günü hediyeleri

Sevgiliye Hediye Video Gif Film Makinesi

Bayan sevgiliniz şal kullanmayı seven ve sürekli olarak şal aksesuarı kullanan bir bayan ise, onu sevgililer günü için inanılmaz güzel bir hediye bekliyor. Aslında şal kullanmayan bayan pek yoktur ancak, diyelim ki; şal kullanmayı düşünmeyen bayan bir sevgiliniz var, buna rağmen bu şalı görünce fikri değişecektir. Çünkü bu şalı diğerlerinden farklı kılan tarafı sevgilinizin ismini veya isminin baş harflerini taşıyacak olmasıdır. Sevgilinize 14 Şubat sevgililer günü için sürpriz bir hediye bakıyorsanız, isme özel şal aradığınız hediye olabilir. Hem sevgilinizi soğuktan koruyacak hem de, şıklığına şıklık katacak harika bir ürün. Sevgiliniz uzun yıllar bu şalı kullanacak ve sürekli sizi hatırlayacaktır.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

“Aşk, sonsuza kadar…” Bu sözü çok seviyorum, çünkü aşkın ne kadar büyük ve engel tanımaz bir his olduğunu anlatan çok güzel bir söz. Sevgiliniz ile ilişkinizin kaçıncı yılında olursanız olun, hala onu ilk günkü tazelik ve yoğunlukla seviyorsanız ve onun, sizin hayatınızda hala çok geniş bir yeri varsa, sahip olduklarınızın kıymetini ve içinde bulunduğumuz “şu anı” iyi bilin, derim. Çünkü her geçen saniye ömürden gidiyor. Belki de hayatınızın aşkı, ile evlisiniz! Umarım öyledir:) Siz de aşkın, sonsuz bir duygu olduğunu düşünüyorsanız, bu sevgililer gününde bayan sevgilinize, sonsuzluğun sembolü olan ve sevgilinizin üzerinde sadeliği ve zarafeti ile göz dolduracak pırlanta sonsuzluk kolyesi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Eminim, bayan sevgiliniz için, 14 Şubat Sevgililer gününün, en güzel hediyelerinden biri olacaktır.

Sevgililer Günü Sürprizi Fotoğraflı Puzzle

Sevgililer gününe özel, en güzel bayan hediyelerden biri diyebileceğim ve fiyatı ile de oldukça uygun olan, kalpli masaüstü puzzle sevgililer gününün en gözde hediyelerinden biri olmaya aday! Sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğrafınız, 27 parçadan oluşan bir puzzle’a dönüşecek ve masanızı veya TV ünitenizi süsleyecek. 14 Şubat Sevgililer gününde sevgilime, uygun fiyatlı ve özel ne hediye alsam diye düşünenler için ideal bir hediye. Kalp şeklinde ve çok güzel tasarlanmış bir ürün. Fiyatı ile de çok cazip, her bütçeye hitap edebilecek güzel bir hediye. Bayan sevgiliniz için hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun.

Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

Günümüzde kitap okuyan insanları artık neredeyse parmak ile gösterir olduk. Kitaplar maalesef eskiden olduğu gibi popüler değiller. Bana sorsanız “Sen kitap okuyabiliyor musun” diye, ona da cevabım maalesef “Eskisi kadar değil” olacaktır. Ancak bana göre hala, ne e-kitaplar, ne de gazeteler, hiçbir şey, ağaçtan yaprakları olan, parmaklarımızla sayfalarını çevirdiğimiz, bir kitabın etkisine sahiptir. Çünkü kitabın büyülü bir havası vardır, bir kere harflerine kilitlendiniz mi, bir daha elinizden bırakamazsınız. Bayan sevgiliye sevgililer günü için alternatif ve güzel bir hediye düşünüyorsanız ve aynı zamanda alacağınız sevgililer günü hediyesinin dekoratif hoş bir görüntüsünün olmasını arzuluyorsanız, Kitap tutan adamlar bu konuda beklentilerinize iyi bir cevap olacaktır.

