Erkeğe El Yapımı Sürpriz Hediyeler

Erkeğe sürprizler
Kızlar erkeklerden kendilerine sürpriz yapılmasını her zaman beklerler. Bir de ortada başarılı ve finalde etkileyici bir sürpriz yapılmışsa mutluluk tavan yapar. Ancak bu demek değildir ki, bayanlar erkeklerden her zaman hediye ya da sürpriz bekleme pozisyonundadır ya da kızlar sürprizlerden hiç anlamaz diye! Tam tersine erkek sevgilisinin kendisine yaptığı mükemmel sürprizin gerisinde kalmayıp, bayanlar da sevgililerine parlak ve orijinal sürprizlerle cevap verme düşüncesindedirler. Ancak burada hanımlar için dikkat edilmesi gereken en önemli şey;  doğru hediyeyi, doğru bir zamanda, doğru sürprizler bir araya getirmeyi başarabilmektir. Bu şekilde hem erkek arkadaşınızı daha çok etkileyecek, hem O’na çok sağlam bir sürpriz yapmış olacak, hem de erkek arkadaşınızın size yapılmış olduğu sürprizin gerisinde kalmamış olacaksınız. Peki o halde hangi hediyelerle Erkek Sevgiliye Sürpriz yapılabilir? Çok zor bir soru sorduğumun farkındayım, ancak cevabı da bir o kadar kolay; Neden kendi hediyenizi kendiniz yapmayasınız ki? Evet… Kesinlikle olması gereken de bu. Sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız ya da sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız, oturup hediyenizi kendiniz tasarlayacaksınız! Gerçekten de biraz zaman ayırıp, biraz sabır gösterip, sürpriz hediyenizi el yapımı hediyelerden kendiniz hazırlayabilirsiniz. Eğer bu konuda parlak ve orijinal sürpriz hediye fikirleri araştırıyorsanız, çok doğru bir adreste olduğunuzu bilmem belirtmeye gerek var mı? Çünkü bu yazımızda sizlere hayatınızdaki özel erkeğe hazırlayabileceğiniz sürpriz el yapımı hediyelerden güzel örnekler vermeye çalışacağız. Sizlere fikirleri verebilmesi açısından özellikle hazırlanması ve yapımı oldukça kolay sürpriz el yapımı hediyeler içerisinden seçtiğimiz armağanlarla erkek arkadaşınıza sevginizi çok farklı bir biçimde gösterebilirsiniz.

Erkeğe El Yapımı Sürpriz Hediye Fikirleri


Bira Şişesi Üzerine Sürpriz Mesajlarınız

Erkeğe sürpriz hediyeler

İşte karşınızda hem dekoratif, hem de sevgi dolu el yapımı bira şişeleri. Renkli keçelerden bira şişelerinin etrafını sararak, üzerine sevgi mesajlarınızı yazdırabilir ve sevgilinize sürpriz bir hediye hazırlayabilirsiniz.


Erkeğe Abur Cuburlardan Sürpriz Hediye Sepeti Hazırlama

erkeğe yapılacak sürprizler
Güzel ve gösterişli bir hasır sepet bulun ve içerisinde sevgilinizin en beğendiği abur cuburlardan veya içeceklerden doldurun! Mesela el yapımı hediye sepetinizin içine cips, kraker, şeker, çikolata, alkollü-alkolsüz içecek, kuruyemiş ile doldurabilirsiniz. Üzerini şık jelatin kağıdı veya şeffaf desenli ambalaj kağıdı ile kapatabilir ağzını da kurdele ile sarabilirsiniz. Böylesine sürpriz bir hediye sepeti örneğin erkeğe yılbaşı hediyesi olarak da verilebilecek güzel hediyelerden.

Sevgilinize Kurabiye Pişirip Romantik Kavanoz İçinde Hediye Edin

erkeğe sürprizler

Kim ne derse desin, erkekler için lezzetli hediyeler her zaman en güzelidir. İşte şimdi siz de sevgilinize hem lezzetli, hem de gösterişli bir el yapımı hediye ile sürpriz yapacaksınız! Erkek arkadaşınıza doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorsanız, işte harika bir öneri daha! Sevgilinize kendi ellerinizle lezzetli kurabiyeler yapabilir ve cam kavanoz içerisinde hediye edebilirsiniz. Ancak burada kurabiyelerin lezzeti kadar, kavanozun süslemesi de önemlidir. Eğer biraz photoshop tasarım bilginiz varsa, kavanozun üzerine istediğiniz şekilde desenlerle süslemeler yapabilir ve sevgi mesajlarınızı taşıyabilirsiniz. Kurabiye kavanozunun hem kapağına, hem de göbeğine, hazırladığınız tasarımları renkli sicimlerle bağlayabilir ve kavanozunuzun daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Yazıcınızdan çıktı alırken kaliteli-kalın bir kağıtla çalışırsanız, çok daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.


