Sihirli Kupa

kupa bardak

Sevdiklerinize hem içerisinde güzel ve anlamlı bir sürpriz barındıran hem de oldukça kullanışlı bir hediye olan sihirli kupa hediye etmek ister misiniz? Sihirli kupa bardak ilk hali ile simsiyah bir bardak görünümündedir, ancak ne zaman ki içerisine sıcak bir içecek konulursa o zaman o simsiyah görüntü bir kaç saniye içerisinde değişir ve ortaya sevdiğiniz kişilere iletmek istediğiniz sevgi mesajınız ve fotoğrafınız beliriyor. Kişiye Özel Sihirli Kupa bütün özel ve önemli günlerde hediye edilebilecek çok özel bir hediyedir. Örneğin sevgililer gününde sevgilinize güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız, sevgililer gününe özel olarak üretilmiş sihirli kupalar oldukça etkileyici ve özel bir hediye olacaktır. Dilerseniz sevgilinize doğum gününde iletmek istediğiniz kutlama mesajınızı Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak üzerine yazdırıp ona uzun yıllar unutamayacağı güzel bir doğum günü sürpriz yapabilirsiniz. Bu şekilde sürpriz içerikli bir doğum günü hediyesi hem çok anlamlı hem de oldukça etkileyici romantik bir hediye olacaktır. Yine dilerseniz, yaklaşan anneler gününde değerli Annenize, sihirli kupalar ile sürpriz bir anneler günü hediyesi hazırlatabilirsiniz. Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardaklar üzerine işlenen yazı ve resimler özel bir baskı tekniği ile basılmaktadır. Bardak üzerindeki baskı kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için, sevdiklerinize uzun yıllar kullanabilecekleri bir hediye vermiş olacaksınız. Sevdikleriniz, Fotoğraflı Sihirli Kupa ile ne zaman çay veya kahve gibi sıcak içecekler içmek istediklerinde, her zaman sizin bu özel sürpriziniz ile karşılaşmış olacak ve sizi hatırlayacaklardır. Sihirli Kupa bardak özel günler için düşünülebilecek en ideal hediyelerden biridir. Bu yazımızın ilerleyen bölümlerinde, hediye almanızı gerektiren özel günler ile alakalı veya o günlere ait temalar içeren birbirinden farklı onlarca Mesajlı Kişiye Özel Sihirli Kupa görebileceksiniz. Babalar Günü hediyesi, Anneler günü hediyesi, Sevgilinize doğum günü hediyesi ve Öğretmenler günü hediyesi için kupa bardak modelleri bulunmaktadır. Keyifli ve güzel bir vakit geçirmeniz dileği ile…

Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak


Google kupa bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak

Kız arkadaşınıza/erkek sevgilinize hem Kişiye Özel Google kupa bardak hediye ederek gururunu bir güzel okşayabilirsiniz! Üzerine Dünya’nın en yakışıklı Erkeği, Yeryüzünün en mutlu çifti gibi Google’da arama yaparken yazabileceğiniz tipik sözlere sevgilinize harika bir sürpriz hediye hazırlatabilirsiniz. Göndereceğiniz 4 fotoğraf, Google sorunuz ve “Bunu mu demek istemiştiniz?” cevabınızla birlikta Kişiye Özel Google Kupa Bardağınız hazır hale geliyor. Hem erkeğe, hem de bayana doğum günü hediyesi olarak harika bir kupa bardak olduğunu özellikle söylemek isterim.

Kupa Bardak Modelleri

Kişiye Özel Yıldönümü Kupa Bardak

Sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak özel bir kupa bardak armağan etmeyi aklınızdan geçiriyorsanız, işte size yıldönümü için kupa bardak modeli. Üzerinde siz aşıkları temsilen şirin çizgi karakterler bulunan, isimlerinize, mesajınıza ve yıldönümü tarihine özel olarak hazırlanacak bu anlamlı kupa bardakla, yıldönümünüzü anlamlı bir şekilde kutlayabilirsiniz.

