Bayan Sevgili Hediyeleri

Bayanlar için hediye

 

Kadınlar için o kadar çok hediye alternatifi vardır ki, çevrenizde gördüğünüz hemen hemen her şey, neredeyse bir kadına hediye edilmek için yaratılmıştır. Ama gelin görün ki, kadınlara hediye beğendirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor bir şey!  Bunu en iyi nasıl anlarız diye sorarsanız; Siz hiç, bir kadın ile mağaza mağaza alış veriş yapmak zorunda kaldınız mı diye size bir başka soru ile cevap veririm. Çünkü gerçekten bayanların bir eşyaya baktıklarında algıladıkları şey ile erkeklerin algılaması çok farklıdır. Dolayısı ile, kadınlar için bol alternatifli bir hediye çeşitliliği olmasına rağmen nasıl bir hediye alınacağı konusu tam bir muammadır. Herkese merhaba! Bugün bayanlar için alınabilecek hediyelerden bahsedeceğim. Özellikle sevgilisi olup da, hangi hediyeyi alacağı konusunda kararsızlık yaşayan erkeklere, bayan sevgililerine alabilecekleri ve tahmin ediyorum ki, bayanların hoşuna gidecek türden hediye önerilerinde bulunacağım.Evet! Bayan sevgiliye hediye ne alınır? Bu soru için şöyle bir soru ile cevap vermek sanırım çok mantıklı bir cevap olacaktır. Sevgiliniz duygusal biri mi? Bu soruyu kendinize sorduğunuzda yanıtınız “EVET” ise o zaman size önerim; Sevgilinize kesinlikle Romantik Hediyeler bakmanızdır. Sevgiliniz neşeli ve espriyi seven biri ise, Bu durumda, bayan sevgilinize komik hediyeler seçebilirsiniz. Ya da hepsinden sıyrılıp ben sevgilime takı veya aksesuar gibi bir hediye düşünüyorum derseniz, o zaman da size tavsiyem, alacağınız takının sevgilinizin hoşuna gideceği ve önceden sizin emin olduğunuz zevkleri yönünde bir takı beğenmeniz yönünde olacaktır. Her şey bir yana; Şunu unutmayın ki, ne hediye alırsanız alın, Önemli olan sevgilinize onu hatırlamış olduğunuzu ve O’nun sizin için çok özel olduğunu hissettirmek olmalıdır. Şimdi kadınlar için hediye önerilerime geçebiliriz sanırım. Tavsiye etmiş olduğumuz hediyeler için lütfen görüşlerinizi bizlerle paylaşır mısınız? Emin olun, sizin söyleyeceğiniz bir söz, bir başka arkadaşımızın aradığı hediye önerisi veya vaz geçeceği bir hediye olabilir. İyi bir vakit geçirmeniz dileği ile.

Bayan Sevgiliye Hediyeler

çizgiler
Kız arkadaşa Hediyeler

15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri

Biricik Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi dağlara taşlara haykırmaya hiç gerek yok! Anladık O’nu çok seviyorsunuz ve bu sevgiyi içinizde tutamıyorsunuz! Ama size bir teklifimiz var, bu haykırışı sizin yerinize özel olarak hazırlanmış Şekerlemelerin yapmasını ister misiniz? Hem de öyle bir dilde filan da değil! Tam 15 ayrı dilde Sevgilinize O’nu ne kadar çok sevdiğinizi haykıracaksınız! 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri ile hem ağzınız tatlanacak hem de Kız arkadaşınız sizin sevginizden daha çok emin olacak! Sevgiliniz için doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi için özel bir hediyenin yanında bu birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı ve tam 15 farklı dilde “Seni Seviyorum” yazan şekerlemelerden hediye edebilirsiniz. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri birbirinden güzel ve farklı aromalara sahip Bonbon Şekerleri ve drajeler içeriyor. Aşkınıza bir de sevginizi bu şekilde ifade edin! 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri’nin 3 farklı modeli bulunmakta. ’15 dilde Seni Seviyorum’
Drajeleri: 300 gr Çikolata Kaplı Badem Draje içerisinde 56 adet badem draje. Bonbon Şekerleri (300 gr) 6
farklı Aromada 56 adet bonbon şeker. Yine Bonbon Şekerleri (500 gr): 6 farklı Aromada Bonbon
Şeker içerisinde 90 adet bonbon
şeker yer almakta. İstediğinizi seçip kız arkadaşınıza, güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.
çizgiler

Bayan sevgiliye hediyeler

Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Bileklik

Sadece bir ömür değil, sonsuza kadar yan yana olmak istediğiniz Bir Tanecik Sevgilinize en özel hediye şu an karşınızda duruyor! Normalde matematiksel bir ifade olan ancak, aşık olanların romantik anlamlar yüklediği “Sonsuzluk Sembolü” üzerinde sizin ve sevgilinizin isimleri yer alıyor! Divas Pırlanta tarafından tasarlanmış olan İki İsimli Sonsuzluk
Bileklik, bayan sevdiklerinize sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü ve doğum gününde verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri. Üzeri 14 ayar altınla kaplanmış olan ve üretiminde kesinlikle altın suyu kulannılmayan bu bileklik ile, sevgilinize duyduğunuz o kocaman sevgiyi en zarif haliyle sunabilirsiniz.
çizgiler
Bayan Sevgiliye Hediyeler