Aşkınızı Dekoratif Kalp Ahşaba Kazıyın

erkeğe sürprizler
Erkek sevgiliniz, sizin için aşkını dağlara taşlara yazdıysa, siz de el yapımı ahşap kalp üzerine yazın olsun bitsin! Sizi bilmem ama, doğallığından mıdır, yoksa göze hoş geldiğinden mi, ben ahşap ürünlere bayılıyorum.  Yukarıda yer alan kalp ahşabın yapılması biliyorum ki bir çoğumuz için çok zor el yapımı hediyelerden Zor olma nedeni, beceriksizlik ya da kabiliyet noksanlığından değil, böyle güzel bir hediyenin tasarımı için gerekecek olan alet edevatın evlerimizde hali hazırda olmamasındandır. Eğer temin edebiliyorsanız, ya da marangoz tanıdıklarınız varsa, erkek arkadaşınıza kesinlikle bu nostaljik hediyeyi mutlaka yapın!

En Güzel Aşk Mesajlarınız Ahşap Tablo Üzerine Yazın

erkeğe el yapımı sürpriz hediyeler
Eskitme ahşap tablo ile sevgilinize anlamlı ve son derece romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle düz zemine sahip ve aynı ölçülerde 8-10 adet ahşabı üst üste veya yan yana dizerek birleştirin. Daha sonra yazıcınızdan istediğiniz mesajları çıktı olarak alıp, tüm harfleri tek tek makasla kesin. Kesmiş olduğunuz harfleri ahşap yüzey üzerine daha sonradan kolayca sökülebilecek şekilde yapıştırın. Sprey boya tahta yüzeyi iyice boyayın! Yapıştırmış olduğunuz harfleri dikkatlice söktüğünüzde boyasız kalan alan tamamen mesajınız olacak:) Erkeğe yapılabilecek el yapımı en güzel sürpriz hediye böyle bir şey olsa gerek.

İsim Baş Harflerinden El Yapımı Mum

erkeğe sürpriz yapmak
Birbirinize ateşli bir aşkla bağlıysanız, bu sevgililer gününde biricik erkek arkadaşınıza alevlenmiş aşkınızı üzerinde isimlerinizin baş harfleri bulunan el yapımı mumlarla gösterebilirsiniz. Yapı marketlerden kolaylıkla temin edebileceğiniz tombul mumlar üzerine sicim ipi ile isimlerinizin baş harflerini sarıp, şık bir hediye kutusu içerisinde hayatınızdaki özel erkeğe hediye edebilirsiniz.

El Yapımı İçi Çikolata Dolu Öpücük ve Kalp Desenli Kumaş Keseler

erkek için hediyeler
Yapımı son derece basit olan kumaş keseler ile sevgilinizin ağzını tatlandırın. Erkeğe ufak, ancak son derece lezzetli bir el yapımı hediye vermek istiyorsanız, üzerine guaj boya ile romantik figürler (kalp, öpücük gibi) çizerek ve içerisine de en sevdiği çikolatalardan koyarak güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Hayatınızdaki Özel Erkeğe Romantik Hediye Kutusu Yapın

erkeğe sürpriz hediye kutusu
Sevgilinize el yapımı bir hediye hazırladıysanız, bu hediyeyi içerisine koyup O’na sunacağınız hediye kutusunun da el yapımı olması, hem armağanınıza anlam katar,, hem de hediyenizi sevgilinizin gözünde daha değerli kılar. Önünüze A4 kağıttan biraz daha kalın sarı bir kağıt alın! Dolma kalemle üzerini sevgilinizle ilgili hissettiğiniz aklınıza gelen en romantik şeyleri yazın! İşte bu yazıyı hediye kutusunun kapağı ölçülerinde kesin ve yapıştırın! Daha sonra kutu üzerine kırmızı kalp semboller kesip yapıştırın. Hediye kutusunun sağına solunu da süslemeyi ihmal etmeyin! Mesela resimde gördüğünüz gibi keçe kalemle bıyıklar çizip kesebilir ve kutunun kenarlarını bu şekilde süsleyebilirsiniz. Hediye kutusunun içerisine ne kaoyacağınız ise tamamen size kalmış. İster onun için topladığınız deniz kabuklarını koyun, ister yazdığınız romantik şiirleri ya da mektupları, isterseniz de hazırladığınız el yapımı kurabiyeleri koyun!

Ona El Yapımı İsim Yazılı Kupa Bardak Sürprizi Yapın 

Erkek arkadaşınıza, üzerine istediğiniz sevimli şekilleri çizerek ve istediğiniz şirin notlarınızı yazarak kalp kulplu el yapımı kupa bardak da hediye edebilirsiniz. Demesi kolay da nasıl yapacağız? işte bu soruyu soranlar için bu yazıyı incelemelerini tavsiye ediyorum.

El Yapımı Kalp Şeklinde Sütlü Çikolata Sürprizi

Sevginizi göstermek hiç bu kadar tatlı olmamıştır. Üzeri sütlü çikolata ile kaplanmış kalp şeklinde krakerlerle hazırlanan ve ortasında karamel yer alan bu çikolatalar ile sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz. Sevgililer günü hediyesi olarak erkeğe ne hediye edilir derseniz, bir erkek için yemek veya tatlı tatlı varsa akan sular durur başka da bir şey demiyorum:)

CEVAP VER