Bayram Hediyesi

Yeni bir bayrama daha merhaba diyoruz, umarım gönlünüzce sağlıklı ve huzurlu, mutlu bir bayram geçirirsiniz… Şayet bu bayram tatile çıkmıyor, evdeyseniz ve bu bayramı sevdiklerinizi ziyaret ederek geçirecekseniz, biraz sonra size bazı bayram hediyeleri önerilerim olacak. Bayram hediyesi olarak sevdiklerinize, annenize, babanıza, eşinize ya da sevgilinize alabileceğiniz bol alternatifli bayram hediyesi seçeneklerini bir araya getirmeye çalıştım. Umarım sizlere işe yarar, sevdiklerinizi bu bayramda mutlu edecek güzel bayram hediye fikirleri veririm. Bayram hediyesi önerilerine geçmeden önce, içimde kalmasın şunu illa ki söylemem lazım. Belki çok klişe bir laf gibi gelecektir size ama, gözlemlerime dayanarak söylüyorum, sanki bayramlar eski tadından çok uzak… Bana katılır mısınız bilmiyorum ama, sizce de bayramlar artık günümüzde bir yerlere kaçmak için tatil fırsatı olarak görülmüyor mu? bununla birlikte beş yaşındaki çocuklarımızın bile ellerinde cep telefonu olduğu için, bayram ziyareti zahmetine katlanmayıp, bunun yerine yakınlarımıza dostlarımıza telefonla “sms” göndermeyi daha uygun görmüyor muyuz sizce de? Hatta işin diğer bir acı tarafı bu sms ler bile hazır. Yani Sms yazmaya bile üşenir olduk, birisi zahmet edip sms yazar size gönderir, Aaa! çok güzel bir mesaj, hemen arkadaş listesindeki herkese ama herkese sevgilinize, annenize, babanıza, en yakın dostunuza, aynı mesaj! Oldu mu şimdi Mutlu Bayramlar!
bayram çikolatası
Ramazan Bayramı diğer adıyla Şeker bayramı, genelde çocukların ilgisini çok daha fazla çektiğinden, çocuklar size yaklaşırken haliyle bir beklenti içerisinde girerler. Bu konuda Anneler, bayramdan daha bir gün öncesinde, çocuğuna bir kumbara ayarlamıştır ve çocuklarına bayramda yetişkinlerden alacağı harçlıkları bu kumbaraya atmasını tavsiye ederler, emrederler , yok yok isterler. Nedense bayram sonrası o toplanan harçlıklardan çocuklar pek nasiplenemezler. Bu işin sonunda kazançlı olan anneler olur. Lafı fazla dolandırmadan, önerim; bayrama girmeden evvel, bence yanınıza büyük meblağlı paralar varsa, bunları bozdurup yanınıza bir miktar bozuk para alın derim. Çünkü bayram günü para bozdurmak için açık mekan bulmak zor olabilir. yine bir öneri size yaklaşan çocuğa tutarı miktarı tamamen size kalmış, ne kadar olursa olsun, bir miktar para vermeyi ihmal etmeyin. Çünkü onların hayal dünyası, hayal kırıklıkları biz yetişkinlerden çok farklıdır. Sizin çocuklara vereceğiniz minik bir harçlık veya bir hediyenizle onları sevindirmeniz halinde, belki de onların da ilerde çocuklarına “eski bayramlar şöyleydi” diyebilecekleri güzel hatıraları olur.
bayram hediyeleri
Bayramlar bizlere, belki de uzun zamandır görüşemediğimiz sevdiklerimiz ile görüşme fırsatı verir. Gerçekten de öyle değil mi sizce de? Çünkü bayramlar dışında, metropollerde yaşıyorsak görüşememe bahanesi olarak, trafiği bahane ederiz, iş yerinden geç saatte çıktığımızı bahane ederiz, hatta çocuğun okulunu v.s. türlü türlü bahaneler uydururuz. Ziyaret için bir saat yol gitmeyi bile gözümüzde büyütürüz. Bu arada az önce bahsettiğim bahaneler doğru değil manasında söylemek istemedim, sadece bu konularda tembellik yaptığımızı düşünüyorum.

