Yeni Eve Hediye

ev hediyeleri yeni ev için

Yeni Ev hediyesi fikirleri ile selamlar. Biraz sonra Ev hediyesi seçenekleri nelerdir? Ev ziyaretlerine hangi hediyeler ile gidilmeli? Yeni eve ne hediyeler alınabilir? gibi sorulara cevap arayacak ve ev hediyesi ile ilgili tavsiyelerde bulunmaya çalışacağız. Bizim için özel ve önemli olan insanların hayatını ilgilendiren mutlu gelişmeler aslında bizleri de ne kadar çok mutlu ediyor öyle değil mi? Çünkü birlikte yaşamak demek, ben olmaktan öteye geçip, biz olmayı öğrenmek demektir. Dolayısı ile sevdiğimiz insanların hayatında önemli olan her şey, her gelişme aslında bizleri de ilgilendiren ve önemsememiz gereken şeylerdir. Uzun yıllar boyunca hayallerini kurdukları ve henüz yeni bir ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan dostlarımız ile bu mutluluğu paylaşmak da işte böyle bir şeydir. Hediyeleşmek, insanları birbirlerine daha çok yakınlaştıran, sosyalleştiren, hayatı paylaşmayı öğreten çok önemli bir olgudur. Çünkü sevdiğiniz birine hediye vermeniz demek, o kişinin en mutlu anında, mutluluğuna ortak olmaya, onun mutluluğunu paylaşmaya çalıştığınızın en güzel delilidir. Hediye, bir kutlama aracıdır, sevgiyi ve saygıyı göstermenin, tebrik etmenin en güzel yoludur. Bizler de, yeni ev almış ya da, yeni bir eve taşınmış dostlarımıza bu mutluluklarında yanındayız mesajımızı iletmek ve onların bu büyük mutluluklarına, bir nebze de olsa katkıda bulunmak, tebriklerimizi iletmek için ev hediyeleri almak ve hediyelerimizle dostlarımızı ve arkadaşlarımızı sevindirmek isteriz.

Yeni bir ev sahibi olan veya yeni bir eve taşınan dostlarınıza, güzel ev hediyesi düşünüyorsanız, ev için bir çok hediye çeşidinin olduğunu ve kısır bir hediye yelpazesi arasına sıkışıp kalmamanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Dekorasyon ürünlerinden tutun da, mutfak, salon, banyo veya yatak odası için süs eşyaları, elektronik eşyalar, ev tekstili, çocuk odası takımları, gibi bir çok ürün, ev hediyesi olarak düşünülebilir. Ancak burada unutulmaması gereken şey, “Hayırlı olsun” veya “Güle güle oturun!” temennisi ile götüreceğiniz ev hediyenizin kullanılabilirliği açısından, seçeceğiniz hediyenin ev sahiplerinin zevklerine ve beğenilerine uygun olmasıdır. Bunun yanında hediyeniz, evin dekorasyonu ve genel olarak tercih edilmiş hakim duvar renkleri, hakim mobilya renkleri ve şekilleri ile ahengi bozmayacak şekilde seçilmiş olması gerektiğidir. Bu tip hediye tercih hataları, özellikle süs hediyelikleri ve hediye tablolarda sıklıkla yapılmakta olduğu için hatırlatmakta yarar görüyorum. Çünkü hepimiz almış olduğumuz hediyelerin kullanılmasını, kaba tabiri ile işe yaramasını ve beğenilmesini düşünerek satın alır ve sevdiklerimize hediye ederiz.

Lafı uzatmadan ve sabrınızın sınırlarını zorlamadan gelelim sitemizin ev hediye fikirlerine, öncelikle belirtmekte yarar görüyorum, burada önerilmiş olan ev hediyeleri daha çok, ilginç ev hediyeleri kategorisine girebilecek hediyelerdir. Umarız, aradığınız hediye ile sizi buluşturabiliriz. Keyifli bir zaman geçirmeniz dileği ile!

Yeni Eve İlginç Hediyeler

konu çizgisi

Farklı Seçenekleri ile Özel Tasarım Fotoğraf Albümleri

Tasarım Fotoğraf Albümleri
Sevdiğiniz arkadaşlarınız çok şık bir düğün ile dünya evine girdiler. Tabi düğün aşamasına gelene kadar, bir çok da fotoğraflar çekildi! Söz töreni, nişan töreni ve en son düğün! Daha bu arada bayram ziyaretleri, doğum günleri ve benzeri özel günlerde çekilmiş olan fotoğraflardan bahsetmiyoruz bile! Demek ki, yeni evlenen çiftimize ait bir sürü yeni fotoğrafı var! Bu fotoğrafları özenle koruyacak ve muhafaza edecek şık bir fotoğraf albümü herhalde iyi bir ev hediyesi olacaktır! Bu ürün sadece yeni evli çift için değil, tüm sevdiklerinize ev hediyesi olarak armağan edebileceğiniz harika bir ürün! Üstelik Tasarım Fotoğraf Albümlerine ait, bir çok farklı model ve seçenek bulunuyor! Özel fotoğrafları kusursuz bir şekilde sergilemek için, Tasarım Fotoğraf Albümleri mükemmel bir tercih!
konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & Kişiye Özel Battaniye

