İlginç Hediye Seçenekleri

İlginç Hediye ürünler
Doğum günleri için, yıl dönümleri için, sevgililer günü için dikkat çekecek ilginç hediye seçenekleri ve ilginç hediye fikirleri bu yazımızda! Sevdiklerinize veya sevgilinize hediye almanızı gerektirecek özel günler yaklaştığında, insanı hediye seçme gerginliği ve telaşı sarar. Hele hele bir de yoğun bir iş temposu içerisinde çalışıyorsak ve hediye almak için boş zaman yaratmak gibi bir sorunumuz varsa, o zaman bu gerginlik tavan yapmaya başlar. Bir de hediye almayı unutma gibi bir geleneğimiz varsa telaşınız ikiye katlanır. Dolayısı ile tek çaremiz dışarıdan mağaza mağaza dolaşıp hediye alamıyorsak, mecburen oturduğumuz yerden öğlen iş boşluğunda bilgisayar karşısında İnternetten hediye seçmeye ve araştırmaya çalışmak. Peki ama sevdiklerimizin dikkatini çekecek, aynı zamanda mutlu edecek ve tabiri caiz ise hediyelerimiz ile onlara “Vay be!” dedirtecek cinsten ilginç ve etkileyici hediyeler neler? İşte biz de tam bu konuda size yardımcı olmaya ve ilginç hediye fikirlerimiz ile sizde kanaat oluşturmaya çalışıyoruz. Umarız önermiş olduğumuz hediye veya hediyeler sizin de ilginizi ve dikkatinizi çeker. Sitemizde keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile… Ayrıca bu makalemizde yer alan hediyelik ürünleri beğenmediyseniz, benzer kategoride yer alan diğer hediye fikirlerine bu linkten bakabilirsiniz; İlginç Hediyeler

Dikkat Çekici En İlginç Hediyeler


Sayfa Sayfa Lamba

Sayfa Sayfa Lamba

Bir hediyenin ilginç hediyeler kategorisinde yer alması için en önemli kriterler, dikkat çekici olması, görenleri hayretler içerisinde bırakması ve farklı bir tasarıma sahip olmasıdır. Şimdi önereceğim hediyelik eşya, bu özelliklerin hepsine sahip! Üstelik son derece de işe yarar veya kullanışlı bir hediye ürün! Görmekte olduğunuz bu lamba ile hem tarzınızı yansıtacak, hem de ilginç tasarımı sayesinde üzerinde yer alan her sayfayı değiştirdiğinizde farklı tasarıma sahip bir lamba görünümüne ulaşacaksınız. Tıpkı değişken ruh haliniz gibi. Sayfa Sayfa değişen Lamba ile her sayfayı çevirişinizde farklı tasarıma sahip bir lambaya sahip olacaksınız. Çizim konusunda yeteneklerinize güveniyorsanız, buyurun meydan sizin! Sayfa Sayfa Lamba’nın boş sayfalarına ise, lambanın nasıl görünmesini istiyorsanız öyle bir tasarım çizebilirsiniz! Tamamen kendi hayaliniz ile oluşturulmuş çizgilerden bir lamba sahibi olursunuz! Sayfa Sayfa Lamba’nın her sayfasında farklı bir desen, ayrı bir hikaye bulunuyor. Masaüstü, diz üstü bilgisayarınızın USB çıkışından enerjisini alan Sayfa Sayfa Lamba, çalışma masanızın en dekoratif unsuru olacak. İçerisinde birbirinden farklı 12 ayrı sayfası bulunan Sayfa Sayfa Lamba, daha önceden oluşturulmuş 6 deseni bulunmaktadır. Geriye kalan son 6 beyaz sayfa ise sizin tasarımlarınız için ayrılmış durumda. Ürün içerisinden ayrıca kırmızı ve beyaz olmak üzere iki adet abajur başlığı çıkmaktadır. Böylece bir tek gece lambasından 24 farklı görüntüye sahip değişik kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Sayfa Sayfa Lamba’nın kullanımı ise yine son derece basittir. Tak çalıştır özelliği ile lambayı sadece bilgisayarınızın USB girişine takıyorsunuz. Led ışıkları sayesinde uzun ömürlü kullanıma müsaittir. Bu ürünü çizim yönü güçlü, kendi lambasını tasarlayabilecek çocuklara da hediye edebilirsiniz.


