Kişiye Özel Resimli Mesajlı Kupa Bardak

 kişiye özel kupalar
İşte karşınızda Kişiye Özel Kupa Bardaklar…Herkese kucak dolusu selamlar! Bildiğiniz gibi insanların en çok kullandıkları eşyalardan biri bardaklardır! Gün boyunca bir kişinin en az üç litre sıvı tükettiğini düşünecek olursak, bu yaklaşık 15 su bardağı içecek demektir. Buyurun size hediye tercihiniz için güzel bir sebep! Hediye alacağınız özel insanlar artık tüketmeleri gereken içecekleri bundan sonra sizin özel hediyeniz olan kupa bardaklardan içecekler. Bugün sizlere birbirinden farklı, resim baskılı, kişiye özel, ve kendi mesajınızı ekletebileceğiniz ilginç, özel tasarımlı, çay, kahve kısacası hediyelik kupa bardaklardan bahsedeceğim. Sevdiğiniz kişilere alacağınız hediyenin hem özel, hem kullanışlı; hem de uygun fiyatlı hediye olmasını kim istemez öyle değil mi? Kupa bardaklar işte bu tip hediyelerdendir. Kupa bardak hediye edeceğiniz o özel insan, bundan sonra en çok tükettiği çay, kahve, kola, bitkisel çaylar gibi içecekleri sizin hediyeniz olan o özel kupadan içecek! Önereceğim kişiye özel kupa bardakları, sevgilinize doğum gününde hediye edebileceğiniz gibi, Annelere Anneler günü hediyesi olarak, öğretmenlerimize, öğretmenler günü hediyesi olarak çok geniş yelpaze içerisinde düşünülebilecek hediyelerdir. Erkek ve bayan için onlarca kupa bardak içerisinden mutlaka bir tanesi eminim sizin de hoşunuza gidecektir. Sevgilime doğum günü hediyesi arıyorum ama, baktığım hediyeler çok pahalı! Erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim? Kız arkadaşıma sevgililer günü hediyesi olarak kullanışlı ne hediye alabilirim? Bu sorularınızın en güzel karşılığı olabilecek hediye: Kişiye özel, ilginç, resim baskılı Kupa bardaktır! Buyurun işte kupa modellerine birlikte bakalım.

Kişiye Özel Hediye Kupa Bardaklar


Sevgiliye hediye kupa bardak

Kişiye Özel Love Sihirli Kupa

Aşkınız romantik kupa bardaklar üzerinde! Sevgilinizden uzakta olsanız da, sürpriz bir armağan ile her an sizi hatırlamasını ister miydiniz? Sevgilinize, üzerinde şirin kalpler içerisinde isminizin yazılı olacağı Kişiye Özel Love Sihirli Kupa Bardak armağan ederek, ne kadar romantik biri olduğunuzu gösterebilirsiniz.  O her çay içtiğinde, kalbine de aklına da sadece siz düşün! Çünkü bu sihirli kupa bardak üzerinde aşkınızın nişanesi yer alıyor! “Sihirli kupa bardak nedir? Ne işe yarar” diye merak edenler olabilir: Sihirli kupalar, sevdiklerinize harika sürprizler yapabileceğiniz özel tasarım kupalardır. Sihirli kupa, içerisinde sıcak içecek olmadığında simsiyah bir görünüme sahiptir. Ancak içerisini sıcak içecek ile doldurduğunuzda, 3-5 dakika içerisinde siyah olan rengi bembeyaza dönüşerek üzerindeki resimler ya da yazılar belirgin hale gelir. Sitemiz içerisinde yer alan diğer romantik hediyelere bakmak için Lütfen TIKLAYIN: Romantik Hediyeler


