Değişik Ev Hediyeleri

ilginç ev hediyeleri
Ev hediyelerinin çeşitliliği ve çok fazla ev hediyelik eşyası olması nedeni ile, bu konuda daha fazla hediye fikir ve hediye tavsiyelerinde bulunma gerekliliğini hissettiğimden, ev hediyeleri konusunda birden fazla yazı yazma gereği duydum. Ev hediyesi ve ev hediye fikirleri konusunda, yeni bir yazı ile herkese selam. Hediye kategorileri içerisinde alanı en geniş ve en fazla hediye çeşitliliği ev hediyelerinde görülür. Ev hediyesi olarak birçok şey akla getirilebilir. Evin salonu için hediye, mutfak için hediye, yatak odası için hediye, hatta evin dış kapısı için bile hediye düşünülebilir. İnsanlar genelde ev hediyesi tercihlerini evde hoş durabilecek dekoratif hediyelerden yana veya ev içi kullanılabilecek süs eşyalarından yana kullanırlar. Ben bu konuda tek düze düşünülmemesi taraftarıyım. Yani seçeceğiniz ev hediyesi sıra dışı, farklı, dikkat çekici, ilginç bir hediye de pekala olabilir. Bu konuda dar kalıplar arasına kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Peki o zaman ev hediyesi ne olabilir? En güzel ev hediyeleri nelerdir? Orijinal ve ilginç ev hediyeleri hangileri? Bir ev için hayırlı olsun hediyeleri ne olabilir? Sevgilime ev hediyesi ne alabilirim? Bu ve buna benzer sorularınız için, kendi çapımda alınabilecek en güzel ev hediye fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım aradığınız ev hediyeleri ile sizi bir araya getirmeyi başarırım.

Yeni Eve İlginç Hangi Hediyeler Alınır? 

Ev hediyesi tavsiyelerine geçmeden önce, bilmem söylememe gerek var mıdır? Dekoratif bir ev hediyesi düşünüyorsanız, evin duvar boyası, hediye alacağınız odanın alanı, ev sahibinin zevkleri gibi unsurları göz önünde bulundurmanız, ev hediyenizin kalıcılığı ve kullanımı açısından çok önemlidir. Yine ev hediyesi içerisinde örneğin mutfak robotu veya tost makinesi gibi bir hediye almayı düşünüyorsanız, ev sahibinin bu şekilde mutfak aletlerine ihtiyacı var mıdır bunu öğrenmeniz de yine alacağınız ev hediyesinin yarar-fayda ilişkisini etkiler. Bunun için aslında küçük çaplı bir araştırma yapıp, arkadaşınızın evinde neye daha çok ihtiyacı var bunun tespit edilip bu yönde bir hediye alınması daha uygun olur. Eve duvar tablosu gibi bir hediye düşünüyorsanız, bunun için de yine arkadaşınızın veya sevgilinizin zevklerini ve beğenilerini göz önünde tutmanız sizin hediyenizin beğenilirliğini arttıracaktır.

Klasik ev Hediyeleri Artık Çok Demode
Sanırım bir karı-kocayı en fazla mutlu edecek şey, ev sahibi olmalarıdır. Belkide yıllarca hayalini kurmuşlar ve nihayetinde mutlu sona ulaşmışlardır. Siz de bu mutluluğa ortak olmak ve karınca kararınca bütçeniz el verdiği ölçüde, henüz yeni ev sahibi olmuş sevdiklerinize bir ev hediyesi bakıyorsunuz ancak ev hediyesi alma konusunda kararsızsınız ve hediye seçenekleri araştırıyorsunuz bunun için doğru sitede bulunuyorsunuz benden söylemesi. Gelin, lafı çok uzatmadan ev hediye seçeneklerine birlikte bakalım. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…