Bayram Hediyesi Fikirleri


Kişiye Özel Fotoğraflı Plaket

sevgiliye hediye
Bir şeyleri başarma, engelleri aşma, iyi bir şeyler yapma duygusu insanı en fazla mutlu eden şeylerdendir. Bununla birlikte, bu başarının değer verilen birileri tarafından fark edilebiliyor olması, takdir ediliyor olması ise başarının anlamını daha da arttırır ve mutlu eder. Siz de sevdiklerinize iyi oldukları konularda onları takdir ederek mutlu kılabilirsiniz. Nasıl mı? Bildiğiniz gibi plaketler, herhangi bir alanda başarı göstermiş olan insanlara verilir. Neden siz de sevgilinize, erkek arkadaşınız, eşinize iyi olduğu bir konuda plaket vermeyesiniz ki? Üzerine istediğiniz mesajı ve fotoğrafı ekletebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Plaket ile değer verdiğiniz insana, sizin için ne kadar değerli olduğunu şık bir yolla ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Plaket hediye etmek için illaki muhteşem başarıların olması gerekmez! Sırf belki de sadece sizin hayatınızda yer aldığı için, hayatınıza bir anlam ve değer kazandırdığı için bile O’na Plaket Hediye edip, O’nu çok mutlu edebilirsiniz. İster bu özel plaket üzerine resmi bir mesaj yazın, isterseniz de sevginizi romantik bir dil ile ifade edin. Kişiye Özel Fotoğraflı Plaket üzerine yazılacak her söz, sadece ama sadece size ait olacak. Bunun yanında bir de bu plaket üzerine güzel de bir fotoğraf eklediniz mi, sevdiğiniz erkeğe en değerli hediyeyi hazırlamış olacaksınız. Üzerine fotoğraf, isim tarih veya dilediğiniz özel mesajı yazabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Plaketi kişiye özel hale getirebilmek için ilgili alanlara gerekli bilgileri yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel Fotoğraflı Plaket Özel Kırmızı Kadife Kutuludur ve metal plaka üzerine özel vir baskı tekniği ile hazırlanmaktadır.

Anneye Bayram Hediyesi & Kişiye Özel Duvar Saati

Anneye Hediye

Annenize, sıradan hediyeler almak sizi kesmiyorsa, Anneme hediyem özel olmalı diye, günlerdir en güzel Anneler Günü Hediyesini arıyorsanız, şimdi tavsiye edeceğimiz hediye ürün, Anneniz için aradığınız o özel hediye olabilir.  Roma rakamlarından oluşan şık bir ahşap duvar Saati. Hepsi bu mu? Elbette hayır! Bu saat kişiye özel bir saat. Yani Üzerinde “Canım Annem” hemen altında ise, Annenize söylemek istediğiniz o anlamlı ve sevgi dolu sözler. Bitmedi! Bir de Annenizin Adı ve Soyadı. Nasıl güzel bir Bayram Hediyesi değil mi! Anne için ömürlük ve kullanışlı bir hediye arayanlar bu hediyeyi tercih edebilirler. Anne evini ziyaret eden herkes, Annenize nasıl bir tutku ile bağlı olduğunuzu bu saate bakarak görebilirler.


Bayram Hediye Fikirleri & Köstekli Cep Saati

Erkek için Doğum Günü hediyesi

Her ne kadar günümüzde çok fazla kullanılmasa da, köstekli saat hala eski cazibesini ve şıklığını koruyor. Zamanı öğrenmek için kolumuzda saat taşımamıza bile artık hiç ihtiyaç yok, çünkü cep telefonları, bilgisayarlar, araç içi dijital saatler, televizyonlar zamanı bize haber veriyor. Ancak yine de nostaljiden vazgeçemeyenler için, özel kutusu içerisinde köstekli saati, Doğum Gününde erkek sevgiliniz için hediye edebileceğiniz bir ürün. Sevgiliniz bu saati hem bir aksesuar olarak kullanacak hem de yıllar yılı bu hediyenizi asla unutmayacaktır. Bu ürünü aynı zamanda erkek sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz. Krom kaplı ve özel kutusu içerisinde köstebek saat Doğum Gününün dikkat çekici hediyelerinden.


