Hediyelik Kişiye Özel Kupa Bardaklar

kişiye özel bardak

Yalnızca size özel hazırlanmış kupa bardaklar ile artık yanlışlıkla da olsa başkasının kupa bardağından çay/kahve içmek zorunda kalmayacaksınız! İster kendiniz için, isterseniz de sevdiklerinize özel olarak hazırlatabileceğiniz Kişiye özel kupalar, özel günlerin de en kullanışlı hediyelerinden biri. Size ya da sevdiklerinize özel olarak üretilecek kişiye özel kupa bardakların mutfakta yer alan diğer düz model kupalar ile karışmasına imkan ve ihtimal yok! Çünkü bu bardakların üzerinde ya size özel bir fotoğraf, ya isimleriniz, ya da mesajınız yer alıyor! Eğer bir başkasına ait kupa bardaktan bir yudum su bile içmeyi içiniz kaldırmıyorsa, siz de en yakın zamanda kendinize özel olarak bir kupa bardak tasarlatarak, titiz hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz:) Eminiz ki, bir çok insan gibi siz de masanızın üzerinde tamamen kendinize özel olarak hazırlanmış bir kupa bardak olsun istersiniz. Bir yandan en sevdiğiniz içecek olan sıcacık kahvenizi yudumlarken, bir yandan da kupa bardak üzerinde yer alan fotoğraflarınızı görmek, inanılmaz bir keyif olacaktır. Gerçekte bazıları için kahve ya da çay içmeden güne başlamak, tam anlamıyla gerçek bir kabusa dönüşür. Eğer siz de sabahları hem ayılıp kendinize gelmek ve hem de güne zinde başlamak için bir bardak kahve şart görüyorsanız, bu kupa bardakları eminim ki çok seveceksiniz. İşte çay/kahvenizi keyifle yudumlamanıza, katkı sağlayacak olan Kişiye Özel Kupa Bardaklar bu yazımızın konusunu oluşturuyor. Seçeceğiniz modele bağlı olarak, üzerine en sevdiğiniz fotoğraflarınızı, kişisel mesajlarınızı, sevdiklerinizin isimlerini taşıyabileceğiniz Kişiye özel kupa bardaklar ile, çay/kahve saatlerini daha çok seveceksiniz. Sevdiklerinize hem kullanışlı, hem de her zaman sizi hatırlatacak güzel bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, aşağıda yer alan model model kişiye kupa bardaklar mutlaka ilginizi çekecektir.

Kişiye Özel Kupa Bardaklar


Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Kişiye Özel Kupa Bardak
ürünü incele
Kupa bardakla sihir yapılabilir mi? Cevabını çok merak ediyorsanız, işte karşınızda Hokus Pokus Sihirli Kupa Bardak! Üzerinde 2 adet fotoğrafınızla hazırlanacak sihirli kupa bardakla, kahve keyfinize büyüleyici bir hava katabilirsiniz. Soğuk haldeyken siyah, içerisine sıcak içecek döküldüğünde ise beyazlaşarak üzerindeki fotoğrafı dışarı gösteren Sihirli Kupa, fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanıyor.

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Kupa Bardak

kişiye özel kupa
ürünü incele
Google’a şu soruyu sorduğunuzu düşünün; “yeryüzünün en güzel kızı kimdir?” Google ise hiç tereddüt etmeden “Bunu mu demek istemiştiniz?” diyerek karşınıza kız arkadaşınızın ismini ve fotoğraflarını döküyor. Aynı durumun tersi “Yeryüzünün en yakışıklı erkeği?” sorusuna cevaben de erkek arkadaşınızın ismi ve fotoğrafları! İşte Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak, bu espri ile hazırlanmış, sevgilinize hediye edebileceğiniz en etkileyici kupa bardaklardan biri.

Kişiye Özel 8 Not Yazılı Kupa Bardak

kişiye özel kupa bardak
ürünü incele
“Her kahvende beni düşün…”,”Her an seni özlüyorum…”,”Sana Aşığım…”,”Hayat seninle güzel…” işte buna benzer 8 adet romantik notlarınızla sevgilinize rengarenk notlu kupa bardak hediye etmeye ne dersiniz? Üzerine ister romantik mesajlarınızı, ister sizin için önemli olan tarihleri, isterseniz de asla unutmak istemediğiniz özel notlarınızı Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak üzerine yazdırarak her an masanızda bulundurabilirsiniz.