 Tv Notlukİlginç Hediyeler & TV Notluklar

Yaşadığımız çağda en önemli kitle iletişim araçlarından biri hala ve tartışmasız bir şekilde televizyonlar! Gerçekten de destursuz bir şekilde hane halkının yaşamına giren televizyon, diziler, filmler, spor, yarışmalar, müzik, gibi programlarla hem önemli bir eğlence aracı, hem de Dünyadan haber almamızı sağlayan kitle iletişim aracı. TV’ler bu kadar yaşamımıza sokulmuşken, ve biz ondan kopamıyorken, bir de TV şeklinde tasarlanmış olan TV Notluklar Eksikti! TV Notluklar, eski nostaljik tüplü televizyonlar şeklinde tasarlanmış, Masanıza bambaşka bir hava katacak çok ilginç bir ürün! Tv Notluk, hem en önemli notlarınızı kendi ekranınıza taşıyacak, hem de görenlerin yüzünde şaşkın bir tebessüme yol açacak harika bir ürün! Kırmızı, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri bulunan bu sıra dışı ürün, Ofis yaşamında insanlar gün içerisinde yüzlerce önemli ya da önemsiz telefonlar alırlar. Bu telefonlardan bazıları önünüzdeki not kağıtlarına, not almayı gerektirecek kadar önemli olabiliyor. İşte bu notları size sürekli hatırlatacak ve bunu size bir TV ekranından yansıtacak bir ürün arıyorsanız, TV Notluklar tam size göre! Bu orijinal ürünün ilginç ofis hediyesi düşünenler için de ideal bir hediyelik olduğunu söyleyebilirim.

İlginç hediyeler

Fake Turd – Sahte Dışkı

Ona dokunmam, şunu ellemem, ay ne pis şey! Aşırı derecede titiz bir arkadaşınız varsa, Onu hayatın gerçekleri ile yüzleştirebilirsiniz! Kimse kusura bakmasın ama, tuvalete girdikten sonra herkeste böyle bir şey var:) Sahte Dışkı ile, unutulmayacak eşek şakaları sizi bekliyor. Mesela halının üzerinde böyle bir şey olduğunu düşünmek bile istemiyorum! Bu eminim ki, sevgili annenize nasıl da kötü bir şaka yapabileceğinizin ip ucu olabilir:)

Sevgililer günü için ilginç hediyeKadeh Şeklinde Bar Seti

Ev ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek ilginç ve şık bir bar seti! İçerisinde tirbuşon, şişe açacağı, şişe bileziği, şişe tıpası, servis aparatı ve folyo keseceği bulunan komple bir set. İçecekleriniz için kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda sevdiklerinize özel günlerde götürebileceğiniz oldukça orijinal bir hediye. Sevgilinize ilginç bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bir fikir olarak cepte bulunmalı diye düşünüyorum yada doğum günü için. Orjinal bir ev ve ofis hediyesi de olabilir. Wine Glass Bar Set bir barmenin ihtiyaç durduğu tüm araç gereçlerin içinde olduğu çok şık bir kadehtir. Kadeh şeklinde bar seti kapandığında tıpkı bir kadeh gibi göründüğünden aynı zamanda gizli de bir kahramandır. İsterseniz eve gelen misafirlere el çabukluğu ile içki servisi yapabilir ve onlara sihir yaptığınızı düşündürebilirsiniz. Wine Glass Bar Set 22,5 x 10 cm boyutlarında dışı PVC ile kaplanmış ve içi lastik kaplamadır. İçerisindeki 3 parçadan oluşan bar seti ise paslanmaz çelikten üretilmiştir. Oldukça orijinal gözüken Kadeh Şeklinde Bar Seti 6 tane kullanım işlevi olan aracı ile oldukça da kullanışlı.

