Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçeveleri

Dekoratif fotoğraf çerçeveleri

Kusursuz Tasarımlarıyla Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçeveleri, Masanıza Hayat Versin. Fotoğraflar, mazimizle aramızdaki en güçlü bağ, en sağlam köprülerden biridir. Çünkü fotoğraflar içerisinde ölümsüzleşen bir çok özel anı, bizlere yeniden yaşatır. İçerisinde bakışıyla, gülüşüyle, sevimliliği ile çok özel kişiler vardır! Çok sevdiğimiz bir insanın bir fotoğrafı, zaman gelir, bizim için Dünya’nın en kıymetli özel eşyasında dönüşür! Sevgilimizi, eşimizi, çocuğumuzu, annemizi, babamızı, dostlarımızı ya da arkadaşlarımızı fotoğraflarına bakar özler, fotoğraflarda sever, birlikte geçirdiğimiz anılarımızı yeniden gözümüzde canlandırırız! Madem fotoğraflar hepimiz için son derece özel eşyalar, o halde gelin bu özel fotoğrafları birbirinden güzel, dekoratif ve son derece şık Ahşap Fotoğraf Çerçeveleri içerisinde sergileyelim! Ahşabın doğallığıyla büyüleyici ve gerçek orijinal görüntüsüne sadık kalınarak hazırlanmış Ahşap Galata Kulesi‘nden, Eyfel Kulesi‘ne; Kız Kulesi‘nin İstanbul Boğazı’nı selamlayan romantik görüntüsünden, Üsküdar Vapuru‘na kadar çığır açan dekoratif ahşap fotoğraf çerçeveleri şimdi burada! Sevdiklerinize masalarının üzerini süsleyecek hem dekoratif, hem de oldukça etkileyici bir hediye arıyorsanız, Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçeveleri sizin için kesinlikle mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. Hem sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak düşünülebilecek; hem de erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza kısacası tüm sevdiklerinize özel günlerde armağan edebileceğiniz son derece anlamlı bir hediye!

 Masa Üzeri Dekoratif Ahşap Fotoğraf Çerçeveleri


Dekoratif çerçeveler

Dekoratif Galata Kulesi Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

İstanbul’un en önemli tarihi figürlerinden biri olan Galata Kulesi’nin muhteşem manzarasını, içerisinde en özel fotoğrafınızı sergileyecek şekilde masanıza taşımaya ne dersiniz? Kız Arkadaşınıza aşık olduğunuz kadar bir de İstanbul’a aşıksanız, bu muhteşem manzara içerisine sevgilinizin fotoğrafını koyabilirsiniz! İki aşkınız da her an masanızın üzerinde son derece dekoratif bir biçimde yer alsın! Galata Kulesi Ahşap Çerçeve, Canım özel fotoğrafları boğan diğer sıradan fotoğraf çerçevelerinin çok ötesinde! Galata Kulesi Ahşap Çerçeve, resimlerinizi olabilecek en dikkat çekici şekilde, en muhteşem şekilde sergilemekten asla geri kalmıyor. İş yerinizdeki masanıza bu özel çerçeve ile hem güzel bir dekor verecek, hem de sevdiklerinizi her an yanınızda hissedeceksiniz! “Erkek arkadaşıma hediye arıyorum” diyen sevgili bayanlar için Galata Kulesi Ahşap Çerçeve ideal bir armağan! Ürün Boyutları: 32 cm genişlik 25 cm uzunluğundadır. Fotoğraf yerleştirme alanı: 13,5 x 10 cm. Tamamen doğal ve ahşaptan yapılmıştır.

Dekoratif Ahşap Çerçeveler

Dekoratif Üsküdar Vapuru Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

İstanbul’u İstanbul yapan en özel şeylerden biri de, muhteşem bir Boğaz manzarasına sahip olması ve bu narin Boğaz arasında mekik dokuyan Vapur Seferleridir. Dalgalar, martı sesleri, vapur sesleri bu şehri özel kılan ve Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri haline gelmesine yardımcı olan unsurlardandır. Kalabalık da olsa, trafik çilesi de olsa eğer bir şekilde İstanbul’u seviyor ve ona aşıksanız, başka hiçbir yerde yapamazsınız! İstanbul’un en belirgin figürlerinden biri olan Üsküdar Vapuru, minyatür hali ve orijinal görüntüsü, dekoratif bir fotoğraf çerçevesi olarak masanızı süslesin! Üsküdar Vapuru Ahşap Çerçeve, diğer basit fotoğraf çerçevelerine açık ara fark atıyor! Çünkü hem fotoğraflarınızı en mükemmel şekilde sergiliyor, hem de tüm dikkatleri masanıza topluyor! Evinize bu özel çerçeve ile hem oldukça hoş bir dekor verecek, hem de sevdiklerinizi her an yanınızda yani karşınızda bulacaksınız! Ürün Boyutları: 30 cm genişlik 19 cm uzunluğundadır. Fotoğraf yerleştirme alanı: 9,5 x 6,5 cm. Tamamen doğal ve ahşaptan yapılmıştır.


Dekoratif Eyfel Kulesi Ahşap Fotoğraf Çerçevesi

Her yıl milyonlarca turistin ziyaretine uğrayan, Fransa-Paris Eyfel Kulesi, %100 orijinal görüntüsünü hiç aratmayacak şekilde masanıza acayip bir dekor oluyor! Sadece dekor olarak kalmıyor bir de üzerinde sevdiklerinizin fotoğrafını sergiliyor! Muhteşem bir yapı ve kalbinizin en muhteşem insanları bu dekoratif fotoğraf çerçevesine anlam kazandırıyor! Eyfel Kulesi, minyatür görüntüsü ve orijinal haliyle dekoratif bir fotoğraf çerçevesi olarak masanızı süslesin! Eyfel Kulesi Ahşap Çerçeve, diğer basit fotoğraf çerçevelerine açık ara fark atıyor! Çünkü hem fotoğraflarınızı en mükemmel şekilde sergiliyor, hem de tüm dikkatleri masanıza topluyor! Evinize bu özel çerçeve ile hem oldukça hoş bir dekor verecek, hem de sevdiklerinizi her an yanınızda yani karşınızda bulacaksınız! Ürün Boyutları: 16 cm genişlik 32 cm uzunluğundadır. Fotoğraf yerleştirme alanı: 9,5 x 6,5 cm. Tamamen doğal ve ahşaptan yapılmıştır.

CEVAP VER