İlginç Yılbaşı Hediyeleri

yılbaşı için ilginç hediyeler

Yılbaşı, hediyelerle daha güzel ve daha unutulmaz olabilir. Ama kast ettiğimiz şey, öyle sıradan yılbaşı hediyeleri filan asla değil. Daha farklı ve orijinal yılbaşı hediyelerinden bahsediyorum. Gelin, bu sefer hediye kültürünüzde radikal bir değişiklik yapıp, yılbaşında sevdiklerinizi çok şaşırtacak ilginç hediyeler almayı düşünün. Çünkü önceki sene ve ondan da önceki sene, hep aynı türden klasikleşmiş hediyeleri görmekten artık inanıyorum ki siz de ziyadesiyle sıkıldınız! Böyle devam ettiği müddetçe hediye alma işi özel bir keyif olmaktan çıkıp, tam anlamıyla gerçek bir işkenceye dönüşmeye başlar. Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl ve yepyeni bir yılbaşı var! Güzel hayallerle, güzel ümitlerle süslenmiş taptaze bir dönem! Evet! Yılbaşı yaklaşıyor. Büyük bir olasılıkla şu günlerde sizi de Yılbaşında ne hediye alsam telaşı ve heyecanı sarmaya başlamıştır. Sürekli olarak sevgilinize, özel hediye veya aşkınızı ifade edecek türden hediyeler düşünmekten vazgeçip, bunun yerine sevgilinize ilginç ve unutulmayacak türden hediyeler bakıyorsanız, size iyi bir haberim var. Bunun için çok ama çok doğru bir hediye sitesinde yılbaşı hediyesi araştırıyorsunuz. Biraz da kendi reklamımı yapayım öyle değil mi? Aşağıda sizin için seçtiğim yılbaşı için ilginç tarzda ve stilde sayılabilecek farklı armağan önerilerim yer alıyor. Yılbaşında sevgiliye ilginç hediyeler arayanlar için umarım faydalı olur. Bu yazıyı yılbaşına kadar sürekli güncellemeye çalışacağım. O yüzden lütfen ara ara yeni hediye tavsiyesi var mı diye sitemi ziyaret edin…

En İlginç Yılbaşı Hediyeleri


Yılbaşı için ilginç hediye

Minik iki Serçe Anahtarlık Yuvası

Yılbaşı için ilginç bir hediye düşünenlere önerebileceğim, çok güzel bir ev hediyesi. Öyle ya! Yılbaşı diye, sürekli aşk temalı hediyeler almaya mecbur değilsiniz. Siz bu sefer hediye konusunda cesurca davrandınız ve ilginç bir hediye seçmeyi yeğlediniz. Bunun için öncelikle sizi tebrik ederim. Belki de sevgiliniz size hitap ederken, minik kuşum diye hitap ediyordur kim bilir. Özellikle bayanlar, sevgililerine genelde, “Minik kuşum, aslanım” diye hitap ederler, tabi bu tanımlamalar, sevgilisi için aslında bir şirinlik sıfatıdır. Neyse lafı uzatmadan, resmini gördüğünüz ilginç hediye, kuş kulübesinde yer alan iki şirin minik serçe anahtarlık. Yılbaşı için ilginç ve güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.


Yılbaşı hediyesi

Seni Düşünüyorum Aşk Yastığı

Hani biz Türklere özgü bir sözü vardır ya, “Bir yastıkta kocayın…” diye! Kocayın kelimesi ile, uzun yıllar evliliğiniz devam etsin, birlikte yaşlanın, aileniz büyüsün, nüfusunuz artsın anlatılmak istenir. Yılbaşı hediyeleri önerilerimden bir diğeri, erkek veya bayan yastık kılıflarından birinin fikrinde, yan tarafındaki sevgili var. Yılbaşı için eşine veya sevgilisine sürpriz ve anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, seni düşünüyorum yastık kılıfları ilginç ve güzel bir Yılbaşı hediyesi olur.. Seni düşünüyorum romantik aşk yastıkları ile kafanızı yastığınıza koyduğunuzda sevgiliniz aklınıza düşecek ve artık rüyalarınızda bile sevgilinizden ayrılmayıp, onunla birlikte zaman geçireceksiniz.