sevgiliye hediye kupa

Seni Seviyorum Sihirli Kupası

14 Şubat Sevgililer günü için, sevgilinize hem romantik, hem de esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Bence harika bir fikir! Sevgiliniz, sevgililer günü için almış olduğunuz bu şık ve sevimli porselen kupalara bayılacak. Kupalardan birinde, ki bu hediyeyi siz alacağınıza göre, bu sözü size ait olacak;, “Seni seviyorum” yazarken, diğer kupada sevgilinizin size cavabı; “Biliyorum.” Sevgililer günü geçtikten sonra da, sevgiliniz ile alın çay kahve kupalarınızı ve gittiğiniz her yerde, her ortamda Seni seviyorum porselen kupalardan çayınızı yudumlayın. 14 Şubat Sevgililer Günü için , sevgilinize alınabilecek romantik ve güzel bir hediye.

kupa bardak

Kişiye Özel Fotoblok Kupa Bardak

Şık tasarımıyla 3 özel fotoğrafınıza ve hemen altında kişiye özel mesajınızla birlikte hazırlanacak Kişiye Özel Fotoblog Kupa Bardak Anneler günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi tüm özel günler için fiyatı ile uygun ve oldukça anlamlı bir hediye olacak! Sevdiklerinizin sizi çay içerken bile hatırlamasını ve yüzünde mutlu bir tebessüm oluşmasını sağlayacak kişiye özel Fotoblog kupa oldukça şık bir tasarıma sahip! Bu özel kupanın üzerine Canım Anneme yazdırıp bir de üzerine fotoğrafınızı bastırın. Bitmedi! Ayrıca Annenizi ne çok sevdiğinizi de yazdırın. Ne de olsa anneler için en büyük hediye çocuklarını sürekli görebilmektir, çay içerken bile!

fotoğraflı kupa bardak

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Sabahları çay veya kahve içmeden güne başlamak sizin için bir kabusa mı dönüşüyor? Daha ofise adımınızı attığınızda, ilk yaptığınız şey kupa bardağınızı alıp, kendiniz için kahve mi hazırlamak? Demek ki, kahve veya çay sizin vazgeçilmezleriniz arasında! Bir de görmemeye asla dayanamayacağınız sevgiliniz tabi! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile hem kahvenizi keyifle yudumlayabilecek, hem de çok özlediğiniz sevgilinizi o an karşınıza görebileceksiniz! Üzerine sizin belirleyeceğiniz 3 adet fotoğraf eklenebilen, Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile kız arkadaşınıza olan özleminiz artık sona eriyor. Bir sihirli kupa bardak olan (İçine sıcak su konduğunda siyah olan kupa beyaz porselen bardağa dönüşüyor ve 3 adet fotoğraf ile isimleriniz ortaya çıkıyor) Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, sevgilisine sürpriz bir hediye vermeyi düşünenler için kesinlikle ideal ve son derece ucuz hediyelerden biri.

fotoğraflı kupa bardak

Fotoğraflı Sihirli Çay&Kahve Kupası

Bu hediye Sevgilinizi çok mutlu edecek garanti ederim. Bir hediye, ancak bu kadar özel ve ilginç olabilir. Bu sözü söyledikten sonra hemen, neden özel ve ilginç olduğunu izah edeyim. Şimdi güzel ve sizin için anlamı olan bir fotoğrafınızı verdiğim linkte “Resim Ekle” kısmından ekliyorsunuz, buraya kadar her şey normal, asıl işin can alıcı noktası; bu bardak size geldiğinde siyah bir kupa olarak geliyor ve ne zaman ki içerisine sıcak içecek koyarsanız, o siyah renk yerini sizin fotoğrafınıza bırakıyor. Harika bir fikir bence. Sevgiliniz için Sürpriz bir hediye arıyorsanız, kesinlikle kaçırmayın derim.


Sevgiliye hediye kupa bardak

Aşkın Çekim Gücü 2’li Kupa Bardak

Aşkın Çekim Gücü 2’li Kupa Bardak ile, kalbinizi adadığınız, sizi heyecanlandıran sevgilinize ilginç ve eğlenceli bir hediye verebilirsiniz. Hayatınızdaki en büyük mutluluk kaynağı kim? Sizi en fazla heyecanlandıran? En çok kıskandığınız? Hakkında en çok endişelendiğiniz? Tüm bunların nedeni biricik sevgiliniz mi? Kalbinizde fırtınalara sebep olan sevgilinize, Aşkın Çekim Gücü 2’li Kupa Bardak ile bu hislerinizi, hem esprili, hem de romantik bir dille Ona gösterebileceksiniz! Sihirli Kupa Bardak ile daha önce hiç tanışmadıysanız, hemen kısa bir bilgi verelim; Sihirli Kupa Bardaklar ilk etapta simsiyah bir görünüme sahiptir. Ancak, ne zaman içerisine sıcak bir içecek konursa, işte o an, simsiyah görüntüsü yavaş yavaş kalkar ve ortaya beyaz, üzerinde baskı olan resim ve yazılar çıkar. Sihirli kupa bardak, hem son derece kullanışlı hem de sevdiklerinize mükemmel sürprizler yapabileceğiniz, eşsiz hediyelerden biridir.