Ev için İlginç Hediyeler

Çizgi
İlginç ev hediyeleri

Kişiye Özel Gökkuşağı Duvar Saati

Evinizin duvarlarına rengarenk tasarımıyla son derece dikkat çekici ve üstelik tamamen kişiye özel olarak hazırlanan Gökkuşağı Duvar Saati ile süslemeye ne dersiniz? Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkileri düşünüldüğünde, cıvıl cıvıl görüntüsüyle adeta moral aşılayan Gökkuşağı duvar saatinin ne kadar isabetli bir tercih olacağı aşikar. Aynı zamanda üzerine size özel en beğendiğiniz 4 adet
fotoğrafı da koyabileceğiniz Gökkuşağı Duvar Saati, yeni ev hediyesi olarak da en güzel hediye seçeneklerinden biri. Aşığı olduğunuz, bakmaya doyamadığınız gökkuşağının tüm renklerini üzerine taşıyan bu duvar saati evinizin dekorasyonunu tamamlıyor. Bakmaktan keyif duyacağınız şık gökkuşağı duvar saati ile kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Üzerine 4 adet fotoğraf eklenen Kişiye ÖZel Gökkuşağı Duvar
Saati 1 adet AA pil ile çalışmaktadır.
Çizgi
farklı ev hediye seçenekleri

3 Boyutlu Araba Lambalar

Şayet çocuklu bir aileye ev hediyesi almayı düşünüyorsanız, 3 boyutlu araba gece lambalarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Sıra dışı bir tasarım ve son derece ilgi çekici bir görünüme sahip olan 3D Araba Lambalar, çocuk odalarına bambaşka bir hava katıyor. Kırılmış bir duvardan içeri girmiş afekti verilmiş spor bir araba görüntüsüne sahip olan  ilginç araba lambalar, son derece dekoratif bir ürün aynı zamanda. 3 Boyutlu Araba Lambalar sarı,
kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile en favori ev hediye önerilerimiz arasında. 3
adet kalem pille çalışan ve en büyük özelliği de ısınma problemi yaşatmayan 3D
Araba lambaları, ister çocuk odasına, ister çalışma odanıza, isterseniz de iş yerinizde kullanabilirsiniz.
Çizgi
Sevgililer günü için farklı hediye

Ev Hediye Fikirleri & Kalpli Bıçaklık

İddia ediyorum, belki de yüzlerce ev hediyesi fikri aklınıza gelmiş olabilir ama fotoğrafını gördüğünüz, böylesine sıra dışı bir hediye fikri aklınıza gelmemiştir. Efendim, bu gördüğünüz ürün bir bıçaklık, ama diğer bıçaklıklardan farklı olarak bir kalp şeklinde tasarlanmış. Eşinize aşkınızı bu kalp şeklinde tasarlanmış bıçaklıkla ifade edebilirsiniz. Artık bıçakla işi bittiğinde, bıçağı yerine koyarken keyif mi alır, hüzün mü duyar takdir eşinizin! Bu ürünü annelere de, hediye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim farklı hediyelerden. Mutfaklar kalpten bıçaklıkla daha şık ve orjinal duracak.

Çizgi

Orijinal hediye

İlginç Ev Hediyeleri & Dil Çıkartan Sabit Masaüstü Telefon

Bir hediye bu kadar mı farklı ve etkileyici olur? Yani hediye konusunda bir blog yazarı olarak hayretler içerisinde kaldım. Dil olarak gördüğünüz şey aslında bir telefon ahizesi. Dudak ve dişler ne kadar orjinal ve güzel duruyor değil mi? Ağzından bal damlıyor sözünü ben bu telefon için bal gibi de söylerim. Şaka bir tarafa, Annenize sürpriz ve etkileyici bir yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, güzel bir dudak, o dudağın içerisinde inci gibi dişlere sahip ve karşısındaki kişiye dil çıkartan, mükemmel olarak tasarlanmış bu masaüstü telefonu öneririm. Telefon hakkında: Ahize: Yaklaşık 16 x 6 cm – Telefon: Yaklaşık 17 x 14 x 10 cm – 1 adet hat bağlantı kablosu dahildir.