Kişiye özel kupa bardaklar

Geleceğim Sen Ol yazılı Kupa Bardak

Aşkınıza mini minnacık hediye sürprizleri serpiştirerek, daha heyecanlı, daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz! İşte bu minik sürprizlerden biri şu an karşınızda duruyor! Geleceğim Sen Ol yazılı Kupa Bardak ile, kız arkadaşınıza ofisinde, evinde kullanabileceği son derece romantik bir armağan verebilirsiniz! Bu kupa bardağın ön yüzünde ellerinde kırmızı balonu ile bisiklet turuna çıkmış mutlu aşıklar ve arka yüzünde de “Geleceğim Sen Ol” romantik mesaj yer alıyor! Kupa bardağın boş alanları ise minik kalp sembolleri ile süslenmiş durumda!  Bu şirin kupa bardak erkeğe sürpriz olabilecek en güzel kupa bardaklardan biri.


Kız Arkadaşa sürpriz kupa bardakKişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak

Sevgiliniz kahvenin kokusuna karşı koyamayan ve kahve içmeyi çok seven biriyse, bu kupa bardakla O’na harika bir sürpriz yapabilirsiniz! Destansı aşkınızı kaleme alıp, ilerde bunu uzun metrajlı bir aşk film yapmayı düşünür müsünüz bilemem ama, filminize ön hazırlık yapmak için Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak ile başlayabilirsiniz! Son derece güzel bir şekilde tasarlanmış olan Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak üzerine sizin göndereceğiniz resimler basılıyor!  Ortaya ise görenlerin gözlerini üzerinden alamayacakları özel bir kupa bardak çıkıyor! Erkek arkadaşınıza hoş bir sürpriz hediye vermek isterseniz, ucuz fiyatı ile de bütçeleri rahatsız etmeyecek Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak armağan edebilirsiniz!


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Canım Annem Mesajlı ve Fotoğraflı Özel Kupa Bardak

Anneler günü için özel olabilecek diğer bir hediye de, kişiye özel, üzerinde “Canım Annem Yazılı” Arka tarafında Gül çiçekleri içerisinde “Anneler Günün Kutlu Olsun.” yazılı kupa bardak. Emin olsun Anneniz için en büyük hediye sizin gözlerinizdeki mutluluktur. Anneler öyle varlıklardır ki, çocuklarının mutluluğunu kendi mutsuzluklarına tercih ederler. O yüzden Anneler günü için bütçeniz elverdiği ölçüde küçük de olsa mutlaka annenize bir hediye alın! Şimdi bahsetmeye çalışacağım ürün fiyatı ile de çok cazip ve kişiye özel çok iyi bir anneler günü hediyesi! Üzerinde fotoğraf baskısı ve sizin özel mesajınız yer alacak! Canım Anneme Resim ve Mesaj Baskılı Kupa üzerine ister yalnızca kendi fotoğrafınızı, isterseniz annenizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraf karesini bastırabilirsiniz. Kupanın ön yüzüne, resmin hemen üst kısmına özel mesajınızı ekliyorsunuz. Kupa bardağın arka yüzünde bir buket gül resminin üzerinde yer alacak mesaj da tamamen sizin düşünce gücünüze kalmış. “Canım Anneme…” Resim ve Mesaj Baskılı Kupanın üzerine fotoğrafınızı bastırın, bir de annenizi onurlandıracak mesajınızı ekleyin. Nasıl sizce de çok güzel anneler günü hediyelerinden değil mi?


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası

Sevgiliye alınabilecek çok ilginç bir hediye önerim olucak! Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası ile hem siz hem sevdikleriniz için çok kullanışlı ve de çok ilginç bir armağan. Kupa boş iken simsiyah görünüyor ancak sihirli kupanın içine sıcak içecek konulunca ortaya Facebook profili çıkı veriyor. Günümüzde özellikle sevgililik ilişkisi sanal dünyada oldukça yaygınlaşmaya başladı. İlişki durumunu güncelleyen sevgiliniz, mutluluğunuzun da mutsuzluğunuzun da sebebi olabilir. Aynısı elbette sizin için de geçerli. O’nu ne kadar çok sevdiğinizi Facebook profilinizde ifade etmeniz, cümle aleme aşkınızı ilan etmeniz manasına geliyor. Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası işte tam bu sosyal fenomene dikkat çekiyor. Facebook profiliniz ve durum güncellemenizi gerçek dünyaya çay, kahve kupasına taşıyor. Sevgilinize Facebook üzerinden iletmek istediğiniz mesajınızı sanal dünyadan mutfaklara taşıyan Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası, sevgiliye alınabilecek orjinal bir hediye.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Tek Fotoğraflı Sihirli Çay&Kahve Kupası