Sevgiliye ilginç hediyeler

FENG SHUI-Büyüyen Kristal

Son derece ilginç olan Büyüyen Kristal ile sevgilinize o kadar ilginç bir hediye vereceksiniz ki, gerçekten gözlerine inanamayacak. Romantizm ve tasarım bu şık kavanoz içerisinde bir araya geldi ve ortaya inanılmaz güzel bir buluş çıktı. Detaylarını biraz sonra okuyacağınız bu ürün ile ilgili olarak, tasarımcıları bu kavanozdan olabilecek en güzel şeyi tasarlamışlar. Büyüyen Kristal Kavanozunun içerisinde yer alan kristallerin büyümesini ve gelişmesini capcanlı  bir şekilde izleyebileceksiniz. Kristallerin gelişimini gözlemleyeceğiniz süre yaklaşık 15 gün kadar sürüyor. FENG SHUI Büyüyen Kristal Kavanozu içinde 15 gün süresince büyüyen kristal, renkli LED ışığı eşliğinde bulunduğu ortama muhteşem ışıklar saçıyor. Bu özel kavanoz içerisinde 8 farklı mesaj bulunuyor ve bu mesajları hediye edeceğiniz kişiye iletiyor. Büyüyen Kristal Kavanozunun tıpa bölümüne takılan ve renk değiştiren LED ışıklar ile odanız büyüleyici bir ortama dönüşüyor. Sevgilinize aynı zamanda mükemmel bir süs eşyası da hediye etmiş oluyorsunuz. Kavanoz içerisinde bulunan kristallerin renkli LED ışıkları sayesinde nasıl ortama ışık yaydığını siz de gözlemlediğinizde bu özel ürüne olan hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Tıpadaki yer alan ve renk değiştiren LED sayesinde bu ürünü odanızda ışık dansını izleyebileceğiniz bir gece lambası şeklinde de kullanabilirsiniz. Sevgilinize ya da sevdiklerinize ilginç ve bir o kadar da etkileyici güzel bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Büyüyen Kristal tam da aradığınız hediye ürün.

Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Kişiye Özel Twitter Prfilli Mousepad

Bazı hediyeler vardır hediye alan kişi bu hediyeyi sıklıkla kullanır ve devamlı göz önünde bulundurur. Sevgilinize aradığınız tam da böyle bir hediye ise size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri Mousepad veya diğer adı ile fare altlığıdır. Hele hele bu mousepad bir de kişiye özel bir hediye ise, bir de üzerinde sevgilinize ait twitter profili bulunuyorsa o zaman böyle bir hediye için beklemek ve almadan durmak anlamsız kalacaktır. Twitter’a ne yazdın, ne yazmadın derdine son. O’nu ne çok sevdiğinizi anlatan en önemli Twitter mesajınızı Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad üzerine yazdırabilirsiniz. Sevgilinize karşı, aşkınızın şüpheye yer vermeyecek derecede güçlü ve kalıcı olduğunu ispatlayın. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad verdiğim linkteki kutucuklara ekleyeceğiniz profil fotoğrafınız ve 3 adet tweet’inizle gerçeğinden farksız olarak hazırlanacak. Bu 3 tweet ile sevgilinizle tanışma hikayenizi anlatabilirsiniz. Ya da ona aşkınızı en güçlü şekilde itiraf edebilirsiniz.


ilginç hediye

Heykel CD Tutucu

Evinizde sinema sistemi var mıdır ya da film izlemeye meraklı mısınız acaba? Yine Playstation, Bilgisayar oyunları tutkunu muzunuz? Buna cevabını evet ise, muhtemelen eviniz bir CD çöplüğüne dönüşmüştür! Tabi Oyun, müzik, film CD’lerinizi bir yerlerde düzenli olarak tutmuyorsanız. Sürekli en sevdiğiniz filmi bulmak için veya en beğendiğiniz müzik albümünü dinlemek için dakikalarca CD’lerinizi karıştırıyorsanız, size şık bir CD tutucu önerebilirim. Salonunuzda bir de şık bir TV ünitesi varsa of of! bu heykel el CD tutucu bu TV ünitesinin üzerinde harika duracaktır. Sevgililer gününde Erkek arkadaşınıza, doğum günü için ilginç bir hediye ne alabilirim diye düşünüyorsanız, bence bu ürün, çok iyi bir doğum günü hediyesi olabilir.


