Sevgiliye El Yapımı Somun Bileklik

Sevgiliye sürpriz el yapımı somun bileklik
Kız arkadaşınızın aklını başından alacak, müthiş derecede de ilgi çekici el yapımı özel bir hediye aksesuar yapmak ister misiniz? Aşağıda uygulaması son derece kolay adımları takip ederek, sevgilinize el emeğinizle hazırlayacağınız ve O’na armağan ettiğinizde inanılmaz derecede çok beğeneceği, somun vidalardan nasıl güzel bir bayan bileklik yapılabileceğini anlatıyoruz. 80’li yılların moda trendlerinden metal aksesuarlar, bu sefer sizin ellerinizden çıkacak el yapımı sürpriz bir hediyeye dönüşüyor.

Nasıl olsa artık işime yaramaz deyip de çöpe attığınız birçok şey, nasıl da sonradan büyük bir ihtiyaç haline gelebiliyor. Örnek mi istiyorsunuz? Mesela altıgen somun vidalardan sevgilinize mükemmel bir el yapımı hediye çıkabileceğini biliyor olsaydınız, herhalde gelişi güzel sağa sola atmazdınız öyle değil mi:) Erkeklerin bir çoğu biliyor olduğu için, bu sorum bayanlara: Altıgen somun vidaları biliyor musunuz? Hani şu, iç içe monte edilen eşyalarda gördüğümüz ya da bir ucu bir başka uca tutturmak için kullanılan minik vidalar var ya? İşte onlardan bahsediyorum. Nerede görebilirim diyorsanız; Örneğin karyola altlarında, masa kenarlarında, sandalye ayaklarında, bisiklet zincir veya pedalında bunlardan bolca görebilmek mümkün! Eminim ki bir bayan da olsanız, siz de hayatınızın bir döneminde illa ki, somun vidalardan elinize almışsınızdır. Mesela bir eşyayı sağlamlaştırmak veya bir yerlere tutturmak için mutlaka ki anahtarla somun vida sıkmışsınızdır. İşte şimdi bu somun altıgen vidalardan muhteşem bir aksesuar hazırlayacağız!

Adım Adım Sevgiliye El Yapımı Somun Metal Bileklik Hazırlama

Kız Arkadaşa el yapımı hediye

Kız arkadaşınız bu tarz çılgınca aksesuarlar kullanmayı seviyorsa, emin olun O’na hayatının hediyesini vermiş olacaksınız! Yapımı son derece kolay olan el yapımı somun bileklik ile, hem sevgilinizi çok şımartacak, hem de O’na örneğin müthiş de bir doğum günü hediyesi vermiş olacaksınız!

Bayan Arkadaşa el yapımı hediye

Hadi o zaman hemen nasıl yapıldığına birlikte bakalım! Somunlardan metal bileklik sadece bayanlar için şık bir aksesuar olmayıp, erkekler için de hazırlanabilmektedir. El Yapımı Somun Bileklik hazırlamak için gerekli malzemeler şöyle;

*  Değişik şekillerde, istediğiniz sayıda bolca somun vida. (Nalburlarda da rahatlıkla bulabilirsiniz.
* Kaliteli kalın sicim ip (Kemik renk olması tavsiye edilir.) Dilerseniz bu bilekliği deri ipten de hazırlayabilirsiniz! Tercih sizin.

el yapımı sürpriz hediyeler

Somun ve dilediğiniz iplik cinsini temin ettikten sonra aşağıdaki adıma geçebiliriz.

el yapımı güzel hediyeler

Bilekliğe ait ipliği birbiri içerisinde sarmal hale getirerek büküm yapıyoruz!

sevgiliye sürpriz bileklik yapımı

Daha sonra, somun vidaları bilekliğin ortasına gelecek şekilde sicim ip içerisinden geçiriyoruz.

sevgiliye metal aksesuar yapım
Tüm işlemler bittikten sonra ortaya çıkan şaheser ise yukarıdaki gibi… Deriden ya da sicim iplikten hazırlanacak el yapımı somun bileklik, sevgilinize harika bir sürpriz hediye olacaktır. Somun vidalardan hazırlayacağınız sürpriz hediye ile sevgilinize ne kadar kadar şık bir hediye vereceğinizin farkındasınız değil mi? Çünkü iddia ediyoruz ki, sevgilinizin mücevher kutusunun da en ilgi çekici ve en özel parçalarından da biri sizin bu özel el yapımı hediyeniz olacaktır.
Sevgilinize böyle bir armağan verdiğinizde ne gibi bir tepki, reaksiyon aldığınızı bizimle paylaşır mısınız? Kalın mutlulukla.

Sevgiliye hediye sürprizleri
Ayrıca sitemiz içerisinde yer alan diğer el yapımı hediyelere göz atmak isterseniz, şu linke tıklayabilirsiniz; Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye El Yapımı Hediyeler

CEVAP VER