Mükemmel Hediyelik Eşyalar

güzel hediyeler
Şaşırtıcı Tasarımlara Sahip Mükemmel Hediyelikler

En Uygun Hediye blogumdaki yayınları takip eden dostlar, daha evvel ucuz ve bütçemize uygun hediye önerileri başlığı altında, 10-50 TL – 50-100 TL arası, hediye önerilerimi fark etmişlerdir. Arzu edenler bu başlığa tıklayabilirler; Sevgiliye ucuz hediyeler. Ancak bugün biraz daha kafama göre hediyeler seçmeyi düşünüyorum. Yani açıkçası zevkime ve keyfime göre, özgürce hareket etmeyi düşünüyorum. Üzerimde fiyat baskısı hissetmeden, beğendiğim, ilginç bulduğum ne ürün varsa, bu başlık altına toplamaya çalıştım. Belki benimle aynı beğenilere sahip ziyaretçiler olur kim bilir… Sıra dışı tasarımları ile, birbirinden ilginç ve enteresan hediyeleri sizler için alt alta sıralamaya çalıştım! Bayanların hoşuna gideceğini düşündüğüm ilginç takılardan, orijinal teknolojik hediyeliklere, ev için düşünülebilecek değişik ürünlerden, göz kamaştırıcı şıklıktaki duvar saatlerine kadar bir çok mükemmel hediyeyi size “Bir Tık” mesafeye yaklaştırmaya çalıştım.

Sevdiklerinize Alabileceğiniz Şaşırtıcı Hediyeler

konu çizgisi

Bayan Sevgiliye Aksesuar Hediyeleri & Pırlanta Beğen kolyesi

Pırlanta Beğen kolyesi
Türk Halkı olarak bizler Facebook’u çok sevdik, Türkiye’ de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı olan facebook’da beğen iconu oldukça popüler hale geldi ve herkes tarafından çok fazla benimsendi. İnternetteki vaktimizin büyük bir bölümünü harcadığımız facebook’a ait beğen (Like) iconu, olağanüstü harika bir tasarımla, zarif bir pırlanta kolye olarak karşımızda. Sevgilinize, sevgililer Gününde veya onun doğum gününde gönül rahatlığı ile verebileceğiniz şık ve güzel bir hediye…
konu çizgisi

Kişiye Özel Bebeğim ve Biz Dergi Kapağı

Kişiye Özel Bebeğim ve Biz Dergi Kapağı
Eşinizi çok duygulandıracağına ve mutlu edeceğine inandığım, şahane bir hediye fikrimi sizinle paylaşmak isterim. Kişiye Özel Bebeğim ve Biz Dergi Kapağı, tamamen kişiye özel olarak hazırlanan bir ürün! Üzerine ana resim olarak bebeğinizin resmini ve hemen yanına da Annesi (Eşiniz) ile birlikte bir ikinci fotoğraf bastırabileceğiniz, üzerine kendi mesajlarınızı yazıdırabileceğiniz Kişiye Özel Bebeğim ve Biz Dergi Kapağı, eşinize en güzel sürpriz hediyelerden biri! Ahşap çerçeve içerisinde ve üzeri cam ile korunan Kişiye Özel Bebeğim ve Biz Dergi Kapağı, duvara da asılabiliyor, arka ayakları sayesinde masa üzerinde de sergilenebiliyor.
konu çizgisi

İlginç ve Dikkat çeken Hediyeler & Ters Şişe Bardak

Hopside Down Ters Şişe Bardak
Şu bardağın orjinalliğine bakar mısınız? Bardak ağzına kadar renkli bir içecek ile doldurulduğunda, sanki içerisinde bir bira şişesi varmış efekti verilmiş. Zaten ürünün adı da oradan geliyor; Ters Şişe Bardak. Hayatında var olan bütün ürünlerde özellik, ilginçlik, tasarım arayanlara yönelik harika bir hediye. Dilerseniz bu bardakları altıya tamamladığınızda set yapmış olursunuz. Bence iyi ve ilginç bir ev hediyesi, ofis hediyesi, yılbaşı hediyesi olabilecek bir ürün.
konu çizgisi

