İlginç Hediyelik Ürünler

İlginç hediye ürünler

En Pratik ve En İlginç Ürünler 

Hayatınıza renk katacak, sıra dışı, enteresan ve akıl dolu ilginç ürünler ile sizleri tanıştırmak istiyoruz. Daha ilk gördüğünüzde “Vay be!” dedirtecek ve belki sahip olmak isteyebileceğiniz, belki de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ilginç ürünlerden bahsedeceğiz. Hayatımızda dönem dönem tek düzelikten sıkılır bir takım radikal kararlar alırız. Arabamızı değiştirmek isteriz, saçımıza değişik bir stil kazandırırız, evdeki mobilyayı veya duvar rengini değiştiririz, parfüm değişikliğine gideriz, hatta kullandığımız diş macunu bile bu değişimden nasibini alır. Değişim ve dönüşüm arzusu aslında hayatın her alanında geçerli. Yeni değişikliklere gitme arzusu, insana mutlu bir yaşam sürdürme açısından ekstra bir motivasyon kaynağı olabilir. Aslında bu durum hediyeler için de oldukça geçerlidir. Özel günlerde benzer tipte hediyeler almak veya vermek hediyenin sürprizini yok eden ve tek düze bir hale sokan bir durumdur. Bunun için meraklanmayın! Biraz sonra sevdiklerinize hediye olmaya aday, birbirinden ilginç ve insan zekası ile gerçek anlamda gurur duyabileceğiniz muhteşem ilginç ürünler önereceğim. Hem o aradığınız değişik hediyeye ulaşmış olacaksınız, hem de sıradan hediyelerin dışında başka şeylerin de hediye edilebileceğini göreceksiniz. Çok mu iddialı bir söz ettim? bence değil!


Düşündüğünüzde, size doğum gününüzde alınan bir hediyeden çok mutlu olduğunuzu ancak heyecan duymadığınızı fark edeceksiniz. Neden mi? Çünkü siz de çok iyi biliyorsunuz ki, sizin için alınacak olan “o hediye”, üç aşağı beş yukarı tahmin edebileceğiniz bir hediyedir. Hediyenin en önemli altın kuralı ne idi? “Sürpriz” içermesi öyle değil mi? Ama zaman ilerledikçe ve yaklaşan her özel gün öncesinde size ne hediye alınabileceğini tahmin ediyor olmanız, o hediyenin sürpriz tarafını ortadan kaldırmış olmuyor mu? Tıpkı hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler gibi, hediye alışkanlıklarınızda da değişikliğe gidebilirsiniz. Şayet siz de benimle aynı görüşteyseniz, size güzel bir haberim var! Size hem farklı bir hediye deneyimi yaşatacak, hem de daha önce belki de hiç rastlamadığınız birbirinden ilginç hediyeler önereceğim.
Hediye olarak önereceğim ürünlerin büyük bir bölümü, daha evvel günlük yaşamınızda kullandığınız ürünlere farklı bir bakış açısı getirerek, bunları yeniden yorumlayan parlak insan zekasının bir ürünü. Son derece dahice ve güzel tasarlanmış olan bu ilginç ürünleri, kendiniz için kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Geçmişte müdavimi olduğunuz hediye tercihlerinizi değiştirmek size ve hediye vereceğiniz kişiye farklı heyecanlar yaşatacaktır. Bu farklılığı yaşamak için, klasik hediyelerden biraz uzaklaşmayı deneyip, ilginç hediyeler denemelisiniz. Gerçekten de günümüzde tasarım, kullanım kolaylığı ve pratiklik açısından o kadar farklı ve ilginç ürünler var ki,  daha ilk gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız.

 İlginç Ürünlerden Hediye Fikirleri

İlginç Ürünler – Işıklı Duvar Saatleri

Işıklı Duvar Saati
İlginç ürünlerden, ilginç hediye fikirleri çıkar mı? Elbette ki çıkar! Mesela, görmekte olduğunuz bu ilginç duvar saatinin bir klasik yelkovanı veya akrebi yok! Be eksikliği gidermek için, tasarımcıları şahane bir fikir geliştirmişler ve akrep ile yelkovan yerine mavi ve yeşil ışık koymuşlar! Ortaya ise inanılmaz şık ve kusursuz bir duvar saati çıkmış! Işıklı Duvar Saati, salonunuzda kendisini fark ettirebilecek çok sıra dışı bir ürün! Metal gövdesi üzerinde zamanı gösteren yeşil ve mavi ışıkları, evinizin ambiyansına muıhteşem bir hava katacak! Yeni ev hediyesi olarak ilginç ne hediye alabilirim? Bize kalırsa, Işıklı Duvar Saati, hem hediye ederken sizi mahcup etmeyecek bir ürün, hem de ev hediyesi olarak muhteşem bir hediye fikri! Sitemiz içerisinde yer alan diğer ilginç duvar saati modelleri için lütfen kırmızı yazının tıklayın.