Her Güne Bir Mesaj Kutusu ve Kalp Gümüş Kolye

İyi ki O’na rastlamışım, iyi ki O’nu sevmiş aşık olmuşum diyorsanız, bu romantik ve aynı zamanda şık hediye sepeti tam size göre! Güzelliği ile aklınızı başınızdan alan, sevgisiyle de gönlünüze huzur, kalbinize taht kuran bayan sevgilinize Her Güne Bir Mesaj Kutusu ve Kalp Gümüş Kolye armağan edebilirsiniz. Son derece göz kamaştırıcı hediye kutusu içerisinde, sevgilinizin gönlünü aşk saracak! Yılın 365 günü için sevgi mesajlarının yer aldığı kalpli kağıtlar ve 925 ayar gümüşten üretilmiş kalp tasarımlı kolye bu romantik hediye sepeti içerisinde yer almakta! Sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde Her Güne Bir Mesaj Kutusu ve Kalp Gümüş Kolye en romantik doğum günü hediyelerinden biri!
çizgiler
Bayan Sevgiliye Hediye

Aşkımız Katlansın, Ağzımız Tatlansın Sevgiliye Hediye Sepeti 

Bayan Sevgilinize, Aşkımız Katlansın, Ağzımız Tatlansın Sevgiliye Hediye Sepeti armağan ederek, aşk okunun kalbinizde sonsuza kadar kalacağını kanıtlayabilirsiniz! Üzeri deri ile kaplı, 2 çekmecesi bulunan bu hediye sepeti içerisinde, akıl almaz romantik hediyelikler bulunuyor. Birinci çekmecede üzerinde nakışla işlenmiş 2 kalp motifi bulunan el havlusu, 2. çekmecesinde ise; kırmızı jelatine sarılı kalp çikolata ve  aşk oku bulunuyor! Bu hediye sepetini beğendiyseniz, ürün fiyatı ve daha fazla bilgiyi “Detaylı İncele” butonuna tıklayarak görebilirsiniz! Sitemiz içerisinde yer alan bayan hediyeleri ile ilgili olarak daha fazla hediye görmek için lütfen tıklayın: Bayan Sevgiliye Hediye
çizgiler
Sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Tek Taş Yüzük Ödülü

Yoksa siz, Sevgililer gününde sevgilinize bir sürpriz yapıp, ona evlenme mi teklif edeceksiniz? Uzun zamandır devam eden ilişkinizi, mutlu sonla noktalamak istiyorsanız ve evlilik teklifi finalini Sevgililer Gününe saklıyorsanız, size çok güzel bir haberim var. Üst tarafta resmini gördüğünüz tek taş yüzük, kişiye özel bir tek taş! Yani evlenme teklifi yapacağınız o özel bayanın ismini üzerine yazdırabilirsiniz. Hatta size güzel bir öneride bulunmak istiyorum; Bence evlilik teklifinizi sevgilinizin isminin hemen altına yazdırabilirsiniz. Bayan sevgiliniz çok şanslı çünkü onu muhteşem bir sevgililer günü sürprizi bekliyor. Sevgililer günü için sürpriz ve güzel bir hediye arayanlar için kesinlikle hediye tavsiyemdir.
çizgiler
bayan sevgiliye hediye

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik

Harika bir tasarıma sahip bir
bileklik olsa, bu bileklik üzerine bir de sevdiğiniz kişinin isimi yazılabilse,
aşk gibi sonsuz bir duyguyu anlatabilse ve son olarak da bir de bu künye/bileklik
altın kaplama olsa hiç de fena olmazdı öyle değil mi? Az önce bahsettiğimiz özelliklerin
tamamı Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik’te bir araya toplandı. Kişiye
Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik üzerinde yer alacak ismi tamamen siz
belirliyorsunuz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu özel bileklik, kız
arkadaşınıza, eşinize, annenize, kızınıza hediye edebileceğiniz son derece
anlamlı ve güzel bir hediyedir. Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik, sevgi
gibi, aşk gibi tüm güzel ve derin duygularınızın tercümanı olmaya geliyor. Kişiye
özel isim yazılabilen bileklik dilediğiniz isme özel olarak hazırlanıyor ve son
derece şık bir hediye kutusunda gönderiliyor. Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk
Bileklik gümüş üzeri 14 ayar altın kaplamadır. Bilekliğin tüm yüzeyi 14 ayar
altınla kaplanmıştır. Ürün kesinlikle altın suyundan imal edilmemiştir. Kişiye
Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik üzerine maksimum yazılabilecek isim sınırı
10 harf karakterdir. Kolye üzerinde yer alacak ismi vermiş olduğumuz linkten “Sepete
Ekle” butonunun üzerindeki kutucuğa girerek siparişinizi rahatlıkla oluşturabilirsiniz.
çizgiler
Hediye kişiye özel

Kişiye Özel Facebook Profil Mousepad

Şimdi sizlere öğretmeninize, erkek-bayan sevgilinize, babanıza, annenize veya facebook profil sayfası olan tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir doğum günü hediyesi ya da kısacası özel günler için bir harika nir hediye önerim olacak! Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan facebook’ta istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Facebook profiliniz artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Facebook profili mousepad ile! Facebook Mousepad ile facebook sayfanızdaki profilinizi gerçek masa üstünüze taşıyabilirsiniz. İsterseniz de sevdiklerinize Facebook Mousepad hediye edip onları ne kadar iyi tanıdığınızı ispat edebilirsiniz.
çizgiler
Sevgililer günü hediyeleri