Kişiye Özel Kulplu Çay Bardağı Seti 6’lı

Anneye Hediye

Hayatı mutlu kılan birçok şey, detaylarda gizlidir. Günlük yaşamınızda sürekli kullandığınız ve size önemsizmiş gibi gelen bir çok şey, özelleştirildiklerinde aslında anlam olarak o kadar değerli ve kıymetli hale gelir ki, böyle basit bir şey bile sizi fazlası ile mutlu etmeye yetiyor. Bildiğiniz gibi bizim insanımız için, gelen misafirlere çay ikram etmek geleneklerdendir. Hatta bardağı boşalan birine “içer misiniz?” diye sorulmaz! O bardak tekrar çay ile doldurulur. Çay içme kültürü bu kadar gelişmiş olan bir toplumda, çay bardağı hediye etmek de iyi bir hediye fikri olabilir. Hele hele bu çay bardakları bir de kişiye özel olursa, o zaman daha değerli ve özel olur. Annemin çay bardağı bile özel olsun görüşündeyseniz, buyurun Kişiye Özel Kulplu ve 6’lı Set halindeki çay bardakları tam da size göre.


Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

erkek hediyeleriKişiye Özel ve Hakiki Deriden imal edilmiş olan Erkek El Çantası ile erkek sevgilinize, eşinize yıllarca kullanabileceği ve sadece onun ismine özel bir deri erkek çanta hediye edin. Günümüzde bayanlar için olduğu kadar erkekler için de çanta taşımak artık ciddi bir gereksinim haline gelmiştir. Bir taraftan cep telefonu, cep telefonu şarj aleti, araba anahtarı, ev anahtarı, cüzdan, içiyorsa sigara paketi derken, artık tüm bunları içine koyabileceği şık bir çanta alma vakti geldi demektir. Üzerinde sevgilinizin, eşinizin adı ve soyadının yazılı olduğu Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Sevgiliniz, Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantasını asla yanından ayırmak istemeyecek, gittiği her yerde sizin bu özel hediyenizi gururla omuzunda taşıyacak. Sevgilinize doğum gününde ne hediye alacağınıza henüz karar veremediyseniz Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası gerçekten de bir erkeğe alınabilecek en ideal ve kullanışlı hediyelerden biridir. Zaten erkekler için çok kıt olan hediye aksesuar seçenekleri içerisinde Erkek Deri El Çantası kesinlikle çok iyi bir doğum günü hediyesi tercihi olacaktır. Bildiğiniz gibi hediye erkek aksesuarı olarak sadece cüzdan, kemer ve kravat dışında fazla da bir alternatif yok! Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda Deri Erkek El Çantası kendiliğinden sizin için ideal ve yepyeni bir hediye fırsatı sunmuş oluyor. Bu özel ürünün siyah ve kahverengi seçenekleri bulunmaktadır. Kendi zevkinize veya erkek arkadaşınızın zevkine en uygun rengi seçin ve Onu ismine özel deri çanta ile mutlu edin! Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantasının özelliklerine gelince; içerisinde fermuarlı bir göz, 3 adet kart giriş bölmesi, 2 adet kalem gözü bölmesi ve bir adet cep telefonu koymak için bölme bulunmaktadır. Erkek Deri çantanın dışında ise biri fermuarlı olmak üzere 3 adet daha bölme bulunmaktadır. Gerçek ve %100 hakiki deriden üretilmiş olan el çantasının taşıma şekline göre uzun ve kısa olmak üzere iki tane de askısı bulunmaktadır. Bu özel hediyeyi erkek sevgilinizin ismine özel düzenlemek için ilgili bölüme isim yazmayı unutmayın. Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası erkeklere doğum günü hediyesisevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi için düşünülebilecek son derece güzel ve kullanışlı bir hediye.

İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz erkek arkadaşınızadoğum günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de erkek sevgilinizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun sevgiliniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masaüstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor.  Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.


Anneler Günü Hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Akrilik Tepsi

Anneniz ev sohbetlerinde veya altın günlerinde kişiye özel Akrilik tepsi ile çaylarını daya şık bir şekilde servis etse fena mı olur? O altın veya kabul günleri artık daha da özel bir hale gelecek! Kişiye Özel Akrilik Tepsi özellikle Anneler günü için annenize verebileceğiniz harika bir hediye. Dayanıklı ve oldukça sağlam akrilik malzemeden üretilen bu tepsinin üzerine annenizi ne kadar sevdiğinizi yazdırabilirsiniz. Anne Sevginizi bir de bu yolla anlatın! Anneye özel Akrilik tepsiyi görenler Annenize imrenecekler. Üzerinde Annenizin isminin yazılı olacağı bu şık tepsiyi onun ismine özel olarak hazırlatabilirsiniz.  Anneniz özel günlerde, çaya, kahveye misafir geldiğinde sizin hediyeniz olan Kişiye Özel Akrilik Tepsiyi ile gururlansa hiç de fena olmaz! Vermiş olduğumuz linkten Sepete Ekle butonunun üzerindeki ilgili alanları doldurarak tepsinin üzerine dilediğiniz özel mesajı yazdırabilir, dilerseniz ürünün üzerine annenizin isim ve soy isminin yazdırarak tamamen Anneye özel bir tepsi hazırlatabilirsiniz. 22 cm. x 40 cm. ebatlarındaki Kişiye Özel Akrilik Tepsi, 4mm kalınlığındadır ve meraklanmayın oldukça sağlam ve kırılmaz akrilikten üretilmiştir. Anneniz bu özel tepsi ile en güzel servislerini yapabilecek işi bittiğinde de kolaylıkla yıkayabilecek. Yazılar Akrilik tepsi üzerine kazıma yöntemiyle yazıldığı için uzun yıllar kullanılabilir ve asla silinmez. Kişiye Özel Akrilik Tepsi harika bir Bayram hediyesi olmakla beraber üzerindeki yazılarda yapacağınız değişiklikle yine harika bir çeyiz, düğün, doğum günü, yeni ev hediyesi olabilir.


Kişiye Özel Resimli ve Mesajlı Duvar Saati

Doğum Günü hediyeleriDoğum Günü hediyelerinden bir diğeri, sevgilinizin ve sizin isimlerinize özel ve yine sizin anlamlı ve özel mesajınızı taşıyacak olan şık bir duvar saati. Kişiye özel hediyelere şahsen bayılıyorum ve çok önemli buluyorum. Gerçekten de isme özel veya kişiye özel bir hediye, diğer klasik hediyelerin yanında açık ara önde ve özel oluyor. Çünkü adı üzerinde, kişiye özel hediye! Kişiye özel hediye, hediye alacak kişiyi inanılmaz derecede özel hissettirir. Kişiye özel hediye, üzerinde size ve sevgilinize dair izler taşıdığı için daha kıymetli hediye türüdür. Yıllar da geçse, ömür de bitse bu aşk bitmez diyecek kadar iddialıysanız Özel bir malzemeye sahip Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saatinin üzerine sevgiliniz ile mutlu bir fotoğrafınızı, üzerine de sevginizi ifade eden cümlenizi bastırın. Ortaya resimlerdeki gibi çarpıcı, bir o kadar da anlamlı bir hediye çıksın. Sevgilinize bu hediyeyi anlamına layık bir şekilde sunmak ise işin size kalan tarafı. Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saatinin üzerine basılan fotoğraf ve mesaj sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanır.