Roma Rakamlı 2’li Sevgili Bileklikleri

Sevgilinize, yıl dönümünüzde veya sevgililer gününde, aşkınızı ve ilişkinizi ne kadar önemsediğinizi ve sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, ona iliklerine kadar hissettirecek bir hediyeye ne dersiniz? Sevgiliniz ve sizin için, en özel tarihlerden biri olan ilk buluşma tarihinizi, veya ilk görüşme tarihinizi, ikinizin isimlerinin baş harflerini, bu muhteşem Akrilik cam içerisine yazdırabilirsiniz. Üstelik üzerinde aşkın en önemli sembollerinden olan gül çiçeği ile birlikte. Sevgililer günü için alınabilecek en romantik en güzel hediyelerden biri. Özel bir madde olan akrilik, oldukça dayanıklı bir madde olduğu için, uzun yıllar sevgiliniz bu hediyeyi saklayabilecektir. Sevgililer gününde ne hediye almalıyım diye, internette saatlerce geziniyorsanız bence elinizi mouse’dan ve klavyeden çekin!:) Bu hediye Sevgililer günü için en güzel ve en anlamlı hediye olabilir.

İsimli Melek Kanadı Kolye

Sevgililer günü için alınabilecek özel hediyelerden bir diğeri de, içerisine sevgilinizin ve sizin fotoğraflarının eklenebildiği, bu çok şık ve zarif gümüş kolyedir. Sevgililer günü için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde, hem de aşkın en önemli sembolü olan kalp kapağı içerisinde, size ve sevgilinize ait fotoğraf içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok anlamlı bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Sade tasarımı ve gümüş olması açısından sevgilinizin bütün kıyafetleri ile uyum sağlayacak çok güzel bir ürün. Sevgiliniz de eminim çok beğenecektir.

Bayana Hediye Kişiye Özel Kolye

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan:) Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu sevgililer gününde bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…

İsme Özel Zarif Makyaj Aynası

Sevgililer günü için, güzel hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, hazır aynalardan bahsediyoruz, görmüş olduğunuz harika dekoratif kelebeklerden oluşan duvar aynası. Tabiatın en güzel canlıları olan kelebekler, şimdi şık ve dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir sevgililer günü olmaya aday. Sevgililer gününde, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kelebekler aynası iyi bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Çiftlere Özel İsim Yazılı Oyuncak Ayıcık

Bayan sevgiliye sevgililer Günü için şimdi tavsiye edeceğim hediye, aslında bir nevi sevgililer günü mizanseni sayılabilir. Hediye sepeti içerisindeki çok şirin iki ayıcık oyuncaklardan birinci sevimli ayıcık sizi, diğeri ise sevgilinizi temsil ediyor. İki şirin ayıcık da hasır bir sepet içerisinde ve kucaklarında aşkı sembolize eden kırmızı kalp taşıyorlar. Sipariş vermeniz halinde ayrıca sepet içerisinde iki adet çay kahve kupası da geliyor size. Kupalardan birinde “seni seviyorum” yazıyor diğerinde ise ile “biliyorum” yazıyor:))) Sevgililer günü için uygun fiyata, çok güzel ve şirin bir hediye sepeti…

