Kisiye Özel Ödül ve Mesajlı Hediyeler

Kişiye Özel Hediye
Sevdiklerinizi Onurlandıracak Kişiye Özel Ödül Hediyeleri. Sevdiklerimize özel günlerde hiçbir hediyeyi bazen yakıştıramayız. Çünkü hangi hediyeyi alsak, sevdiğimiz insana verdiğimiz değeri ve önemi anlatmaya kafi gelmediğini düşünürüz. Hediye konusunda bu şekilde düşünen insanlar, hediyenin maddi değerinden çok, manevi değerinin olmasını arzulayan insanlardır. Çünkü hediyemizin sadece basit bir eşyadan ibaret olmasını, basit bir eşya gibi kullanılması ve insanlar tarafından öyle görülmesini istemeyiz. Almayı düşündüğümüz hediyenin üzerinde belki bir mesajımızın olmasını, belki bir fotoğrafın olmasını, belki de sevdiğimiz kişinin isminin olmasını isteriz. Bu şekilde bir hediyenin, daha değerli ve özel bir hediye olduğunu düşünürüz. Siz de benim gibi düşünenlerdenseniz, size harika bir hediye önerim olacak! Sevgilinize, annenize, babanıza, arkadaşlarınıza kısacası tüm sevdiklerinize manevi değeri olan ve oldukça anlamlı, kişiye özel ödül veya Mesajınızın olduğu hediyeler düzenletip, Onlara çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Doğum günleri, yıl dönümleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü gibi tüm özel günlerde kişiye özel ödül ve sertifika hediye etmek hem sizin için, hem de hediyeyi verdiğiniz kişi için çok özel ve anlamlı olacaktır. Kişiye özel olarak düzenlenmiş hediyeler, sadece o kişilerin isimlerine veya resimlerine özel  olarak düzenlendikleri için, hediyeyi alan kişi tarafından daha özel nitelikte bir hediye olur.

Kişiye Özel Ödül ve Mesajlı Hediyeler


Hediye Ödüller – Kişiye Özel Üçgen Ödül

Kişiye Özel Üçgen ÖdülBaşarı takdir edilmeyi bekler! İnsanlar, yaptıkları işlerde başarı gösterdiklerinde, bu çevresindekiler tarafından da fark edilmesini ve takdir görmesini bekler! İnsanlarda takdir edilme, tebrik edilme, hangi iş olursa olsun, hangi yaş olursa olsun, kariyer, meslek, cinsiyet hiç fark etmiyor, herkesin beklentisidir. Şimdi önereceğimiz ödül, sevdiğiniz insanları kutlamak, başarıları ile gurur duyduğunuzu göstermek için oldukça iddialı! Kişiye Özel Üçgen Ödül ile ister patronunuza, ister öğretmeninize, ister babanıza son derece anlamlı ve özel bir hediye verebilirsiniz! Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerinde sizin için özel tarih ve mesajınızın yer alacağı parlak Kişiye Özel Üçgen Ödül, sevdiklerinizi mutlu kılmak için son derece orijinal bir ödül! Sitemiz içerisinde yer alan Kişiye Özel Hediyelere göz atmak isterseniz, lütfen buraya tıklayın!


Anneye Özel Mesajlı Kalpli Saat

anneye hediye

Anneler Gününde sevgili annenize öyle bir hediye verin ki eşe dosta, konu komşuya gururla sizin bu özel hediyenizi göstersin. Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat, son derece zarif, bir o kadar da anlamlı bir hediye. Annesine kişiye özel hediye arayanlar için birebir ve çok özel bir ürün. Çünkü bu hediye anlam itibari ile de çok özel! Öncelikle annenize, camın büyülü gücünden imal edilmiş cam bir kalp hediye ediyor olacaksınız. Bu camdan kalbin içindeki Quartz mekanizmalı saat üzerinde akan her saniye, annenizi sonsuza kadar ne çok seveceğinizi ifade ediyor olacak. Anneye Özel Mesajlı Kalp Saatin üçüncü ve belki de en önemli tarafı ise üzerine sevgili annenize iletmek istediğiniz kişisel mesaj, isim ve tarih yazdırabilir olmasıdır. Bu Anneler Gününde Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat ile annenize unutamayacağı bir güzel bir sürpriz yapın. Anneye Özel Mesajlı Kalp Saati annenizin evin en güzel yerinde sergilemek isteyeceğinden şüpheniz olmasın.