İlginç Hediyelik Ürünler – Tasarım Pusula

Lensatic Compass - Tasarım Pusula
Masa başı işler size göre değil mi? Dört duvar arasında kendinizi adeta hapishanede gibi mi hissediyorsunuz? Kafanızda “Hafta sonu gelse de kendimi şehrin beton bloklarından, kalabalıklarından ve gürültüsünden uzak doğa ile baş başa geçirebilsem” türünden düşünceler mi var? O halde içinizdeki maceracı ruhu artık dışarı vurmanın zamanı geldi! Doğa ile baş başa geçireceğiniz tüm anlarınızda, yanınızda Tasarım Pusula varken hiç kaybolmayacak, her yöne rahatlıkla gidebilecek, hem de aradığınız o huzura ulaşmış olacaksınız! Tasarım Pusula, elektronik yön bulma araçlarından farklı olarak, klasik pusula şeklinde bir çalışma prensibine sahiptir! İster avcılıkta, ister izcilikte, isterseniz dağcılıkta bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz! Tasarım Pusula, macerayı seven, doğaya aşık tüm erkekler için düşünülebilecek en ilginç ve sıra dışı hediyelerden biri!

İlginç Hediyelik Ürünler – Seyahat Valiz Ağırlık Ölçer

Seyahat Valiz Ağırlık Ölçer
Çok sayıda ağır valizlerinden dolayı, hava alanlarından hatırı sayılır bir taşıma ücreti ödemeyenler, yukarıdaki ürünün gereksiz olduğunu düşünebilirler! Ama siz bunu bir de gelin “Sütten dili yananlara sorun”. Valizlerden dolayı yolcuların büyük bir bölümü neredeyse bir uçak bileti tutarında, valiz taşıma ücreti ödüyorlar! İşte Seyahat Valiz Ağırlık Ölçer, tam da bu valiz mağdurlarını düşünülerek tasarlanmış ilginç bir ürün! Yanınızda Seyahat Valiz Ağırlık Ölçer varken, uçak valiz taşıma ücretleri, sizin için artık bir sürpriz olmayacak! 

Değişik Ürünler – Ok Tasarımlı Dokunmatik Ekran Kalemi

Ok Mobil Cihaz Ekran Kalemi
Biz Türk insanlarının parmak uçları mı çok geniş, yoksa dokunmatik ekranlara sahip telefonların harf veya numara haneleri mi çok küçük! Bu sabahlara kadar tartışılabilecek bir mevzu olsa da, iyisi mi dokunmatik ekran bir telefonunuz varsa, yanınızda bir de ekran kalemi olsun! Ok Mobil Cihaz Ekran Kalemi ile, iPad, iPhone gibi mucizevi cihazlar artık çok daha rahat kullanılacak! Yanınızda Ok Mobil Cihaz Ekran Kalemi varken, yanlışlıkla başka numaraları ya da kişiler aramak zorunda kalmayacaksınız! Rengarenk Kızıl Derili Oku şeklinde tasarlanmış olan Ok Mobil Cihaz Ekran Kalem, yumuşacık silikon ucu ile dokunmatik ekrana zarar vermez ve çizmez! Bu ekran kalemi ile değişik yüzlerce fonksiyonu bünyesinde barındıran dokunmatik cihazlarınızı çok daha rahat ve verimli kullanıyor olacaksınız! 

Sıra Dışı Ürünler – iPhone 55S Boyun Askısı

iPhone 55S Boyun Askısı
Üst tarafta yer alan, dokunmatik ekran kaleminden bahsetmişken, aynı kategoride yer alan bir diğer ilginç ürün ile devam edelim! Minik bir servet ödeyerek satın aldığınız iPhone 5 ya da iPhone 5S telefonunuzu boynunuza asarak taşımak ister misiniz? Eğer bu suruya cevabınız “Evet” ise, görmekte olduğunuz bu ürün bu arzunuzu karşılamak için tasarlandı! Yanınızda iPhone 55S Boyun Askısı varken, telefonunuz emin ellerde! Dolayısı ile telefonunuz çaldırma, düşürme ya da bir yerlerde unutma gibi bir sorun da yaşamayacaksınız! “Bu ilginç ürün telefonumu nasıl taşıyabilir?” Şeklinde bir endişeniz olmasın  çünkü iPhone 55S Boyun Askısı, telefonunuz ile uyumlu olup, son derece güçlü!