Kişiye Özel Triko Örme Battaniye
Eğer yeni eve hediye olarak, duvar tabloları, vazolar, tabak çanak, süs eşyaları, biblolar ya da duvar saatleri size çok sıradan ve klişeleşmiş hediyeler olarak geliyorsa o halde size güzel bir hediye önerisinde bulunabiliriz. Bildiğiniz üzere battaniye, özellikle kışın bir evin en temel ihtiyaçlarından biri! Ev sahibi olmuş ya da yeni bir eve taşınmış sevdiklerinize, üzerinde karı-koca olarak isimlerinin yer alacağı Kişiye Özel Triko Örme Battaniye hediye edebilirsiniz! Üzerinde kalp motifleri bulunan Kişiye Özel Triko Örme Battaniye, dostlarınıza olan sevginizi farklı bir şekilde sunmanın en güzel yolu!
konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & Kuş Aynalar

Kuş Aynalar
Doğaya ait temalar ile süslenmiş modern bir ev dekorasyonu sanırım ki hiç kimsenin itiraz etmeyeceği bir şey! O halde sıkı durun! Klasik ve düz ayna modellerinden sıkıldıysanız, her biri kuş şeklinde tasarlanmış olan Kuş Aynalar, evinize veya yaşadığınız mekana mükemmel bir hava katmaya geliyorlar! Güvercin, Papağan, Tepeli Toygar ayna modellerinden istediğinizi seçip, evinize fark ve tarz katın! Klasik cam aynalardan farklı olarak Kuş Aynalar, kırılma, çatlama ve sır akması gibi olumsuzluklar taşımaz. Duvara kolaylıkla uygulanabilmesi de bu dekoratif ürünün artı yönlerinden! Sevdiklerinize farklı bir ev hediyesi satın almayı isterseniz Kuş Aynalar, önerebileceğimiz armağanlar arasında! 
konu çizgisi

Yeni Eve Hediyeler & Şövalye Şaraplık

Şövalye Şaraplık
Şövalyenin metal zırhı, bu sefer şarap şişenizi hem korumak, hem de evinizde dekoratif bir görüntü oluşturmak için geliyor! Her zerresi metalden üretilmiş olan Şövalye Şaraplık evinizin en şık aksesuarı olmaya aday! Şarap içmekten hoşlanan dostlarınıza yeni ev hediyesi olarak ne hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, yaklaşık 500 Gr. ağırlığında olan Şövalye Şaraplık, ideal bir ev hediye tercihi olacaktır. 
konu çizgisi

Yeni ev için Hediye & İstanbul Siluetli Çerçeve

İstanbul Siluetli ÇerçeveSevdiğiniz arkadaşlarınıza, eş ve dostlarınıza yeni ev hediyesi için mükemmel sayılabilecek İstanbul Siluetli Çerçeve ile sizleri tanıştıralım! Bu şahane ürünü özellikle İstanbul sevdalısı sevdiklerinize hediye edebilirsiniz! İstanbul’a ait tüm güzellikle İstanbul Siluetli Çerçeve üzerine taşınmış durumda! Boğaz Köprüsü, Galata Kulesi, İstanbul’un simgesi olan tarihi Camiler kısacası baktığınızda burada İstanbul var diyebileceğiniz tüm önemli mekanlar, İstanbul Siluetli Çerçeve üzerinde! İçerisine 4 adet fotoğraf konabilen ve duvarlarda ise son derece dekoratif bir görünüme sahip İstanbul Siluetli Çerçeve yeni ev hediyesi olarak alınabilecek çok güzel hediye seçenekleri arasında! Diğer ev hediyesi fikirlerine bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

ilgin hediyeler

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & Kumanda Sepeti

Kumanda SepetiEvde kumanda aramak kadar sinir bozucu bir durum daha yoktur! Melet daha sonra bir de öyle anlamsız bir yerden çıkar ki, insan oraya nasıl girmiş diye hayretler içerisinde kalır! Örneğin koltuk ile koltuk minderi arasına sıkışmıştır ve siz dakikalarca kumanda ararsınız! Tabi bu arada olan sizin heba ettiğiniz dakikalara ve tadı kaçan keyfinize olur! Ancak bundan böyle Kumanda Sepeti ile tüm kumandalarınızı eliniz ile koymuş gibi her zamanki yerinde bulabileceksiniz! Uydu kumandası, Klima Kumandası, TV kumandası, DVD kumandası, kısacası tüm kumandalar bu sepet içerisinde hizaya gelecek! Size de artık oturduğunuz yerden her şeyi keyif ile kontrol etmek düşecek! Ama herşeyi kumandalar ile kontrol etmeye çalışmayın arada bir evinizin içinde turlamayı da ihmal etmeyin!:) Kumanda Sepetini ister kendiniz için düşünün, ister yeni ev hediyesi olarak, dost veya arkadaşlarınıza armağan edin! 
konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & Şarap Rafı