ilginç hediyeler

Çikolata Not Defteri

Bir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez. Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta:) Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi… Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var:) Bu ürünü, doğum günü için arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim.


ilginç hediyeler

Disko Topu Mini Hoparlör

Geçmişte oldukça popüler olan ve diskoların vazgeçilmezi olan Dekoratif Disko Topu şimdi çok hoş ve estetik bir hoparlör şeklinde karşınızda. Bu şahane tasarımlı Disko Topu Hoparlörlerin mor ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor. Bir tarafta müzik keyfinizi doyasıya yaşarken, diğer yandan göze son derece şık görünen tarzınızı yansıtan hoparlörlerin sahibi olacaksınız. Disko Topu şeklinde tasarlanmış olan mini Hoparlörden beklemediğiniz oranda yüksek ve güzel bir performans alacaksınız. Disko Topu Hoparlör ile en sevdiğiniz müzikler her an elinizin altında dinlemeye hazır durumda olacak. Mükemmel bir tasarıma sahip olan hoparlörden o kadar kaliteli ve yüksek bir ses kalitesi sunuyor ki, bu hoparlörden çıkan sesi duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. Aqua Drum cihazına benzer bir tasarıma sahip olan Disko Topu Mini Hoparlör, yarattığı rezonans sayesinde amfi benzeri bir etki gösteriyor. Ortaya çıkan ses kalitesi sonucu ise çok şaşırtıcı düzeylerde! Yüksek bir volüm. Çalıştırıldığında pırıl pırıl parlayan ve ortama ışık yansıtan Disko Topu Mini Hoparlörün mor ve gümüş renk alternatifleri bulunuyor. Oldukça şirin bir tasarıma sahip Disko Topu Mini Hoparlörü anahtarlığınıza da takıp yanınızda sürekli taşıyabilirsiniz.

ilginç hediyeler

Şeffaf Transparan Oyun Kartları

Oyun kağıtları ile aranız nasıl? Sever misiniz? Şayet cevabınız evet ise ve iskambil kağıt oyunlarından keyif alıyorsanız, size çok orijinal ve şık oyun kağıtlarından bahsedeceğim şimdi. Efendim, resimde de gördüğünüz üzere, bu beyefendinin elindeki oyun kağıdı şeffaf yani transparan! Şeffaf olması dışında, aynı zamanda Plastik malzemeden yapılmış bu ürün oldukça dayanıklı ve su geçirmiyor. Yani bu oyun kağıtları ile dilerseniz havuz başında dilerseniz plajda rahatlıkla iskambil oynayabileceksiniz. Korkmayın, şeffaf oyun kağıdının arka yüzü arkadaşınıza elinizde ne olduğunu göstermiyor. Ayrıca kağıt hırsızlığı yaparak oyun kazanan arkadaşınız bu transparan oyun kağıtlarını pek sevemeyecek!:) Bu ürünü ilginç bir ev hediyesi veya oyun oynamayı seven dostlarınıza doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.


ilginç ve güzel hediyeler

Sevgi Sözcükleri Damgası ve Şekeri

Sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkı tarif etmek için sözler yetersiz mi geliyor? Buyurun size Aşk mühürü! Onu ne kadar sevdiğinizi kendi el yazınız ile dökün bir kağıda veya ona içinizden gelen en samimi hisleriniz ile nasıl olursa olsun, bir şiir veya mektup yazın. Sonra da yazınızın altına, çok orijinal, bu aşk mührünü basın “Seni Seviyorum”. Bu kesinlikle çok etkileyici ve romantik bir hareket olacaktır. Yeni tanıştığınız birine karşı da küçük bir not kağıdına telefon numaranızı yazıp, üzerine “Ara beni” mührünü basabilirsiniz mesela. Ya da “Gülümseme” işareti de olabilir. Bu ürün, özel sevgi ve aşk mührü dışında, içerisinde çok orijinal şeker de içeriyor aynı zamanda. Notlarınızın ve mesajlarınızın etkileyici ve sevimli gözükmesini istiyorsanız, sevgi mührü tam size göre.