Özel Annelik Tescil Belgesi

Anneler günü hediyeleri

Anneler Günü hediyelerinden bir diğer hediye aslında annenize büyük bir sürpriz niteliğinde bir hediye! Annenize anneler günü için bir sürpriz düşünüyorsanız bu hediye bu anlamda ihtiyacınız olan şey olabilir. Siz de Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile annenize onu ömür boyu mutlu edebilecek çok orijinal ve özel bir hediye verebilirsiniz. Anneliğin ne kadar zor bir görev olduğunu ve nasıl fedakarlık gerektirdiğini sanırım hepimiz biliyoruzdur. Bu meşakkatli görevde annenizin yanında olduğunuzu göstermek ve annenizi yalnız bırakmadığınız belirtmek için gelin birlikte annenize Annelik Tescil Belgesi hediye etmeyi düşünelim. Size hamileyken doğum sancılarınızı çeken, bir gram daha kilo almanız için yapmadığı komiklik kalmayan, hastalandığınızda sabahlara kadar gözünü kırpmadan başınızda bekleyen biricik annenize bu emeklerinden dolayı böyle özel bir hediye vermek istemez misiniz? Annelerimizin hakkı bir günde elbette ki ödenmez ama, Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile, bu özel günde annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Üzerinde annenizle olan fotoğrafınızın ve size ait güzel sözlerin yer aldığı Anneler Gününe Özel Annelik Tescil Belgesi ile, annenize yıllarca unutamayacağı çok özel bir gün yaşatabilirsiniz. Anneniz için inanılmaz bir sürpriz olacağını garanti ederim.


İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

Erkeklere Hediye
Yıllar yılı sizi notları ile değerlendiren öğretmeninize siz bir değerlendirme yapıp kendisine 1 tanem ödülü vermeye ne dersiniz? Muzipçe bir hediye olacağı kesin… Ama öğretmeninizi fazlası ile gururlandıracak ve onurlandıracak bir hediye olacağı da kesin… Bu ödülü isterseniz babanıza isterseniz annenize takdim edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve hayatınızda önemli sayılan kişileri ödüllendirmek ve onları gururlandırmak için bence iyi düşünülmüş bir hediye. kişiye özel Bir tanem Ödülünü doldurmak ve ne yazacağınıza karar vermek, tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Yüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Öğretmene Hediye

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.


Yılın En İyi Annesi Ödül Kupası

Anneye Hediye

Malumunuz üzere Anneler günü yaklaşıyor. Anneler günü için bu sefer bir değişiklik yapıp annenize mutfak eşyası veya ev temizlik eşyası gibi eşyalar almayı aklınızdan çıkartın. Gelin bu sefer annenizi şaşırtacak belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak farklı bir hediye düşünelim. Ne mi? Emeklerinin ve size göstermiş olduğu o sonsuz sabrın karşılığı olarak ona “Yılın En iyi Annesi” Kupasını hediye edelim. Elbette bu hediyenin yanında başka hediyeler de alabilirsiniz. Ama hiçbir hediyeniz bu kupanın verdiği duygusallığı ve etkileyiciliği göstermez. Bunun dışında sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verebilir. Yılın En Safı, Yılın Hamaratı, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı yazdırarak ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.