Yılbaşı için ilginç hediye

Piyano Duvar Anahtarlık ve Aksesuar Askısı

Kocaman, bahçesinde havuzlu bir evim olsa, ilk yapacağım şey, evime bir bilardo masası ve ahşaptan yapılmış harika bir piyano almak olacaktır. Ama benim gibi, eminim ne kadar çok insan benzer şeyler hayal ediyordur. Gerçi sahip olduğumuz, maddi ve manevi her şey için bir yerde şükür etmek gerekir ama yine de hayal kurmak da parayla değil ya! Evinizde belki bir piyano yok ama bir piyanoyu aratmayacak derecede orijinaline yakın piyano askılık olabilir. Yılbaşında sevgilinize, alışılmışın dışında ilginç bir hediye düşünürseniz, sevgiliniz için güzel bir ev hediyesi olabilecek piyano anahtar ve aksesuar askılığı, size Yılbaşı hediyesi olarak tavsiye ederim.

İlginç Yılbaşı Hediyesi

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Günümüzde evlerdeki bilgisayarlar, Plazma televizyonlar veya CD çalarlar ne ifade ediyorsa veya ne kadar gerekli şeylerse, eskiden dikiş makineleri de, evlerin vazgeçilmezleri ve en çok kullanılan araçlarıydı. Ayak pedalı ile çalışan bu eski dikiş makineleri ile el emeği göz nuru dikiş nakışlar ve işlemeler yapılırdı. Eski tip dikiş makineleri günümüzde belki çok nadir, Anadolu’nun muhtelif yerlerinde vardır ama, büyük şehirlerde olduğunu pek tahmin etmiyorum. Neyse, nostalji olsun diye ve çekmecesini çektiğinizde size müzik keyfi yaşatacak bir dikiş makinesi müzik kutusuna sahip olmak ister misiniz? Belki de bu ürünü sevgilinize Yılbaşı için hediye edersiniz kim bilir. Ben bu ürünün, masa üstü dekoratif bir süs eşyası şeklinde, bayan sevgili için çok güzel bir Yılbaşı hediyesi olabileceğini düşünüyorum.


Yılbaşı için ilginç hediye

LED Işıklı Çakmak

Zippo çakmakların nasıl bir gerçek efsane olduğunu birçoğumuz biliriz. Belki sigara kullanmıyorsunuzdur ki bence en iyisini yapıyorsunuz, çakmak taşımak için illa da, sigara kullanmak gerekmez değil mi? Gerçi bahsedeceğim ürün bir çakmak da değil aslında. Zippo çakmak ile tıpa tıp aynı güçlü LED ışıkları olan bir çakmak aslında. Tasarımı ve güçlü led ışıkları ile cepte taşınması kolay şık bir çakmak! Erkek Sevgilinize, ilginç bir Yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz… Sevgiliniz bu hediyesi ile artık karanlıkta da kalmayacak, çünkü çakmak üzerindeki güçlü Led ışıkları yolunu bulmasında, anahtar deliğine anahtarını sokmasında veya elektrik kesintilerinde asla karanlık sıkıntısı yaşamayacak.

Yılbaşı için ilginç hediye

İlginç Burun Sıvı Sabunluk

Evinizde veya ofisinizde lavaboyu kullanan misafirlerinizin, burun şeklindeki sıvı sabunluğu gördüklerinde, yüzlerinin alacağı şekli şimdiden merak ediyorum açıkçası. Karadenizliler’in en meşhur oldukları fiziksel özelliği kemerli burunlarıdır, hediye olarak önerdiğim burun, kemerli olmasa da, kesinlikle orijinaline çok yakın bir burun hem de, bu burun sıvı sabunluk olarak kullanılıyor. Dikkat çeken ve enteresan olan bu ürünü, Yılbaşında erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz gibi, ofis ve ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. İlginç hediyeye dair bütün kriterleri yerine getiren çok güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum.

