İlginç Hediyelik Fotograf Çerçeveleri

Fotoğraf Çerçevesi
İlginç Fotoğraf Çerçeveleri. Erkek ve bayanlar için ya da ev hediyesi olarak alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, uzun yıllar kullanabilecekleri özel resim-fotoğraf çerçevesi hediye etmektir. Doğum günleri, yıl dönümleri, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde fotoğraf çerçevesi oldukça isabetli ve doğru bir hediye olacaktır. Çünkü, fotoğraf çerçevesi hediye ettiğiniz kişi, bu hediyenizi sürekli olarak masasının üzerinde veya duvarında asılı tutacak ve ne zaman gözü resim çerçevesi içerisindeki fotoğrafa ilişse, muhtemelen sizi de hatırlayacak ve anacaktır. Sizin kalıcı ve kullanışlı bir hediye aramaktaki maksadınız da zaten hatırlanmak değil miydi? Buyurun birbirinden güzel ve Kaliteli ve İlginç Fotoğraf Çerçvesi hediye edilmek üzere sizi bekliyor. Fotoğraf Çerçevesi hediye alacağınız kişinin zevklerine uygun bir çok renk ve modelde istediğinizi seçebilirsiniz. Bildiğiniz gibi Resim çerçeveleri sadece Fotoğrafları şık göstermelerinin yanında ev ve ofisler için dekoratif etkileri de bulunur. Bu yüzden sevdiklerinize sadece şık bir resim çerçevesi hediye etmenin dışında ayrıca bir dekoratif bir süs eşyası da hediye etmiş oluyorsunuz. Dekoratif Resim Çerçevelerinin kişiye özel modellerinin de bulunduğunu hatırlatmak isterim. Örneğin öğretmenlerinize öğretmenler günü için, öğretmeninizin adına bir resim çerçevesi hediye edebilirsiniz. Ya da Annenize Anneler günü için, Annenizin adına düzenlenmiş şık bir Kişiye Özel Resim Çerçevesi Hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz için seçeceğiniz Resim Çerçevesinde Aşk ve Sevgi temalı Kalpli, Güllü, resim çerçeveleri hediye etmek de düşünülebilir.

Birbirinden İlginç Fotoğraf Çerçeveleri


Dekoratif Akrilik Çerçeveler

Dekoratif Akrilik Fotoğraf Çerçeveleri

Bakmaya doyamadığınız en güzel fotoğraf kareleri, Dekoratif Akrilik Çerçeveler içerisinde çok daha şık ve güzel! Çekilen fotoğrafların poz değeri, netliği kadar şık bir çerçeve içerisinde sunulması da son derece önemlidir! Dekoratif Akrilik Çerçeveler ile masa üzerinde, kitaplığınızda ya da vitrininizde en güzel fotoğraflarınızı rahatlıkla sergileyebilirsiniz! Sıradan fotoğraf çerçeveleri beklentilerinizi karşılamıyorsa, 2 farklı modeli bulunan Dekoratif Akrilik Çerçevelere göz atmanızı tavsiye ederiz.

İlginç Hediyeler

Manyetik Mavi Işıklı Kare Fotoğraf Çerçevesi

Sevdiklerinize alınabilecek ilginç ve özel hediyelerden bir diğeri ise, Özel bir Resim çerçevesi. En Güzel fotoğraf karelerinizden birini evinizin veya ofisinizin en güzel yerinde böyle şık bir resim çerçevesi içerisinde daha iyi bir şekilde sergilemek mümkün. Manyetik Kare Çerçeve, manyetizma prensibi sayesinde fotoğraflarınızı havada uçuyormuş gibi sergileyen özel bir fotoğraf çerçevesidir. Çerçevenin marifeti bu kadar mı? Hayır! Fotoğraflarınız hoş bir mavi bir ışık altında, havada tıpkı asılı kalıyormuş şeklinde kendi etrafında dönüyor. Manyetizma prensibiyle çalışan bu çerçeve, iki bölümden oluşuyor: Şık metal dış çerçevesi ve içine fotoğrafınızı yerleştireceğiniz küçük çerçeve. Öncelikle küçük çerçevenin içine dilerseniz çift taraflı olacak şekilde o özel fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz. Fotoğraf çerçevesini de dış çerçevenin içindeki manyetik alan içine yerleştirin. Böylelikle fotoğrafınız yer çekimine karşı gelecek şekilde havada asılı kalacak. Elinizle hafif bir itme hareketi verdiğinizde ise fotoğraf çerçevesi kendi ekseni etrafında dönmeye başlayacak. Manyetik Kare Çerçevenin bir diğer özelliği ise metalik renkle uyumlu mavi ışığı.

