Küçük Çocuklara Hediye Önerileri

Her yaş grubuna hitap eden, kız ve erkek çocuklara göre değişkenlik gösteren ve çocuklarımızın ilgi alanları dahilinde, dizaynları ve yapıları farklı türden bir çok hediye bulunmaktadır. Küçük çocuklara Hediye alınırken dikkat edilmesi gerekenler; Çocuklara hediye alırken göz önünde bulundurulması gereken ilk konu, hediyenin güvenli olmasıdır. Şekli, yapısı, içeriği dahilinde çocuğunuz oyun oynarken ona zarar vermeyecek bir biçimde olmalıdır. Ayrıca alınacak hediyenin, küçük parçalara sahip olmaması ve keskin kenarlardan oluşmaması gerekir. Çünkü özellikle 3-4 yaş ve altı grubundaki çocuklar dokundukları ve eline aldıkları her şeyi ısırma, ağza alma eğilimindedirler. Tercih edilen hediye doğal içeriklerden yapılmış, kimyasallardan ve çocuk sağlığını tehlikeye sokabilecek renklendiricilerden uzak olmalıdır. Aldığınız hediye çocuğun yaşı ile uygun olmalıdır. Çünkü çocuk için tercih ettiğiniz hediye yaşına uygun değilse, daha büyük yaşlara veya daha küçük yaşlara hitap ediyorsa, çocuk ya anlamadığı için; ya da sıkıldığı için, alınan hediyeyi bir kenara bırakır. Hediye; çocukların tanıma ve öğrenme süreçlerine katkıda bulunmalıdır. Savaş, kavga, çatışma gibi bilgisayar oyunları veya Silah, bıçak, kılıç gibi, şiddeti teşvik edici oyuncaklar çocukların ruhsal gelişimine olumsuz etkilemekte ve ayrıca çocukların öğrenme düşünmek-sonuç çıkarımları güdülerini törpülemektedir. Bilhassa bilgisayar oyunlarını düşünürsek, bu oyunlara fazla vakit ayıran bir çocuk sürekli aynı sahnelerle ve figürlerle iç içe olmaktan ve düşünmekten çok uzaklaşır. Sadece eğlenceli tarafı olan ve eğitici olmayan bu bilgisayar oyunlarından çocukları uzak tutmak gerekir.

Küçük yaş grubundaki çocuklarımız için en uygun hediyeler, onların dokunup oynayabilecekleri, ona vurarak ses çıkartabilecekleri hediye türleridir. Küçük çocuklar için hediye seçiminde; büyük resim içeriklerine sahip olan, yine yazıları da çocuğun ilgisini çekecek nitelikte büyük olan kitap tercihleri en güzel seçimlerden birisi olacaktır.

Küçük Çocuklar için Hediye Önerileri


Minik Prenses Sertifikası

Minik Prenses Sertifikası

Dünya’ya henüz yeni bebek getiren, ve yeni çocuk sahibi olan karı kocanın mutluluğu, başka hiçbir şey ile değişilmez. Bebeği henüz doğmuş bir çifte, bazen ne hediye alsak diye günlerce düşünürüz öyle değil mi? Şimdi önereceğim hediye, tam da bu doğrultuda ve anne, baba olmuş çiftleri fazlası ile mutlu edecek hatta mutluluklarını ikiye katlayacak bir hediye. ” Minik Prenses Sertifikası” Yeni bebeği olmuş bir aileye verilebilecek en özel hediyelerden biri. Kişiye özel olarak hazırlanabilir bu sertifikayı dostlarınıza hediye edebilirsiniz.

küçük çocuklar için hediye ne alınır

Dökülmeyen Mama Tabağı‏

Minikler özellikle mama yerken ebeveynlerine inanılmaz zorluklar yaşatırlar. Bir dakika bile rahat durmaz kıpır kıpır hareket ederler. İşte böyle anların en büyük kabusu da, etrafa dökülen mamalar olur. Dökülmeyen Mama Tabağı olağanüstü pratik tasarımı ile bu kabusa son vermeyi hedefliyor. Birbirinden bağımsız ve farklı yönlere 360 derece hareket eden tasarımıyla Dökülmeyen Mama Tabağı sıvı mamaların etrafa dökülmesini engelliyor. Dolayısıyla bundan böyle hareketli minikler etrafa mamalarını gelişi güzel dökemeyecekler:) 1 yaşındaki bebeğe hediye olarak ne alınabilir diye düşünüyorsanız, Dökülmeyen Mama Tabağı ilginizi çekebilir.

bebeklere hediye fikirleri

Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü

Üzerinde bebeğinizin fotoğrafının yer alacağı ve kendi yazacağınız özel mesajın bulunacağı kaliteli bir mama önlüğüne ne dersiniz? Kişiye Özel Fotoğraf ve Yazı Baskılı Bebek Önlüğü en güzel bebek hediye seçeneği olarak karşınızda. Bilgisayarınızdan, bebeğinize ait en güzel fotoğrafı seçin ve bebem maması üzerinde yer alsın! Bu özel mama önlüğü ile anneyi keyifli mama saatleri bekliyor olacak:) Kişiye Özel Bebek Mama Önlüğü üzerine ister esprili bir mesaj yazdırın, ister bebeğiniz adına annesine kısa bir teşekkür mesajı! Bu ürünün pembe ve mavi renk seçenekleri bulunmaktadır.

küçük çocuklar için ne hediye alınabilir

Bebek Banyo Şapkası

Bebek Banyo şapkası ile bebeğinizi keyifli banyo saatleri bekliyor. Muhteşem tasarımı ile bu şapka, bebeğinizin gözüne sabun/şampuan kaçmasına engel oluyor. Kullanılması son derece pratik olan bu ürün, bebekleri olan bir ailenin en büyük problemine akıl dolu bir çözüm üretiyor. Bebek Banyo Şapkası ile bebeğiniz banyoda keyif çatarken, siz de kolayca banyosunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Kız ya da oğlan bebekleri yıkamak oldukça zor bir iş! Kimi bebek suyu görünce başlar huzursuzlanmaya, kimisi ise sırf gözüne sabun kaçtığı için banyo saatlerini öcü gibi görmeye başlar. Banyo vakti yaklaşan bebekler avazı çıktığı kadar ağlamaya başlarlar:) İşte bu sorun bebek banyo şapkası ile sorun olmaktan çıkıyor.

bebekler için hediye seçenekleri

Kişiye Özel Kuşlu Bebek Yastığı

Çocukların sesini duyduğunuzda, onları gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır mutluluk mu doluyor? O halde size bu tatlı mutlulukları yaşatan minik yüreğe Kuşlu Bebek Yastığı ile en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz! Bebekler için hediye bulmak pek de kolay sayılmaz! Kişiye Özel Kuşlu Bebek Yastığı, bu konuda zorluk yaşayan hediye mağdurlarına piyango gibi bir armağan seçeneği! Üzerinde hediye edeceğiniz bebeğin resminin yer alacağı, kendi mesajınız ile anlamına anlam katan Kuşlu Bebek Yastığı, hem bebeğiniz, hem de anne babası için hayat boyu unutulmayacak en güzel armağanlardan biri! Bu güzel ürüne ait detaylı bilgileri resim üzerine tıklayınca görebilirsiniz!

CEVAP VER