Öğretmene Özel Kalem Hediyesi

öğretmene hediye

Sizi Öğretmeninize hatırlatacak çok özel bir kalem. Çok doğal olarak, öğretmenler hayatları boyunca her türlü kalem ile, en fazla haşır neşir olan kişilerdir. Aklınıza gelebilecek her çeşit kalem; Örneğin, tükenmez kalemler, kurşun kalemler, dolma kalemler, fosforlu kalemler, divit uçlu kalemler, resim kalemleri daha bir çok kalem! Çünkü “Öğrenmek de, öğretmek de en iyi kalem ile sağlanır.” Madem öğretmenlerin olmazsa olmazı kalemler ise, buyurun o halde, öğretmenler günü için size şahane bir kalem hediyesi önerelim. Kişiye Özel Ahşap Kalemler, öğretmenler günü için, sevgili öğretmeninize takdim edebileceğiniz, en güzel kalem hediyelerinden biridir. Üzerinde mesajınızın yer alacağı özel ahşap kutusu içerisindeki ahşap kalemler tekli veya ikili olarak satışa sunulmaktadır. Aşağıda özel ahşap kutu üzerinde yazılı olan örnek mesajı görebilirsiniz. Son derece güzel süslenmiş olan bu ahşap kutu içerisinde, yine öğretmeninizin ismine özel kalemler yer almaktadır. Bu harika kalem setini, sınıfça öğretmenize hediye edebilirsiniz. Öğretmeninize henüz bir hediye seçemediyseniz, aslında bir bakıma şanslı olduğunuzu söylememiz gerekiyor. Çünkü en azından böylesine değerli ve anlamlı kalemleri gördükten sonra, “Keşke öğretmenime bu özel kalemlerden hediye etseydim!” şeklinde bir hayıflanmanız söz konusu olmayacak! Kişiye Özel Ahşap Kalemler, öğretmeninizin ismine özel düzenleniyor. İsme özel hazırlanan bu son derece şık kalemler, yine üzerinde öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili özel mesajınızı taşıyan ahşap kutusu içerisine konuyor! Ortaya ise, hem öğretmenler gününün ruhuna uyan, hem de öğretmeninizin uzun yıllar asla unutamayacağı çok güzel bir öğretmenler günü hediyesi çıkıyor.

Kişiye Özel Kalemler, öğretmenler için en klasik ama en etkili hediyelerden biridir. Kişiye Özel Ahşap Kalem ise, tıpkı öğretmeninize duyduğunuz sevgi kadar doğal! Üzerinde isim yazılı olan bu şık kalemlerin 2 farklı modeli bulunmaktadır. Birinci model, 1 adet tükenmez kalemden oluşuyor ve özel ahşap kutusu içerisinde satışa sunuluyor. İkincisi ise, 2’li kalem seti olarak 1 adet tükenmez kalem, 1 adet de roller kalemden oluşuyor. Bu 2’li set de yine kişiye özel ahşap kutusu içerisinde yer alıyor. İki farklı modelden, hem beğeninize, hem de bütçenize hitap eden modeli seçip, öğretmeninize hediye edebilirsiniz.

24 Kasım Öğretmenler Günü için Öğretmenime ne hediye alabilirim? Erkek ya da bayan öğretmenler için hediye fikirlerine ihtiyacınız varsa, sitemiz içerisinde öğretmenlere doğum günü ve öğretmenler günü için ucuz fiyattan başlayarak onlarca farklı hediye önerileri bulabilirsiniz.

Hediye Sipariş

Öğretmene Kişiye Özel Ahşap Kutuda Kalem Hediyesi 

Öğretmene Kişiye Özel Kalem Hediyesi
Benzer kategoride daha fazla öğretmenler günü hediye fikirleri görmek için lütfen tıklayın

CEVAP VER