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Lazer İşlemeli Ahşap Mesajlı Resim Çerçevesi

Masanızın üzerinde ve tam da gözlerinizin önünde, sevgiliniz veya eşinizle çektirmiş olduğunuz bir fotoğraf karesi, bazen bütün iş stresinizi veya yorgunluğunuzu almaya yetebiliyor öyle değil mi? Bu şekilde bir resim sevdiğiniz ve değer verdiğiniz her insan için geçerlidir aynı zamanda. Ama bazıları için daha fazla geçerlidir:) Örneğin, eşiniz, çocuğunuz, aileniz veya bayan arkadaşınız. Başlığımız sevgililer gününe özel hediyeler olduğu için, biz şu an sevgili için hediye tavsiyesinde bulunacağız. Sevgilinizin ve sizin en güzel fotoğraflarınızdan biri, sizin mesajınızın yer ve isimlerinizin yer alacağı bu ahşap resim çerçevesi içerisinde, inanılmaz güzel duracaktır. bayan için özel bir sevgililer günü hediyesi düşünenler için, kesinlikle çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Masa Üstü Dönebilen Küp Resim Çerçevesi

Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyelerden…


Anneler Günü Hediyesi

Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi

Hepimizin hayatında bazı kişiler derin izler bırakır, örneğin Annemiz, babamız, sevgilimiz, çocuğumuz, eşimiz veya öğretmenimiz! Bu özel kişiler ile çektirdiğimiz ve bizim için özel anlamları olan fotoğraflar bulunur ve biz o fotoğraflara ne zaman baksak, geçmişteki hatıralarımız gözlerimizde canlanır ve belki hüzünlenir ve çocuğu zaman mutlu oluruz. Bu fotoğraflar çok özel olduğu için isteriz ki sürekli bizim karşımızda bulunsun ve gözlerimiz en sıkıldığımız anlarda rahatlamak için o fotoğraflara ilişsin! Sizin için özel olan fotoğrafların şık ve elips şeklinde dönen bir çerçeve içerisinde olmasını ister misiniz? Elips Dönen Fotoğraf Çerçevesi ile fotoğraflarınız havada sihirli bir şekilde dönüp duracak. Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesinin bir tarafına kendi, diğer tarafına da sevdiklerinizin fotoğrafını koyun sonra LED ışıklar eşliğinde dönen fotoğraflarınızı izlemeye koyulun.  Elips Dönen Fotoğraf Çerçevesi sıradan çerçevelerden çok farklı. Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi fotoğraflarınızı hem havada dursun hem de kendi etrafında dönsün dursun. Üzerinde 8 adet LED ışık bulunmaktadır. İsterseniz evinizde veya iş yerinizde en güzel fotoğraflarınızı Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi ile sergileyebilir, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Anneler günü hediyesi olarak içerisinde sizin ve annenizin olduğu bir fotoğraf ile bu hediyeyi vermek oldukça güzel ve anlamlı bir hediye olacaktır.