ilginç hediye

Düşen Kitap Tutucu Adam

Ev veya ofisinde dekorasyona özel bir titizlik gösteren herkesin, mutlaka salonunda veya çalışma odasında minik de olsa bir kitaplığı vardır. Şimdi bu kitaplığa daha hoş ve güzel bir hava katmaya ne dersiniz? Resimde de gördüğünüz gibi, sanki üzerine kitap devriliyormuş gibi bir adam figürü bulunmakta olan bu kitap tutucu ile kütüphaneniz daha şık ve derli toplu görünecek. Sevdiklerinize, doğum günleri veya özel günler için, ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız bu ürün yine ilginç ve iyi bir hediye olabilir. Etkileyici ve akıl dolu bir tasarıma sahip olan ve orijinal bir hediyenin bütün vasıflarını taşıyan bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya öğretmenlerimize öğretmenler günü hediyesi olarak düşünebiliriz.

ilginç hediye tavsiyeleri

Direkteki Dansçı Kadın Alarm Saat

+18 Bu hediyeyi insanın birine götürmesi biraz cesaret ister. Direkte striptiz gösterisi yapan bir kadın figürü. Aynı zamanda bir alarm saat. Şayet komik ve eğlenceli orjinal bir hediye almayı düşünüyorsanız ve bu hediye yüzünden başınız ağrımayacaksa, bence harikulade orjinal bir ürün… Benim aklıma bir muziplik geldi ama .Mesela, yanlışlıkla bu ürünü veremeyeceğiniz bir yere hediyeler karışsa ve bu hediye gitmemesi gereken yere gitse? Kayın pederinize mesela. Yılbaşı için veya komiklik olsun diye doğum günleri için eğlenceli bir hediye arıyorsanız bence ideal…


ilginç hediye önerileri

Kitap Kutusu

Evinizde veya iş yerinizde, özel eşyalarınızı saklamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Şimdi önereceğim kitap, bu sorununuzu tarihe gömecek. Eski antika bir kitaba benzeyen bu kutu, sizin en değerli eşyalarınızı veya mektup, değerli evraklarınızı saklayacak ve hiç kimse sizin o kutu içerisinde özel bir eşyanız olduğunu bilmeyecek. Küçük, orta ve büyük boy seçenekleri bulunan bu antika görünümlü kitaplardan dilerseniz dünya klasikleri içerisine girmiş olan, Anna Karenina veya Tom Sawyer kitapları şeklinde satın alabilirsiniz, tercih sizin. Ya da dilerseniz, National Geographic şeklinde de alabilirsiniz. Sevgilinize de bu ürünü sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde bu ürünü hediye edebilirsiniz.


ilginç hediye fikirleri

Dilek Feneri

Dilek feneri diye, içinde ateş yanan ve havaya yükselen balonumsu, resmini gördüğünüz bu cisim ile şahsen geçen yaz ilk defa karşılaştım ve açıkçası çok beğendim. Bana çok etkileyici ve romantik geldi. Şimdi bu hediye ile yazı ne yazayım diye düşünürken, linkini aldığım yerde okudum ki, dilek feneri uzak doğuda uzun zamandan beridir yaygınmış ve adına dilek feneri denmesinin sebebi ise, bu feneri gök yüzüne uçuran uzak doğulu arkadaşlar, kendileri ve sevdikleri için iyi temennilerde bulunuyorlarmış. Ben işin bu yönünü batıl bulmakla birlikte, daha çok işin romantizm katma tarafı ile ilgileniyorum. Düşünsenize, sevgiliniz ile bir deniz kenarında el ele, kol kola yürürken, alın böyle bir şeyi, avuçlarınızdan salın gökyüzüne, sonra da oturun kumlara ve o fenerin gökyüzünden kayboluşunu izleyin. Tıpkı kayan bir kuyruklu yıldızı seyrediyormuşsunuz gibi…


ilginç hediye seçenekleri

Suda Yüzen Dilek Feneri

Çok tutan filmleri müteakip, devam filmleri çekilir ya! 🙂 Yukarıda bahsettiğim, balon dilek feneri çok tutunca, devam filmi mahiyetinde, şimdi de havada yüzen dilek feneri yerine, suda yüzen dilek feneri icat etmişler. Ama ben ikincisini daha çok beğendim, çünkü en azından bir süre sonra gözden kaybolmuyor. Şimdi, belki evinizin bir havuzu vardır (Türkiye de havuzu olan kaç ev vardır acaba? Varsa bile bir elin parmakları kadardır sanırım! ) veya havuz başında bir nişan veya düğün yapacaksınız? Bu şekilde bir organizasyon hazırlığı içindeyseniz, öyle bir ortama müthiş bir hava katmak için bu dilek fenerini kullanabilirsiniz. Yani bu ürünü almak için illa da bir havuz olması gerekmiyor. Alın yatak odasına:) Romantizm aranıyorsa, buyurun romantizmin alası!