ilginç hediyelerBirbirinden kaliteli yıllanmış şaraplarınızı mutfağınızda mükemmel şekilde sergilemek isterseniz, paslanmaz çelikten imal edilmiş olan ve mutfağınıza son derece dekoratif bir görünüm kazandıracak olan Şarap Rafı tam aradığınız ürün. Şarap Rafı ile içki şişelerinizi düzenli bir şekilde sergileyebileceksiniz. Bu harika ürünü mutfağınızdaki şişe içerisinde zeytin yağı, ay çiçek yağı gibi şişelerinizi düzene sokmak için de kullanabilirsiniz. Işıl ışıl çelik görüntüsü, dalgalı ve dekoratif görüntüsü ile Şarap Şişesi Tutucu görenleri kendine hayran bırakacak. Evinde şarap koleksiyonu yapan, şarap tutkunlarına ev hediyesi düşünüyorsanız Şarap Rafı iyi bir hediye tercihi olabilir.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Sayfa Sayfa Lamba

Sayfa Sayfa Lamba

Bir hediyenin ilginç hediyeler kategorisinde yer alması için en önemli kriterler, dikkat çekici olması, görenleri hayretler içerisinde bırakması ve farklı bir tasarıma sahip olmasıdır. Şimdi önereceğim hediyelik eşya, bu özelliklerin hepsine sahip! Üstelik son derece de işe yarar veya kullanışlı bir hediye ürün! Görmekte olduğunuz bu lamba ile hem tarzınızı yansıtacak, hem de ilginç tasarımı sayesinde üzerinde yer alan her sayfayı değiştirdiğinizde farklı tasarıma sahip bir lamba görünümüne ulaşacaksınız. Tıpkı değişken ruh haliniz gibi. Sayfa Sayfa değişen Lamba ile her sayfayı çevirişinizde farklı tasarıma sahip bir lambaya sahip olacaksınız. Çizim konusunda yeteneklerinize güveniyorsanız, buyurun meydan sizin! Sayfa Sayfa Lamba’nın boş sayfalarına ise, lambanın nasıl görünmesini istiyorsanız öyle bir tasarım çizebilirsiniz! Tamamen kendi hayaliniz ile oluşturulmuş çizgilerden bir lamba sahibi olursunuz! Sayfa Sayfa Lamba’nın her sayfasında farklı bir desen, ayrı bir hikaye bulunuyor. Masaüstü, diz üstü bilgisayarınızın USB çıkışından enerjisini alan Sayfa Sayfa Lamba, çalışma masanızın en dekoratif unsuru olacak. İçerisinde birbirinden farklı 12 ayrı sayfası bulunan Sayfa Sayfa Lamba, daha önceden oluşturulmuş 6 deseni bulunmaktadır. Geriye kalan son 6 beyaz sayfa ise sizin tasarımlarınız için ayrılmış durumda. Ürün içerisinden ayrıca kırmızı ve beyaz olmak üzere iki adet abajur başlığı çıkmaktadır. Böylece bir tek gece lambasından 24 farklı görüntüye sahip değişik kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Sayfa Sayfa Lamba’nın kullanımı ise yine son derece basittir. Tak çalıştır özelliği ile lambayı sadece bilgisayarınızın USB girişine takıyorsunuz. Led ışıkları sayesinde uzun ömürlü kullanıma müsaittir. Bu ürünü çizim yönü güçlü, kendi lambasını tasarlayabilecek çocuklara da hediye edebilirsiniz.

konu çizgisi

Oyun Kartları Şeklinde Amerikan Servis Takımı

Amerikan Servis Takımı
Evinizde servislerinizi bu ilginç oyun kartları ile yapmaya ne dersiniz? Bu son derece ilginç Casino Oyun Kartları seti, devasa oyun
kartları tasarımına sahip. Amerikan servisleri ve poker çipi şeklindeki bardak
altlıklarından oluşuyor. Yaşamında tarz ürünler kullanmayı seven dostlarınıza ev hediyesi olarak armağan edebileceğiniz Oyun Kağıtları Servis Seti, yemek masalarını adeta Casino havasına sokacak! Ev partilerinizde, davetliler bu devasa oyun kartları ile kendilerine sunulan servisleri görünce şaşkına dönecekler. Örneğin Poker oyunu seven arkadaşlarınızı yemeğe çağırdığınız ve onlara Casino Amerikan Servis Takımı ile pasta, börek ya da yemek servisi yaparak şaşırtabilirsiniz. Ponken, konken partileriniz bu özel servis seti ile gerçek bir keyfe dönüşecek ve davetlilerinizi fazlası ile oyun havasına sokacak! As, papaz, kız ve valeden
oluşan 4 adet Amerikan servis setinin ebatları 37 X 23 cm boyutlarındadır. Oyun Kağıtları Servis Setinin yanında bu seti tamamlayan bir de poker fişi
şeklinde bardak altlıkları bulunuyor. Poker Fişi Bardak Altlıkları ise yaklaşık 10 cm çapındadır. Dayanıklı ve sert bir malzemeden üretilmiş Amerikan Servis Takımınızı ıslak bir bezle temizleyebilir ve tekrar servislerinizi güvenle yapabilirsiniz. Eğlenceli tasarımlara sahip ve tarz ürün sevenler Casino Amerikan
Servis Takımını kaçırmamalı. İlginç ev hediyesi kategorisinde ev hediyesi arayanlar bu ilginç ürün ile yakından ilgilenebilirler.
konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & İlginç Tasarımlı Vazo