Anneler Günü Hediyesi

Duvarlarda Çok Şık Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi

Hem Anneler günü hediyesi hem de Evler için düşünülebilecek hediye, harika bir dekoratif fotoğraf çerçevesi! Çok şık ve tüm ailenin hatta yanında arkadaşların fotoğraflarını alabilecek kadar büyük bir fotoğraf çerçeve. Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi bembeyaz görünümü ile evinize şahane dekoratif hava katacak. Fotoğraflar sadece bir kağıt parçası olmayıp, üzerinde çok kıymetli izler ve hatıralar taşırlar. Hatta fotoğraf, geçmiş ile bağlarımızın en somut örnekleridir. Ürünün içerisine 17 adet fotoğraf yerleştirebileceğiniz Ahşap dekoratif Fotoğraf Çerçevesi sayesinde en güzel kareler duvarlarınızda tekrar hayat bulacaklar. Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi diğer fotoğrafa çerçevelerinden biraz farklı olarak büyük boyutlardadır, ancak gelin görün ki, aksine bu büyüklük daha şık bir görüntüye sahip olmasını sağlıyor. Beyaz renkteki çerçeve ahşap malzemeden üretilmiştir. Toplamda 17 tane fotoğraf yerleştirebileceğiniz fotoğraf çerçevesi aynı zamanda yeni evlenen arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz çok anlamlı bir hediye olacaktır.

Sevgiliye Hediye

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliniz için alınabilecek çok güzel hediyelerden bir tane daha! Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi tıpkı sevgilinize duyduğunuz o müthiş aşk için kalbinizin heyecanla attığı gibi yerinde duramayacak. Dekoratif etkisi ve ortama kattığı romantizm ile bir sevgiliye alınabilecek en romantik hediyelerden biri! Neden romantizm katıyor biliyor musunuz? Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi bir yandan dönerken bir yandan da kırmızı ışığı ile odanızda romantik bir hava katacak! Sevgiliniz ve sizin en güzel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz bir fotoğrafınızı, yine onun kadar şık ve güzel bir fotoğraf çerçevesinde sergilemelisiniz. Görmüş olduğunuz bu şık manyetik fotoğraf çerçevesi 10,5 x 10 cm boyutlarında fotoğrafı sergilemek için idealdir. Ürünün toplam boyutları ise yaklaşık olarak 12x20x21cm’dir. Bu şık çerçeve içerisinde 8 adet LED ışık bulunmaktadır. İsterseniz içerisine sevgilinizle olan resminizi koyup hediye edebilir, isterseniz de her baktığınızda sevgilinizi düşünmek için baş ucunuza tutabilirsiniz.


Öğretmene Özel Deri Çerçeve

Öğretmene Özel Deri Çerçeve

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdıra bileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam da aradığınız hediye. Gerçek deri ve kadifeden üretilen bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz. Taba ve lame (gümüş) olmak üzere iki renk seçeneği bulunan Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin! Seçim sizin!


ev hediyesi

Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi

Şimdi size harika bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Fiyatı diğer tavsiye ettiğim hediyelerin üzerinde ancak gerçekten biraz sonra okuduklarınızı görünce bu hediyenin bu fiyata değdiği konusun da siz de eminim benimle aynı fikirde olacaksınız! Evet hemen izah edeyim; Efendim! Bu ürün aslında hem çok zarif bir fotoğraf çerçevesi, hem de şık bir ayna! Nasıl oluyor bu? Şimdi Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesinin sırrı şu; Uzaktan bakıldığında LED ışıklı çok şık bir fotoğraf çerçevesine dönüşüyor. yaklaştığınızda ise fotoğraf yok oluyor ve siz aynayla baş başa kalıyorsunuz. İşin sihri de şöyşe; Çerçeve içerisinde sensörler bulunmakta ve siz yaklaştığınızda sensör sizi algıladığı için o anda LED ışıklar sönüyor ve çerçeveniz aynaya dönüşüyor. Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi ile konuya hakim olmayan konuklarınızı çok şaşırtacaktır. 1 adet USB kablosu ile çalışır On/Off butonu kapalı konumda iken ayna görevi görür. Sevgilinizin makyaj yaptığında kendisini, kalktığında ise sizin fotoğrafınızı görecek! Kesinlikle harika bir fikir! Ev hediyesi olarak öneririm.