Yılın En iyi Öğretmeni Oscarı

Öğretmene hediye

Sevdiğimiz kişilere hediye seçmek çoğu zaman insanları sıkıntıya sokan bir durumdur. Ne alsak diye günlerce düşünürüz, hediye alma işini ise çoğu zaman son güne bırakırız ve aldığımız hediyeyi ise biraz mahcup bir şekilde uzatırız… Şimdi önereceğim hediye kesinlikle sizi sevdiğiniz kişi karşısında mahcup bırakmayacak bir hediye, ona sizin parmaklarınızdan çıkmış bir yazı ile ÖDÜL KUPASI hediye edin. Bence uzun yıllar kitaplığında veya evinin en güzel köşesinde bu hediyenizi saklayacaktır. Bu hediyeyi öğretmenize doğum gününde veya öğretmenler gününde de alabilirsiniz…


Kişiye Özel Ödül Madalyası

Ödül Madalyası
Bugüne kadar hep öğretmeniniz sizi değerlendirdi ve size not verdi… Şimdi sıkı durun ipler artık sizin elinizde Siz öğretmeninize bir not veya madalya vermeye ne dersiniz? Kulağa oldukça hoş geliyor ama değil mi? Öğretmeninizin herhangi bir alanda başarılı olduğunu düşünüyorsanız ona bu parlak madalyayı hediye edin. Sizin için özel ve önemli olan insanlara ilginç ama, ilginç olduğu kadar da anlamlı bir hediye arıyorsanız Ödül Madalyası’nı inceleyin derim! Çünkü bu madalyalar gerçeği ile ayırt edilemeyecek derecede çok dikkat çekiyor! Altın sarısı bu madalya ödüllerin üzerine sevdiklerinize en güzel mesajları vermeniz hem sizin için çok zevkli, hem de çok dikkat çekici olacak! Sevdiklerinizi bu pırıl pırıl madalyalarla isterseniz birinci ilan edin, isterseniz de üzerine sizin için özel olan yıl dönümlerinizi 30 veya 50 yıl yazan madalyalarla kutlayın, hepsi sizleri çok mutlu edecek! Doğum günü kutlamaları için özel olarak tasarlanmış ve üzerinde İngilizce ”happy birthday” yazan Ödül Madalyası ile sevdikleriniz en unutulmaz doğum günü hediyesini sizin ellerinizden alacaklar.

Yüzyılın en iyi öğretmeni Sertifikası

Öğretmen hediyesi
Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.

Kişiye özel Mesajlı Masa saati

Sevgili için kişiye özel hediye

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Ofis-Büro hediyesi olarak hediye veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun… Bu ürünü aynı zamanda Erkek veya bayan öğretmen için düşünülebilecek en güzel hediyelerden.


Öğretmene Özel Deri Çerçeve

Öğretmene Özel Deri Çerçeve
Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdıra bileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam da aradığınız hediye. Gerçek deri ve kadifeden üretilen bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz. Taba ve lame (gümüş) olmak üzere iki renk seçeneği bulunan Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin! Seçim sizin!

Kişiye Özel Şampanya Kadehi

Erkek için sevgililer günü hediyesi
Değişik onlarca modeli bulunan, birbirinden güzel şampanya bardaklarından beğendiğinizi seçin ve erkek sevgilinize veya eşinize, doğum günü için yapacağınız sürprizin hazırlıklarını şimdiden yapmaya başlayın. Doğum gününde alacağı bu özel hediye ile, erkek arkadaşınızın çok mutlu olacağını düşünüyorum. Şampanyayı seven sevgiliniz artık bu özel kadehi elinden düşürmeyecektir. Yaş günü için hem romantik, hem de çok güzel bir hediye olacağı kanaatindeyim. Kişiye Özel Şampanya Kadehleri son derece şık, özel ve güzel bir doğum günü, evlilik yıldönümü ve sevgililer günü hediyesi olabilir. Kutlama yapmak ve hediye vermek için özel bir sebep aramayanlardansanız sevdiklerinize beklenmedik sürprizler yapmanın en kestirme ve klas bir yolu. Tam 8 modeli bulunan Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinden ikisini tercih edin, kadehlerin üzerine isimlerinizi ve dilediğiniz bir tarihi işlettirebilirsiniz. Kadehlerin üzerine yapılacak işleme, lazer ile kazıma yöntemiyle yapılır ve asla çıkmaz. Kişiye Özel Şampanya Kadehlerinizi gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Bir şişe şampanya ve Kişiye Özel Şampanya Kadehleri ile sevgilinize sürpriz yaptığınızı bir düşünün. Sevgiliniz bu romantik jest karşısında nasıl da şaşıracak ve mutlu olacaktır. Hadi o zaman, vakit kaybetmeyin.