İlginç Tasarımlı VazoŞu vazodaki tasarımın güzelliğine bakar mısınız? Evinizde modern tarzda dekorasyonlar için tamamlayıcı muhteşem bir ürün. Metal şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç ürünün, ortasına evinizdeki boş şişelerden birini koyuyorsunuz ve o şişenin içerisine ise en sevdiğiniz çiçeklerden koyuyorsunuz. Bu harika vazoyu tasarlayanın aklına ve ellerine sağlık, mükemmel bir fikir öyle değil mi? Çevresi tamamen metal ile çevrili olan bu vazo salonunuza şahane bir hava katacak ve görenleri kendisine hayran bıraktıracak. İlginç Metal Vazo ilginç ev hediyesi arayanların kaçırmaması gereken çok özel bir ürün! Eminim ki, böylesine sıra dışı bir ürünü ev hediyesi olarak armağan ettiğiniz kişi, hediye kutusundan çıkan bu ürüne ilk önce bir anlam veremeyecek ve şaşkın şaşkın bu metalin ne için kullanılabileceğini düşünecektir. Sonrasında sizin küçük bir müdahaleniz ile bir şişe ve bir çiçek yardımı ile oluşturacağınız Post Modern sanat eserini görünce, bu ürüne ve sizin dahiyane hediye fikrinize hayran kalacaktır. Son derece dekoratif ve şık İlginç Metal Vazo ideal ev hediyelerinden biri.
konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & İlginç 5’li Şarap Seti

yeni eve ilginç hediyelerEvinizde ya da ofisinizde misafirlerinize eşsiz bir şarap sunumu bu inanılmaz güzellikteki Şarap Seti ile yapmak ister misiniz? Bu ilginç ve Şarap Şişesi tasarımlı set içerisinde bir şarap şişesini en güzel şekilde açıp servise hazır hale getirmek için her şey düşünülmüş. Dahası diğer şarap açma setleri gibi, kullandığınız malzemeleri gelişi güzel ortalıkta bırakmıyorsunuz. Şişe Tasarımlı bu şık set içerisinde şarap şişesi açmak için tüm yardımcı malzemeler için yer var. İşiniz bittikten sonra şarap şişesi tasarımlı bu seti kapatıp, içki şişelerinin yanına kaldırıyorsunuz. 5’li Şarap Alet Takımı içerisinde, tirbuşon, şişe tıpası, damlalık, folyo kesici ve şişe
bileziği bulunuyor. Gerçek şarap gurmesi sevdiklerinize, ev hediyesi olarak ilginç bir ürün arıyorsanız, bu şarap seti kaçırılmaması gereken bir ürün! 

konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Dev Mıknatıs Anahtar Tutucu

Dev Mıknatıs Anahtar Tutucu

Günümüzde sahip olduğumuz anahtarların sayısı arttıkça, bu anahtarları derli toplu olarak bir yerde bulamamak gibi bir sorun da yaşamaya başlarız. Çünkü anahtarlar ile bir kapıyı açar ve işimiz bittiğinde anahtarları bir köşeye fırlatırız. Tekrar anahtar ile işimiz olduğunda ise acaba nereye koymuştuk diye fellik fellik aramaya başlarız. İşte tam da bu noktada Dev Mıknatıs Şeklindeki Anahtar Tutucuyu sizlere önerebilirim. Artık eve ya da ofisinize girdiğinizde
anahtarınızı nereye koysam diye bir sıkıntınız ya da sorununuz tarih olacak. Dev mıknatıs
şeklindeki anahtar tutucu ile anahtarlarınız hep yanı başınızda veya gözünüzün önünde duracak. Son derece şık bir tasarıma sahip olan Dev Mıknatıs Anahtar Tutucu ile anahtar kaybetme sorunuzu kesin olarak çözmüş olacaksınız. Dilerseniz son derece ilginç bir tasarıma sahip olan Dev Mıknatıs Anahtar Tutucuyu Kapı girişine ister çivi ile monte
edebilir, ya da içerisinden çıkan çift taraflı bant ile
yapıştırabileceğiniz. Artık evinize ya da ofisinize girdiğinizde anahtarı bir yere fırlatıp daha sonra da çıkarken saatlerce arıyorsanız
Dev Mıknatıs Anahtar Tutucu ile bu günleri geride bırakmış olacaksınız. Şık ve ilginç tasarımlı bu ürün kaliteli ve sert bir plastikten üretilmiş olup, uç kısmında metalleri kendisine çeken güçlü mıknatıs özelliği bulunmaktadır. İlginç ve ucuz fiyatlı, kullanışlı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Dev Mıknatıs Anahtar Tutucu’yu kaçırmamalısınız.