Kadınlar için Hediye Fikirleri & Pac-man Üçlü Pırlanta Yüzük Seti

Blogumda arama kutusuna pac-man diye aratırsanız şayet, bu sevimli atari kahramanının ne kadar çok ürünlerinin olduğunu fark edeceksiniz. Sevgililer günü için bayanlara hediye konusunda şimdi önereceğim hediye de yine sevimli kahraman Pac-man’e ait! Sevgilinize sevgililer günü için farklı ve dikkat çekici bir yüzük veya takı hediye etmeyi düşünüyorsanız, pırlanta ile süslenmiş ve üç parmağın da geçebileceği bu şık yüzük setini sevgilinize hediye edebilirsiniz. Pac-man pırlanta yüzük de yine çok iyi bir sevgililer günü hediyesi olur düşüncesindeyim. Özel kutusunda Pırlanta Pacman Yüzük Seti içerisinden 3 adet gümüş yüzük çıkmaktadır. Verdiğim linkten sepete ekle butonu üzerindeki bölümden yüzük boyunuzu seçmeyi unutmayınız.
çizgiler
Sevgiliye hediyeler

Süslü Sevgiliye Süslü Yastık Hediyesi

Bayanlar kızmasın ama, nedir şu erkeklerin bayanlardan çektiği? Hemen hemen bütün kadınlar her fırsatta dakikalarca sevgilisini ya da eşini kapıda istisnasız mutlaka bekletirler. Eminim sizler de şuna benzer sahnelere çok defa şahit oluyorsunuzdur. Erkek ve bayan birlikte yemeğe çıkacaklardır. Erkek telefon ile eşini arar ve şöyle der. “Hayatım yarım saate kadar kapıdayım, bu arada sen de hazırlan, geç kalmayalım.” Bayan ise “Sen meraklanma beş dakikaya kadar hazır olurum” der. Ama hiçbir zaman o beş dakika bitmez. ya da kadınların beş dakikadan algıladıkları şey, erkeklerin kolundaki saate göre beş dakika değildir. Çünkü erkeğin kapıda ya da arabada beklediği saatlerde, kadın makyajını yapar, belki beş yüz kez kıyafet değiştirir, makyajını siler ve tekrar tekrar yapar. Bekletilmek erkeklerin en sevmediği kadın davranışlarından biridir. Neyse, biz burada şu an bir hediye ürün tavsiyesinde bulunacaktık değil mi? Efendim, şimdi bayanlara alınması yönünde tavsiye ettiğimiz ürün, şık bir yastık. Bu yastığı klasik, sıradan yastıklardan ayıran özelliği ise, özellikle süslenmesine, bakımına ve güzelliğine düşkün bayanlara yönelik olmasıdır. Sevgilinize özel hazırlatabileceğiniz çok şirin bir yastık. Süslenmesine düşkün eşinize şöyle teması olan bir hediye düşünüyorsanız Süslü Yastık tam size göre bir hediye ürün. 50 x 35cm. ebatındaki elyaf dolgulu beyaz yastık üzerine istediğiniz mesajı yazdırabilir, kişiye özel hale getirebilirsiniz.

çizgiler
sevgiliye hediye çikolata

Sevgiliye Hediyeler & Kalpli Kutuda Hediyelik Kalpli Çikolatalar

Çikolatanın o eşsiz lezzeti şık ve son derece romantik hediyelik kalp kutuda bir araya geldi. Sevgilinize olan aşkınızı bir de bu enfes çikolatalar ile dillendirin. Sevginin ve aşkın en mükemmel sembolü olan, kırmızı kalp figürü hediyelik bu özel çikolata ile yeniden yorumlandı ve ortaya eşsiz güzellikte hediyelik çikolata çıktı. Kalpli Kutu içerisinde yer alan yine kalp şeklindeki çikolatalar, sevdiklerinize dugularınızı en tatlı şekilde ifade edebilmeniz için tasarlandı. Mükemmel bir hediyelik kutu içerisinde yer alan bu özel çikolatalar ile, sevgilinize ilan-ı aşkta bulunabilirsiniz. Çok şık bir  kadife kalp kutu içerisinde yer alan 15 adet kalp madlen çikolata, hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Kadife Kalp Kutusunda satışa sunulan bu ürün 13x11x6 cm ölçülerindedir. Kalp şeklindeki çikolata, Mabel markadır ve sütlü dolgulu çikolatalardır.
çizgiler
sevgililer günü hediyeleri

Romantik Hediyeler Bayan için & İsme Özel Yılın En iyi Çifti Ödülü

Kristal şeklindeki akrilik cama lazer ile işlenmiş olan, “Yılın en Mutlu çifti” ödülü de, yine çok güzel ve romantik Sevgililer günü veya sevdiliye doğum günü hediyelerinden. Sevgilinizin ve sizin isminizin yazılı olduğu bu ödül, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde yerlerini alacak. Romantik ve özel bir sevgililer günü hediyesi için, iyi hediye seçeneklerinden biri. Yeni evli çiftlere özel ve anlamlı bir hediye arayanlara tavsiyemiz yılın çifti ödülü. Yılın çifti ödülü cam kadar berrak, kristal kadar parlak ve dayanıklı bir malzeme olan akrilikten üretilmiştir. Ayrıca darbe ve çiziklere karşı dayanıklı yapısı ile eskimeyecek ve ömür boyu hatırlanmanızı sağlayacak göze hitap eden bir süs eşyasıdır. Tabanındaki mavi renk ve asimetrik kesimi özelliği ile ışıl ışıl mavi renkte gözükmektedir. Ürün tamamen kişiye özeldir. Üzerindeki yazıların tamamına siz kara veriyorsunuz. Ödül üzerine yazılacak yazılar ve gül figürü lazer işleme tekniği ile yazılır ve tamamen kalıcıdır.