Bu hediye Sevgilinizi çok mutlu edecek garanti ederim. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan bir fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Sevgiliniz için Sürpriz bir hediye arıyorsanız, kesinlikle kaçırmayın derim.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Annelere Özel Resim Basklı Sihirli Kupa

Şımarmak herkes kadar Annelerin de hakkı! Annelerin bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjilerinin olduğunu ve bütün sıkıntılı anlarımızda bizlerin yanı başında olan, her derdimize deva Annelerimizi şımartmanın işte bugün tam sırası! Anneler Gününde Annenizi hem şaşırtacak hem de şımartacak bir hediyeye var mısınız? Anneler Gününe Özel hazırlanmış Resim Baskılı Sihirli Kupa ile hem annenize olan en yalın sevginizi gösterecek, hem de uzun yıllar kullanabileceği kişiye özel şahane bir hediye vermiş olursunuz. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa sizi yanıltmasın, ilk başta siyah sıradan bir kupa gibi gözüküyor içine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek döktüğünüzde yavaş yavaş siyah renk gidip yerine bir tanecik annenizin fotoğrafı, ismi ve ona özel yazmış olduğunuz mesaj beliriyor. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa soğumaya başladığında ise yine yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa porselenden üretilmiştir. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa üzerindeki baskı özel ve son sistem teknoloji ile baskı işlemi yapıldığından son derece uzun ömürlüdür. Yalnız yıkarken ılık suda elde yıkamak gerekir. Bulaşık makinesi veya elde çok yüksek sıcaklıkta yıkarsanız kupanın üzerindeki baskılar ancak bu şekilde çıkabilir. Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupayı kişiye özel hale getirebilmemiz için vermiş olduğumuz linkten sepete ekle butonu üstündeki bölüme isim, fotoğraf ve mesajınızı eklemeyi unutmayınız.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Dünyanın En Süper Öğretmeni Kupası

Cripton gezegeninden Dünyamıza gelen ve insan üstü, özel güçleri olan, Süpermen’i bilmeyenimiz yoktur. Bildiğiniz gibi, Dünya’nın başı ne zaman bir belaya girse, özel güçlerini gizlemek için, sıradan bir insan imajı çizen ve bu sebeple, iri siyah çerçeve gözlükleri ile gazeteci kimliğine bürünen Clark Kent, bir telefon kulübesine veya gizli bir odada Süpermen’e dönüşür. Süpermen kısacası Dünyayı kurtaran en meşhur çizgi film karakteridir. Öğretmenler de aslında baktığınızda, sembolik anlamda Dünyayı kurtaran kişilerdir. Çünkü onlar , Dünyayı cehaletten kurtaran insanlardır. Öğretmeninizi tıpkı Süpermen gibi özel güçleri olduğunu düşünüyorsanız veya en azından siz öğretmeninize böyle bir anlam yüklemek istiyorsanız buyurun size Süpermen kupası. Şayet bu şekilde bir hediye alacaksanız, Erkek öğretmeninizin Adını ve Soyadını Kupa Bardağa ekletmeyi unutmayın.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Dünyanın En Süper Öğretmeni