konu çizgisi

Yeni Ev Hediyeleri & Bulut Anahtar Tutucu

yeni ev hediyeleriEv ve ofislerde en sinir bozucu anlardan biri de, bu gibi mekanlarda kaybettiğiniz anahtarları aradığınız anlardır. Şimdi önereceğimiz son derece pratik bir ürün ile, anahtarlarınızı her zamanki yerinden alma keyfini yaşayacaksınız. Bulut tasarımlı Anahtar Tutucuyu kapınıza yakın bir yere monte edin ve güçlü mıknatıs özelliği ile üzerine yapışan anahtarlarınızı sabah ve akşam aynı yerde bulun. Bulut Anahtar Tutucu, ilginç ev hediyesi arayanların çok beğenebileceği bir ürün! Üzerine anahtarlarınızı tutturduğunuzda sanki yıldırım çakıyormuş gibi, ya da farklı tasarımlı anahtarlar tutturduğunuzda sanki bulutun altından yağmur yağıyormuş gibi efektler oluşuyor.  Yeni eve hediye olarak akıl dolu bir ürün arıyorsanız Bulut Anahtar Tutucu tabiri cayiz ise, her eve lazım!
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Boyun Masaj Yastığı

Boyun Masaj Yastığı

Masa başı iş yapan insanların en büyük derdi, sıkıntısı, bitmek tükenmek bilmeyen boyun ve omuz ağrılarıdır. Hatta zaman ilerledikçe, özellikle boyun kas ve sinirlerinde hareketsizliğe bağlı kireçlenme ve şiddetli ağrılar yaşanır. Masa başı çalışanlara tavsiyem; yarım saat aralıklarla oturdukları yerden kalkıp, 3-5 dakika kadar boyun egzersizleri yapmaları yönünde. Eski Türk filmlerinde sıkça rastladığım ve klişe olmuş bir sahne gözlerimin önüne geldi şimdi, zengin iş adamının odasına elinde kabarık dosyalarla giren bir sekreter ve sonraki sahnede, iş adamının omuzuna yaptığı masaj! Sizin böyle bir sekreteriniz yoksa size önerim gördüğünüz bu boyun masaj yastığını almanız. Ohh! Artık, kimseye ihtiyaç duymadan, boynunuza ve omuzlarınıza masaj yaptırabileceksiniz. Şimdi söyleyin bakalım o zengin iş adamı mı saha şanslı siz mi?
konu çizgisi

Hediye Tavsiyeleri & Biblo Minik Hayvanlar

ilginç hediyeler

Güzel bir manzara görmeye ne kadar da hasret kaldık öyle değil mi? Gözlerimize ve ruhumuza hitap edecek, doğa manzaralarını artık sadece yılda bir kez gittiğimiz tatillerde görebiliyoruz. Artık evlerimizin perdelerini araladığımızda, karşımıza dev beton yığınlarından ve yüzlerce otomobilden başka maalesef başka bir şey çıkmaz oldu. Ne kedi, ne köpek, ne de bir kuş! Gökyüzündeki güneşi bile neredeyse göremiyoruz. Gerçeği olmayacaktır ama, evinizi sevimli hayvanlardan oluşan biblolarla süslemek ister misiniz? Ya da bir eve hediye veya çocuklara doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Bence çok da güzel bir hediye fikri olacaktır.

konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Kalem Duvar Saati

Kalem Tasarımlı Duvar Saati
İlginç tasarımı ile dikkat çeken
bu duvar saati kurşun kalemlerden oluşmuş çok orijinal bir saat. Kalem
Tasarımlı Duvar Saati zamanı gösteren bir saatten çok öte! Özellikle
Öğrencilerde ders çalışma şevkini ateşleyen bir duvar saati. Ders çalışmaktan
yorulup da saate baktığınızda eksik kalan konularınıza tekrar bakmanız için ve daha
fazla çalışmanız gerektiğini hatırlatmak için her saat başı tekrar size ders
çalışmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bazen çok ders çalışmaktan sağa sola
baktığımızda olmadık nesneler gözümüze ilişir. Kalem duvar saati de tam öyle
bir his yaratacak bir saat çalışıp biraz mola verdiğinizde duvarda duran
kalemleri gördüğünüzde gözlerinize başta inanamayabilirsiniz ama Kalem
Tasarımlı Duvar Saati hayal ürünü değil tamamen gerçek! Gökkuşağı şeklinde Yeşil,
lacivert, sarı ve kırmızı 12 tane kurşun kalemden oluşan Kalem duvar saati
ortasındaki Metal gövdesi ile hem çok sağlam hem de zarif bir saat. Çocuk odası
için, çalışma odası için ve ofisler için hediye olarak düşünülebilir. Bu
orijinal Tasarımlı Duvar Saatini siz de henüz bitmeden alın ister
sevdiklerinize hediye edin isterseniz kendiniz kullanın.
konu çizgisi