çizgiler
bayan için Hediye

Bayana Hediye & kişiye Özel Manikür Seti

Bayanların gündelik yaşamlarında ve kişisel bakımlarında kullandıkları özel eşyaları şimdi kişiye özel şık kutusunda ve set halinde karşınızda, içerisinde cımbız, tırnak çakısı, makas, pensi, tırnak eti itici, ve törpü bulunmakta. Özel krem rengi kutusundaki bu ürün, yine sevgililer günü için, yıl dönümü için veya doğum günü için, bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerinden. Sevgili eşiniz kişisel bakım ürünlerini bu hediyeniz sayesinde, çantası içerisinde her daim yanında taşıyabilecek ve sizin karşınıza daha güzel ve daha bakımlı bir şekilde çıkacak.

çizgiler
Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Sevgiliye Hediye Seçenekleri & Kişiye Özel Kupa

Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında bayan sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Bayan sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum.
çizgiler
ilgin hediyeler

Bayan Sevgiliye Hediye & Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

çizgiler
Sevgiliye en iyi hediyeler bayan için

İsme Özel Seni Seviyorum Duvar Saati

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi hep Türkçe ifadelerle “Seni Seviyorum” diye belirttiniz. 14 Şubat sevgililer günü için bir değişiklik yapıp, çok iyi bir sevgililer günü hediyesi olan ve İngilizce Seni Seviyorum demek olan I Love You duvar saatine, ikinizin ismini yazdıralım mı ne dersiniz? Bence çok harika olur. Hem hangi lisanda söylenirse söylensin, Seni seviyorum sözü dünyanın en güzel iki kelimesini oluşturuyor. Çünkü sevgi kalp ile ilişkili bir şey ve bunun lisanla, ırkla hiçbir alakası yok. Sevgi gerçekten her şeyin üstünde ve çok kutsal bir şey! Sevgililer gününde iyi bir hediye arıyorsanız, bayan arkadaşınız için veya kız arkadaşınız için bence oldukça bir duvar saati ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye almış olacaksınız.
çizgiler
Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Hem fiyatı hem de kişiye özel olması sebebi ile bayan sevgilinize veya annenize alabileceğiniz şık bir hediye tavsiyem olacak! Kişiye Özel olan ve oldukça şık kırmızı makyaj aynası üzerine ister sizin ister sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. İsme özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize baktığınızda ne kadar özel biri olduğunuzu bu hediye size hissettirecek! Bayanların gün boyunca en fazla zaman geçirdikleri yer neresidir diye sorsak? Elbette cevabı çok basit! Kendilerini görüp izledikleri bir ayna karşısıdır. Bayanlar ayna karşısında oldukça fazla zaman geçirirler. Bu da siz erkeklere, hediye almak için güzel bir fikir verebilir. Bir de bu ayna, isme özel bir aynaysa ve rahatlıkla çantada taşınabilir bir aynaysa o zaman sevgilinize hangi hediyeyi alacağınız sorusunu cevabı kendiliğinden ortaya çıkıyor! Şık ve isme özel bir cep aynası! Şayet bir bayan hediye almak istiyorsanız tek taş bir yüzükten sonra Onu en fazla mutlu edecek olan hediye, Kişiye Özel tasarlanmış olan bu Kırmızı Makyaj Aynası olacaktır. Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası 8 cm çapındadır ve sert plastik malzemeden üretilmiştir. Bu ürünü Anneler günü için, öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz.
çizgiler
Bayana hediye

Ayetel Kursi Yazılı Altın Kaplama Kolye

Din veya dindarlık yönü güçlü, muhafazakar bir kız arkadaşınız veya eşiniz varsa, sevgililer günü için onu çok duygulandıracak ve eminim çok beğeneceği, üzerinde dinimizce okunması en çok tavsiye edilen ayetlerden biri olan Ayetel Kursi’nin yazılı olduğu, altın kaplama oval kolye sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden. Altın kaplama oval model künye üzerinde ayetel kürsi yazılı, arka tarafına da bayan sevgilinizin ismini veya isminin baş harfler yazılır. 23 x 30 mm öçülerinde bu künyeler (kolye ucu) Amerika’dan ithal gelmiş olup, üzerine ilgili linkten lazer etkili makine ile mükemmel şekilde ayetel kürsi işleniyor. Zincir yada deri kordon ile kadife kesede gönderilir.

