iPhone 4/4S/5 ve Samsung Galaxy S III Kılıfları

Samsung S III Kılıfı, iPhone S/4S-5 Kılıfları
Sizlere bugün iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 ve Samsung Galaxy S 3 ve S4 için telefonunuzu daha şık, daha ilginç ve dikkat çekici gösterecek Cep Telefonu Kılıflarından önereceğim. Belki cep telefonunuzun özelliklerine müdahale edemeyebilirsiniz ama, telefonunuzun kılıfı ile oynayarak, telefonunuzu daha ilginç ve kendinize özel hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Çok kolay, Cep Telefonu Kılıfını değiştirerek. Tasarımcılar, cep telefonlarının görüntüsünü ilginç kılacak o kadar farklı ve ilginç telefon kılıfları tasarlamışlar ki, eminim biraz sonra siz de ilginç telefon kılıflarına baktığınızda hayretler içerisinde kalacaksınız. Bu arada önereceğim kılıflar şu an için ne yazık ki, sadece iPhone ve Samsung cep telefonları için geçerlidir. Hepimiz bir dünya para ödediğimiz Cep telefonlarımıza gözümüz gibi bakar, üzerine çok titrer ve neredeyse küçük bir servet değerindeki telefonlarımızın asla zarar görmesini veya çizilmesini istemeyiz.

Cep Telefonu pazarı o kadar hızlı değişiyor ve o kadar hızlı gelişiyor ki, daha üzerinden yıl bile geçmeden elimizdeki telefonun en az 2-3 üst modeli piyasaya sürülüyor. Siz de eminim benim gibi büyük bir heyecanla cep telefonunuzu aldınız ve kendi kendinize “Bu telefonu ben en az 2-3 sene kullanırım, başka telefona da bakmam çünkü tam da aradığım cep telefonu. Mükemmel fotoğraf çekme özelliği var, çok güzel retina parlak ekranı var, bilmem kaç GB bellek hafızası var.” gibi kendimizi hatırı sayılır para ödediğimiz cep telefonu ile ilgili ikna etmeye ve vicdanımızı rahatlatmaya çalışırız. Sanırım siz de bu konuda benimle aynı fikirdesiniz. Buyurun, sizin için seçtiğim ve eminim sizin de hoşunuza gidecek türden, çok acayip ve birbirinden İlginç Cep Telefonu Kılıfları.

Samsung ve iPhone Telefonlar İçin İlginç Kılıf/Kapaklar

Çizgi
İlginç Samsung ve iPhone Telefon kılıfları

iPhone ve Samsung İçin Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları

Üzerinde Leopar deseni bulunan her şey ilginizi mi çekiyor? O halde üzerinde leopar kürk deseni bulunan bu özel cep telefonu kapağı ile kendinizi ödüllendirin! Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıflarının olağanüstü güzelliği ile cep telefonunuza yeniden hayat vereceksiniz! Akıllı telefon dediğin biraz da ilgi çekici olmalı öyle değil mi? Nihayetinde bu özel cihaza sahip olmak için tonla para ödüyoruz! Ancak cep telefonları üretilirken, herkesin beğenisine hitap edebilecek şekilde yani düz ve standart olarak üretiliyor! Bu noktada bizim yapabileceğimiz, sadece telefonumuzun kılıfıyla oynayıp, kendimize özel hale getirmek! Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları, sadece dikkat çekci bir görünüm sunmuyor; Aynı zamanda üzerine isminizin yazılmasıyla da sahibinin kim olduğunu herkese gösteriyor. Samsung S3-S4 ve iPhone 4/4S/5 Cep telefonları ile uyumlu bir model olan Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfı ilginizi çektiyse, siparişiniz esnasında isminizi belirtmeyi sakın ha unutmayın!
Çizgi
Güzel cep Telefonu kılıfları

Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları

Sevgilinize ya da eşinize özel bir günde cep telefonu hediye edecekseniz, gelin bu hediyenize biraz da romantizm katalım! Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları ile akıllı telefonlar bir araya geldiğinde, eşsiz güzellikte bir armağan sevgilinizi bekliyor olacak! iPhone ve Samsung telefonlarla uyumlu olan modellerinden birini seçin, üzerine en sevdiğiniz fotoğraflardan birini, isimlerinizi ve kız arkadaşınıza özel mesajınızı yazdırarak, O’na unutulmayacak güzellikte bir armağan hazırlayın! Sevgiliye Özel Telefon Kılıfı üzerindeki Kalp içerisinde yer alan fotoğrafınız ile, herkes aşkınızı görsün bilsin!