iPhone Cep Telefonu Şeklinde Cep Aynası

Cep Telefonu Ayna
Kadınların, anahtarlıklarına, cep telefonlarına dikkat ettiyseniz, genellikle taşıdıkları bütün objeleri kişiselleştirmek istediklerini fark edersiniz. Nasıl mı? Mesela Cep telefonunun arkasına bir nazar boncuğu stickeri yapıştırırlar, Araba anahtarlarına sevimli bir ayıcık iliştirirler, bayan çantalarına incik boncuk serpiştirirler:))) Aynı durum erkeklerde araba konusunda geçerlidir. Erkekler de arabalarına, özeleştirme çabasındadırlar. Yani erkekler fabrika çıkışlı orijinal bir otomobili kendi zevklerine göre dönüştürme çabasındadırlar. Neyse demek ki, kadın ve erkek sahip oldukları ürünlerin özel olmasını istemekteler:) Ne kadar uzattım yaw! Gördüğünüz bu ürün iPhone Cep Telefonu şeklinde bir cep aynası. Bayanlar bu aynayı çok beğeneceklerdir. Yılbaşı, doğum günü hediyesi için uygun fiyatlı, orijinal bir şey arıyorsanız tavsiye ederim.
konu çizgisiHarika Duvar hediyeleri & İlginç Duvar Saati, Kraliyet Duvar Saati
Kraliyet Duvar Saati
Roma rakamlarından oluşan ve antika görünümlü bu duvar saatinin alt ve üst parçaları eksik. Aslında eksik dememe bakmayın , eksik değil, saatin kendisi böyle. Eee! Konu başlığı ilginç duvar saatleri olunca, önerebileceğim ilginç duvar saatlerinden birini öneriyorum. Aslına saat eksik olmayıp, tam olmuş olsa zaten dikkat çekici olmazdı değil mi? Bu halde tasarımcıları hedeflerine ulaşmış oluyorlar. Dış tarafı MDF kaplı olan bu saat, 44 x 9 x 8 cm. en ve boylarında. Orijinal Antika duvar saati hediyesi arıyorsanız, kaçırmayın derim.
konu çizgisi

İlginç Duvar Saati, Tasarım Harikası Duvar Saati

Carla Mara İkili Çark Tasarımlı Dekoratif Duvar Saati
Şimdi önereceğim saat tam bir tasarım harikası. Elbette fiyatı da harika:)))) Bütçesi el verenler için önerebileceğim ve dekoratif etkisi kesinlikle maksimum seviyede olacak mükemmel bir duvar saati. Fiyatı yüksek duvar saati arayanlar için önerebileceğim harika bir Duvar saati. Bu saatin tasarımı yapılırken, kol saatlerinin işleyiş mantığı düşünülerek hazırlanmış ve antika süsü verilmiş. İlgilenen olabilir diye eklemek istedim.
konu çizgisi

Modern Ev Hediyeleri-İsveç Duvar Saati

Ultra Flat Wall Clock - İsveç Duvar Saati
Bir duvar saati düşünün ki, sadece 1,5 cm. kalınlığında olsun ve duvarınızda adeta bir tablo gibi dursun, yetmedi sessizlik içerisinde sinir bozucu tik tak sesleri de olmasın. Çok mu abarttık? Yoo alakası yok böyle bir saat var. :))) Ultra Flat Wall Clock, çok sessiz ve hatasız çalışan bir saat. Yalnızca 1,5 cm. kalınlığında olmasıyla dünyanın en ince duvar saatlerinden biri. İsveç Duvar Saati, evde ve ofiste sade bir şıklık arayanlar için çok yerinde bir tercih. Yalın bir yaşam tarzını benimsiyorsanız bu zarif duvar saatini çok beğeneceksiniz. Ultra Flat Wall Clock, ne hediye alsam diye düşünenler için de güzel bir seçenek.
konu çizgisi

Mesaj içeren Hediyeler & Araba Mesajları

Arabanızda Mesaj Var
Özellikle uzun yol şoförlerinin ve bizlere özgü Türk Aklının bir ürünü olan, kamyon arkası çok özlü ve esprili sözlere, sizler de şahit olmuşsunuzdur. Gerçekten bazı kamyon arkası sözler, insana, hayatın sırrı, ve mutlu olmak gibi, aşk hakkında öğüt verici ve güzel sözler içermekte. Siz de arabanızda esprili ve anlamlı güzel sözler, mesajlar taşımak istiyorsanız, birbirinden esprili, araba mesajlarına göz atmanızı tavsiye ediyorum.
konu çizgisi