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

Bazen sevgilinize duyduğunuz o müthiş sevgi için nedenler bulmaya kalkışırsınız, onu çok sevmişsinizdir ama neden onu bu kadar büyük bir aşkla sevmişsinizdir, bunun sebeplerini araştırırsınız. Aslında sevgilinize ait düşüneceğiniz her şey sizi mutlu eden şeylerdir. mesela onun harika bir insan olduğu için çok sevmiş olabilir misiniz?, Veya çok güzel gülümsediği için? Çok zeki olduğu için? Çok anlayışlı olduğu için? Belki de onu bu kadar sevmenizin nedeni upuzun dalgalı saçlarıdır? Ya da gözleri mavimsi bir deniz tazeliğidir de, o yüzden onu aklınızdan çıkartamıyorsunuz. Daha bir sürü neden düşünebilirsiniz. Onu çok sevmişsinizdir ama, en çok hangi yönünü, neden sevmişsinizdir? Gelin bu sevgililer gününde eşinizi veya sevgilinizi şaşırtacak bir hediyeye birlikte imza atalım:) Gördüğünüz bu aşk kavanozuna kendi yazınız ile 15 tane seni seviyorum çünkü diye başlayan sevgilinizi övecek ve onu mutlu edecek nedenlerinizi sıralayın. Eminim sevgililer gününde eşiniz veya sevgiliniz mutluluktan bulutlarda gezinecektir… Sevgililer günü için en güzel, sürpriz hediyelerden biri.

Yeryüzünde Sadece Bir Tane Olan Özel Saat

Nasıl iddialı bir başlık kullandım görüyor musunuz? Yeryüzünde sadece bir tane olan ve o da sizde olacak özel saat dedim. Kesinlikle öyle ama! Kişiye özel hediyenin anlamı da tamamen budur! Sadece size özel bir hediyedir ve dünyada başka da kimsede bu hediye yoktur. Gördüğünüz duvar saatinin, göbeğine sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz çözünürlüğü yüksek büyük bir fotoğrafınızı ve saat rakamlarından oluşan yere ise, yine sevgilinizle birlikte en güzel anlarınızdan oluşan 12 tane fotoğrafınızı bu saate vermiş olduğum linkten ulaşıp gönderiyorsunuz ve fotoğraflar ilgili site tarafından duvar saatine işleniyor. Hediyenin özeli işte bu şekilde oluyor. Nasıl? Sizce de çok güzel bir Sevgililer günü hediyesi değil mi?

Kalp Şeklinde Işıklı Pano Çiftler İçin

Sizin için değerli olan yüzlerce fotoğraf karesi içerisinden, 43 tane en özel fotoğrafı bu dev kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi içerisine koymaya ne dersiniz? Bu işlemi yaptıktan sonra bu Kalp çerçeveyi en rahat görebileceğiniz bir yere asın ve kendinizle ve sevdiklerinizle gurur duyun… 60 x 60 Cm. ebatlarındaki bu kalp çerçeve bulunduğu ortama harika bir dekoratif etki katacaktır. Hazır Sevgililer günü de yaklaşıyorken, güzel ne hadiye alsam diye karar kara düşünüyorsanız, buyurun bu ürün size göre… Sevgililer günü için kız arkadaşınıza bu ürünü de gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.

Tuz ve Karabiber İkili Sevgili Kupası

Üzerinde inanılmaz güzel çizimlerle ve orijinal esprilerle dolu, bir çay veya kahve kupasına sahip olmak ister misiniz? Birbirinden harika kupalar sizi bekliyor. Ofis ve çalışma ortamının sıkıcı ve boğucu havasından kurtulmak ve neşelenmek için önünüzdeki kupaya bakmanız yeterli olacak. Tasarım harikası kupalar, Sevgiliye, sevgililer gününde ne hediye alınır sorusuna harika bir cevap olacak. Eski çay, kahve kupanızın modası çoktan geçti, çalışma masanızdaki birbirinden güzel esprilerle hazırlanmış çay kupanızdan, kimse gözlerini alamayacak. Sevgililer günü için bayan sevgilinize alternatif ve uygun fiyatlı hediye fikirlerinden.

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı

Sevgilinize 14 şubat sevgililer gününde, 100 kaliteli beyaz sayfadan oluşan ve üzerinizde sevgilinizin isminin yazılacağı, kurdeleli ve tokalı şık bir defter hediye etmek de yine düşünülmesi gereken bir hediye seçeneği. Belki de, sevgiliniz ile geçirdiğiniz en önemli anları, sevgiliniz bu deftere günlük olarak kaydedecektir. Sevgililer günü için bayan sevgilinize alınabilecek kişiye özel ve çok güzel bir hediye. Özel şekilde kaplanmış dış kapağı ve özel şekilde tasarlanmış sayfaları ve üzerinde sevgilinizin adının yazılı olduğu kurdele ve tokalı tasarımı ile çok özel bir defter. Sevgililer günü için ve sizin için farklı ve çok özel bir hediye deneyimi olacaktır.