Çizgi

İlginç Ev Hediyeleri & Pala Bıyık Paspas

ilginç ev hediyeleri
Sevgiliye bir ev hediyesi tavsiyesi! Sevgilinize sevgililer gününde veya yeni alınmış bir eve hayırlı olsun hediyesi bunun dışında kendi evinize de alabileceğiniz bir ürün. Paspasınız evinize sürekli birilerinin gelip gitmesini engelleyemiyor mu? Ya da evinizin girişini yeterince havalı göstermiyor mu? Pala Bıyık Paspas tüm bu dertlerinizden sizi kurtaracak. Bıyık Paspas ile kapınızın önü çok havalı görünecek. Sevgilinizin bıyıklarından veya sakallarından şikayetçi misiniz? Belki de sakal ve bıyığı ona çok yakıştırıyorsunuz. Konu kıldan tüyden bir konu olduğu için, buyurun sevgilinizin bu yönüne vurgu yapacak komik bir sevgililer günü hediyesi.

Çizgi

İlginç Ev Hediyeleri & Gezegenimiz Dünya Cam Duvar Saati

İlginç HediyeGezegenimize en yakın gezegen olan Mars’ta milyonlarca yıl evvel hayat varmıydı veya hala canlı diyebileceğimiz varlıklar yaşıyor mudur, bu tartışma beri dursun! Maalesef insanoğlu başka gezegenlerde hayat var mıdır araştırması içerisinde, üzerinde yaşadığı Dünya’ya inanılmaz şekilde zarar verdi ve hala da vermeye devam ediyor! İşin acı tarafı ise, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok az insan dışında, bu zarar kimsenin umurunda bile değil! Eklediğim ürün gezegenimiz Dünya’ya ait cam bir duvar saati! Üzerinde dikkatli baktığınızda akrep ve yelkovan ucunda bir uydu ve bir astronot bulunuyor! Doğayı maviyi ve yeşili seven dostlarınıza, öğretmenlerinize verebileceğiniz çok anlamlı ve güzel bir hediye! Belki de bu saati hediye ettiğiniz kişi, saatin kaç olduğunu öğrenmek için bu saate baktığında gereksiz yere sarf ettiği elektriğin, kağıdın ve doğaya verdiği zararın daha iyi idrakine varacaktır! Doğum günü için, öğretmenler günü için, anneler günü ve babalar günü için sevdiklerinize Dünya’yı hediye edin!

Çizgi

Orjinal Ev Hediyesi & Saatli Duvar Tabloları

Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye hem bir duvar saati, hem de çok şık ve birbirinden farklı sizin beğenilerinize uyacağını düşündüğüm şık ve dekoratif bir tablo! Yani hem duvarınız güzel bir tablo ile süslenecek hem de zamanı size bildirecek şık bir duvar saatiniz olacak. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Aynı zamanda Kadın ve Erkek sevgililer için de düşünülebilecek harika bir doğum günü hediyesi olabilir.  Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.

Çizgi

Ev için Hediye Tavsiyeleri & Dekoratif Kumanda Çantası

ev hediyesiEv hanımları ne kadar dikkat
ederlerse etsinler, bir gün öncesinden toparladıkları ev, baba ve çocuklar
tarafından sonraki gün yine dağınık şekilde anneye devredilir. Bu dağınıklığın
baş aktörleri de ev içerisindeki kumanda ve CD’lerdir. Aslında ev içerisinde sürekli
kullanılan araç gereç için sabit bir yer yapılsa belki de bu şekilde göze hoş
gelmeyen dağınıklık sorunu da olmaz! Şimdi evdeki dağınıklığı önleyecek ve
belki de sizin ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz bir ürün önereceğim. Evinizi
derleyip topladınız ama TV, DVD, müzik seti, uydu, klima kumandalarını nereye
koyacağınızı kestiremiyorsanız, size dekoratif kumanda çantası gerekmekte…
Kumanda Çantası ortalıkta en ufak bir dağınıklık kalmasına izin vermiyor. Dekoratif
Kumanda Çantası ile ham dağınıklığa son verin hem de aradığınız kumada her
zaman elinizin altında olsun. Üstelik Dekoratif Kumanda Çantasının üst kısmını sehpa
olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alın çayınızı, kahvenizi, uzatın
ayaklarınızı ve açın güzel bir DVD, oturduğunuz yerden keyfini çıkartın. Koltuğunuzun
kenarına yerleştirdiğiniz Dekoratif Kumanda Çantası hem aradıklarınızı anında
bulmanızı hem de ortalığın her zaman son derece derli toplu olmasını sağlıyor.
Çizgi