Birbirinden farklı ikonlardan oluşmuş Divas Yüzükler

Divas Icons Pırlanta Yüzükler
Sevgilinize bu yılbaşında sıra dışı, onun ilgisini çekebilecek bir yüzük arıyorsanız, birbirinden farklı, ilginç pırlanta yüzükler Divas pırlanta tarafından tasarlandı. Yaklaşan Yılbaşı için bence harika bir hediye… Erkek arkadaşınız veya Kız arkadaşınız için doğum günü veya yıl dönümü hediyesi bakıyorsanız, tavsiye ederim. Hatta bunlardan ikiniz için de bir set yapabilirsiniz.
konu çizgisi

iPhone 4 Protective Case – iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı

iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı
Dünyanın parasını vererek en son teknolojik donanıma sahip iPhone telefon alırsınız ve beklenmedik bir sürpriz ile iPhone telefonunuza nazara gelir ve bir şekilde hasar görür. Şimdi tavsiye edeceğim ürün, gerçekten iPhone Telefonu inanılmaz bir şekilde, her türlü fiziki şartlara karşı koruyor. Bu ürünü siz iPhone’una gözü gibi bakan ve her şeyden sakınan sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

konu çizgisi

Değişik Hediye Önerileri & Stress Topları

EXTREMECUBE
Stresimi nasıl dağıtabilirim veya siz stres atmaya yönelik, bir ürün mü arıyorsunuz? Bu ürün tam size ve sevdiklerinize göre. Özellikle stresli bir yaşamı olan sevdiklerinize bu ürünü hediye edebilirsiniz. 3D Puzzle halkalar, çok güçlü Neodymium mıknatıslardan üretilmiş 6 mm çapındaki 216 adet küreden oluşmaktadır. Neodymium küreleri birbirine ekleyerek, aklınıza gelen her türlü şekli yaratabilir, 3D top Puzzle ile yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. 3D top Puzzle tres atmak, hayal gücünü zenginleştirmek ve çocukların zihinsel gelişiminde, eğitim amaçlı kullanmak için yaratılmış mükemmel bir üründür. Ortaya çıkardığınız her farklı şekil sadece bir sonrakini bulmanız için sizi kışkırtacak. Sonsuz yaratım potansiyeli ile 3D top Puzzle yaratıcılığınızın ve sezginizin henüz keşfedilmemiş yollarını ortaya çıkaracak.
konu çizgisi

Sevgiliye Farklı Hediyeler & Dijital Buzdolabı magneti

DigiFrame Digital Fridge Magnet
Fotoğraflarınız sadece albümlerde kalmasın, evde en fazla kullandığınız cihazlardan biri olan buzdolabı üzerinde bulunsun ve siz her buzdolabının kapağını açtığınızda sevdikleriniz sizi fotoğrafları ile selamlasın. Vay be ne laf ettim ama :))) Bence oldukça ilgi çekici ve farklı bir hediye. Bu ürünü ev hediyesi veya doğum günü hediyesi, bayram hediyesi, sevgililer günü hediyesi, Yılbaşı hediyesi olarak gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.
konu çizgisi

Enteresan Hediyeler & Su Geçirmez ipad Kabı

iPad Aqua Case - Su Geçirmez iPad Kabı
ipadler artık günümüzde okullara bile taşınmaya başladı. Her şeyimiz bu ince ve bir kitap büyüklüğündeki cihazlara girmeye başladı. Ders notlarımız, proje ödevlerimiz, çizimlerimiz, fotoğraf ve müzik arşivimiz. Durum böyle olunca, bu cihazların su gibi, onlara zarar verecek etkenlerden korunması gerekiyor. İşte ipad kabı, ipad’leri sudan koruyor. Su geçirmez ipad kabı ile ipad’ler özgürce ve gönül rahatlığı ile denize, kuma götürülebilecek… İpadi olan sevdiklerinize bu ürünü hediye edebilirsiniz.