Enteresan Ürünler – Ağaç Hoparlör

Wood Speaker - Ağaç Hoparlör
Müzik ruhun gıdası ise, size bu gıdayı servis edecek olan ilginç bir ürün ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Ağaç Hoparlör, kendisini görenlerin tekrar tekrar bakmak isteyeceği çok sıra dışı bir ürün! Doğal ahşaptan üretilmiş olan Ağaç Hoparlörün basit görünümü sizleri yanıltmasın çünkü, Ağaç Hoparlör işlevsel açıdan tüm elektronik cihazlar ile uyumlu şahane bir ürün! Ağaç Hoparlör takın cep telefonunuza evde, işte, dışarıda istediğiniz her ortamda müzik keyfiniz tavan yapsın!

İlginç Hediyelik Ürünler – Akordion Kamp Lambası

Akordion Kamp Lambası
Her ne kadar en doğal hali ile, doğa ile iç içe yaşamak maceraperestlerin en büyük arzusu olsa da, karanlık çöktüğünde bu arzu yerini medeniyete olan ihtiyaca bırakır! Karanlıkta ısınmak ve aydınlanmak için kamp ateşi yakılır ve etrafında ise muhabbetin kralı gerçekleşir. Yanan ateş sonsuza kadar sürmeyeceği için yedekte bir el feneri mutlaka bulunur! Eğer siz de kamp hayatını seven biriyseniz, el fenerine alternatif olabilecek ve güçlü LED ışıkları sayesinde size 4,5 saatlik ışık verebilecek ve daha da önemlisi katlayıp çantanıza koyduğunuzda minnacık bir yer kaplayan Akordion Kamp Lambası ile sizleri tanıştıralım! Akordion Kamp Lambası, izci, dağcı, kamp hayatını seven yakınlarınıza ve dostlarınıza hediye edebileceğiniz ilginç ve son derece kullanışlı ürünlerden biri!

İlginç Hediyelik Ürünler – Dağcı Fotoğraf Askısı

Dağcı Fotoğraf Askısı
Fotoğraflarınız ile evinizde sıra dışı ve dekoratif bir uygulama yapılabilir mi? Dağcı Fotoğraf Askısı ile bu, pek ala mümkün oluyor! Bir ipe tırmanmaya çalışan 4 adet dağcı figürü, kablo üzerinde fotoğraflarınızı sabitliyor! Mıknatısları ile birlikte gönderilen Dağcı Fotoğraf Askısı, fotoğraflarınıza zarar vermeden sebitleyebiliyor! Dağcı Fotoğraf Askısı üzerine ister fotoğraflarınızı asın, ister kartpostal ya da hatırlatıcı notlarınızı asın!

İlginç Hediyelik Ürünler – Twigy Örgü Ev Botları

Twigy Örgü Ev Botları
Bir çok hastalık, ayaklardan üşütme sebebi ile gerçekleşmektedir. Çoğumuzun betonarme binalarda yaşadığını düşündüğümüzde, soğuk zeminlerden ayakların korunmasının ne kadar önemli olduğu kendiliğinden ortaya çıkar! Erkek ve bayanlar için ayrı ayrı modelleri bulunan ve ev içi kullanıma uygun Twigy Örgü Botları ile ayaklarınız her zaman sıcacık! Twigy Örgü Ev Botları ayaklarınızı soğuk zeminlerden korurken, ev içerisinde şıklığınıza şıklık katacak! 

İlginç Ürünler – Elma Hoparlör

ilginç ürünler
Dinlemekten keyif aldığınız müzikler ikiye bölünmüş ve oldukça güzel tasarlanmış olan şık elma dilimlerinin tam kalbinde olacak. Işıl ışıl ve rengarenk elma şeklindeki hoparlör ile ihtiyacınız olan o kaliteli stereo sesi almakla kalmayacak, bununla birlikte çok havalı iki hoparlöre sahip olacaksınız. İster telefonunuza ister diz üstü bilgisayarınıza takıp o an müziğin keyfini yaşayın. Ergonomik tasarımı sayesinde rahatlıkla çantanızda taşıyabileceğiniz Mini Apple Speaker-Elma Hoparlör, piknkte, kampta, plajda veya otobüs yolculuklarınızda en fazla kullanacağınız ve yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün. Tak kullan özelliği ile, hiçbir ek donanıma ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğiniz Mini Apple Speaker-Elma Hoparlör ile müzik keyfiniz kesintisiz devam edecek. Farklı renk alternatifleri de bulunan bu ilginç ve son derece güzel tasarlanmış ürünün, gece karanlığında kenarlarından ışık veriyor ve adeta görenleri büyülüyor. Mini Apple Speaker-Elma Hoparlör özellikle kız arkadaşınıza, üniversite öğrencilerine doğum günü hediyesi olarak verilebilecek son derece ideal bir hediyedir.