ilginç Hediye Önerileri & Ayakkabılık Düzenleyicisi

İlginç Hediye
Yazlıklar, kışlıklar, yürüyüş ayakkabısı, içeri terlikleri veya ayakkabıları v.s. derken ayakkabılarımızı yerleştirdiğimiz dolaplar berbat bir duruma gelir ve üst üste konan ayakkabılar da, deforme olmaya başlar. Bunu önlemenin en güzel ve en pratik çözümü, resmini görmüş olduğunuz ayakkabılarınızı düzenleyecek olan ayakkabılıktır. Bay ve bayan ayakkabılarını, rafları ayarlanabilen bu ürünün içerisine kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Bayanların ayakkabı merakının yüksek düzeyde olduğunu da göz önünde bulundurursak, bu ürünün bir ev için ne kadar gerekli olduğunu anlamış oluruz. Güzel ve ilginç bir ev hediyesi olacağı kesin.
konu çizgisi

Ev Hediye Fikirleri & Süpürge Faraş Seti

ilginç ev hediyeleriBazı çok titiz ev hanımları bulundukları ortamda en ufak bir kırıntıdan bile son derece rahatsız olurlar. Böyle durumlarda her zaman elektrikli süpürgeyi çalıştırmak çok da rasyonel bir hareket olmaz. Bunun için size harika bir ürün önereceğiz. Siyah ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulan bu sevimli Süpürge ve Faraş Seti, titiz ev hanımlarının çok beğenebileceği bir ürün! Yemek masanızın üzerinde ufak tefek ekmek veya benzeri parçaları temizlemek için Süpürge ve Faraş Seti düşünüyorsanız, klasik el süpürgelerinden çok daha şirin olan bu set çok hoşunuza gidecektir. Sevdiklerinize farklı ve ucuz fiyatlı ev hediyesi düşünüyorsanız, bu kullanışlı ev ürününü alternatif ev hediyeleriniz arasına alabilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Bayan Bacağı Şişe Açacağı

ilginç ve değişik orijinal hediyelerBu tip ürünlere tasarımı açısından bayılıyorum. Siz kullanır mısınız bilmem ama cidden kimin aklına böyle bir şişe açacağı yapma fikri geldiyse, bana sadece o kişiyi kutlamak kalır. Evinde veya ofisinde, ilginç alet edevat kullanmayı seven, sevdiklerinize alabileceğiniz harika ve bir o kadar ilginç bir hediye olur. Metal seksi bir bacaktan, şişe açma fikri kesinlikle takdire şayan. Yetkililere sesleniyorum! Bu şişe açacağının gerisi ile ne yapılacak veya ne zaman tasarlanır bacağın geri kalanı? Şişelerinizi açmaya yardımcı bu açacak aynı zamanda magnet göreviyle buzdolaplarınızın da üzerini süsleyecek. Seksi şişe açacağı sevgililer tarafından çok kıskanılacak ama metalden üretilmiş olması sayesinde başına kolay kolay da bir iş gelemeyecek. Maç izleme günlerinde erkek arkadaşlarınız ve size hizmet edecek Bayan Bacağı Şişe Açacağı 9 cm boyu ile tüm şişelerin üstesinden gelebilir.
konu çizgisi

Ev Hediyesi Seçenekleri & Yapay Akvaryum

orijinal hediyeler
Stresli ve sıkıntılı şehir yaşamı sebebi ile, insanlar üzerlerindeki negatif enerjiyi boşaltmak için türlü türlü uğraşlar edinmeye ve dikkatlerini başka alanlara yönelterek, bu stresli yaşamı bertaraf etmeye çalışırlar. Bu tip uğraşların en başında akvaryum ve balık bakımı gelir. İnsanlar her konuda olduğu gibi, sorumluluk almak yerine, sadece sevmek isterler. Mesela balıkları izlemeyi çok severler ama balık ve akvaryum bakımını düzenli olarak yapmak istemezler. Çocukları çok severler ama çocuk sorumluluğu almak istemezler bunun gibi. Lafı uzatmadan, Sevgililer gününde erkek sevgiliniz için, sadece dekoratif amaçlı ve herhangi bir sorumluluk üstlenmeden, masasının üzerini süsleyecek ve gerçek bir akvaryumu aratmayacak bir sevgililer günü hediyesi düşünür müsünüz? Yapay akvaryum, sevgilinizin masasının üzerini süsleyecek ve gün boyu birikmiş bütün stresini almaya yetecektir. Üstelik balıklar bakımsızlıktan öldü, akvaryumun içi kirlendi ve benzeri derdi de olmayacak. Bence erkek için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Hem fiyatı da oldukça cazip.
konu çizgisi