çizgiler
en iyi sevgililer günü hediyesi

Bayan için Hediye Tavsiyeleri & Sevgililer Gününe Özel Duvar Saati

Sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, sizin bayan sevgilinize, kendi mesajınızdan ve bayan arkadaşınız ile birlikte çektirmiş olduğunuz iki adet fotoğraftan oluşacak olan, şık bir duvar saati hediye etmek olacaktır. 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak bir bayan sevgiliye verilebilecek, en güzel hediyelerden biri. Sevgilinizin odasında veya iş yerinde, en güzel köşeyi kapacak olan bu duvar saati, sevgililer günü için en iyi hediyelerden biri. Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saatinin içinde iki adet boş kalp çerçeve var. Sizin göndereceğiniz fotoğraflar işte bu çerçeveleri dolduracak, saatin alt kısmına da özel mesajınız süblimasyon baskı tekniği ile yazılacak. En güzel Sevgililer Günü hediyesi sizinki olsun istiyorsanız Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati harika bir alternatif.

çizgiler
En iyi sevgililer günü hediyesi

Bayana Hediyeler & Düşen Kitap Tutucu Adam

Ev veya ofisinde dekorasyona özel bir titizlik gösteren herkesin, mutlaka salonunda veya çalışma odasında minik de olsa bir kitaplığı vardır. Şimdi bu kitaplığa daha hoş ve güzel bir hava katmaya ne dersiniz? Resimde de gördüğünüz gibi, sanki üzerine kitap devriliyormuş gibi bir adam figürü bulunmakta olan bu kitap tutucu ile kütüphaneniz daha şık ve derli toplu olacak. Sevgililer gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız bu ürün de, yine ilginç ve iyi bir hediye olabilir. Aynı şekilde bu ürünü bayan sevgilinize doğum günü hediyesi olarak da alternatif hediye seçenekleriniz arasına alabilirsiniz. Benzer hediyelerden sıkılıp, farklı ve dikkat çekici hediye arayanlar için önerebileceğim bir bayan hediyesi.

çizgiler
kişiye özel bayan kolye

Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye

Harikulade bir tasarıma sahip olan bu Kişiye Özel Bayan Kolyeyi  sevgilinizin boynunda hayal edin! Kolyenin zarif zinciri üzerinde bir tarafta kendi isminiz, diğer tarafta ise sevgilinizin ismi yazılı! Bu kolyeyi özel kılan bir diğer yönü ise tam ucunda yer alan “Sonsuzluk” sembolü. Buram buram aşk yüklü olan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye’yi boynunuzdan asla çıkartmak istemeyeceksiniz. Kız arkadaşınıza, eşinize ya da annenize özel bir hediye arıyor ve bu hediyenin içinde bana ait bir izler bulunmalı diyorsanız, kişiye özel tasarlanan Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye tam aradığınız hediyelik! Kadınlar için en vazgeçilmez aksesuarlardan biri olan kolyeler, şimdi en romantik hali ile yeniden yorumlandı. Bu güne kadar üzerinde sadece tek bir ismin yazılı olduğu bayan kolyelerden mutlaka görmüşsünüzdür. Ucunda tek isim yazılı olan kolyeler, romantizm açısından bize göre eksik kalıyordu. Bu kolyeyi tasarlayan tasarımcılar da bizim gibi düşünmüş olacaklar ki, bu son derece anlamlı ve özel kolye üzerine iki isim birden eklemişler. Sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak kalıcı ve özel bir hediye için Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye’yi tercih edebilirsiniz. Ya da eşinize mükemmel bir evlilik yıl dönümü hediyesi olarak bu son derece şık ve anlamlı kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altınla kaplı olan bu kolye, kesinlikle altın suyu değildir. Sipariş edilmesi halinde ürün ile birlikte, 42 cm boyundaki zinciri de ürüne dahildir. Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Kolye mükemmel şıklıktaki hediye kutusu ve içerisinde ürün sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.
çizgiler
sevgililer günü için en iyi hediye

Özel Bayan Hediyeleri & Nazarlıklı Altın kaplama Harfli Kolye

Korkmayın, sevgilinize nazar değmeyecek! Üzerinde taşıyacağı bu şık nazarlık onu tüm kem gözlerden koruyacak. Şaka bir tarafa da, şayet sevgilinizin nazar gibi bir takım takıntıları veya inançları varsa, gelin bu sevgililer gününde ona üzerinde isminin baş harfinin yazılı olacağı bu zarif kolyeyi hediye edin. Kolye altın kaplamalı gümüş bir kolyedir. Üreticisi 2 yıl da garanti veriyor. Sevgililer günü için iyi bir hediye olacağı düşüncesindeyim. Sevgilinize, tanışmanızın yıl dönümünde, doğum gününde takı ve benzeri hediyeler almak gibi bir düşünceniz varsa, bu ürünü de hediye listeniz arasına ekleyin derim. Listenize alacağınız hediyeleri yazarsınız ve daha sonra, içlerinden sizin için en makul ve en şık olan hediyeyi daha rahat ve kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

çizgiler
sevgiliye en iyi hediye sevgililer günü için

Bayana Romantik Hediye & Fotoğraflı ve ışıklı Anahtarlık

Bayan sevgilinize, sevgililer günü için yine çok özel bir hediye önerisinde bulunacağım. Sevgililer günü için bayan arkadaşınıza alınabilecek en romantik hediyelerden biri. Gördüğünüz bu ürün şık bir anahtarlık! Ayrıca içerisinde özel bir led ışığı bulunmakta ve bu hediyenin en can alıcı ve etkileyici özelliği ise, size ait bir fotoğrafı kristal içerisinde taşıması. Gülen yüzünüzün ve gülen gözlerinizin olduğu en güzel ve en mutlu anınızı yansıtan bir fotoğrafı bu kristal içerisine yerleştirip sevgililer gününde bayan sevgilinize hediye edin. Hatta bence bencillik yapmadan ikinize ait bir fotoğrafı krisrtal içerisine ekletebilirsiniz. Üretici firma lazer teknolojisi ile fotoğrafınızı anahtarlık içerisine işliyor ve yıllar yılı fotoğrafınızda herhangi bir deformasyon olmayacağını size garanti ediyor. Sevgililer günü için en iyi bayan hediyelerinden biri…