Kişiye Özel Deri Cüzdan

kişiye özel hediye

Erkek sevgilinize yaklaşan doğum Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet doğum günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kartvizitlik

erkek için kişiye özel hediye
Yaşadığımız çağda her şey görsellik, daha doğrusu iyi görünme ve iyi bir imaj oluşturma üzerine kuruludur. Bu durum iş hayatında iyice kendisini hissettirir. Marka oluşturma ve bu oluşturulan markanın istikrarlı bir şekilde büyütülmesi için profesyonel çalışmalar yürütülür. İş hayatında yer alan insanlar için de durum aynen markalaşma çabalarındaki gibidir. İnsanlar da bir nevi markalaşmaya çaba gösterirler. Mesela bir iş yeri ile, herhangi bir pozisyon için iş görüşmesine gittiğinizde, söz konusu iş yeri, sizi konuşmanızdan tutun da, kılık kıyafetinize varıncaya kadar, hatta kullandığınız cep telefonu, kullandığınız parfüme kadar, bir çok özelliğiniz ile puanlamaya çalışır. Bu durum için ben koca bir maalesef demek istiyorum. Neyse, erkek arkadaşınıza yaklaşan doğum günü için, kendi ismine özel ahşap bir kartvizitlik hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz iş yaşamında artık, cüzdanından buruş buruş olan kartvizitini çıkarmak yerine, özel kutusu içerisinde, gıcır gıcır kartvizitini taşıyabilecek. Doğum günü için erkek hediyesi arayanlara ve kişiye özel hediye düşünenlere bu ürünü tavsiye ediyorum.

Kişiye Özel Güllü Akrilik Cam

isme özel hediye sevgililer içinSevgilinize, yıl dönümünüzde veya sevgililer gününde, aşkınızı ve ilişkinizi ne kadar önemsediğinizi ve sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, ona iliklerine kadar hissettirecek bir hediyeye ne dersiniz? Sevgiliniz ve sizin için, en özel tarihlerden biri olan ilk buluşma tarihinizi, veya ilk görüşme tarihinizi, ikinizin isimlerinin baş harflerini, bu muhteşem Akrilik cam içerisine yazdırabilirsiniz. Üstelik üzerinde aşkın en önemli sembollerinden olan gül çiçeği ile birlikte. Sevgililer günü için alınabilecek en romantik en güzel hediyelerden biri. Özel bir madde olan akrilik, oldukça dayanıklı bir madde olduğu için, uzun yıllar sevgiliniz bu hediyeyi saklayabilecektir. Sevgililer gününde ne hediye almalıyım diye, internette saatlerce geziniyorsanız, bence elinizi mouse’dan ve klavyeden çekin! Bu hediye Sevgililer günü için en güzel ve en anlamlı hediye olabilir.


İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati

sevgiliye özel isme yazılı hediyeEvlilik yıl dönümü veya sevgilinizin doğum günü için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar! Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Sevgililer günü için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve sevimli ay dede üzerinde sizi temsilen öpüşen sevgililerin yer aldığı, oldukça romantik bir hediye olan bir duvar saati var! Sevgililer günü için, bu hediyeniz çok özel olacak çok! Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz babanız doğum günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de babanızın isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun babanız için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masaüstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor.  Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.


İsme Özel Mesajlı Duvar Saati

isme özel hediyeŞimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, Ne kadar romantik birisiniz, sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok romantik ve duygusal biriyim ise, o zaman bence başka bir sevgililer günü hediyesi araştırmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Başka hangi nesne sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Görmüş olduğunuz duvar saatindeki mesaj da yalnız çok manidar değil mi? Senzi geçen zamanın anlamı yok!