Benim Öğretmenim, Matematik, Kimya, Fizik, Türkçe, Edebiyat, Müzik, Resim, ya da Sınıf Öğretmenliği alanında, kendi branşının en süperi diyorsanız, üzerine öğretmen tanımam diyorsanız, buyurun size Dünyanın En süper Öğretmeni Kupası! Öğretmeniniz her çay veya kahve yudumladığında, Bu En Süper Öğretmen Kupası ile, eminim çok gururlanacaktır. Öğretmenlik sıradan diğer mesleklere hiç benzemez! Öğretmenlerimiz  bizim idollerimiz ve süper kahramanlarımızdır. Bu görevi seve seve ve hiç bıkmadan yerine getiren cefakar öğretmenlerimizi, yılda bir gün olsa da özel hissettirmek gerekir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize üzerinde ismi yazılı Süper Öğretmen Kupası hediye edebilirsiniz! Bu, içerisinde biraz da mizah öğeleri ile yüklenmiş özel hediyeniz ile Öğretmeniniz kendini özel ve hatta süper hissetsin. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bütün bir sene boyunca size ders anlatan öğretmeninizin ses telleri artık yıpranmıştır öyle değil mi? Bu hediyeniz ile öğretmeniniz artık çay ve kahvesini yudumlayıp biraz da dinlenecek! Öğretmeninizi son derece anlamlı böyle bir hediye ile mutlu etmek elinizde. Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırdığınız Süper Öğretmen Kupası ile öğretmeniniz sıcacık içecekler içerken sizi hatırlasın. Yıpranan ses telleri içinde, kupanın içine biraz karanfil, zencefil, tarçın ve tabi ki limon eklemesini artık siz hatırlatmayı unutmayın.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Kişiye Özel LOVE Kupa Bardaklar

Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Bayan sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Benim Kahve Kupam

Kahve içme alışkanlığı olan Erkek arkadaşınıza veya sevdiklerinize bu kahve kupasını, Sevgililer Günü Hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak götürebilirsiniz. Artık kahvesini her yudumladığında fal bakamayacağına göre, sizi hatırlayıp mutlu olacaktır. En iyisi siz kahveyi, Kahve Kupam ile ikram edin ve içen kişi kupanın kenarındaki çizelgeye göre, size kahve siparişini versin… Siz de kendi ayarınızı çizelgeye göre ayarlayabilirsiniz.. Bundan sonra artık herkes memnun. Bu şık kupanın kullanışı da çok basit: Bardağın kenarındaki 4 ayrı renk çizelgesi bulunmakta, kahveye koyulan süt miktarına göre gerçek renklerden seçilmiştir. Kahvenin içine süt eklerken gözünüzü renklerden ayırmayın… Kupa kenarındaki istediğiniz renkle kahvenin rengi eşleştiğinde işlem tamamdır.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Sevgi Dolu Kupalar

Erkek arkadaşınız çay ve kahveyi seven biriyse, gün boyu çalışma masasının üzerinde çay bardakları bulunur muhtemelen. Peki o çay bardaklarını bir tarafa atıp, neden sizin hediyeniz olan bu şirin ve kaliteli kupalar masasını süslemesin? Gün boyu erkek arkadaşınızın masasında duracak olan kalp temalı ve özel baskılı çay kahve kupası, sürekli sizi hatırlatacaktır. Sevgililer günü için veya doğum günü için erkek sevgilisine hediye arayan sevgili bayanlara, fiyatı ile de göz dolduran bu şık porselen kupaları hediye önerisi olarak tavsiye ediyorum. Bahsettiğim kupaların hepsi Türkiye’nin TSE markalı, kalitede lider üreticisi olan Porland tarafından üretilmektedir. Kupa üzerindeki renkli baskı uzun ömürlüdür. Bu ürünü yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız kupanın ömrü açısından önemlidir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep yol açar. Sevgiliye hediye açısından iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Sevgiliye Özel isim ve Mesaj Yazılı Muck Sihirli Kupa