İlginç Ev Hediyeleri & iPad Not Defteri

iPad Not Defteri
Hayatlarımıza bilgisayarlar ve akıllı telefonlar girdi gireli, elimiz kalem tutmaz oldu. Birçok alışkanlığımız teknoloji ile beraber tarih oldu. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir makalede cep telefonunda sms yazma ve kullanma alışkanlığının insanoğlunun başparmağını birkaç kuşak sonra belirgin bir şekilde uzatacağından, hatta baş parmağın neredeyse işaret parmağına yakın bir seviyeye geleceğinden bahsedilmişti. Bunu okuyunca çok şaşırdım açıkçası. Demek ki teknoloji sadece beynimizi dönüştürmüyor, bedenlerimiz ve uzuvlarımız da teknolojiden fazlası ile etkileniyor. Bilgisayar başında sürekli oturmak da bence popomuzun şeklinden tutun da, iskeletimizin şekline kadar bir çok şeyi etkiliyordur. Çünkü çok fazla süre ile bir yerlerde oturmak , insanoğlunun biyolojik yapısı ile uygun değil. Neyse uzatmadan, sevgilinize yaklaşan doğum günü için, tıpa tıp ipad tablet bilgisayar şeklinde, masasını renklendirecek güzel ve orijinal bir not defteri hediye edebilirsiniz. Belki bu şekilde parmaklarını klavye üzerinde tutmaktansa, size kendi kaleminden bir şiir yazabilir.
Çizgi

Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti

Şimdi bahsedeceğim hediye, erkeklerin çok işine yarayacak tipte ve erkek kişisel bakımı ile ilgili bir hediye! Bu hediyeyi özel ve anlamlı kılan tarafı ise her zaman sevdikleriniz için hediye edilmesi yönünde tavsiyelerde bulunduğumuz kişiye özel bir ürün olması! Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setini yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Erkek sevgiliniz titiz ve bakımlı olmaya her zaman önem veren biriyse bu hediye onu çok mutlu edebilir. Üzerinde isim ve soy isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti sevgilinizin kendine olan güveni daha da artacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti içerisindeki, tırnak makası sayesinde kişisel bakım, daha da kişiye özel hale gelecek. Banyoda diğer aile bireyleri ile tırnak makasınızın karışması sizi rahatsız ediyorsa tavrınızı bu set ile gösterebilirsiniz. Bunlarla birlikte içerisinde 1 adet mavi tükenmez kalem, 1 adet 0.7 uçlu kalem ve 1 adet tırnak makası bulunan Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Seti ile artık kimse sizin özel eşyalarınıza dokunamayacak. Kişiye Özel İkili Kalem ve Tırnak Makası Setinin içindeki metal parçalar üzerine lazer işleme yöntemi ile belirtmiş olduğunuz isim yazılmaktadır. Bu ürün aynı zamanda iyi bir ev hediyesi de olabilir.

Çizgi

İlginç Ev Hediyeleri & Satranç Şişe Tıpası

Satranç Şişe Tıpası 2′li Set
İnsanoğlunun bugüne kadar keşfettiği tartışmasız en akıl dolu, en iyi, en stratejik oyun satrançtır. Hatta kimilerine göre, insanoğlunun bu oyunu icat etmek için, o kadar da üstün bir zekaya sahip olmadığı ve bu oyunun uzaylılar tarafından insanoğluna öğretildiği düşüncesi vardır. Ben bu görüşe katılmamakla birlikte ve bu tartışmanın gereksiz olacağını düşünerek konumuza dönmek isterim, olağanüstü bir oyun olan satrancın meşhur taşları yani satranç taşları şimdi karşımıza şık birer şişe tıpası olarak çıkıyor. Evinde tarz arayan ve evinin her detayında fark yaratmak isteyen sevdiklerinize, bu sevimli satranç taşlarını hediye edebilirsiniz.
Çizgi