Orjinal Hediyeler

Dalga Şeklinde Duvar Askısı

İnsanlar artık günlük yaşamlarında, özellikle yaşadıkları ortamlarda tarz olan ürünleri veya tasarım açısından dikkat çekici ürünleri daha çok tercih eder oldular. Orijinal hediye önerisi olarak sizlere sunduğum, mekanlarda tarz yaratacak ve bulunduğu ortama şıklık katacak, dalga şeklindeki elbise askısı da sanırsam sizlerin de dikkatini çekebilecek oldukça güzel ve orijinal bir ürün. Sevgilisine, orijinal ve şık bir ev hediyesi arayanlara bu ürünü tavsiye ederim. İster kapı girişine asın, ister mutfağınıza isterseniz de banyonuza, Sadece askı olarak değil aynı zamanda dekoratif amaçla da kullanabileceğiniz Dalgalı askılık duvara asıldığından, bulunduğunuz yerden kazanmanıza da olanak sağlayacaktır.

Sevgiliye Hediye

Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Yılbaşı için ilginç bir hediye düşünüyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.

Erkek sevgiliye İlginç hediye fikirleri

Bilardo Topları Duvar Saati

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Hatta hediyeyi vereceğiniz kişi şayet bir de bilardo meraklısı biriyse o zaman hediyenin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye… Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye… Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.


erkek için orijinal ve ilginç hediye

Şövalye Kılıcı Şemsiye

Erkeklere alınabilecek ilginç hediyelerden bir diğeri yan tarafta fotoğrafını görmüş olduğunuz kılıç şeklinde bir şemsiye… Sizce de değişik bir hediye sayılmaz mı? Erkek arkadaşınız hem yağmurdan korunacak , hem de kendini bir kahraman gibi hissedecek… Belki de için de bir william wollace vardır kim bilir? Sıra dışı hediye arayanlar için iyi bir fikir olabilir. Romantizmin doruklarında sevgiliniz ile yürürken, yağmur başladığında da kılıcınızı çıkararak hem kendinizi ve sevgilinizi hem de kıyafetlerinizi yağmurun gazabından koruyabileceksiniz. Bu hem şık hem de çok hafif Şövalye kılıcı şemsiyeyi yanınızda taşırken kar ve yağmur size asla dokunamayacak! Kılıcınızı bir şövalye edasıyla çıkarıp yağmuru anında savuşturacaksınız. Şövalye kılıcı şamsiye ile hiçbir zaman yağmura hazırlıksız yakalanmayacaksınız, yanınızda her zaman yağmura karşı çıkacak bir kılıcınız olacak.


İlginç Yılbaşı hediyesi

Amfi Hoparlör

Müzik keyfinizi doya doya her ortamda yaşamak ister misiniz? Sevdiğiniz ve biraz yüksek sesle dinlemekten keyif aldığınız şarkılar, laptop, cep telefonu, iPad gibi cihazların dahili hoparlörlerinden maalesef çok fazla etkileyici olamıyor ve yüksek ses ile bizlere şarkı dinleme keyfi yaşatmıyor. İşte bu amfi tam da bu sebeple üretilmiş bir ürün. Yılbaşı için sevgilisine ilginç ve sıra dışı bir hediye düşünenlere önerebileceğim bu ürün, 4 Adet AAA pil ile 6 Saat kesintisiz ve yüksek ses ile müzik keyfi yaşatıyor. Piknik veya tatillerde müzik keyfiniz yarım kalmayacak ve sevdiğiniz şarkıları doya doya yüksek sesle dinleme imkanı bulacaksınız. Belki de sevgiliniz ile sahilde, romantik bir akşam vakti, kumların üzerinde cep telefonunuzdan ikiniz için çalan şarkıları birlikte söyleyeceksiniz…


Yılbaşı için ilginç hediye

Işık Yayan Plazma küre

Konuya giriş yapıcam ama nasıl yapsam acaba. Alaaddin’in Sihirli lambasını bilirsiniz, ya da fantastik Amerikan filmlerinde, kahramanımız farklı bir türe dönüşürken etrafa yayılan ışıklar vardır ya hani! İşte gördüğünüz bu üründe de, küre içerisinde bu tipten hareket eden ışıklar yer almakta. Aynı zamanda parmağınızı bu kürenin herhangi bir yerine dokundurduğunuzda ışıklar parmağınıza doğru yoğunlaşmakta! Hayret! Stres atmak için v.s. güzel düşünülmüş bir ürün. Ben bu ürünü kullanım yerlerini düşünüyorum, mesela güzel bir gece lambası olabilir. Ya da evin bir köşesine dekoratif amaçlı yerleştirilebilir. Hediye olarak nerelere düşünülebilir? Bence ilginç bir Yılbaşı hediyesi olabilir aynı zamanda doğum günü hediyesi de olabilir, çocuk odalarında kullanılabilir bilemem. Orasına artık siz karar verin.