Komik Erkek Hediyesi – Erkeğe Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

ilginç hediyeler
Özellikle evli eşler arasında hanımlar, erkek eşin mutfakta pek yardımcı olmadığından yakınırlar. Bunun için belkide erkeği mutfağa çekecek motive edici bir şeylere ihtiyaç vardır. Mesela bu gördüğünüz hem esprili hem de Kişiye özel Mutfak Önlüğü gibi. Görün bakın, Erkeğe Özel Mutfak Önlüğü ile eşiniz, sevgiliniz veya babanız mutfakta nasıl harikalar yaratıyor! O daha önce hiç mutfağa uğramaz dediğiniz kişi bundan böyle mutfaktan çıkmak istemeyecek. Oldukça güzel ve esprili bir dil ile hazırlanmış olan Erkeğe Özel Mutfak Önlüğü üzerine eşinizin, sevgilinizin ya da babanızın adını ve soy adını belirttikten sonra, O’nun mutfakta ne kadar yetenekli veya güzel işler çıkardığını övecek türden dilediğiniz esprili sözü yazdırabilirsiniz. Erkekler için son derece keyifli bir hediye olacağı kesin! Bildiğiniz gibi bayanlar, erkeklere kazak, gömlek türü bir hediye verdiklerinde, bu hediyeyi 7/24 sürekli erkeğin üzerinde görmek isterler! Belki bu Erkeğe Özel Mutfak Önlüğünün akıbeti de tıpkı diğer hediyeler gibi olur. Artık her gün “Sana aldığım önlüğü giymiyorsun hiç?” türden sözler evden hiç eksik olmayacaktır.

İlginç Ürünler – 3D Çerçeveli Tablolar

ilginç ev hediyeleri
Şahsen modern mekanlarda bile nostalji tablolar çok hoşuma gider. Şimdi hediye fikri olarak önereceğim ürün, birbirinden güzel eski fotoğrafların yer aldığı ve tamamen 3D (3 Boyutlu) özellikli Çerçeveli Tablolar. 3D Çerçeveli Tablolar içerisinde sadece Paris, Londra, New York’a ati eski resimler değil bununla birlikte nostaljik eski arabalar, Eski telefon Kulübeleri, Eyfel Kulesi, şehir manzaraları da var. 3D tasarımlı tablolara baktığınızda elinizi uzatıp sanki o şeyi tutacakmışsınız hissine kapılırsınız. Bu gerçekte bir göz yanılsamasıdır ama kim icat ettiyse gerçekten iyi bir iş çıkartmış diyebiliriz. Oldukça dekoratif görünümlü olan ve ev içerisinde salona, çalışma odanıza veya ofisinize asabileceğiniz Çerçeveli 3D Tablolar
dünyanın dikkat çeken güzelliklerinizi duvarınıza getiriyor. Çerçeveli 3D Tabloya baktığınızda kendinizi o an için Venedik’te gondol sefası yapıyormuş gibi hissedeceksiniz. Ya da Paris sokaklarında minik bir gezinti içerisinde hissedeceksiniz. 3D Çerçeveli Tablolar bulunduğunuz ortama bir canlılık ve hareket katacaktır. Çerçeveli 3D Tabloların 8 farklı modeli yer almaktadır. Bunlardan hoşunuza giden modeli seçip duvarınıza astığınızda gerçek anlamda dekoratif bir
görüntü elde edeceksiniz. Evinize gelen misafirlerin hayranlıkla izleyeceği 3D Çerçeveli Tablolar beyaz renkte ahşap MDF çerçeveye sahiptir. Boyutları 39
x 29 cm. 3D Çerçeveli Tablolar mükemmel bir ev veya ofis hediyesidir.