 

Çizgi
Güzel cep telefonu kılıfları

Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları

Aşkımızdan ne güzel bir romantik film olurdu diyenler buraya! Gişe rekorları kıran bir filminiz olmayabilir ama taş gibi bir Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfınız olacak. Bu ilginç ve oldukça ilgi çekici cep telefonu kılıfını ister kendiniz için satın alın, ister sevgilinize hoş bir sürpriz yapın! Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları üzerine, filminizin adını, isimlerinizi yazabiliyorsunuz! Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfı, Samsung galaxy S3 ve iPhone 4/4S/5 Beyaz ve Siyah Telefonlar için uygun modellere sahip!
Çizgi
erkek hediyeleri

iPhone 4/4S, iPhone 5 ve Samsung Galaxy S3-S4 için  Şarjlı Kılıflar

Şimdi önereceğim hediye günlük yaşamda kullanımı oldukça yaygın olan ve erkekler ile bayanların oldukça işine yarayacak türden hem çok şık, hem de kullanışlı bir hediye olacak. Düşünebiliyor musunuz, sizin için hayati bir iş görüşmesi yapıyorsunuz ve telefonunuzun şarjı beklenmedik bir anda bitiyor ya da sabah evden çıktığınızda telefonunuzu şarj etmeyi unutmuşsunuz ve o gün içerisinde telefonunuzu şarja takabileceğiniz rahat bir mekan yoksa tüm sevdikleriniz ile iletişiminiz o gün için sekteye uğruyor. Ancak, Şarjlı Kılıflar sayesinde en gerekli zamanlarda bir anda telefonunuzun şarjı bitmeyecek. Gün içerisinde telefonunuzu gönlünüzce kullanabilecek şarjı azaldığı zaman da Şarjlı Kılıfların tek bir tuşu ile telefonunuzu şarj edebileceksiniz. iPhone 4-4S-5 ve Samsung Galaxy SIII için kullanabileceğiniz Şarjlı Kılıflar telefonunuzu hem şarj edecek hem de darbelere çizilmelere karşı korunaklı hale gelecek. Ayrıca cep telefonunuz Şarjlı Kılıflar siyah ve beyaz seçenekleri ile oldukça şık bir görüntüye kavuşacak. Evde veya iş yerinde telefonunuzu şarj ettikten sonra Şarjlı Kılıflarınızı da şarj ediyorsunuz ve telefonunuza takıyorsunuz böylece telefonunuzun kendi şarjı bittiğinde Şarjlı Kılıfların şarjından yararlanabiliyorsunuz ve iki kat daha uzun ömürlü bir bataryanız olmuş oluyor. İphone 4/4S/5 modelleri ve Samsung Galaxy SIII modeli için uyumlu olan Şarjlı Kılıfların Siyah ve Beyaz olmak üzere iki ayrı modeli bulunmaktadır.
Çizgi

İlginç iPhone ve Samsung Telefon Kılıfları

İlginç Telefon Kılıfları & Bira Telefon Kılıfları

Telefonunuzun Kılıfını soğuk alır mıydınız?  Üzerinde buz gibi bir bardak içerisinde bira resmi yer alan ve iPhone-Samsung Cep telefonları ile sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan Bira Telefon Kılıfları, ilgi çekici olduğu kadar iştah da kabartıcı! Bira Telefon Kılıfları, bira seven arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz en sıra dışı telefon kılıflarından biri. Sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinde üzerinde soğuk su damlacıklarının yer aldığı Bira Telefon Kılıfları ile kendinizi adeta serinlemiş hissediyorsunuz!

Çizgi

iPhone 4/4S Kapak

Apple Lisanslı iPhone 4/4S Kapak

Birbirinden şık Apple Lisanslı iPhone 4/4S kapaklar ile iPhone telefonunuz hiç olmadığı kadar göz alıcı ve şık olacak. iPhone 4/4S telefonları ile mükemmel bir uyum sağlayan kapaklardan beğenilerinize en uygun rengi seçin ve tarzınızı ortaya koyun. Altın, gümüş, siyah, pembe ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu şık iPhone kapaklar, telefonunuzu fiziksel darbelerden, çiziklerden, tozlardan ve kirden korurken, telefonunuza bambaşka ve çok havalı bir görünüm kazandıracak. iPhone 4 ve 4S cep telefonları ile uyumlu, telefonu yandan kavrayan ve arka bölümünde iç içe geçmiş halkalar şeklindeki bu mükemmel tasarım kapaklar, cep telefonunuz ile görsel bir şölen oluşturuyor. Telefonunuzun dahil ses sistemi, kamera, kulaklık gibi bölümleri ile uyumlu olan ve son derece canlı renkleri ile dikkat çekici iPhone 4/4 S kapaklardan istediğiniz rengi seçin. İster kendiniz için kullanın isterseniz sevdiklerinize hediye edin. Bu harika ürünü stoklar tükenmeden kaçırmamalısınız.

Çizgi
Bayan Hediyesi

Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Fotoğraflı Kılıf

İnsanlar sahip oldukları her şeyde kendilerine ait izler bulmak ve eşya ile bir bağ kurmak ister. Örneğin erkekler bir araba alırlar ama arabanın içerisine, camlarına değişik uygulamalar yapıp o arabayı daha çok sahiplenmek ve sevmek isterler. Şimdi önereceğim ürün iPhone cep telefonu olan sevdiklerinizi çok mutlu edeceğe benzer. Çok sevdikleri cep telefonu iPhone telefonu için bir koruma kılıfı ama bu kılıf tamamen kişiye özel bir kılıf! Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını ekletip telefonunuzu kişiye özel ve daha sevebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Telefonunuz için en güzel kılıfı kendinizin tasarlayacak olması kulağa sizce de hoş gelmiyor mu? Kendi kılıfınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını ile istediğiniz fotoğraf telefonunuzun üzerinde yer alabiliyor. İster sevgilinizin, ister çocuğunuzun, ister köpeğinizin isterseniz de hayran olduğunuz ünlünün fotoğrafını gönderin.