Yılbaşı için ilginç hediye

5 km. Kadar etkili Yeşil Lazer Kalemi

Bu ürünü sevgilinize hediye eder misiniz bilmem ama ilginç olduğu için Yılbaşı için ilginç hediye tavsiyeleri arasına koymak istedim. Silahlardan hiç hoşlanmam, hatta silahsızlanma adına olabilecek her türlü anket veya eyleme gönülden destek olduğumu belirtmek isterim. Bence silahlar sadece filmlerde olmalı ve orada kalmalı gerçek hayata taşınmamalı. Şimdi durduk yere silahlardan neden bahsettiysem. Silahlardan lazer ışığına giriş yapayım! Lazer ışığının en önemli özelliği, ışın demetinin kırılmadan belli bir hedefe doğru ulaşmasıdır. Gördüğünüz bu lazer kalem oldukça etkili bir lazer ışığına sahip bir ürün! Hatta şöyle desem sanırım daha iyi anlatabilirim, 5 km. kadar hiçbir şekilde ışığında kırılma olmadan belirli bir hedefe ulaşabilir! Nasıl net anlatabildim mi? Bu lazer ışığını, tahtada veya bir konferansta bir konuyu anlatmak için kullanabilirsiniz.


Yılbaşı için ilginç hediye

Sinema Klaketi Foto Çerçeve

En mükemmel , en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. Yılbaşı için, sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafı, bu sinema klaket resim çerçevesi içerisinde sevgilinize hediye edin… Fotoğraflarınıza dikkat çekmenin en iyi yolu, fotoğraflarınızı iyi bir şekilde sergileyebileceğiniz çerçeveler kullanmaktır. Gördüğünüz sinema klaketi şeklindeki resim çerçeveliği size ait fotoğrafları en iyi şekilde sergilemeniz için tasarlandı. Özel günler için sevgilinize gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz ve fiyatı ile göz dolduran bu ürünü hediye olarak tavsiye ederim.


Yılbaşı için ilginç hediye

Araba Mesajları

Yılbaşı için sevgilinize sıra dışı, ilginç bir hediye düşünüyorsanız, bu hediye seçeneği ilginizi çekebilir. Özellikle uzun yol şoförlerinin ve bizlere özgü Türk Aklının bir ürünü olan, kamyon arkası çok özlü ve esprili sözlere, sizler de şahit olmuşsunuzdur. Gerçekten bazı kamyon arkası sözler, insana, hayatın sırrı, ve mutlu olmak gibi, aşk hakkında öğüt verici ve güzel sözler içermektedir. Siz de arabanızda esprili ve anlamlı güzel sözler, mesajlar taşımak istiyorsanız, birbirinden esprili, araba mesajlarına göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bu mesajları siz hediye eder misiniz bilmiyorum ama, benim çok hoşuma gitti.


Yılbaşı için ilginç hediye

Portatif bükülebilen kablosuz Led Işığı

Bu ürün sizlere, gece ışıklardan kimseleri rahatsız etmeden kitap okuyabilme keyfi yaşatacak, aynı zamanda daracık karanlık bir yere ışık tutabilme rahatlığını yaşatacak, belki de tamir etmek istediğiniz ufak tefek, yakından görmenizi gerektirecek bir takım keşif veya onarım faaliyetlerinizde size ışık tutacak kim bilir. Ya da el işi yapmaya çalışan, size çoraplar, kazaklar örmeye çalışan babaanneniz için faydalı bir alet olacak. Şu bir gerçek ki; bu 4 Adet LED ışığı önünüzü aydınlatacak portatif ışık çok işinizi görecek çok! Pil ile çalışan portatif ışık, bükülebiliyor ve ister boynunuzda, isterse bir yere tutturarak işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz… Bu ürün de yine oldukça ilginç bir Yılbaşı hediyesi olabilir.