İlginç Hediye Ürünler – Objektif Görünümlü Kumbara

ilginç ürünler
Çocukken bankaların eşantiyon olarak dağıttığı kumbaralar hatırlıyorum ve o kumbarayı salladığımda şakır şakır çıkan ses bana inanılmaz bir keyif verirdi. Çünkü bilirdim ki, o kumbara ne kadar ağırlaşırsa, alacağım oyuncağa o kadar yaklaşıyorum demekti. Eski o teneke kumbaralardan hala dağıtılıyor mu bilmiyorum ama bugün sizlere ilginç tasarımı ile  göz kamaştıran ve insanın para biriktirmek isteyeceği çok harika bir kumbara önereceğim. Fotoğrafçılık ve teknoloji meraklısı arkadaşlarınızın çok
beğeneceğinden emin olduğum Objektif Görünümlü Kumbara, para biriktirme yolunda sizin en büyük motivasyon kaynağınız olacak. Objektif
Görünümlü Kumbaranın üst tarafında para girişi için kumbara
deliği bulunuyor. Dilerseniz, bu ilginç kumbarayı, kupa, kalemlik, kül tablası olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İlginç Ürünler – 4 Foto’luk Şipşak Fotoğraf Çerçevesi

4 Foto'luk Şipşak Fotoğraf Çerçevesi
Eskiden fotoğraf çektirmek ne berbat şeydi öyle! Çünkü çektirmiş olduğunuz fotoğrafta nasıl çıktığınızı fotoğraflar basıldıktan sonra ancak görebiliyordunuz! Örneğin sınıfça çektirilmiş bir fotoğrafta arkadaşınızın biri başınızın arkasından kulak işareti yapmıştır ve bu fotoğraftan tam 50 tane basılır ve tüm sınıfa dağıtılırdı. Ama artık iş işten geçmiştir! Çünkü bugünkü dijital fotoğraf makineleri gibi, LED ekranından bakıp, “Yok beğenmedim tekrar çek!” deme şansınız yoktu! Geçmişte en sık kullanılan fotoğraf makinelerinden biri de, Şipşak çekim yapan fotoğraf makineleriydi. Herkeste bulunmazdı bundan ama anlık fotoğraf çektirmek istediğinizde bu makine size anlık fotoğraf verebiliyordu. Şimdi bu Şipşak Fotoğraf Makinesi tekrar hayatımıza geri dönüyor. Ancak bu sefer makine olarak değil, buz dolabına ya da dolap kapaklarına yapıştırabileceğiniz fotoğraf çerçevesi olarak. İçerisine 4 adet fotoğraf yerleştirebileceğiniz 4 Foto’luk Şipşak Fotoğraf Çerçevesi ile fotoğraflarınız dolabınızda sizi selamlıyor olacak! 

İlginç Pratik Ürünler – Araç İçi İçecek Tutucu

ilginç ürünler
Genelde bardak tutucu olmayan
araçlarda şu manzaraya çok sık rastlanılır. Araç bir çukura veya tümseğe
girdiğinde, sıcak içecek dolu bardak olduğu gibi kişilerin üzerine dökülür.
Böyle bir durumda insan canının yandığına mı üzülmeli, batan elbisesine mi!
Oysa ki bu bir kader değil. Araba hangi yöne dönerse dönsün, hangi çukura
girerse girsin Car Drink Holder-Araç içi İçecek Tutucu varsa güvendesiniz. Araç
içi İçecek Tutucu arabanızda dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. Bu şekilde
siz kahvenizi ya da çayınızı keyifle yudumlarken acaba üzerime içecek dökülür
mü telaşı yaşamadan güvenle Car Drink Holder-Araç içi İçecek Tutucuya geri
koyabilirsiniz. Yaylı mekanizmaya özelliği sayesinde Araç İçi İçecek Tutucuyla
yaşantınıza kolaylık katın. Kutu kolanızı, meyve suyunu, çay ya da kahvenizi
rahatlıkla bu ilginç ve oldukça pratik ürün içerisine koyabilirsiniz. Siz
trafiğe odaklanın Araç içi İçecek Tutucu sizin içeceklerinize göz kulak olsun.
Bu ürün aynı zamanda ideal de bir araba hediyesi olabilir.

İlginç Pratik Ürünler – Dokunmatik LED Lamba

ilginç ürünler
Açma-Kapama düğmesi olmadan sadece elinizi üzerinden geçirerek ışığını açabileceğiniz sihirli bir lamba olsa fikri sizce de çok dahiyane değil mi? Günümüzde en ileri teknolojiye sahip cep telefonları bile sadece dokunmatik ekranlara sahip ama sizin gece lambanız bile bu teknolojiden çok daha ilerde olacak. Dokunmatik LED Lamba’nın ışığını aktif hale getirebilmek için yapmanız gereken tek şey, elinizi üzerinden hafifçe geçirmek. Işık şiddetini de ayarlayabileceğiniz Dokunmatik LED Lamba balkonda romantik akşam yemeklerinizde masa üzerine konumlandırabileceğiniz harika bir ürün. İçerisinden çıkan USB kablosu ile
şarj edilebilen Dokunmatik LED Lamba tam dolu şarj ile size 5 saat kesintisiz aydınlık vaat ediyor. 5 Saatlik enerji süresini kısık hale getirmeniz durumunda bu süre daha da uzayabiliyor. Dokunmatik Led Lamba aynı zamanda sevdiklerinize armağan edebileceğiniz ilginç de bir ev hediyesi olabilir.