Yeni Eve İlginç Hediyeler – Yelkenli Peçetelik

Yeni eve ilginç hediye

Hem kalbinizde mutluluğa yelken açın, hem de masanızda son derece şık görüntüsü ile Yelkenli Peçetelik’e yer açın! Yelkenli Peçetelik Sade görüntüsü ile yemek masanızın en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Evinizde ve sofranızda şatafata yer yoksa ve genellikle sade ürünlerden hoşlanıyorsanız, neden peçeteliğiniz de sade olmasın? Seramikten üretilmiş olan Sade Yelkenli Peçetelik yeni ev hediyesi olarak yakın arkadaşlarınıza, dostlarınıza hediye edebileceğiniz şık bir ürün.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri-Mıknatıslı Adam Anahtarlık

ev hediyesiEv hediyeleri konusuna giriş yaptığım paragrafta değindiğim gibi ev hediyenizi seçerken klasik hediyeler arasına kendinizi şartlandırmayın diye belirtmiştim. Gerçekten de seçeceğiniz ev hediyesi ilginç bir hediye de olabilir. Uygun ev hediyesi Kategorisinde önerebileceğim farklı hediyelerden bir diğeri, bu gördüğünüz mıknatıslı anahtarlık. Ürünün kendisi başlı başına orjinal. Evinizde veya ofisinizde anahtarların yeri sürekli yer değiştiriyor ve bu sizi çileden çıkartıyorsa evde kaybolan anahtarlar için kesin çözüm. Ürünün satıcısı bu plastik adamları Anahtarcı Pete diye tanımlıyor, buyurun sizi Pete ile tanıştıralım. Pete’e bugüne kadar hiçbir arkadaşınıza güvenmediğiniz kadar güvenebilir, bütün anahtarlarınızı bu sevimli kahramana teslim edebilirsiniz. Sizn onun ufak tefek birşey olduğuna da bakmayın. Pete o kadar kuvvetli ki ellerindeki mıknatıs yardımıyla bir eliyle tutunurken diğer eliyle neredeyse 30 anahtara kadar taşıyabiliyor, Özellikler: Plastik Boyutlar: 6,5 x 6,5 x 8,5 cm.
konu çizgisi

Bayan için Ev Hediyeleri & Cindy Ayakkabı Çekeceği

Bayan sevgiliye ev hediyesi
Bazı insanlar günlük yaşamlarında kullandıkları en küçük eşyaların bile tarz olmasını ve dikkat çekmesini isterler. Bunda da aslında haksız sayılmazlar. Çünkü gerçekten de hayatımızda bizi mutlu kılan şeyler ufak tefek detaylardır ve bunlar hayatı daha eğlenceli ve daha çekilir hale getirir. Bu tip insanlar hayatlarında mükemmeli aramaya çalışır ve bu şeye ulaşana kadar geçirmiş oldukları yolculuk onları en az o şeyi buldukları andaki kadar mutlu eder. Yani bir ayakkabı çekeceği tavsiye etmek için nerden girip nerden çıktım değil mi? Gördüğünüz bu ürün de oldukça sıra dışı ve dikkat çekici bir ürün! Topuklu bir bayan ayakkabısı şeklinde ayakkabı çekeceği. Bayan sevgiliniz için düşünebileceğiniz harika bir ev hediyesi. Fiyatı konusunda da uygun bir hediye olduğunu düşünüyorum.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & iPhone Görünümlü Yastık

Sevgiliye Hediye
Bazı insanlar gerçekten telefonlarına aşık yaşarlar. Yeni modeli çıktı mı ne pahasına olursa olsun o telefona sahip olmak isterler. iPhone çılgınlığı da böyle birşey olsa gerek! iPhone telefon bu kişiler için bir yaşam biçimi olmuştur artık ve telefonlarını asla ellerinden düşürmek istemezler. Şimdi bahsedeceğim ürün iPhone’ aşığı sevgilinizi çok mutlu edecek bir ürün. Bu bir telefon değil yastık ama, sevgilinizin telefon hasretini dindirecek türde bir yastık! iPhone telefon menüsünde gördüğünüz simgelerin hemen hemen hepsini bu şık yastıklar üzerinde görebilirsiniz. Bu ürünü sevdiklerinize ilginç doğum günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. iPhone çılgınlığı karşımıza bir yastık olarak çıkabiliyor işte! Neredeyse her işinize yarayan akıllı telefonunuza şöyle yeni bir uygulama çıksa da yüklediğinizde yumuşacık bir yastığa dönüşse, yorgun başınızı koyup rahatça uyuyabilseniz. Ne hoş olur değil mi? Ama maalesef öyle bir teknoloji şu an için yok. Şimdilik Iphone Görünümlü Yastık ile idare etmeniz gerekiyor. Teknoloji meraklılarının kaçırmayacağını düşündüğümüz Iphone Görünümlü Yastık hem yumuşacık hem de akıllı telefon görüntüsü ile çok orijinal.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Toparlayıcı Kutu Takvim