Ev için ilginç Hediyeler & LED Işıklı Aynalı Dijital Saat

ev hediyesi
Gördüğünüz ürün, kare LED Işıklı ve aynalı dijital bir saat… Bayanları bilirsiniz, bir kıyafet aldıklarında, tepeden tırnağa o kıyafet ile uyumlu olsun diye, çanta, ayakkabı, takı, çorap değiştirirler. Bu durum, ev eşyaları için de geçerli. Eve yeni bir TV ünitesi geldi mi, hayda! bütün eski aksesuarlar çöpe. Şayet bir eve hayırlı olsuna gidecekseniz ve o evin şık bir Tv ünitesi varsa, evdeki TV ünitesine gidebilecek en iyi hediye aksesuarlardan biri Led ışıklı ve Aynalı Dijital Saat… Bu ürünü de bir eve alınabilecek farklı hediyeler kategorisi içerisinde cebinize koyun derim. İginç ve orjinal ev hediyesi bakıyorsanız bence ideal bir hediye.

Çizgi

İlginç Hediyeler & Çarkıfelek Cam Duvar Saati

Çarkıfelek Cam Duvar Saati
Siz de sürekli hayatta başınıza gelen şansızlıklardan mı şikayetçisiniz? Şansızlığın bir türlü yakaınızdan düşümemesi mi tek derdiniz? Unutmayın ki, hayatta olmak, nefes almak, tat almak, sevmek ve sevilmek dünyada insan için var olan en büyük şanstır! Affınıza sığınarak, konuya giriş yapacağım ya nasıl gireyim diye düşündüm derken parmaklarımdan bu şekilde sözler çıktı! Çarkıfelek Cam Duvar Saati, ünlü televizyon şovunu duvarlarınıza taşıyor. İlk olarak 1975 yılında yayınlanan çarkıfelek yarışması izleyiciler tarafından yoğun ilgi görünce yıllarca ekranlarda kalmaya devam etti. Bu bir şans oyunuydu ve çevirdiğiniz rengarenk ve para ödülünün bulunduğu renkli turnike, dönen turnikenin hızını yavaşlatmak için bulunan dil sayesinde duruyor ve size sorulan harf sorusuna doğru cevap verdiğinizde para hanenize yazılıyordu! Neyse işte şimdi bu meşhur yarışmanın, meşhur çarkıfeleği şimdi şık bir cam duvar saati olarak evlerinizi süsleyecek! Sevgilisine, eş ve dostuna şık ve şans getirmesini umduğunuz bir hediye arıyorsanız bu hediye tam size göre bir seçenek.

Çizgi

Ev Hediyeleri & Gülen Yüz Askılar

ilginç hediyelerGülen Yüz Şeklindeki bu sevimli askılıklar ile banyo, mutfak
veya yatak odanızda çok sevimli bu askılara sahip olabilirsiniz. Değişik 3 farklı boyu bulunan Gülen Yüz Askıları yaşadığınız mekanının neresine asarsanız asın, onları gördüğünüzde sizin de dudağınızda bir tebessüm olacaktır. Gülen Yüz Askılar üzerinde yer alan tebessüm ifadesi sizi de etkileyecek ve suratınızı asmanız için herhangi bir nedenin olmadığını belki de size hatırlatacaklar. Gülen Yüz Askılar belki konuşamıyor ya da espri yapamıyor ancak yine de bulunduğunuz ortama pozitif bir enerji vereceği kesin. Gülen Yüz Askıları ister banyonuza, isterseniz mutfağınıza, isterseniz de ofisinizin herhangi bir yerine asabilirsiniz. Bu kullanışlı ve fiyatı ile de oldukça ucuz şirin askıları ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. 
Çizgi