İlginç Pratik Ürünler – Mini USB Vantilatör

pratik ilginç ürünler
Sıcak yaz günlerinde en fazla ihtiyaç duyduğumuz şey serinlemek! Bulunduğumuz ortamda serinliği sağlamak için varsa klima çalıştırır, cam, pencere açar,  arada bir balkona veya dışarıya çıkmaya çalışır ve son olarak serinlemek için mümkün mertebe soğuk içecekler tüketmeye çalışırız. Ancak tüm bunları gerçekleştirmek her zaman mümkün olmaz. Özellikle bilgisayar karşısında veya masa başı iş yapmak zorunda olanlar her zaman bu kadar şanslı olmayabiliyorlar. Bu sınıftaki kişiler için harika ve oldukça pratik çözüm daha var; Mini USB Vantilatör. Mini USB Vantilatör dilerseniz sadece 2 Adet pil ile, dilerseniz sadece USB kablosunu takarak çalıştırabileceğiniz ve hiçbir kurulum zahmeti gerektirmeyen son derece pratik ve güzel bir ürün. Mini USB Vantilatör ile serinlemek artık her zaman ve her yerde mümkün olabilecek.

İlginç ve Pratik Ürünler – Kahvaltı Tabağı Ayracı

pratik ve ilginç ürünler

Sabah kahvaltısında masada her şey var bir kuş sütü eksik! Ama siz yine de bir şeye çok sinir oluyorsunuz. Ne mi? Tabağınızdaki tatlı, ekşi veya acı gibi birbirine zıt tatların birbirine karışmasına! Bir tarafta üzerinde kekli zeytin yağı ile harmanlanmış zeytinler ile, diğer tarafta Salça sosu ile hazırlanmış sosis ve bir dilim keçi peynirinin birbiri içine geçmesi sizi rahatsız ediyor.  Bunun için pratik bir ürün daha var! Esnek yapısı ile kahvaltı tabağınızı üç eşit parçaya bölecek ve bir de tam ortasına yumurta koyabileceğiniz Kahvaltı Tabağı Ayracı. Kesinlikle mükemmel bir fikir. Oldukça pratik ve yararlı olan Kahvaltı Tabağı Ayracı ürününü ev hediyesi olarak da düşünebiliriz.

Araba Hediyesi – Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı

ilginç hediyeler

Günümüzde artık cep telefonları için de ücretiz navigasyon uygulamaları mevcut. Hatta bunlardan bazıları büyük şehirlere ait haritaları üç boyutlu bile gösterebiliyor. Cep telefonu navigasyon programınızda gideceğiniz yeri hedef olarak seçiyorsunuz ve size en kolay ve en kestirme yolu uydulardan GPS sinyali alarak sizi yönlendirmeye çalışıyor. Bu tip programlar çok güzel ve yararlı! Ancak bir sorun var o da cep telefonunuzu aracınıza sabitleyecek bir aparata ihtiyacınız var! Diğer türlü bir elinizde telefon, diğer elinizde direksiyon oldukça tehlikeli ve riskli bir durum yaşarsınız. Bunun için size harika ve oldukça pratik bir ürün önereceğim. Cep telefonunuz, navigasyon cihazınız veya tablet
bilgisayarınızı özel teknolojisi tasarlanmış olan ve tasarım patentli Gripgo Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı taşısın! Siz de bu ürün ile trafikte güvende
olun. 360 derece dönebilen Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı konfor ve
emniyetiniz için tasarlandı. Özel tasarımı ve yapıştığı yüzeye iyi tutunması ile 9 kiloluk bowling topunu taşıyabilme özelliği var. Gripgo Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz harika bir araba hediyesi olabilir