Sevgiliye ev hediyesi

Masanızda yer alan tüm araç gereçlerinizi sizin adınıza derleyip toplayacak, ayrı ayrı tutacak ve üstüne üstlük size bir de takvimi gösterecek bir teneke kutu şimdi size pek de uzak değil! Ünlü tasarım firmasının özel dizaynı olan bu Kutu Takvim, masalarınızı ve ofislerinizi derli toplu bir hale sokacak ve, muhteşem takvimi sayesinde günleri karıştırmanızı imkansız hale getirecek. Bu şirin kutular, size renkli, küçük bir metal varil olarak görünebilir. Bu bildiğiniz sıradan silindir şekilli teneke kutulardan asla değil! O, bir kutuda üç ayrı kutu saklıyor ve bu kutu şekilli bölmeler birbirinden ayrılabiliyor, sonra tekrar birbirine eklenebiliyor. Üstelik bölmeler size boş değil dolu olarak geliyor. Ataçlar, pano çivileri ve lastik bantlar da ürünle beraber size geliyor. 3 silindir bölmeyi üst üste koyduğunuzda teneke kutu tamamlanıyor. Marifeti bununla da sınırlı değil, bu ürün takvimli! 3 kısmı ayrı ayrı çevirerek tarih, gün ve ay şeklinde ayarlayabilirsiniz.
konu çizgisi

İlginç Ev Hediyeleri & Silikon Bardak Kapağı

ev hediyeleriBu hediye de, çayını ve kahvesini sıcak içmeyi seven ve içeceği üzerinde toz toprak oluşmasından nefret eden dostlarınız için gelsin. Oldukça şık ve orijinal bir ürün olduğunu hemen belirtelim. Hem içecekleri tozdan uzak tutuyor, hem de sıcaklığını muhafaza ediyor. Silikon Bardak Kapağı ile birlikte artık çay keyfiniz daha bir renkli ve eğlenceli olacaktır. Türk kadınının televizyondan, buzdolabına, reçel kavanozuna kadar her şeyin üzerine dantel örtü serme alışkanlığını biliyorsunuz. Çünkü maşallah kadınlarımız kullandıkları veya kullanmadıkları her şeyin narin ve şık görünmesine çok özen gösterirler. Ee! Tabi eşyaları da onlar kadar hanım hanımcık olmak zorundadır. Bardak kapağı da şık hanımların bayılacağı kadar tatlı ve dantel görünümlü silikon bir kapaktır. Bu ürün kırmızı ve mavi renkleri ile hem günlük kullanım için, hem de misafire çay sunumu için çok kullanışlı ve şık bir üründür. İsterseniz evde kendiniz kullanın, isterseniz hediye edin. Silikon Bardak Kapağı uzun yıllar boyunca kullanıma hazır bir şekilde bozulmadan durabilir. Siparişiniz halinde seçtiğiniz renge göre tekli olarak özel paketinde gönderilmektedir.

konu çizgisi

Eve Hediye Fikirleri-Sevimli Panda Terlikler

ev hediyeleri
Soğuk kış günlerine yaklaştığımız şu günlerde, yazın olduğu gibi sık sık dışarı çıkamayacağız, bunun anlamı eve daha çok kapanacak olmamızdır. Annenize, eşinize, ablanıza veya sevgilinize alacağınız ev hediyenizi belirleyemediyseniz, size sevimli ve bir o kadar da uygun fiyatlı bir ev hediye önerim olacak; Şık ve zarif bu panda terlikler. Ev içerisinde kullanımı çok rahat bu terliklerle, uzun yıllar akıllardan silinmeyecek ve her giyildiğinde hatırlana bileceğiniz harika bir hediyeniz olacak. Soğuk havalarda sıcacık bir ev terliği isteyenlere Panda terlikler! Uzun tüyleriyle yumuşacık Panda Terlikler, ayaklarınızı hem çok rahat ettirecek, hem de sımsıcak tutacak. Kaymaz tabanlı yapısı ile ev halinizle bile size şirinlik katacak Panda suratlı terliklerş arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza hediye edin, soğuk kış günlerinde terliklerini ayaklarına geçirip mutlu ve mesut olsunlar.
konu çizgisi
ilginç ev hediyeleri
konu çizgisi

CEVAP VER