Erkek sevgiliniz için, doğum günü veya sevgiliniz ile tanışma yıl dönümünüz için, sürpriz sayılabilecek güzel ve uygun fiyatlı bir diğer hediye de, Sizin ve sevgilinizin isimlerinin yazılı olduğu ve kendi mesajınızdan oluşan sihirli kupa! Sihirli kupa diye tanımlamamızın sebebi, bu kupa içerisine sevgiliniz sıcak bir içecek koyduğunda, bardak üzerinde hem sevgilinizin ve sizin isminiz belirecek hem de, öpücük şeklinde güzel bir bayan dudağı belirecek. Erkek sevgiliniz için şöyle romantik ve güzel bir mesaj eklediniz mi, bu hediyenin tadından yenmez o zaman.


Kişiye Özel Kupa Bardaklar

Özel Aşk Kupası

Aşk kupalarını da, sizlere erkek arkadaşınıza alabileceğiniz doğum günü hediyesi olarak tavsiye edebilirim. Gerçekten günümüz ekonomik şartlarında, herkesin pahalı hediye alamayacağını düşünecek olursak, Doğum Günü için önerdiğim bu özel ve fiyatı uygun aşk bardakları, iyi bir hediye seçeneği olarak akılda tutulabilir. İşte Doğum Gününe özel hediyeler den bir tanesi daha. Doğum Günü Özel Aşıklar Kupanın üzerindeki neşeli çocuklar ilk aşklarını yaşıyorlar. Sevgiliniz sizin için, yaşattığı duygular anlamında ilk ve son ise; ve siz de O’na aşkınızı dile getirmek istiyorsanız Doğum Günü Özel Aşıklar Kupa hislerinize tercüman olacak. Bu şirin kupadan bir tane kendinize, bir tane de sevgilinize hediye edin, karşılıklı her çay, kahve içtiğinizde birbirinize bir kez daha aşkınızı ilan edin. Ürün porselen malzemeden üretilmiştir. Kalıcı yazı tekniğiyle uzun ömürlü baskıdır. Ilık suda ve elle yıkamanız tavsiye edilir.


Sevgiliye Hediye Önerileri

Bankta oturan Mutlu Çift

Zannedersem Erkek sevgilinizin yaklaşan doğum Günü için bu sihirli kupalar çok ses getirecek. O yüzden farklı tasarımlardaki sihirli kupalardan bol miktarda eklemek istedim. Bu seferki sihirli kupa üzerinde, romantik bir akşam vakti bankta oturan ve açık gökyüzündeki yıldızları seyre koyulan mutlu çiftlerimiz var. Bu mutlu çift kimler tahmin edin bakalım? Cevabı çok zor olmasa gerek. Bu sihirli kupa da yine, isme özel bir kupadır. Sizin ve sevgilinizin ismi ve sizin Doğum Günü için sevgilinize içinizden gelen, en güzel duygularınızın yer aldığı özel mesajınızı taşıyacak olan bu şık kupa, Doğum Günü için çok güzel bir erkek veya bayan hediyesi…


14 şubat hediyeleri

Kişiye Özel Sevgililere Seni Seviyorum Kupası

14 Şubat Sevgililer günü için, sevgilinize hem romantik, hem de esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Bence harika bir fikir! Sevgiliniz, sevgililer günü için almış olduğunuz bu şık ve sevimli porselen kupalara bayılacak. Kupalardan birinde, ki bu hediyeyi siz alacağınıza göre, bu sözü size ait olacak;, “Seni seviyorum” yazarken, diğer kupada sevgilinizin size cavabı; “Biliyorum.” Sevgililer günü geçtikten sonra da, sevgiliniz ile alın çay kahve kupalarınızı ve gittiğiniz her yerde, her ortamda Seni seviyorum porselen kupalardan çayınızı yudumlayın. 14 Şubat Sevgililer Günü için , sevgilinize alınabilecek romantik ve güzel bir hediye.


İlginç Hediye fikirleri

CEVAP VER