Lazer İşlemeli Canım Annem Çerçeve

Anneler günü hediyeleri

Kişiye özel hediyeler, hediye kategorileri içerisinde en değerli ve özel hediye türüdür. Anneler günü için annenize kişiye özel bir hediye seçip, hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Şimdi önereceğim anneler günü hediyesi kişiye özel yani annenize özel bir hediye! Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine, kendi annenizin ismini yazıp ona çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu özel hediye ile annenizin sizin üzerinizdeki emeklerini hatırladığınızı çok güçlü bir şekilde hissettirebilirsiniz. Çektirmiş olduğumuz fotoğrafların değerli olmasının en büyük nedeni bize sevdiklerimizi hatırlatmasıdır. Bize hiç bir karşılık beklemeden, sevgisini esirgemeden veren annemizin kendisi de, fotoğrafı da bizim için çok özel ve değerlidir. Bu özel insanın en güzel fotoğraflarını koyabileceği Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve annelere verilebilecek çok özel anneler günü hediyesidir. Belki başka bir şehirde üniversite okumak için, ya da belki de evlendiğiniz için artık aileniz ile aynı evde yaşayamıyor olabilirsiniz, ama bazı özel günler vardır ki bu günlerde anne ve babalarınız sizi yanında görmek ve varlığınızı hissetmek ister. Bu özel günlerde, siz de annenizi hatırladığınızı ve yanında olduğunuzu hissettirmek için mümkünse boynuna sarılarak ve elini öperek minik de olsa hediyeniz ile onu mutlu etmelisiniz. Annelere bayram hediyesi için tavsiye ettiğim bu ürün, eminim annenizi çok duygulandıracak ve mutlu edecektir.


erkek hediyeleri

Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati

Müziğe meraklı erkek sevgilinize, erkek eşinize harika bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz. Nasıl mı? Kişiye özel Plak Tasarımlı Duvar Saati ile. Plak tasarımlı oldukça orijinal bu duvar saatini Kişiye Özel hale getirip, üzerine erkek sevgilinizin ismini ve albüm ismini yazabilirsiniz. Belki de sevgiliniz, yıllarca bir albüm çıkarma hayali kurdu, güzel bir sese sahipti ancak, hayat onu farklı bir kulvarda yürümeye zorladı. Şimdi ise, sizin hazırlayacağınız bu özel sürpriz hediye ile hem kullanışlı bir hediyeye sahip olacak; hem de o hayalini kurduğu albüme kavuşacak. Üzerinde isim ve albüm adı yazılabilen Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati ile sevdiklerinizi çok özel hissettirmenin zamanı geldi. Şık ve orijinal bir plak tasarımına sahip Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saatini siz nasıl istiyorsanız öyle hazırlatabilirsiniz.  Çünkü bu duvar saati tamamen kişiye özel hazırlanıyor. Sevdiklerinize armağan edeceğiniz bu özel duvar saati ile hem saati öğrenebilecekleri kullanışlı bir hediyeleri olacak, hem de her baktıklarında dudaklarında mutlu bir tebessüm oluşacak. Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati MDF malzeme üzerine özel bir baskı tekniği ile hazırlanmaktadır. Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saatini, kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucukları doldurmayı ihmal etmeyin. Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saatini sevdiklerinize hediye ederek onları gerçekten çok mutlu edebilirsiniz.


Mesajlı Damat Tween Gömlek

Doğum Günü hediyesi erkek için

Erkek giyimi denildiğinde, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biri olan Damat-Tween markasının güvencesi ile, Doğum Gününe özel ve mesajlı şık gömlekler Doğum Günü için en güzel erkek hediyelerinden. gömlek ile birlikte kutu içerisinde bir şişe ve o şişenin içerisinde, sizin erkek eşinize veya erkek arkadaşınıza kalbinizden çıkmış özel mesajınız. Nasıl? Doğum Günü için bence çok güzel bir erkek hediyesi. Sevgilinizin bedenine ve beğenilerine uygun modeller için verdiğim linkten bakabilirsiniz.Sevdiğiniz birine, “kişiye özel hediye” aldığınızda, bu hediyenin yeryüzünde bir benzeri daha yoktur. Hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel düzenlenmiştir. Kişiye özel hediyeler ömür boyu hatıra olarak saklanabilecek, çok anlamlı hediyelerdir. Sevdiklerinize orijinal, ilginç ve farklı bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Hediye tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz hediyenin özelliklerine göre sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı vs. ekleterek aldığınız hediyeyi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