Farklı Ev Hediyeleri & Bayan Şeklinde Sigara Küllüğü

Bayan Şeklinde Sigara Küllüğü
Gördüğünüz bu bayan şeklindeki
sigara küllüğü Şık tasarımı ile evinize güzel bir hava katabilir, sıradan
küllüklerin artık rafa kaldırma zamanı geldi. Söz konusu küllüğün 4 farklı renk
seçeneğinden istediğinizi seçerek, umarım kullanımıyorsunuzdur ama, sigara kullanıyorsanız şayet, sigara keyfinize bu ürünle estetik katabilirsiniz. Hangi ressama
sorarsanız sorun, estetiğin resmini çizin deseler ortaya çıkacak eserlerden
birçoğunda kadın vücudu yer alacaktır. Çünkü kıvrımları ve yumuşak hatları ile
kadın vücudu sanatsal, ilham verici ve etkileyicidir. Bayan silueti Küllük ise
bu estetik görüntüye sahip çok şık bir küllüktür. Üzerinde sigara söndürmeye
kıyamayacağınız bu küllüğü isterseniz evinizde veya ofisinizde dekoratif amaçla
da kullanabilirsiniz! Ürün camdan üretilmiştir. Şeffaf, siyah, sarı ve
kahverengi renkleri bulunan bu şık küllük seçmiş olduğunuz renkte tek olarak adresinize
gönderilir.

Çizgi

Farklı Ev Hediyeleri & Tetris Alarm Saat

erkeklere hediye

Sevgiliniz için klasik hediyelerden sıkılıp, farklı ve değişik hediye almayı düşünüyorsanız, size önerebileceğim farklı hediyelerden biri de, Tetris oyununun alarm saatine dönüşmüş hali olani bu masa saati. Gerçekten de her sene sevgilinize birbirinin benzeri olan hediyeler almak, sizi de sıkmaz mı? Hediye konusuna yeni bir soluk getirmek lazım artık değil mi? Denenmemişi denemek lazım. Tetris oyununu hatırlıyorsunuzdur sanırım, hem bir tetris oyunu hem de, sevgilinizin çok işine yarayacağını düşündüğüm şık bir masa saati.

Çizgi

Yeni Eve Hediyeler & Rakamlardan Metal Dekoratif Meyve Tabağı

ev hediyeleri
Eşinizin veya çocuğunuzun sağlıklı gıdalar tüketmesi ile ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz? Meyve dendiğinde çocuğunuz yüzünü mü ekşitiyor? Belki de sorun meyve sevmemesinde değildir? Çözülmesi gereken asıl şey, göze hitap etmektir. En sonda söylemem gereken şeyi en başta söyleyip hemen açıklamama geçeyim. Efendim, bir çok uzman şöyle der; Meyve tüketimi hafızayı canlandır ve sinir hücrelerini geliştir. Siz, yeterince meyve tüketiyor musunuz? Yoksa tüm iyi niyetiniz ile Süper Marketlerden aldığınız meyveler buzdolabında çürüyüp gidiyor mu? Belki de sorun; meyveleri nasıl servis ettiğinizle ilgilidir. İşte, Dekoratif Rakam Tasarımlı Metal Meyve Tabağı, şık bir sunum yaratarak hem sizin, hem ev ahalisinin meyveye olan iştahını artıracak. Ofis ve evler için uygun fiyatlı güzel bir hediye olacaktır.
Çizgi

Dekoratif Ev Hediyeleri & Rakamlardan Dekoratif Metal Meyve Sepeti

ev hediyeleri
Yeni bir eve hediye ne alınır diye, internetten araştırma yapıyorsanız, kafanız hediyeler arasında karma karışık bir hale geldiyse size müthiş bir hediye önerisinde bulunacağım. Rakamlardan oluşan metal ve dekoratif etkisi oldukça fazla, bu meyve sepeti kesinlikle çok isabetli bir yeni ev hediyesi olacaktır. Tam bir tasarım harikası. İnanın bu hediyeniz çok beğenilecek ve tarz yaratacak bir ürün olacaktır. Tavsiye ederim. 3 elma, 2 armut, 5 muz. Kaçar tane meyve ya da canınız ne isterse yerleştirirseniz yerleştirin, Dekoratif Rakam Tasarımlı Metal Meyve Sepeti, evler için en şık dekorasyon çözümü. Matematiği seviyorsanız ve rakamlarla aranız iyiyse bu rakamlı metal sepeti sizi çok mutlu edecek. Yok eğer matematikle hiç aram yok diyenlerdenseniz aranızdaki bu soğukluğu gidermenin vakti gelmiş demektir. Dekoratif Rakam Tasarımlı Metal Meyve Sepeti, evlerdeki meyve tüketimini artırmanın da en şirin yolu.
Çizgi