Yılbaşı için ilginç hediye

Bebek Kalem Not Tutucu

Bir çoğumuzun ne kadar basit ve rutin bir hayatı var öyle değil mi? Sabah kalk, elini yüzünü yıka, derken erkekler için tıraş ol, bayanlar için saç ve makyaj derken yola koyul ve iş yerinde 8-10 saat geçir. Zaman akıp geçiyor, hem de o kadar hızlı geçiyor ki, daha iki gün önce yeni bir yıla geçtik. Geriye dönüp baktığımızda önceki sene ne yapmışım acaba diye! Koskoca bir sıfır! Bazen dört duvar arasına o kadar sıkışıp kalıyoruz ki, dışarıda akıp giden bir hayat var ama, bizler sadece önümüzde bir bilgisayar ekranına kilitlenip hayatı oradan takip etmeye çalışıyoruz. Madem hayatımız çalışma masası ve bir çalışma odasından ibaret ise, o zaman buraya bir hareket kazandırmak lazım! Etrafımızda soluk, soğuk ne varsa hepsini kaldırın ve önünüze sizi neşelendirecek, gülümsetecek objeler koyun! işte bunlardan bir tavsiye! Dudağı ile kaleminizi, elleri ile not kağıtlarınızı tutacak olan ve size öpücük yollamayı ihmal etmeyen bu sevimli kalem ve not tutucu bebekler ile çalışma masanız renklensin. Yılbaşında veya doğum günleri için ucuz fiyatlı minik bir hediye düşünüyorsanız aklınızda bulunsun.


Yılbaşı hediyeleri

Yıldız Işıklandırması Projektör

Büyük şehirlerde yaşıyorsanız, çimlerin üzerine sırt üstü uzanıp kafanızı iki elinizin arasına alıp, huşu içerisinde gökyüzünü izleme şansına sahip değilsiniz demektir. Ama korkmayın, siz yıldızlara gidemiyor olabilirsiniz, yıldızlar şimdi sizin yatak odanıza girecek! Evinizde bol yıldızlı, romantik ve masalsı seksi bir atmosfer yaratmak istiyorsanız görmüş olduğunuz bu yıldız ışıklı projektör lamba, evinize inanılmaz bir ambiyans katacak. Sevgilinizin odasında da gidebilecek harika ve dinlendirici bir gece lambası olarak da düşünebilirsiniz… Sevgiliniz için yıldızların altında uyumak onlar için oldukça keyifli olacaktır. Bu ilginç ürünü sevgilinize, Yılbaşında hediye edebilirsiniz.


Yılbaşı için ilginç hediye

iPad Not Defteri

Hayatlarımıza bilgisayarlar ve akıllı telefonlar girdi gireli, elimiz kalem tutmaz oldu. Birçok alışkanlığımız teknoloji ile beraber tarih oldu. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir makalede cep telefonunda sms yazma ve kullanma alışkanlığının insanoğlunun başparmağını birkaç kuşak sonra belirgin bir şekilde uzatacağından, hatta baş parmağın neredeyse işaret parmağına yakın bir seviyeye geleceğinden bahsedilmişti. Bunu okuyunca çok şaşırdım açıkçası. Demek ki teknoloji sadece beynimizi dönüştürmüyor, bedenlerimiz ve uzuvlarımız da teknolojiden fazlası ile etkileniyor. Bilgisayar başında sürekli oturmak da bence popomuzun şeklinden tutun da, iskeletimizin şekline kadar bir çok şeyi etkiliyordur. Çünkü çok fazla süre ile bir yerlerde oturmak , insanoğlunun biyolojik yapısı ile uygun değil. Neyse uzatmadan, sevgilinize yaklaşan Yılbaşı için, tıpa tıp ipad tablet bilgisayar şeklinde, masasını renklendirecek güzel ve orijinal bir not defteri hediye edebilirsiniz. Belki bu şekilde parmaklarını klavye üzerinde tutmaktansa, size kendi kaleminden bir şiir yazabilir.