İsim ve Mesaj Yazılı Muck Sihirli Kupa

14 Şubat Hediyeleri

Erkek sevgiliniz için, doğum günü veya sevgiliniz ile tanışma yıl dönümünüz için, sürpriz sayılabilecek güzel ve uygun fiyatlı bir diğer hediye de, Sizin ve sevgilinizin isimlerinin yazılı olduğu ve kendi mesajınızdan oluşan sihirli kupa! Sihirli kupa diye tanımlamamızın sebebi, bu kupa içerisine sevgiliniz sıcak bir içecek koyduğunda, bardak üzerinde hem sevgilinizin ve sizin isminiz belirecek hem de, öpücük şeklinde güzel bir bayan dudağı belirecek. Erkek sevgiliniz için şöyle romantik ve güzel bir mesaj eklediniz mi, bu hediyenin tadından yenmez o zaman.


İstanbul Sileti Özel Mesajlı Duvar Saati

sevgili için hediye önerileri

Çok fazla duvar saati önerdiğimin farkındayım ama, son olarak İstanbul temalı veya İstanbul’un eşsiz silüetinin üzerinde basılı olduğu, kendi özel mesajınızı üzerine yazdırabileceğiniz, harika bir duvar saati tavsiye etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız için şunu belirtmek istiyorum; Yaşadığımız toplumun gelenek ve göreneklerini de göz önünde bulundurursak, sevgilinize alacağınız hediyenin, sevgilinizi ailesi içerisinde sıkıntıya sokmayacak türden bir hediye olması gerektiği kanısındayım. Bir çok aile, sevgililik ilişkisi söz veya nişan gibi bir resmiyete dökülmedikçe sevgiliniz ile aranızdaki ilişkiyi tasvip etmeyebilir. Bu yüzden Doğum Gününde sevgilinize alacağınız hediye üzerinde, belki özel bir sözünüz veya aşk mesajınızın bulunması kız arkadaşınızı ailesine karşı zor duruma düşürebilir. Özellikle buna çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Mesela görmüş olduğunuz bu şık duvar saati, sizin ve sevgiliniz için bu anlamda iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünü de Doğum Günü için hediye tavsiyelerim arasına büyük bir zevkle ekliyorum.


İsme Özel ve Bankta oturan Mutlu Çift

Sevgiliye Hediye Önerileri

Zannedersem Erkek sevgilinizin yaklaşan doğum Günü için bu sihirli kupalar çok ses getirecek. O yüzden farklı tasarımlardaki sihirli kupalardan bol miktarda eklemek istedim. Bu seferki sihirli kupa üzerinde, romantik bir akşam vakti bankta oturan ve açık gökyüzündeki yıldızları seyre koyulan mutlu çiftlerimiz var. Bu mutlu çift kimler tahmin edin bakalım? Cevabı çok zor olmasa gerek:) Bu sihirli kupa da yine, isme özel bir kupadır. Sizin ve sevgilinizin ismi ve sizin Doğum Günü için sevgilinize içinizden gelen, en güzel duygularınızın yer aldığı özel mesajınızı taşıyacak olan bu şık kupa, Doğum Günü için çok güzel bir erkek veya bayan hediyesi…


Kişiye özel Mesajlı Masa saati

Sevgili için kişiye özel hediye

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Doğum Gününde veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun…