Yeni Eve Hediyeler & Dekoratif Metal Raflar

ev hediyeleri
İki Farklı Renk alternatifi ile görmüş olduğunuz Metal Raflar, dünyanın üç büyük metropolünün kartpostallık görüntülerini metal raflara yansıtıyor. Bu metal rafları, evinizin veya ofisinizin girişine astığınızda gazeteleriniz, anahtarlarınız, bozuk paralarınız, mektup ve faturalarınız için çok şık bir çözüm yaratmış olacaksınız. New York, Paris, Şangay, şehirlerinden oluşan Dünya’nın en büyük metropollerinden 3’ü Metal Raflarda hayat buluyor. Metalden üretilen 3 renk ve 3 şehir seçenekli bu raflar, ev ya da ofisinizin holündeki, tüm ufak tefek nesneleri bir araya getiriyor. Sevgilisi için ev hediyesi veya ofis hediyesi arayanlar için ideal bir hediye olabilir. Ya da evinde konsept ve tarz ürünler düşünen arkadaşlarınız için güzel bir ev hediyesi olabilir.

Çizgi

Yeni Eve Hediyeler & Kitaplık Tutucular

ev Hediyeleri
Kitap okumayı seven kişiler için, kitapları çocukları gibidir. Okuduktan sonra düzgünce saklamak, yeri geldiğinde tekrar tekrar okumak isterler. Eğer sizde kitap okumayı seven biriyseniz tam size göre bir ürün karşınızda. Book & End yazı, tasarımlı kitaplıklar ile artık kitaplarınız daha derli toplu olacak. Yeni bir kitap aldığınızda Book & End Tasarımlı Kitaplığınızın, “Book” ile başlayan kısımına, yani en başa koyun, bir kitabı okuyup bitirdiğinizde de “End” yazan kısma koyun. Tüm kitapları okumayı bitirince de ister baştan başlayın ister yeni kitaplar alın. Ama kendinize göre kurduğunuz bu düzen sayesinde, odanız daha şık dursun.

Çizgi

Ev Hediye Fikirleri-Pow Kapı Durdurucu

ev hediyeleri
Ev veya ofisleri havalandırmak istediğimizde, Pencere ve kapı arasındaki basınç farkları yüzünden oluşan hava akımı ile ani kapı çarpmaları sonucu, yüreğimiz ağzımıza çok defa gelmiştir. Hele hele bir de pür dikkat, önümüzdeki bir işe dalmış isek veya etkileyici bir film izliyorken falan! Bu gördüğünüz ürün şık bir bir kapı durdurucu. Pow yazısı, özellikle çizgi romanlarda, kahramanın attığı yumruğu veya dayağı belirtirken “Pow” şeklinde belirtilir, tasarımcısı da bunu ilham kaynağı olarak ele almış ve kapıların çarpmasını engellemek için böyle bir ürün tasarlamış. Özel bir kauçuktan yapılmış bu ürünü ev veya ofis hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Renkli ve can canlı bir şey olduğu için çocuk odalarındaki kapılar için de düşünülebilir.
Çizgi
Kuğu Peçetelik

Farklı Ev Hediyeleri & Şık Kuğu Peçetelik

En mükemmel yemekleri bin bir zahmetle hazırlarsınız, ancak sofrada iyi bir görüntü, iyi bir sunum olmaz ise şayet, maalesef pek kıymeti olmuyor. Yani mideye hitap etmek kadar, göze de hitap etmek şart! Şimdi bahsedeceğim ürün, canlılar içerisinde saflığı ve güzelliği ile sembolleşmiş kuğulara ait bir ürün! Evet şık bir kuğu sofra peçeteliği seti. En güzel sofralarınızı, şık ve görsel açıdan zengin göstermek için, kuğu peçetelik kullanabilirsiniz.
Çizgi
ilginç hediye