ilginç ve komik hediyeÇöp Adam Temalı Sevgili Yastıkları

Sevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, doğum günü için tavsiye edebileceğim ilginç hediyelerden bir diğeri, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi? Aslında hediye olarak, doğum günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmedi iseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!


ilginç ve romantik hediye

Aşkın Çekim Gücü Sevgili Yastıkları

Bu sefer, çöp kadın, çöp erkeği kendine mıknatıs ile çekmeye çalışıyor ve oldukça sinirli. Bir derdinin olduğu kesin ve bu agresif bayan bir beklenti içerisinde sanırım. Ne tür bir talepte bulunduğunu varın siz değerlendirin… Verdiğim linkte bu ürün ile ilgili, başka esprili çizimlerin olduğu aşk yastıkları da var, istediğinizi ve mizah anlayışınıza uygun olan aşk yastığınıza siz karar verin. Sevgililer günü için veya yeni evli çiftlere komik esprili farklı bir hediye arayışındaysanız, bence kesinlikle güzel ve isabetli hediyelerden biri. Sevgililer günü için henüz bir hediyeye karar vermediyseniz, açıkçası biraz da bu konuda geç kalmışsanız, bence böyle bir hediye sizin imdadınıza yetişebilir.


ilginç hediye

Küp Resim Çerçevesi

İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilirsiniz. Küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve sevdiklerinize bakarsınız.


ilginç hediyeler

360 Derece Dönebilen Küp Resim Çerçevesi

Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden…


güzel hediyeler

İlginç Su Saati

Günümüzde, sanayi ve ev atıkları o kadar çok yaşadığımız dünyaya zarar veriyor ki, şimdi insanoğlu bu evsel ve sanayi tipi atıkları toplamak ve geri dönüşüme kazandırmak için çabalıyor. Doğaya zararlı ve geri dönüşümü zor atıklardan biri de, elektrikli araçları çalıştırmak için kullandığımız piller! Evinizde pille çalışan ne kadar cihaz vaya araç olduğunu düşündüğünüzde durumun ne kadar vahim olduğu ortaya çıkıyor. Siz pille çalışan hiçbir şey kullanmasanız bile, çocuğunuzun pille çalışan bir oyuncağı illaki vardır. Şimdi sıkı durun! Fotoğrafını gördüğünüz ürün bir saat ama enerjisini pillerden değil, sadece ama sadece, içmek için kullandığımız doğal sudan sağlıyor! Nasıl iyi fikir değil mi? Evinizde pille çalışan saatleri bir tarafa atın artık! Bu doğa dostu saatler, su matarası şeklinde hem dekoratif, hem de çok kullanışlı. Bence harika bir sevgililer günü hediyesi!


Sevgiliye HediyeHeykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile:) Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Doğum günü için ilginç bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.


ilginç hediye önerileri

LED’li Kitap Okuma Büyüteci

Başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin “Sen hala uyumadın mı?” ya da “artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum” şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve büyüteci ile kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları ve büyüteç özelliği sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz. Yoğun bir şekilde rapor hazırlayan, veya bir sonraki güne sunum yapmak zorunda olan , örneğin; doktor, muhasebeci, öğretmen, avukat gibi meslekteki arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel ve en ucuz hediyelerden biri…


sevgililer günü hediyesi

Şifreli Metal Kasa

İki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık:) Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl? 🙂 Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde:) Gevezelik yapmadan, bu ürünü de ilginç hediyeler kategorisi içinde hediye öneri listeme alıyorum. Sevgilinize ilginç ve farklı bir hediye düşünüyorsanız bence iyi bir hediye fikri olabilir.