Sevgiliye ev hediyesi

Antik Stil Magnetli Fatoğraf Çerçevesi

Harika tasarımı ve çok çok uygun fiyatı ile göz dolduran ev hediyelerinden bir diğeri son derece şık bir magnet-çerçeve. Antik Stile sahip Magnetli Fotoğraf Çerçeves! Bu ürün ile sevdiklerinizin fotoğraflarını buzdolabına tutturun, ve onlara olan hasretinizi bu şekilde giderin! Ev hanımları özellikle zamanlarının büyük bir kısmını mutfakta geçiriyor dolayısı ile böyle bir hediye onları çok mutlu edebilir. Sevdiklerinizi size sürekli hatırlatacak hem çok şık hem de çok fonksiyonel bir önerim var; Antika çerçeve görünümündeki bu fotoğraf çerçevesi magneti sayesinde buzdolabına kolaylıkla tutunuyor. Hem mutfağınızda dekoratif bir unsur olarak yerini alıyor, hem de özlemlerinizi bir nebze olsun gideriyor. Fotoğraf Çerçevesinin içine kendi resminizi yerleştirip sizi çok özleyen sevgilinize hediye ederek onu çok mutlu edebilirsiniz. Bu ürünün göz alıcı üç renk seçeneği bulunuyor: Beyaz, siyah ve pembe!


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Küp Resim Çerçevesi

İnsanoğlunun keşfettiği en güzel icat, bence fotoğraf makinesidir. Bakın, kamera demedim altını çizerek fotoğraf makinesi dedim. Bizlere ait video kayıtları elbette çok güzel ve özeldir. Ancak, bir fotoğraf karesinin insana verdiği duygu veya his, video kaset veya CD’den daha etkilidir. Çünkü video kaydı akıp giden bir zamanı işler ve sizin düşünmenize müsaade etmez. Tamamen hareketlere odaklanırsınız, duygularınıza o an yoğunlaşamazsınız, beyninizden ziyade, gözleriniz ön plandadır. Fotoğraf karesi öyle değildir, o kareye bakıp saatlerde duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Örneğin; size ait bir küçüklük fotoğrafı size bir çok şeyi anımsatabilir. Donuk bir karedir ama çok şey anlatır. Lafı çok uzatmadan; Sevgiliniz ve size ait en güzel 3 adet fotoğrafı, bu küp şeklindeki resim çerçevesine yerleştirebilir, küp resim çerçevesi masanızda olduğu sürece küpü sürekli değiştirir ve sevgilinizin hallerine bakarsınız.


Anneler günü hediyeleri

Anneye Lazer İşlemeli Canım Annem Çerçeve

Kişiye özel hediyeler, hediye kategorileri içerisinde en değerli ve özel hediye türüdür. Anneler günü için annenize kişiye özel bir hediye seçip, hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Şimdi önereceğim anneler günü hediyesi kişiye özel yani annenize özel bir hediye! Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine, kendi annenizin ismini yazıp ona çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu özel hediye ile annenizin sizin üzerinizdeki emeklerini hatırladığınızı çok güçlü bir şekilde hissettirebilirsiniz. Çektirmiş olduğumuz fotoğrafların değerli olmasının en büyük nedeni bize sevdiklerimizi hatırlatmasıdır. Bize hiç bir karşılık beklemeden, sevgisini esirgemeden veren annemizin kendisi de, fotoğrafı da bizim için çok özel ve değerlidir. Bu özel insanın en güzel fotoğraflarını koyabileceği Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve annelere verilebilecek çok özel anneler günü hediyesidir. Belki başka bir şehirde üniversite okumak için, ya da belki de evlendiğiniz için artık aileniz ile aynı evde yaşayamıyor olabilirsiniz, ama bazı özel günler vardır ki bu günlerde anne ve babalarınız sizi yanında görmek ve varlığınızı hissetmek ister. Bu özel günlerde, siz de annenizi hatırladığınızı ve yanında olduğunuzu hissettirmek için mümkünse boynuna sarılarak ve elini öperek minik de olsa hediyeniz ile onu mutlu etmelisiniz. Anneler günü için tavsiye ettiğim bu ürün, eminim annenizi çok duygulandıracak ve mutlu edecektir.