İlginç Hediyeler – İçine Fotoğraf Konabilen Gece Lambası

ilginç hediyeler

İsteriz ki, annemiz, babamız, sevgilimiz, eşimiz veya çocuğumuza ait fotoğraflar her an karşımızda olsun. O özel fotoğraflara her baktığımızda hem özlem giderir hem de kendimizi daha iyi hissederiz. Şimdi sizlere hem fotoğraf koyabileceğiniz hem de aynı zamanda gece lambası olarak kullanabileceğiniz, oldukça ilginç ve güzel bir ürün önereceğim; Fotoğraf Çerçeveli Gece Lambası! İçerisine görmeyi en çok arzuladığınız fotoğrafınızı yerleştirin ve sadece fişe takın hepsi bu kadar. Fotoğraf arkasından yanan ışık hem fotoğrafı çok daha iyi sergileyecek, hem de bu fotoğrafı görüp mutlu olan siz, huzurlu bir uykuya dalacaksınız. Sizi gece uyku öncesi sürekli yanında görmek isteyen çocuklara korkularını yenmeleri için içerisinde sizin fotoğrafınızın olduğu bu tarz bir gece lambası düşünebilirsiniz. Fotoğraf Çerçeveli Gece Lambası ev hediyesi olarak da düşünebileceğimiz son derece ilginç ve ideal bir ürün.

İlginç Hediyeler – Koşan Adam Gece Lambası

İlginç hediyeler

Sıradan gece lambalarından sıkılanlar için koşan adam görüntüsündeki bu lambayı öneriyorum. Oldukça dekoratif ve kullanışlı olan bu gece lambası yatak odanızı aydınlatırken aynı zamanda odanızın dekoratif bir unsuru olacak. Oldukça güzel bir tasarıma sahip olan Koşan Adam Gece Lambası aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlayan çok ekonomik bir lamba! Sert bir plastik malzemeden yapılmış olan Tak kulan özellikli Koşan Adam Gece Lambası ile geceleriniz aydınlanırken, bütçenize de küçük de olsa bir katkı sağlayacaktır. İlginç ev hediyesi düşünenler bu hediye ürün ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirler.

İlginç Hediyeler – Kişiye Özel Takvimli Cep Saati

ilginç hediyeler
Şimdi önereceğim ilginç hediye ürün ile 50 yıllık hediyenizi vermiş olacaksınız. Şaka bir tarafa da, içerisinde şık bir saat ve 2003-2050 yılları kapsayan takvimin olduğu, daha da önemlisi, Kişiye Özel bir hediye olması sebebi ile uzun yıllar kullanılabilecek özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye Özel Takvimli Saat böyle bir hediye için idealdir. Üzerinde hem çok güzel tasarlanmış bir saat hem de önümüzdeki 50 yılı içeren bir takvim bulunan
Kişiye Özel Takvimli Saat. Bir saat düşünün ki hem kişiye özel bir saat olsun, hem önümüzdeki 50 yılın takvimini göstersin, ve hem de aynı zamanda cepte ve çanta da kolayca taşınabilsin. Bu özel saatin alarmının da olduğunu söylemeden geçmeyelim. Kişiye Özel Takvimli
Saat’in Saat ve Takvim kısmı paslanmaz çeliktendir. Dış yüzeyi ise hakiki
deri ile döşenmiştir. Kenarlarında fermuarı bulunmaktadır.

İlginç Hediyeler – Sigara Şeklinde Mum

İlginç Ürünler
Bundan 50-100 yıl kadar önceki dönemde insanlar için mum belki de en lüks araçlardan biri sayılırdı. Günümüzde ise mum kullanımı daha çok fantezi amaçlı veya romantizm amaçlı kullanılan bir eşya.  Görmekte olduğunuz bu mum ise tamamen bir sigara şeklinde tasarlandı. Bu özel tasarımlı mumu dilerseniz evinizde içilen sigaranın dumanını çeksin diye kullanabilirsiniz, dilerseniz sırf dekoratif amaçlı kullanırsınız. Sigara Tasarımlı Mum, normal sigaraya göre hem daha eğlenceli hem de zararsız. Sigara mum bağımlılık yapmaz korkmayın! Sigara tiryakisi yakın dostlarınıza anlamlı bir mesaj “Bak işte senin ciğerlerin de adeta bu mum gibi eriyip tükeniyor!” vermek için Sigara Mumu hediye edebilirsiniz.