konu çizgisi

Sürpriz Doğum Günü Hediyeleri & MP3 çalan Güneş Gözlüğü

Mp3 Sunglasses - Mp3 Güneş Gözlüğü
Müzik dinlemeyi seven 15-25 yaş arasındaki gençlere yönelik güzel bir hediye önerisi. Hem güneş gözlüğü; hem de iyi bir MP3 çalar. Doğum günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilir. Bu MP3 çalarlı güneş gözlüğüyle egzersiz ya da spor yaparken, güneşte keyif çatarken, en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz. Mükemmel bir ses kalitesine ve pil ömrüne sahip olan bu gözlük, size koşarken, bisiklet kullanırken, tırmanırken ya da diğer her türlü aktivitelerinizde kablolar olmadan keyifle müzik dinlemenizi sağlayacak.

konu çizgisi

Macerayı Seven Erkeklere Hediyeler & Parrot Ar Drone

Parrot AR Drone 2.0
Özellikle, Macera tutkunu ve aksiyonu seven erkeklere yönelik, doğum günü veya yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilir:))) Bu ürün, açık bir alanda, akıllı telefonlar veya ipad’lerle kumanda edilebilen, gökyüzünden HD video kayıt özelliği ile çekmiş olduğu görüntüyü anında bilgisayarlara aktarabilen, iyi bir oyuncak uçak aslında… Ürünün adı; Parrot AR Drone! Tüm android cihazlar uyumlu çalışmaktadır. Böylelikle bu ürünü, tüm Android telefonlar ve tabletler ile kolaylıkla kumanda edebileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu öndeki geniş açılı 720p HD kamera size anlık olarak görüntü sağlayacak ve görüntüyü telefonunuz ile tabletinizin ekranına HD kalitesinde size iletecek. Parrot AR Drone 2.0’ın altında bulunan ikinci kamera ise hız ve yükseklik ölçerek stabil bir uçuş yapmanızı sağlamaktadır. Bununla birlikte bu iki kameranın çektiği görüntüler Parrot AR Drone u kumanda ettiğiniz tablet ya da telefona anında iletilecek. Kameralardan gelen bu görüntüleri ister resim isterseniz de video olarak kaydedebilir, tüm arkadaşlarınıza bu harika cihazla neler yaptığınızı gösterebilirsiniz. Dilerseniz bu görüntüleri Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak hit ve beğeni rekorları alabilirsiniz!

konu çizgisi

Eski negatif filmleri Dijital fotoğraflara çeviren bir tarayıcı

Dijital Negatif Tarayıcı
Dijital fotoğraf makineleri hayatımıza girmeden önce film negatifleri ile fotoğraf çektirirdik. Yan tarafta görmüş olduğunuz negatif fotoğraf tarayıcı ürün, eski negatif fotoğraflarınızı dijital hale getiriyor ve siz de yıllanmış fotoğraflarınızı artık koruma altına almış oluyorsunuz. Böyle bir ürün hediye diye düşünülür mü bilemem ama ben ilgimi çektiği için bu ürünü eklemeyi uygun buldum. Bütün o film doldurma ve sonra günlerce bekleyip tab ettirme dertlerini hatırlıyor musunuz? Filmler ve slaytlar dijital kameralardan önce epey bir süre, bizlerle oldular, o yüzden ellerinde muhteşem resimleri olan kimi insanlar, hak ettikleri şekilde onları kimseye gösteremiyorlardı. Aile fotoğraflarını modern bir şekilde insanlarla paylaşmak isteyen yaşlı akrabalara sahip herkes için, filmle büyümüş ama en iyi fotoğraflarını internette paylaşmak isteyen profesyonel fotoğrafçılar için veya zamanın etkileriyle bozulmakta olan film koleksiyonlarına sahip arşivciler için mükemmeldir.

konu çizgisi

Erkeklere En iyi Hediyeler & Su altı Fotoğraf Makinesi

Sualtı Dijital Fotoğraf Makinesi
Dalmayı seven dostlarınız, arkadaşınız veya sevgiliniz varsa onlara kalıcı ve özel bir hediye vermeye ne dersiniz? Üst tarafta görmüş olduğunuz Fotoğraf makinesi ile, su altında 3 metre derinliğe kadar güzel ve görüntü kalitesi yüksek fotoğraflar çekilebilir. Denizlere ister şnorkelle, ister tüple dalın! Ayrıca sörf ya da yelken yapıyorsanız, heyecanı kare kare bu özeş fotoğraf makinesi ile yakalayabilirsiniz. Küçük ve hızlı bir yelkenlinin dümeni başındayken, ya da sörf tahtasının üzerinde dalgalarla dans ediyorken, elinizdeki kamerayı kullanmak istemeyebilirsiniz, ama bu kamera sıçrayan sulara ve daha fazlasına dayanıklıdır.