Yılbaşı için ilginç hediye

Çikolata Not Defteri

Bir hediyenin iyi olması demek, o hediye çuvalla para ödemeniz gerektiği anlamına gelmez. Hediye gönülden gelen bir duygu olduğu için, önemli olan sizin, karşınızdaki kişiyi düşünmüş olmanız ve ona bütçeniz ölçüsünde küçük de olsa bir hediye almış olmanızdır. Yani hediyedeki olay tamamen, hatırlanmak ve önemsenmek üzerine kuruludur. Elbette siz de hayatınızda sizin için özel ve önemli olan kişilere, bütçenizin elverdiği ölçüde hediyeler seçeceksiniz. Herkes sevgilisine bir ferrari veya iPhone telefon alamıyor bu hayatta. Şimdi size çok tatlı bir hediyeden bahsedeceğim! Yeryüzünde herkesin en çok sevdiği tatlılardan biri olan çikolata, şimdi şık bir not defteri olarak, karşımızda. Hatta tasarımcısı bu not defteri o kadar güzel tasarlamış ki, sanki ucundan gerçek bir ısırık alınmış gibi… Dikkat ederseniz, ucunda diş izi bile var. Bu ürünü, Yılbaşında, sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Fiyatı cazip, ilginç ve iyi bir hediye olur kanaatindeyim.


Yılbaşı için ilginç hediye

Balık Şeklinde Kalem

Eminim bugüne kadar yüzlerce kalem kullanmışsınızdır ama kullandığınız veya gördüğünüz hiçbir kalem, bu balık kalemler kadar etkileyici ve ilginç olmamıştır. İddialı bir laf mı ettim? Biraz sonra yazdıklarımı okuyunca bence siz de bana hak vereceksiniz. Efendim, bu kalemlerin birbirinden farklı onlarca modeli var, köpek balığı şeklinde olanı var, Balina şeklinde olanı, kılıç balığı, çekiç balığı, levrek daha sayamadığım bir çok modeli var. Bu bir mavi tükenmez kalem ve bu kalemin baş kapak kısmı ise balın kafası! Yaklaşan Yılbaşı için sevgilinize uygun fiyatı ile ilginç bir Yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız bence bu fiyata olabilecek en iyi hediyelerden biri. Verdiğim linkte ürün detaylarını göreceksiniz, oradaki editör arkadaş güzel de bir tavsiyede bulunmuş; Balık burcu olan veya balık hafızalı diye dalga geçtiğiniz sevdiğiniz arkadaşlarınıza da bu ürünü hediye edebilirsiniz.


Yılbaşı için ilginç hediye

Fotoğraf Makinesi Lensi TERMOS

Profesyonel fotoğraf makinelerinin lenslerine benzeyen bu ilginç termos da, yine benim sevgiliye ilginç Yılbaşı hediyesi tavsiyelerim arasına girmeyi başardı. Gerçekten de ürün başlı başına orijinal bir ürün. Sevgilinize alacağınız bu hediye ile, artık uzun yolculuklarda, dilerse yanına sıcak, dilerse de soğuk içeceklerini alabilecek ve içeceği hep aynı sıcaklıkta korunmuş olacak. Görüntüsü çok orijinal olduğu için, yazın deniz kenarında, yani kızgın kumda içeceğini dilediği gibi muhafaza etmiş olacak. Bu ürünü dostlarınıza doğum günü hediyesi veya çocuklara okula içecek götürmeleri için hediye edebilirsiniz…


Yılbaşı için ilginç hediye

Hareketli Mini Masaj Aleti

Şehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir Yılbaşı hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.


Yılbaşı için ilginç hediye

Enerjisini Sebze ve Meyveden Alan Saat

Çocukların büyük bir bölümü, (özelikle ilkokul ve ortaokulda okuyan çocuklardan bahsediyorum), bilime ve yeni şeyler keşfetmeye pek meraklı olurlar. Evlerinde yeni bir şeyler keşfetmek için, evin altını üstüne getirirler, evde ne var ne yok ortalığa dökerler. Bu durum, evini düzenli tutmaya gayret eden anneleri biraz rahatsız etse de, çocuğunun yeni bir şeyler öğrenecek olmasının verdiği mutluluk sebebi ile bu duruma göz yumarlar. Ben bu noktada bu tip meraklı çocuklar için, çok güzel bir doğum günü hediyesi önereceğim. Bütün enerjisini sebze ve meyvelerden alan bir dijital saat! İster bir patatesten, isterseniz elma ve armut hiç fark etmez. Bu ürünü aynı zamanda, Sevgilisine ilginç hediye düşünenler ve ofis, bürolar için de ilginç hediye kategorisi içerisinde tavsiye ederim.