İlginç Hediye Ürünler – 100 Dolar Şeklinde Kapı Stoperi

İLGİNÇ ÜRÜNLER
Ev ve iş yerleri gibi kapalı ortamlarda bazen cam ve pencereyi ortam havalandırmak için aralarız. Ancak her zaman şu sahneye şahit oluruz. Hava akımı sebebi ile kapı veya pencere çarpmalarına! Şimdi önereceğim ilginç ürün bir kapı tutucu! Hem de 100 dolar şeklinde. Eminim ki böyle bir kapı tutucuyu daha önce kimse görmemiştir. Yine eminim ki, 100 Dolar Şeklindeki Kapı Stoperi‘ni  ilk görenler bunun gerçek bir dolar olduğunu düşünüp yerden almak isteyeceklerdir. Aslında sırf bu manzarayı görmek ve böyle bir muziplik yapmak için bile böyle bir ürün satın alınabilir. Evinizde farklı ve değişik ürünler kullanmayı seviyorsanız hem kapılarınız ani çarpmalara karşı durdurulmuş olacak, hem de yerde oldukça ilginç ve 100 dolar görünümlü bir oldukça kapı tutucunuz olacak. Sevdiklerine ev için ilginç hediye düşünenler bu ilginç ürün ile ilgilenebilir ve daha detaylı bilgi alabilirler.

İlginç Hediyeler – Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara

İlginç Hediyeler
Orijinal İngilizce Sözlük görünümüne sahip Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara, sizin için en değerli şeyleri saklamayı çok iyi beceriyor. Kitaplığa yerleştirildiğinde bu kitabın gerçekte bir kumbara olduğunu hiç kimse fark edemeyecek bile! Siz tatildeyken evinize davetsiz misafirler mi girdi? İçiniz rahat çünkü tıpatıp kitap görünümündeki bu kumbaraya bakmayı akuıllarının ucundan bile geçiremeyecekler. Anahtarı sayesinde kumbarayı açıp, isterseniz içerisine değerli mücevherlerinizi koyun, isterseniz paranızı ve özel eşyalarınızı koyun! Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara sizin en büyük sırdaşınız olacak! Dokulu ve desenli cilt yüzeyi ve üzerinde İngilizce yazıları ile gerçek bir kitaptan ayırt etmek neredeyse olanaksız!

İlginç ve Romantik Ürünler – Kalp Konfetiler

İlginç hediyeler
İster sevgilinizin doğum gününde, ister yılbaşında, ister sevgililer gününde sevgilinize şık ve romantik bir sürpriz yapmak isterseniz, Kalp konfetilerden yararlanabilirsiniz! Kalp Konfeti ile, sevgiliniz ile birlikte olduğunuz her an romantik bir atmosfer yaratmak artık daha kolay! 

Sıra dışı Ürünler – Çip Görünümlü Tarak

ilginç ürünler
Bu ilginç ürünün, başlığını yazmayıp “Gördüğünüz ürünün ne olduğu hakkında fikri olan var mı?” diye tahmin yürütmenizi isteseydik, sanırız herkes gibi siz de; “Bu bir Bilgisayar Çipi” cevabını verirdiniz. Verirdiniz vermesine de, aslında cevap maalesef hayır! Görmekte olduğunuz sıra dışı tasarım aslında Çip görünümlü bir tarak! özellikle donanım ile ilgisi olan bilgisayar meraklılarının yakından bildiği “Bilgisayar Çipi”, şimdi çok ilginç bir yorumla şekli ile bir tarak olarak hayatımıza sokulu verdi. İlginç ürünlerden hoşlanıyorsanız, bu ürünü banyonuza dahil edebilirsiniz. Ya da sevdiklerinize son derece ilginç olan bu ürünü hediye edebilirsiniz.

Sese Duyarlı Alarm Küp Saat

yılbaşı hediyesi
Sevgiliniz ya da eşiniz uykuyu çok seven biriyse ve uyanma konusunda size sıkıntı çıkarıyorsa, Şaka bir tarafa, Fotoğrafını görmüş olduğunuz hediye önerisi, dokununca kendiliğinden ışıkları yanan ve 10 saniye süresince size saati gösteren bir hediye. hem dekoratif görüntüsü, hem de dijital saat görüntüsü artı alarm özelliği ile yılbaşı için güzel bir hediye önerisi gibi duruyor. Karanlıkta, özellikle yüksek sesle öten alarm saatlerin ne kadar sinir bozucu olduğunu en iyi bilenlerden biriyimdir. Şayet size de saate uzanıp düğmesine basıp bakmak size zor geliyorsa, Sese duyarlı Alarm Saate sadece elinizi çırpmanız ile ışıklarını yakarak 10 saniye boyunca size saati gösterecek ve sonra da ona tekrar ihtiyacınız olana kadar tekrar ışıklarını kapatacak. Böylelikle bir el çırpmanız ile saate bakmak gibi filmlerde bile, olmasına inanamayacağınız şekilde saate bakma keyfini yaşayacaksınız.
ilginç hediyeler

1 YORUM

CEVAP VER