çizgiler
bayan sevgili için en iyi sevgililer günü hediyesi

Kadınlara ilginç Hediye & iPad Mini Ayna

iPhone ve iPad çılgınlığı dünyada tüm hızı ile devam ededursun, bu teknoloji harikası ürünlere sahip olmak için insanlar bi dünya para harcıyorlar. Şimdi bahsedeceğim ürün orijinal bir iPad olmayabilir belki ama, siz bile bu özel aynanın ön yüzüne bakmadığınız sürece, bunun iPad görünüşlü şık bir ayna olduğunu fark edemeyeceksiniz. Kadınlar bazen, toplum içerisinde mesela özel bir yemekte makyajlarının nasıl göründüğü konusunda, sürekli bir telaş yaşarlar ve belli periyotlarla kimsenin fark edemeyeceği alanlarda, cep aynaları ile makyajlarının ve saçlarının nasıl göründüğünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Halbuki bir iPad ayna almış olsalar, onlar saçlarını ve makyajlarını kontrol ederken, başkaları onların sürekli iş yapan ve özel yemeklerde bile işlerini ihmal etmeyen bayanlar olarak görürler. Kadınlara doğum günü ve ya Sevgililer gününde alınabilecek en iyi hediyelerden…

çizgiler
en iyi sevgililer günü hediyesi

Aşkımızın En Güzel Halleri Hediye Sepeti

Bazı hediyeler vardır, sadece belirli günler ve belirli kişiler içindir ve o güne özel anlamlar içerir. Tasarımı , içeriği hatta kutusu bile özeldir. Lafı dolandırmadan, resmini gördüğünüz bu hediye sepeti sevgililer gününe özel olarak üretildi. cıvıl cıvıl olan ve aşkı anlatan renklerle süslenmiş kutu içerisinde, porselenin doğallığı ile yoğrulmuş, sizin ve sevgiliniz için aşkımızın halleri basklı iki adet kupa bardak bulunmakta. Bitmedi! kırmızı kalp nakışlı bir el havlusu, kalpli metal kutusu içerisinde denizden çakıl taşları şeklinde ağzınıza layık “seni seviyorum” yazılı çikolatalar. Yine bitmedi! kalpli tealight mumlar. Daha ne olsun. Yalnız kendimi bir an boğazda sefer yapan varpurlardaki seyyar satıcılar gibi hissettim birden. Sevgililer günü için, bayan sevgilinize alınabilecek en iyi hediyelerden biri.

çizgiler
en iyi sevgililer günü hediyesi

Kişiye Özel Yazılı Gönüllerin Şampiyonu Kupası

Sevgililer günü için bayan sevgilinize sürpriz sayılabilecek bir hediye önerim var. Bir şampiyonluk kupa! Bildiğiniz üzere şampiyonluk kupası, belirli bir alanda yapılan yarışın neticesinde, o yarışın birincisine verilen kupadır. Bir düşünün bakalım, bu güne kadar bayan arkadaşınız sizin için neler yapmadı ki, yine sizin için kim bilir hangi engelleri aştı. Bu kadar olan bitenin sonucunda sizce de artık sevgiliniz, bir şampiyonluk kupası kaldırmayı hak etmedi mi? Sevgililer günü için bayan arkadaşınıza hem esprili, hem de inanılmaz romantik ve güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim. Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Yazılı Türkiye Kupası ile sevgiliniz emin olun kendisini çok özel hissedecektir. Sevgilinizin doğum günü için veya tanışma yıl dönümünüz için, sevgilinize yıl içerisindeki iyi niyeti, sevgisi, fedakarlıkları için yılın sevgilisi yazılı bir Türkiye Kupası hediye edin.

çizgiler

5 Parça Çiçekler Modern Kanvas Tablo

Siyah ve kırmızı tonlardaki duvarları dekoratif görüntüsü ile tamamlayacak harika modern Duvar Tabloları. Görmekte olduğunuz ürün 5 parçadan oluşan ve içerisinde Kırmızı tonlardaki gelincik çiçekleri ile bezenmiş muhteşem bir duvar tablosu. Bayan Sevgilinize güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Kırmızı ve pembe çiçeklerin oluşturduğu eşsiz bir manzaraya sahip bu modern 5 parçadan oluşan tabloyu hediye edebilirsiniz. Klasik tarzda tablolardan sıkılanlar için 5 Parça Çiçekler Kanvas Tablo hediye edilebilir. İlginç ve modern tablolardan hoşlanan sevdiklerinize dekoratif bir duvar tablosu hediye etmek isterseniz, 5 Parça Çiçekler Kanvas Tablo sizin için doğru bir hediye seçimi olacaktır. Tablolar  390 gram ve  1.sınıf sanatsal kanvas kumaşa sahiptir. Avrupa standartlarında üretimi yapılan modern tarzdaki kanvas tabloların yüzeyi vernik uygulaması ile korunmaktadır. Bu hali ile ürün uzun yıllar, herhangi bir deformasyon yaşamadan rahatlıkla kullanılabilir. Mükemmel bir işçilik ve son donanım teknoloji ile üretilmiş olan Kanvas Tablolar, zamanla duvarlarda eğilme, bükülme gibi problemler yaşatmaz. Sevdiklerinize uzun yıllar duvarlarında kullanabilecekleri ve sizi hatırlatacak şık bir hediye düşünüyorsanız, kanvas tablolar ideal hediyelerdendir. Duvarlarınıza şıklık ve hava katacak bu harika ürünü, ister evinizin salonuna asın, ister arkadaşlarınıza ev hediyesi veya ofis hediyesi olarak armağan edin.
çizgiler
sevgiliye romantik en iyi hediyeler