İsme Özel Gömlek Kol Düğmesi

kişiye özel hediye

Erkeklerin hele hele çalışan erkeklerin, gömlek dışında maalesef başkaca bir giyim alternatifleri olmadığı için, erkeklere hediye aksesuar olarak, ya kravat iğnesi, ya kemer ya da görmüş olduğunuz bu şık gömlek düğmeleri hediye olarak alınabilir. Yalnız belirtmekte yarar görüyorum, görmüş olduğunuz bu şık kol düğmeleri hem gümüş, hem de tamamen isme özel hazırlanabilen bir ürün. Biraz ukalalık olacak ama hediye iyi çok güzel de, isme özel hediye tabiri ne demek? Sadece sevgilinizin isminin yer aldığı ve sevgilinizin kendini daha da özel hissettiği hediye türüdür. Hediye çeşitleri içerisinde kesinlikle en özel olanları, kişiye özel hediyelerdir. Siz de, Doğum Günü için ,sevgiliniz erkeğe güzel bir hediye düşünüyorsanız, bu şık kol düğmeleri ilginizi çekebilir.


İsme özel Kravat İğnesi

erkek için kişiye özel hediye

Doğum gününde erkek sevgilinize alabileceğiniz çok özel ve romantik bir hediye önerim daha var. Ne mi? Hemen hediyenin detaylarını vereyim: Sevgiliniz kravat kullanan birisi mi? Eğer cevabınız evet ise, bu hediye, Doğum Günü için erkek sevgilinize alınabilecek en güzel hediye. Hediyenin çok özel olmasının nedeni ise, erkek arkadaşınızın isminin baş harfleri kravat iğnesine işleniyor. İnanın erkek arkadaşınız veya eşini,z bu kişiye özel hediye olan kravat iğnesini alınca ve kendi isminin baş harfini gördüğünde çok duygulanacak ve çok mutlu olacaktır. Erkekler için doğum günü hediyesi ne alınır diye günlerdir arama tarama çalışması yapıyorsanız buna artık bir son verin çünkü güzel bir erkek hediyesi görüyorsunuz şu an!


Kişiye Özel Hediye Seti

Kişiye Özel Hediye Seti

Doğum Günü için erkek arkadaşınıza, öyle bir hediye vereceksiniz ki, bu hediye hem onun adına bir hediye olacak, yani çok özel bir hediye olacak, hem de erkek sevgilinizin, ihtiyacı olan her şey bu hediyenin içerisinde bulunacak. Kişiye özel kalem, kartvizitlik ve anahtarlık, Doğum Gününün en çok konuşulacak hediyesi olacak. Yaş günü için bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Erkek için Doğum Günü hediyesi almak, kadınlara hediye almaktan daha zordur. Çünkü kadınlar birçok aksesuar kullanırken erkeklerin kullandığı aksesuar sayısı maalesef çok sınırlıdır. Bunların en başında gelenleri kaliteli ve şık bir kalem, iş ilişkisinden dolayı temin ettiği kartvizitleri saklayacağı bir kartvizitlik; ev, araba ve ofisinin anahtarlarına bir arada ulaşabileceği şık bir anahtarlıktır. Kişiye Özel Hediye Seti tüm bu aksesuarları içermekle kalmıyor, her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismini içeriyor. Dolayısıyla Kişiye Özel Hediye Setinin içindeki kalemi, anahtarlığı ve kartvizitliği kullanan beyefendinin prestiji tavan yapıyor.


Kişiye Özel Deri Cüzdan

kişiye özel hediye

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar SaatiAnneler Günü HediyesiAnneye özel Hediye, anneler günü hediyesi, anneye kolyeAnnelere değişik ve farklı hediyelerAnneler Günü HediyesiÇikolatalı SözlerAnneler Gününe Özel KutuAnnelere Özel Fotoblog Duvar SaatiAnnelere Özel FotoblogÇok Seviyorum Çikolata KulesiCanım Annem Beyaz KupaKişiye Özel Annem Fotoblok ÇerçeveAnneye HediyePırlanta Annem KolyeAnneme Sevgi Kulesi

CEVAP VER