İlginç Hediye

Güneş Enerjili Sırt Çantası

Bu hediye de yine çok enteresan, değişik bir hediye. Sırt çantası ama bildiğiniz çantalardan çok farklı çünkü bu sırt çantasının üzerinde güneş enerjisini depolayan paneller var. Bu şekilde cep telefonu MP3 çalar v.s. kolayca şarj edilebiliyor. Nasıl mı oluyor? Hemen izah edeyim; üzerindeki 11 x 8 cm. ölçülerindeki panel, güneş enerjisini emerek içindeki lityum pilde depoluyor. Depolanan enerjiyi daha sonra şarjı bitiğinde sizi çileden çıkaran mp3 çalarınız cep telefonunuz v.s. bunları doldurmak için kullanıyorsunuz. Spor yapan bir erkek arkadaşınız varsa, sevgililer gününde ona böyle güzel ve kullanışlı bir sırt çantası hediye edebilirsiniz. Bence bu da özellikle öğrenciler için güzel bir hediye…


ilginç Hediyeler

Wi-Fi Bulucu Kol Saati

Orjinal sayılabilecek hediyelerden bir tanesi yan tarafta fotosunu gördüğünüz saat. Evet bu saat bulunduğunuz ortamda wi-fi var mı yok mu bunu size bildiriyor. Hem de bulunduğunuz konumda internet bağlantısı varsa hangi şiddette olduğunu da size bildiriyor. Özellikle fazlaca seyahat eden tanıdıklarınız varsa, onlar için düşünülebilir, iyi bir hediye sanırım. Bu şekilde bir hediye ile ellerinde lap top köşe bucak wi-fi sinyali olan yer aramamış olurlar… Havaalanları, otobüs terminalleri veya tatile gittiğinizde, otel v.s. wi-fi sinyalini artık kolunuzdaki bu süper saat ile öğrenebileceksiniz. Sevgililer günü için de bence ilginç ve iyi bir hediye seçeneği olabilir.


ilginç hediyeler

Ultra ince iPhone 4/4S Koruma Kılfı

iPhone telefon sahipleri telefonlarına karşı oldukça hassastırlar. Hassas olmaları da gerekir aslında. Bir dünya para ödenerek alınmış telefonlar. Bırakın ödediğiniz parayı içerisinde çoğu zaman en güzel fotoğraflarınız ve sizin için çok değerli telefon numaraları veya bilgileri taşırlar. Dolayısı ile bu küçük aletlerin orijinalliğinin bozulmadan korunması gerekiyor. Piyasadaki kılıflar çoğu zaman o göstermekten keyif duyulan elma amblemini kapattığı için bazılarınca tercih edilmezler. Doğru ya iPhone telefonun varsa, hava atmak biraz da senin hakkın:) Şimdi bahsedeceğim ürün, iPhone 4 ve iPhone 4S koruma kılıfı! Ancak diğer koruma kılıflarından farklı olarak sadece telefonunuzun darbe alacak kısımlarını kapatıyor ve oldukça dayanıklı ultra ince sert bir ürün. Telefonunuzu bu kılıfa rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Hem ısırılmış elma amblemine de kapatmıyor.


ilginç hediye

Fotoğraf Makinesi Kabı

Piyasada satılan fotoğraf makineleri genelde kabı ile birlikte satılmazlar, ayriyeten fotoğraf makinenizi korumak için kılıf almak zorunda kalırsınız. Fotoğraf makinenizi hem koruyacak hem de şık ve orjinal görüntüye sahip kılıf düşünür müsünüz? Şimdi bahsedeceğim ürünü ilginç kılan özelliği, bu bir fotoğraf makinesi kılıfı ama, şu an pek kullanılmayan müzik kasetleri şeklinde veya fotoğraf makinesi şeklinde orijinal kılıflar. Fotoğraf makinenizi her türlü toz ve kirlenmelere karşı çok iyi şekilde muhafaza edebilecek bir ürün. Sevgililer günü veya doğum günü için ilginç ve farklı hediye arayanlar için akılda tutulması gereken bir ürün diyebilirim.


hediye

CEVAP VER