Aşk Ateşimiz Konsept Hediye Kutusu

Sevgililer günü için ilginç ve değişik hediyelerden biri daha! Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü, sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.

130 Parça Sevgililer Gününe Özel Puzzle

Hayata dair her şeyde olduğu gibi, sizin aşkınızda da aslında her şey, detaylarda gizlidir. Sevgililer gününde aşkınızı detaylar ile anlatmak ister misiniz? Nasıl mı? Kişiye özel, kalp kutusu içerisinde, sevgilinize anlatmak istediğiniz size özel aşk puzzle ile! Sevgilinize söylemek istediğiniz veya belki de aşkınızı ona ilan etmek istiyorsunuz veya belki de bir evlilik teklifi yapacaksınız. Bunun için sürpriz bir hediye sanırım sevgilinizin de kalbini fethedecektir. Mesela sevgililer gününde “Benimle evlenir misin?” sözlerinden oluşan bir puzzle hazırlatabilirsiniz, veya onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren sözlerden bir puzzle da yine hoş ve romantik bir hediye olabilir. Burada yaratıcılık tamamen size kalmış! Ama şurası kesin ki, sevgilinize harika, romantik ve çok özel bir sevgililer günü hediyesi vermiş olacaksınız.

Mükemmel Aşıklar Turuncu Kupa Bardak

Sevgili olmak iki ayrı bedende aynı duyguyu taşımak demektir. Sevgili olmak, ben demekten ruhunu arındırıp, önce sen demeyi öğrenmektir, sevgili olmak paylaşmayı bilmektir, yine sevgili olmak demek, bir bütün olmayı bilmektir. Vay be! ne laf ettim ama! Sevgililer günü için sevgilinize, isme özel kupalardan kendiniz için ve sevgiliniz için hediye etmek bence inanılmaz romantik ve güzel bir hediye düşüncesi olabilir. Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış bu çay kahve kupasının ağız bölümü bir kalp şeklinde ve bir kupaya sizin adınızı, diğer kupaya sevgilinizin adını yazdırabiliyorsunuz. İki kupa yan yana geldiğinde işte o zaman bir anlam ve bütünlük ifade ediyor. “I Love You” Sevgililer günü için inanılmaz güzel ve özel bir hediye. Hem de fiyatı da oldukça cazip.

Işıklı Anı Çerçevesi

İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; Sevgiliniz ve size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilir, küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve sevgilinizin hallerine bakarsınız. Sevgililer Günü için özel ve değişik hediyelerden biri olabilir.

Kişiye Özel Dikdörtgen Gümüş Kol Düğmesi

Erkek arkadaşınıza yani biricik sevgilinize, bu sevgililer gününde özel ve şık bir hediye bakıyorsanız önerebileceğim en güzel ve en şık hediyelerden biri, görmüş olduğunuz Tetris gömlek kol düğmesi! Pembe ve mavi tonlardaki bu kol düğmesi Erkek Arkadaşınızın şıklığına şıklık katacak. Tetris oyunundan hatırlayabileceğiniz şekillerden üretilmiş bu kol düğmesi, erkek arkadaşınızın klasik takım elbise kıyafetine spor ve zarif bir hava katacak. Sevgililer Günü için bence güzel hediyelerden. Erkeklerin kıyafet çeşitliliğinde, gömleğin önemli bir yeri olduğundan, almış olduğunuz gömlek kol düğmeleri, erkek arkadaşınızın günlük yaşamında en çok kullanacağı kişisel eşyalarından biri olacaktır.

sevgililer günü hediyesi

CEVAP VER