İsme Özel Yılın En iyi Çifti Ödülü

isme özel hediyeler

Kristal şeklindeki akrilik cama lazer ile işlenmiş olan, “Yılın en Mutlu çifti” ödülü de, yine çok güzel ve romantik Sevgililer günü hediyelerinden. Sevgilinizin ve sizin isminizin yazılı olduğu bu ödül, evlerin ve ofislerin en güzel yerinde yerlerini alacak. Romantik ve özel bir sevgililer günü hediyesi için, iyi hediye seçeneklerinden biri. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

isme özel hediyeler

Bir rakamı şeklindeki bu ödül de, vermiş olduğu o müthiş anlamı ile çok güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya sevgilinize sevgililer günü için orijinal bir hediye düşünenler için, kesinlikle düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri. Kristal cam şeklindeki 1 numara üzerine de istediğiniz mesajınızı yazdırabilirsiniz. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Fotoğraflı Kristal Küp

İsme özel hediyeler

Sevgililer günü için en güzel en özel hediye nedir? Bu şekilde google’ın başının etini yediniz günlerdir! Buyurun size sevgililer günü için en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, sevgililer gününde harikalar yaratacaksınız. Sürpriz sevgililer günü hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence sevgililer gününde en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır.


Fotoğraflı Kalp Yastık

sevgiliye özel hediyeler

Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olduğunuzdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz! Gelin bu tartışmaya sevgililer gününde bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün. Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar sevgililer günü için iyi bir hediye.


İsme Özel Bambu ikili Kalem Seti

Hediye yıldönümü

Sevdiklerinize güzel bir hediye vermek isterseniz, üzerinde sevdiklerinizin isimlerinin yazılı olduğu bu şık Bambu Kutulu İkili Kalem ile bunu sağlamak mümkün olabilir. Ahşabın doğal güzelliğini hepimiz biliriz, bir de bunun üzerine kişiye özel isim de eklenir ise, işte o zaman böyle bir hediye artık çok özel bir hediye olacaktır. Babalar gününde saygı değer babama ne alsam diyorsanız, Bambu Kutulu İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bambu Kutulu ikili Kalem İçerisindeki kalemlerle her yazı yazışında babanız kendini çok özel hissedecektir. Bambu Kutulu İkili Kalem üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bambu Kutulu İkili Kalem kutusu ve içindeki iki tane kalem özel bambu ağacından yapılmıştır. Lazer işleme yöntemi ile hem kutu hem de kalemler üzerine isimler işlenmekte ve zaman içerisinde çıkmamaktadır. Sevgilinize veya eşinize yıldönümü için de kişiye özel hediye bakıyorsanız, böyle bir hediye iyi bir hediye alternatifi olabilir. Ayrıca öğretmenler için de yine isabetli bir hediye tercihi olacaktır.


Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Kişiye Özel HediyelerHem fiyatı hem de kişiye özel olması sebebi ile bayan sevgilinize veya annenize alabileceğiniz şık bir hediye tavsiyem olacak! Kişiye Özel olan ve oldukça şık kırmızı makyaj aynası üzerine ister sizin ister sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. İsme özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize baktığınızda ne kadar özel biri olduğunuzu bu hediye size hissettirecek! Bayanların gün boyunca en fazla zaman geçirdikleri yer neresidir diye sorsak? Elbette cevabı çok basit! Kendilerini görüp izledikleri bir ayna karşısıdır. Bayanlar ayna karşısında oldukça fazla zaman geçirirler. Bu da siz erkeklere, hediye almak için güzel bir fikir verebilir. Bir de bu ayna, isme özel bir ayna ise ve rahatlıkla çantada taşınabilir bir aynaysa o zaman sevgilinize hangi hediyeyi alacağınız sorusunu cevabı kendiliğinden ortaya çıkıyor! Şık ve isme özel bir cep aynası! Şayet bir bayan hediye almak istiyorsanız tek taş bir yüzükten sonra Onu en fazla mutlu edecek olan hediye, Kişiye Özel tasarlanmış olan bu Kırmızı Makyaj Aynası olacaktır. Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası 8 cm çapındadır ve sert plastik malzemeden üretilmiştir. Bu ürünü Anneler günü için, öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz.


Kişiye Özel Ahşap Kalem

HediyeEvlerde ve işyerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

CEVAP VER