İlginç Ev Hediyeleri & İlginç Askılar Troll Bilimi Serisi

Görmüş olduğunuz bu ilginç askılar, sosyal medyada sıkça karşılaştığımız, troll bilim kahramanlarından oluşuyor. Evinizde ve iş yerinizdeki bütün askı gerektiren işlerinizde, bu komik ve biraz da müstehcen askıları kullanabilirsiniz. Erkek ve bayan şeklinde değişik onlarca farklı modeli olan bu ürünü ofis hediyesi veya ev hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Sevgiliye ilginç hediye fikirleri kategorisine girmeyi hak eden, hakikaten çok ilginç bir ürün. İşte size eğlenceli ve espirili bir ürün. Sağlığa zararı olmayan plastik malzemeden üretilmiş olan Eğlenceli askılar Sosyal medya da sıkça kaşımıza çıkan Troll Bilim Kahramanlarından oluşuyor. Bu şirin askılıklar bir dediğinizi iki yapmayacak. Her şeyinizi onlara tutması için emanet edebilirsiniz. Eğlenceli askılar Troll Bilimi serisi tüm eşyalarınızı büyük bir zevkle tutacaklardır. Evde, işte rahatlıkla kullanabileceğiniz askılıklar havlu, anahtar, yüzük, kolye, kulaklık 2 kg’ya kadar olan tüm tüm eşyalarınızı kolaylıkla taşıyacaktır. Astığınız yerde görenleri duruşu ile bile eğlendiren eğlenceli askılar Troll Bilimi serisi ikili olarak gönderilmektedir.
Çizgi
ilginç ev hediyeleri

Vida Şeklinde Kapı veya Pencere Tutucu

Şimdi size o kadar ilginç bir üründen bahsedeceğim ki, tıpkı sizin gibi bu ürünü gören herkesin ağzı havada kalacak:) Yani aslında ürünün kendisi bildiğimiz, sıradan vida! Ama adamlar tutup bunu büyük ve plastik bir madde şeklinde yapmışlar ve alın bunu kapı ve pencerelerinizin altına koyun, sonra kapı çarptı, cam çerçeve döküldü filan şikayetiniz olmasın:) Şaka bir yana da bence cidden çok ilginç bir hediye olacaktır. Ev hediyesi olarak değişik hediyeler bakıyorsanız bence oldukça ilginç bir hediye tercihi yapmış olacaksınız…
Çizgi
ilginç hediyeler

İlginç Ev Hediyeleri & Atık Pil Kutusu

Ev ve ofislerde kullandığımız pillerin geri dönüşümünün ve doğaya zararlarının önlenmesi için, bu atık pillerin bir şekilde muhafaza edilmesi ve bunun ilgili kurumlara iletilmesi gerekmektedir. Bu bir yerde insani sorumluluktur. Şimdi önereceğim ev hediyesi, hem fiyatı ile çok ucuz hem de faydası açısından bence çok güzel bir ev hediyesi olacaktır.
Çizgi
Ev hediyesi
Mağaza mağaza dolaşıp sevdiklerinize ev hediyesi beğenmek için yeterli zaman bulamıyorsanız, sizin için seçtiğimiz ev hediyelerine de göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Sitemiz içerisinde, bir eve alınabilecek, süs eşyaları, dekoratif ürünler, aydınlatma araçları ve ilginç sayılabilecek bir çok hediyelik ürün bulabilirsiniz. Dahası, ev hediyesi olarak önermiş olduğumuz hediyelik eşyaların bir çoğu, güven konusunda kendisini ispatlamış, kaliteli hediye siteleri arasından derlenmiştir. Size sadece bütçenize uygun, güzel bir ev hediyesi seçmek düşüyor.
ilginç hediyeler

CEVAP VER