Sevgiliye Sihirli Yumurta Hediyesi

Sihirli Yumurta Sürprizi
Sıra dışı bir yumurta ile sevgilinize ne gibi sürprizler yapabileceğinizi bir bilseniz, heyecandan aklınızı kaçırırsınız:) Çünkü bu yumurtanın sevgiyi anlatmak gibi kutsal bir görevi var. Sevgilinize, sürpriz yapmak istediğiniz, Onu mutlu ve mesut hissettirebileceğiniz tüm anlarda rengarenk yapılarıyla Sihirli Yumurtalar tam size göre. Örneğin, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak sevgilinize bu olağanüstü yumurta ile şahane bir sürpriz yapmayasınız. Magic Egg ile sevgilinize sevginizi son derece enteresan bir yolla gösterebilirsiniz. Sihirli Yumurtanın tepesini hafifçe kırıp biraz suladığınızda size sevgisini acayip bir şekilde, yani yapraklarındaki sihirli yazılar ile belirtiyor.  Uzak Doğu’da insanlar bir birlerine sevgilerini sözlü olarak söylemek yerine, bunu davranışlarıyla gösteriyorlar. Daha doğrusu, çiçek ve bitkilerle sevgi gösterileri yapılıyor. İşte Sihirli Yumurtanın ortaya çıkması da bu şekilde olmuş. Sihirli Yumurta ile sevdiklerinize olan sevgi duygularınızı bambaşka bir şekilde sunma fırsatı yakalayacaksınız. Eğer siz de sevdiklerinize en güzel duygularınızı sözlerle değil de hareketlerinizle göstermek isterseniz, Sihirli Yumurtaların gücünden mutlaka yararlanabilirsiniz.
satın al
SİHİRLİ YUMURTA NASIL KULLANILIR

 

*** Sihirli Yumurtanın tepesini hafifçe kırın
*** Altta bulunan sızdırma deliğini de açın.
*** Sihirli Yumurta içerisinde yer alan ufak fasulye dışarı çıkana kadar sallayın. Yumurta bulunan toprağı sulayın ve bu işlemi 2 gün aralıkla sulayarak devam ettirin.
*** Sihirli Yumurtayı güneş ışığı alabilecek aydınlık bir yere koyun filizlenmeye elverişli hale gelene kadar, sulamaya devam edin. Günde kereden fazla sulamayın. 8-10 gün arası yumurtanın tepesinden çiçek açmaya başlayacaktır.  Çiçek filizlendiğinde de Sihirli Yumurtaya su vermeye devam edin.

CEVAP VER