Bayan Sevgiliye Romantik Hediye & Ahşaptan Posta Kartı

Sevgililer Günü için sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediye, şüphesiz katıksız ve içten duymuş olduğunuz sevginizdir. Kız arkadaşınıza veya eşinize sevginizi, yukarıda görmüş olduğunuz ahşap posta kartına kazıyarak ölümsüzleştire bilirsiniz. Sevgilinizin sevgililer gününde alacağı bu hediye yılları yılı unutulmayacak bir hediye olacaktır. Tabi dilerseniz bu posta kartının yanında başka şeyler de alabilirsiniz. Ama sevgilinize en etkileyici mesajlarınızı bu ahşap posta kartına yazmayı ihmal etmeyin. Muhtemelen siz de, sevgililerin koca bir ağaç bulup, gövdesine sonsuza kadar sürecek aşklarının işaretini kazıdığı o anlamlı ağaç mesajları ile karşılaşmışsınızdır. Çoğu zaman karşılaştığınız manzara; sevgililerin isimleri, arasında kocaman bir kalp ve ona saplanmış bir oktur… Sedir ağaçlarından yapılan ahşap kart aşkınızı romantik ve sonsuza kadar kalacak şekilde ifade etmek için harika bir yol. Eski günlerin anısına klasik ok saplanmış bir kalp ve tabi isimleriniz. Kartın arka yüzüne daha detaylı bir şeyler de yazabilirsiniz. Sonra kartınızı sevdiğinize yollayın ve sevginizi ona sonsuza kadar hatırlatacak olan bu eşsiz kartın onu nasıl mutlu ettiğini göreceksiniz.

çizgiler
bayan sevgililer için en iyi hediye

Kadınlar için Hediye Tavsiyeleri & Yılın Sevgilisi Sertifikası

Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki bayanlerde görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Bayan ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Bayanler sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan bayanleri daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde ne hediye almayı düşünüyorsunuz veya ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bu sevgililer Gününde sevgilinizi mutlaka gururlandırın! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Bu sertifika size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca sevgilinize takdim edeceğiniz bu sertifika ile, bu sevgililer günü onun için unutulmayacak bir sevgililer günü olacak, sizin hediyeniz ise unutulmayacak bir hediye olacaktır.

çizgiler
sevgililer günü için en iyi hediyeler

Bayanlara Özel Hediye & Aşk incileri Takı Seti

Sevgilinize, onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebileceğiniz harika bir takı seti, aşk incileri takı seti ile karşınızda! İstiridye içerisinde kolye, yüzük ve küpe bulunan bu harika takı seti sevgililer gününü en güzel hediyesi olacaktır. İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, salgıladığı enzimlerle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, muhteşem, parlak incileri yapabilecek kudrette bir canlıdır. Birbirinden güzel aşk incileri, sevgilinize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size aşk incilerini tavsiye ederim. Bu ürünü sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.

çizgiler
bayan sevgili için en iyi sevgililer günü hediyesi

Romantik Sevgililer Bayan Hediyeleri & Aşk Tescili Belgesi

Sevgiliniz ile olan o büyük aşkı tescillemek ve tüm dünyaya ilan etmek artık mümkün! Uzun zamandır sevgiliniz ile birliktesiniz ve aşkınız bir çığ gibi büyüdü, şimdi artık bunu bir belgeye dökme zamanı geldi. Aşkınızın belgesi olacak aşk tescil belgesi ile ilişkiniz test edilip onaylanmış olacak. Allah aşkınıza, böyle bir tescil belgesi kimin duvarında veya masasında duruyor olsa, sizce herkesin gözü bu belgede olmaz mı? İlgi uyandırmak ise alası var, dikkat çekmek ise yine alası! Bundan daha iyi ilginç hediye mi olur? Diğer taraftan sevgiliniz böyle bir hediye karşısında inanın çok mutlu olacak ve kendini inanılmaz özel hissedecektir. Kişiye özel olarak hazırlanan aşk tescil belgesine istediğiniz sözleri yazabilirsiniz. Sevgililer günü için inanılmaz Romantik bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

çizgiler
sevgiliye en iyi hediye

Kız Arkadaşa Hediye & Yılın En iyi Sevgilisi Oscarı

Sevgililer günü için kız arkadaşınıza yüzlerce hediye seçeneği içerisinden, hala bir hediye seçemediyseniz, size özelleştirilebilir bu Özgürlük Anıtı Oscar Heykelci’ğini önerebilirim. Kız arkadaşınıza sevgililer gününde duygularınızı kalıcı bir şekilde ifade etmenin en iyi yolu, üzerinde size ait sözlerin olduğu, sizi anlatan bir hediye vermek olacaktır. Muhtemelen siz sevgilinize sevgililer günü için başka hediyeler bakacak ve o hediyelerden birini alacaksınız, ancak benim önerim bu hediyenin yanında, bir de onu onurlandırıp, mutlu edecek ve sevginizi ölümsüzleştirecek bir hediye daha vermeniz olacaktır. Oscar heykeli bu türden özel bir hediye. Üzerinde “Yılın En çok Sevileni Oscarı”-“Yılın en iyi Sevgilisi Oscarı”-“2013 yılının en çok beğenileni Oscarı” gibi sözler yazabilirsiniz. Takdir sizin.