Çizgi

Samsung Galaxy S III Koruma Kılıfı

 

Cep telefonu pazarında artık hatırı sayılır bir konuma gelen ve her geçen gün kullanıcı sayısı hızla aratan Samsung Galaxy S sahiplerine çok güzel bir haberim var! Artık Samsung Galaxy S III telefonunuza hiçbir darbe zarar veremeyecek. Hem de telefonunuz orijinal görüntüsünü kaybetmeden. Samsung Galaxy S III korumu kılıfı ile telefonunuz hem şıklığından bir şey kaybetmeyecek, hem de tüm fiziki darbelere karşı korunacak. Samsung Galaxy S III koruma kılıfları birbirinden güzel renkleri ile telefonunuzu korurken tarzınızı yansıtacak. iPhone ve Galaxy serisi telefonlara nerdeyse bir servet ödenen günümüzde, yeni telefon alanlar için telefonuma bir zarar gelir mi kabusu artık tarih olacak! Siz de telefonunuzu yeni aldınız ve üstüne toz bile değsin istemiyorsanız Samsung Galaxy S III koruma kılıfı almanızın işte tam da zamanıdır. Şık görünümlü Koruma kılıfı ile telefonunuzun hem arkası, hem de önü mükemmel bir şekilde korumaktadır. Samsung Galaxy S III koruma kılıfı kullanırken, telefonunuzun arka kapağını çıkartıyorsunuz ve onun yerine seçmiş olduğunuz renkteki kapağınızı takıyorsunuz hepsi bu kadar! Samsung Galaxy S III koruma kılıflarının Çakıl Mavisi, Beyaz, Siyah, Turuncu, Pembe renkleri bulunmaktadır. Eğer ben S III kullanıyorsanız sizin için de Çakıl Mavisi, Beyaz, Siyah renkler bulunuyor. Ayrıca ürün çeşitleri arasından telefonunuza en uygun olan kapağı seçmeyi unutmayınız.
Çizgi
Farklı hediyeler

Ultra ince iPhone 4/4S Koruma Kılıfı

 

iPhone telefon sahipleri telefonlarına karşı oldukça hassastırlar. Hassas olmaları da gerekir aslında. Bir dünya para ödenerek alınmış telefonlar. Bırakın ödediğiniz parayı içerisinde çoğu zaman en güzel fotoğraflarınız ve sizin için çok değerli telefon numaraları veya bilgileri taşırlar. Dolayısı ile bu küçük aletlerin orijinalliğinin bozulmadan korunması gerekiyor. Piyasadaki kılıflar çoğu zaman o göstermekten keyif duyulan elma amblemini kapattığı için bazılarınca tercih edilmezler. Doğru ya iPhone telefonun varsa, hava atmak biraz da senin hakkın. Şimdi bahsedeceğim ürün, iPhone 4 ve iPhone 4S koruma kılıfı! Ancak diğer koruma kılıflarından farklı olarak sadece telefonunuzun darbe alacak kısımlarını kapatıyor ve oldukça dayanıklı ultra ince sert bir ürün. Telefonunuzu bu kılıfa rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Hem ısırılmış elma amblemine de kapatmıyor.
Çizgi
iPhone 4 Hesap Makinesi Kılıfı

iPhone 4 Hesap Makinesi Koruma Kılıf

iPhone telefonlarınıza yeni bir tasarım, yeni bir görüntü kazandırmak ve aynı zamanda hesaplama işlerinizi daha pratik ve hızlı bir hale getirmek istiyorsanız, buyurun size hesap makinesi şeklinde iPhone 4 koruma kılıfı. Çok keyif alacağınızı düşünüyorum. iPhone telefonun hesap makinesi fonksiyonlarını bu koruma kılıfı ile daha keyifli ve hemen hemen tüm özelliklerini kullanarak yapabileceksiniz.
Çizgi
El Çantası iPhone 4/4S Kabı

El çantası şeklinde Rengarenk Orjinal IPhone Kılıf

Malum, bayanlar Üzerlerinde taşıdıkları kıyafet, ayakkabı, çanta, aksesuar, anahtarlık gibi, hemen hemen her şeyin, birbiri ile uyumlu olmasına önem verirler ve bu konuda çok hassastırlar. Şimdi önereceğim ürün de işte, bayanların bu yönüne hitap ediyor. iPhone telefonlar artık kıyafetlerine uygun birer çanta gibi olacak. Oldukça orjinal bir iPhone 4 ve 4S kılıfı. Bu ürünü bayan arkadaşınıza hediye etmeyi de düşünebilirsiniz.

CEVAP VER