konu çizgisi

Farklı Hediyeler & Güneş enerjisi depolayan Solargorilla

Solargorilla
Bilindiği üzere teknoloji artık hayatımızın her alanında girmiş durumda, hatta öyle ki hepimiz artık evden cep telefonumuzu almadan çıktığımızda, o gün bizim için artık bitmez ve kabusa dönüşür… Bazen de dizüstü bilgisayarımızı veya cep telefonumuzu yanımızda olmasına rağmen, zamansız şarj bitmeleri sinirlerimizi fazlası ile bozmaya yetiyor. Bu gibi durumlarda elektrik prizi ile şarj etme imkanımız yoksa şimdi önereceğim cihaz bu gibi sürprizleri ortadan kaldırıyor, çünkü tek ihtiyacı olan şey güneş enerjisi… Evet, bu ürün ile ister telefonunuzu ister İpad inizi ister dizüstü bilgisayarınızı açık havada, piknikte veya vahşi doğada şarj edebilirsiniz… Bu cihaz da fazlası ile hediye önerilerim içerisine girmeyi hak ediyor…

konu çizgisi

Kartuş ve mürekkebe ihtiyaç duymayan ısı ile baskı yapan fotoğraf printer

Polaroid GL10 Instant Mobile Printer
Teknoloji ile başladık bir kere devam edelim. Fotoğraf makinelerinde de teknoloji inanılmaz bir hızda gelişiyor, çoğumuz aynı hatalara düşüp, yüzlerce fotoğraf çeker ve bilgisayarlarımıza kaydederiz, “hata” dedim, çünkü hiçbir zaman bu değerli anları, kağıda basmayı aklımıza getirmeyiz veya hep erteleriz. Tabi gün gelir de, bilgisayarımızın hard diski göçtüğünde ah! vah! ederiz… Size tavsiyem özellikle özel günlerinize ait fotoğrafları çok uzun zaman bilgisayarlarınızda saklamayınız, yoksa cidden yazık oluyor… Bu arada size tavsiye ettiğim şey çok sık başıma geldi… Neyse bu ürün ile fotoğraflarınızı kolaylıkla evinizde basabilirsiniz… Bence bu da, çok iyi bir hediye olur…
konu çizgisi

Dekoratif hediyeler & Bayanların ilgisini çekebilecek bir Hediye

5 X 5 AYNA
Özel olarak tasarlanmış bu ayna
ile bayanlar kendilerine artık 25 panelden oluşmuş aynalar ile farklı açıdan
bakabilecek. Aynı zamanda paslanmaz çelikten imal edilen bu aynalar, evlerin
duvarlarına dekoratif, güzel bir stil kazanmalarına katkıda bulunacak. Bu ürünü
ev hediyesi veya ofis hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Bence oldukça şık ve
iyi bir tercih olur…
konu çizgisi

Polaroid 300 Şipşak Fotoğraf Makinesi

Polaroid 300 Şipşak Fotoğraf Makinesi
Polaroid in dünyayı kasıp kavuran şipşak fotoğraf çılgınlığı, yepyeni kartuşsuz ve mürekkepsiz teknolojisi ile, fotoğraf dünyasına yeniden damgasını vurmak için sizlerle! Önceki marifetli şipşak fotoğraf makinelerinin çok daha geliştirtmiş teknolojisi ile Polarid 300 Fotoğraf Makinesi sizlerle! Kartvizit büyüklüğünde fotoğrafları saniyeler içinde basabileceksiniz, üstelik hiçbir yükleme işlemi veya USB tarzı cihazlara ihtiyaç duymadan! Lady Gaga’yı ön yüzü olarak kullanan Polaroid, bu harika fotoğraf makinesi ile ne kadar iddalı olduğunu gösteriyor. Bu ürünü de yine bir ev hediyesi, öğretmenler günü hediyesi olarak düşünebiliriz ne dersiniz?
konu çizgisi

Yeni eve hediyeler

CEVAP VER