çizgiler
sevgili için hediye

Bayan için Uygun fiyatlı Romantik Hediye & Sıcak Kalpler

Kış denince, biraz hali vakti yerinde olanlar için, Palandöken’de veya Uludağ’da kayak demek, eğlenmek demek! Ama bu durum herkes için bu şekilde olmuyor. Soğuk kış günleri geldi çattı. Soğuk kış günlerinde, elinizi cebinize attığınızda, sizi orada bekleyen küçücük bir kalbin olduğunu ve bu kalbe parmaklarınızla dokunduğunuzda, parmaklarınızı yarım saat kadar ısıtacağını bilmek sanırım sizi de mutlu edecektir. Hele hele bu kalbi siz birine adadıysanız, o zaman mutluluğunuz ve keyfiniz daha çok artacaktır… Resimde gördüğünüz ürün böyle bir ürün. Dokunduğunuzda sizi ısıtıyor. Sevgilisine uygun fiyatlı ve anlamlı, romantik bir sevgililer günü hediyesi arayanlara bu ürünü öneriyorum.

çizgiler
kız arkadaşa en iyi sevgililer günü hediyesi

Bayan için Özel Hediye & Pırlanta Beğen kolyesi

Türk Halkı olarak bizler Facebook’u çok sevdik, Türkiye’ de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı olan facebook’da beğen iconu oldukça popüler hale geldi ve herkes tarafından çok fazla benimsendi. İnternetteki vaktimizin büyük bir bölümünü harcadığımız facebook’a ait beğen (Like) iconu, olağanüstü harika bir tasarımla, zarif bir pırlanta kolye olarak karşımızda. Sevgilinize, sevgililer Gününde veya doğum gününde, yılbaşında, gönül rahatlığı ile verebileceğiniz şık ve iyi bir hediye… Son yıllarda hayatımızın bir parçası haline gelen, en çok kullandığımız “like” yani beğen butonu artık şık bir pırlanta kolye olarak sizlerle. Pırlanta Beğen Kolyesinin zarif ve olağanüstü harika tasarımı ile sevgiliniz hem çok şık olacak hem de kolyesi ile herkesin “beğen” isini kazanacak. Bu kolyeyi beğenmemek imkansız!

çizgiler
bayan sevgili için en iyi hediyeler

Kız Arkadaşa Şık Hediyeler & Pırlanta Salıncak Kolye

Bayanların takı merakını bilmeyenimiz yoktur. Bayanler özellikle eşleri ve sevgilileri bayanlarla alış verişe çıktılar mı, ufak çaplı krizler yaşanabiliyor. Bunun en büyük nedeni; bayanların girdikleri mağazalarda ilgili ilgisiz her şey ile fazlası ile zaman geçirmeleri ve eş ve sevgililerini mağazalarda bekletmeleridir. Takı konusunda son yıllarda simetrik ve klasik görüntülü kolyeler yerini daha çok modern ve mesajı olan takılara bıraktı. Görmüş olduğunuz bu üründe salıncakta sallanan mutlu bir bayan figürü kolye yer almaktadır. Sevgilinizin veya eşinizin şıklığına şıklık katacak bir ürün, 925 Ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu özel tasarımlı kolyeyi sevgilinize, eşinize, annenize doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı hediyesi ve bayram hediyesi olarak hediye edebilirsiniz.

çizgiler
bayan sevgiliye en iyi sevgililer günü hediyesi

Hoparlör Bayan Topuklu Ayakkabılar

Hayır! hayır! bu gördüğünüz bir ayakkabı değil, yanlış söyledim aslında bir ayakkabı, ama giyilmek için değil, müzik dinlemek için bir hoparlör… Evet hediye önerilerim içerisinde bence en ilginç olanlarından biri… Sevgililer gününde sevgilinizi şaşırtmak için değişik, enteresan bir hediye olur kanaatindeyim. Romantik bir hediye sayılmaz ama, kabul edin değişik ve çok ilginç bir hediye. Bu ürün bilgisayara USB bağlantı kablosu ile bağlanıyor. Müziği seven bayan sevgiliniz için bence çok şık bir hediye… Bayanlar! Sakın bu topukluları denemeye kalkmayın! evet çok şıklar ama onlar ayakkabı değil hoparlör! Kırmızı, siyah ve pembe olmak üzere 3 renkte olan bu şık topuklular bu sefer ayağınıza değil ama masanıza şıklık katacak. Topuklu sevenlerin keşke bunlar ayakkabı olsaydı dediğini duyar gibiyim.Not: Biri USB, diğeri phono kablosu olmak üzere size 2 çeşit kablo ile 2 adet olarak gönderilir.

çizgiler
Hediye

CEVAP VER