Yılbaşı için ilginç hediye

Renk Değiştiren LED Mumlar

Gece uğradığınız bir bara veya özel bir mekana, bir de gündüz gözü ile bakarsanız içeri bile girmek istemeyeceksiniz eminim. Mesela, dekoratif kiremitlerle örülmüş bir bar duvarına güneş ışığının içeri girdiği bir vakit girip baktığınızda, üzerini o kadar tozlu ve o kadar biçimsiz görürsünüz ki, anlatamam! Bence bu tip yerleri güzelleştiren tek şey renga renk ışıktır. Doğru ışık kullanıldığında demek ki, bulunduğu ortama muhteşem bir hava katıyor. Ben barlardan bahsettim siz bana bakmayın. Evinizi veya sürekli bulunduğunuz bir ortamı romantik bir havaya sokmak istiyorsanız, renk değiştiren Led ışıklı mumları tavsiye ederim. Çok da güzel bir ev hediyesi olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Yılbaşı için sevgilinize bir ev hediyesi olarak veya sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz.


Yılbaşı için ilginç hediye

En Baba Tavla Ustası

Başka bir ülkede de oynanıyor mudur emin değilim ama, biz Türklerin gelenekselleşmiş en keyifli ve en çok üzerinde geyik yapılan oyunlarının başında tavla oyunu gelir. Tavla, sadece sıradan bir oyun değildir, tavla muhabbet demektir, tavla rekabet demektir, yine tavla müthiş bir eğlence demektir. Tavla oyununu çok seven ve her yenilgisine bir kulp arayan sevdiklerinize komik ve esprili bir hediye kesinlikle çok eğlenceli ve güzel bir hediye olacaktır. Kişiye Özel olarak hazırlanan ve özel çerçevesi içerisinde en Baba Tavla Ustası Yılbaşı için ilginç hediye kategorisi içerisine girmeyi fazlası ile hak ediyor.


Yılbaşı için ilginç hediye

Masa üzeri Düzenleyicisi Ağaç

Bazı insanlar için, bulunduğu ortamın dağınık olması durumu psikolojilerini ciddi bir biçimde olumsuz etkiler. Özellikle masa başı iş yapan insanlar için, düzgün ve verimli bir çalışma için olmazsa olmaz şey, düzenli ve derli toplu bir masa düzenidir. Yoksa ciddi şekilde, iş performanslarında düşüşler yaşarlar. Düzenli olmayı ve tertipli bir çalışma şeklini benimseyen insanlara, çalışma masalarını bir düzene sokabilmeleri için hediye olarak önereceğim bu ürün, bir ağaç şeklinde ve içerisine kalem koyabileceğiniz gibi, yine ağacın dallarına sizin için önemli hatırlatıcı notlarınızı ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda ağaç şekli ile, masa üstü için çok güzel bir dekoratif ürün! İlginç ve güzel bir hediye düşünenler için bu hediyeyi tavsiye ediyorum…


Yılbaşı için ilginç hediye

Mini Lava Lamba

1960 yıllardan günümüze hala tüm dünyada büyük ilgi gören lava lambaların küçülmüş versiyonu ile karşınızda. Elinize alıp salladığınızda renkler ve ışıklar dünyasında büyülü bir yolculuğa girmiş olacaksınız. Lava lambanın hipnotize edici etkisinin olduğunu da belirtmek isterim. Şayet lava lamba hakkında daha evvel bir deneyiminiz yoksa, tam olarak neden bahsettiğimi anlamanız ne yazık ki mümkün değil. Ama Geç Kalmış da sayılmazsınız. Dokunmatik sensörü sayesinde, Mini Lava Lambayı salladığınızda aktif hele geliyor ve rengarenk ışıklar saçmaya başlıyor. Mini Lava Lamba ile inanılmaz bir şekilde stresiniz dağılacaktır. Çocuklara doğum günü hediyesi veya Yılbaşında sevgilinize ilginç bir hediye olarak düşünülebilir.


CEVAP VER