Kişiye Özel Film Şeridi Kupa

kişiye özel bardak
ürünü incele
“Kayıttayız… Ve motor…” Hayatın kendisi bir film sahnesi ise neden kupası da film şeridi gibi olmasın! İŞte karşınızda üzerine 3 adet fotoğrafınızı ekletebileceğiniz, isimlerinizle de daha anlamlı kılabileceğiniz Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak karşınızda!

İsme Özel 2’li Ayıcıklı Kupa

isme özel kupa bardak
ürünü incele
Tavşan kanı bir bardak çay eşliğinde sevgililyle başbaşa yapılan sohbet gibisi yok diye mi düşünüyorsunuz? İşte sizin için de muhteşem bir kupa bardak önerimiz var! Nasıl ki, sevgilinizle kalbiniz tek vücut, tek yürek; kupa bardaklarınız da öyle olsun! İsme Özel Ayıcıklı 2’li Kupa Bardak Seti ile, kız arkadaşınızla çay/kahve sohbetlerini daha çok seveceksiniz. Birbirini tamamlayan kupalar şeklinde tasarlanmış olan İsme Özel Ayıcıklı 2’li Kupa Bardaklar şirin aşık ayıcıklar ve isimlerinizle birlikte çok daha şirin!

Kişiye Özel Yıldönümü Kupa Bardak

Kişiye özel kupa
ürünü incele
Sizin de diğer klasik erkekler gibi aşkınızın yıl dönümünü unutan bir sevgiliniz mi var? Üzerinde isimleriniz, yıl dönümü kutlama mesajınız, yıl dönümü tarihinin yazılı olacağı Kişiye Özel Yıldönümü Kupa Bardakla tanışmaya ne dersiniz? Bu kupayı kendinize özel hale getirterek erkek sevgilinize hediye edin ve bundan böyle yıl dönümünüzü hiç unutmasın!

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

kişiye özel kupa
ürünü incele
Sevgilinize hem şık bir kupa bardak hediye edin, hem de tam 100 farklı dilde O’na “Seni Seviyorum” deyin. Kulağa hiç de fane gelmiyor öyle değil mi? Üzerinde İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça, Farsça, İtalyanca gibi 100 değişik dilde “Seni Seviyorum” yazılı olan bu kupanın ortasına da sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz! Hem düz, hem de sihirli kupa olmak üzere 2 farklı modeli bulunan 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, sevgililer günü, yıl dönümü veya doğum günü gibi özel günler için hem romantik, hem de kullanışlı hediyelerden biri.

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak

kişiye özel kupa
ürünü incele

Sevgilinize kişiye özel hediye olarak aşk dolu bir kupa bardak vermeye var mısınız? Tasarımında buram buram aşk taşıyan Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak ile sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. Üzeri “Love”,”I Love You”,”Amour” gibi aşk sözcüklerinin desen oluşturduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Kupa Bardak, aynı zamanda fotoğrafınıza özel olarak hazırlanıyor.


Kişiye Özel Efsane Aşıklar Kupa Bardak

kişiye özel kupa
ürünü incele
Herkesin aşkı, yer yüzünde yaşanmış olan en büyük! Ancak yine de sinema, edebiyat, roman veya bazı hikayeler bazı aşıkları daha ünlü kılmış ya da birazcık torpil geçmiş diyebiliriz:) Mesela “Leyla ile Mecnun”,”Kerem ile Aslı”,”Ferhat ile Şirin” gibi. Peki siz de efsane olmuş bu aşıklar arasında isminizi görmek ister miydiniz? Kişiye Özel Efsane Aşıklar Kupa Bardak, bu büyük hayalinizi gerçek kılıyor.

İsme Özel Hazırlanan Kupa Bardak

isme özel kupa bardak
ürünü incele
Sade ve yalnızca isim yazılı bir kupa bardak yaptırmayı düşünüyorsanız, İsme Özel Hazırlanan Kupa Bardak ilginizi çeker diye düşünüyorum. Sihirli ve düz beyaz olmak üzere iki modeli bulunan İsme Özel Hazırlanan Kupa Bardak, annenize, babanıza, arkadaşlarınıza, patronunuza, öğretmeninize, kısacası tüm sevdiklerinize ve değer verdiklerinize hediye edebileceğiniz kullanışlı armağanlardan biri.

Şirket-Logo-Marka-Ürün Kurumsal Kupa Bardaklar

kupa bardak
ürünü incele
Şirketinizin markasını ya da logosunu kupa bardak üzerine bastırmak ister misiniz? Üzerine markanızın bilinirliğini arttırmak için dildeiğiniz mesaj veya fotoğraf taşıyabileceğiniz Firmalara Özel Kupa Bardaklar ile etkili bir tanıtım kampanyası yapabilirsiniz.

CEVAP VER