Anneler Günü hediyeleri

Lazer İşlemeli Canım Annem Çerçeve

Anneler günü için özel ve kişiye özel bir foto çerçevesi daha! Kişiye özel hediyeler hediye kategorileri içerisinde en değerli ve en özel hediye türüdür. Anneler günü için annenize kişiye özel bir hediye seçip, hediyenizi unutulmaz kılabilirsiniz. Şimdi önereceğim anneler günü hediyesi kişiye özel yani annenize özel bir hediye! Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine, kendi annenizin ismini yazıp, ona çok özel bir hediye verebilirsiniz. Bu özel hediye ile annenizin sizin üzerinizdeki emeklerini unutmadığınızı çok güçlü bir şekilde annenize hissettirebilirsiniz. Bizler için fotoğrafların değerli olmasının en büyük nedeni sevdiklerimizi hatırlatmasıdır. Hiç bir karşılık beklemeden, bizlere sevgisini esirgemeden veren annemizin kendisi de, O’na ait fotoğraflar da bizim için çok özel ve değerlidir. Bu özel insanın en güzel fotoğraflarını koyabileceği Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve annelere verilebilecek çok özel anneler günü hediyesidir. Belki başka bir şehirde üniversite okumak için, ya da belki de evlendiğiniz için artık aileniz ile aynı evde yaşayamıyor olabilirsiniz, ama bazı özel günler vardır ki bu günlerde anne ve babalarınız sizi yanında görmek ve varlığınızı hissetmek ister. Bu özel günlerde, siz de annenizi hatırladığınızı ve yanında olduğunuzu hissettirmek için mümkünse boynuna sarılarak ve elini öperek minik de olsa hediyeniz ile onu mutlu etmelisiniz. Anneler günü için tavsiye ettiğim bu ürün, eminim annenizi çok duygulandıracak ve mutlu edecektir.


En Güzel Doğum günü Hediyesi

Kalp Şeklinde 43 Fotoğraf Karesi Çerçevesi

Sizin için değerli olan yüzlerce fotoğraf karesi içerisinden, 43 tane en özel fotoğrafı bu dev kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi içerisine koymaya ne dersiniz? Bu işlemi yaptıktan sonra bu Kalp çerçeveyi en rahat görebileceğiniz bir yere asın ve kendinizle ve sevdiklerinizle gurur duyun. 60 x 60 Cm. ebatlarındaki bu kalp çerçeve bulunduğu ortama harika bir dekoratif etki katacaktır. Hazır doğum günü de yaklaşıyorken, güzel ne hadiye alsam diye karar kara düşünüyorsanız, buyurun bu ürün size göre… Gördüğünüz resim çerçevesi gümüş görünümü verilmiş ahşap bir çerçevedir. İster biricik aşkınızın fotoğraflarını yerleştirerek sevgilinize güzel bir sürpriz yapın ister bebeğinizin gelişimini gösteren fotoğraflarla doldurun, ya da geniş ailenizin fertlerini tek bir kalbin içinde de bir araya getirebilirsiniz. Kalp Fotoğraf Çerçevesine 5×5 cm boyutlarında olmak şartı ile dilediğiniz resimleri yerleştirin, kendi hikayenizi yaratın.


ilginç hediyeler

Farklı Açılarda Dönebilen Şık Metal Resim Çerçeveleri

Bizim için oldukça önemli olan fotoğrafların sergilenmesi ve daha şık durması için, onları iyi bir resim çerçevesi içerisine koymak ve iyi bir yere asmak gerekir. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmayabiliyor, neden mi? Mesela siz her an, oturma veya bakma açınıza göre fotoğrafları konumlandırmak ve doğru açıyla bakmak isteyebilirsiniz. Sabit resim çerçeveleri buna pek elverişli değildir. İşte tam bu noktada size önerim, şık bir metal çerçeveye sahip ve siz nereye dönmesini istiyorsanız, sağa sola, oraya dönebilen resim çerçeveleri imdadınıza yetişiyor. Oldukça güzel tasarlanmış resim çerçevelerini Sevdiklerinize hediye edip, onlarla en güzel anlarınızı, bu çerçeveler içerisinde sonsuza kadar yaşatabilirsiniz…


erkeğe sürprizler

CEVAP VER