isimli kupa bardak

İsme Özel Biri Sen, Biri Ben Aşk Kupası

Sevgili olmak iki ayrı bedende aynı duyguyu taşımak demektir. Sevgili olmak, ben demekten ruhunu arındırıp, önce sen demeyi öğrenmektir, sevgili olmak paylaşmayı bilmektir, yine sevgili olmak demek, bir bütün olmayı bilmektir. Vay be! ne laf ettim ama! Sevgililer günü için sevgilinize, isme özel kupalardan kendiniz için ve sevgiliniz için hediye etmek bence inanılmaz romantik ve güzel bir hediye düşüncesi olabilir. Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış bu çay kahve kupasının ağız bölümü bir kalp şeklinde ve bir kupaya sizin adınızı, diğer kupaya sevgilinizin adını yazdırabiliyorsunuz. İki kupa yan yana geldiğinde işte o zaman bir anlam ve bütünlük ifade ediyor. “I Love You” Doğum günü için inanılmaz güzel ve özel bir hediye. Hem de fiyatı da oldukça cazip.


Anneye hediye kupa bardak

Anneler Günü Hediyesi & Kişiye Özel Süper Anne Sihirli Kupa

Şimdi bahsedeceğim hediye özellikle verdiği mesaj açısından ve kişiye özel olması açısından çok etkili ve biraz da mizahi özellikler taşıyan bir Anneler Günü hediyesi. Bildiğiniz gibi Anneler, aslında birer süper kahramanlardır! Onlar uyumaz, sabahlara kadar hasta başında nöbet tutabilirler. Onlar yemez; bir anda gelen misafire bir yerlerden bulur buluşturur misafirlere karşı ailenin boyunu bükmezler. Yine onlar birer ekonomi uzmanıdır. 10 liradan, 100 liralık mutfak ihtiyacını karşılarlar. Siz evlenirsiniz ama, evliliğiniz için bir şeyler nasıl başa gelmiş veya nasıl bitmiş haberiniz olmaz, anneniz tarafından bir anda her şeyiniz eksiksiz olarak hazır hale gelir ve size sadece düğünde çifte telli oynamak kalır. şimdi söyleyin bakalım; Hangi süper kahraman, Annenizin yaptıklarından daha fazlasını yapabilirdi? Bu anlamda şimdi önereceğim hediye Kişiye özel bir Süper Kadın Kupa bardağı. Annenizin adını bu kupa üzerine ekletip, sizin için bu süper emekleri için ona Anneler gününde küçük de olsa bir teşekkür edebilirsiniz!

sevgiliye özel kupa bardak

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Sevgilinize O’nu ne kadar sevdiğinizi hep aynı lisanda söylediniz. Sizden duyduğunda sevgilinizi en mutlu eden söz elbette ki “Seni Seviyorum” sözüdür. Gelin bu sefer bu kudretli sözü bambaşka bir şekilde ve tam 100 farklı dilde, 100 farklı şekilde bambaşka ifade edin. İngilizceden İspanyolcaya, Fransızcadan Japoncaya kadar tam 100 farklı dilde sevgilinize “Seni Seviyorum” diyeceksiniz. Son derece güzel bir şekilde tasarlanmış olan bu sihirli kupa bardağın tam orta yerine dilerseniz erkek arkadaşınızın ismini, dilerseniz kendi isminizi yazıp ekletin. Tamamen kişiye özel olan 100 Dilde Seni Seviyorum Sihirli Kupa Bardak ile erkek sevgiliniz çay ya da kahve içmek istediğinde sizin O’nu ne kadar çok sevdiğinizi görecek ve kahvesini daha bir keyifle yudumlayacak. Ucuz ve ve her zaman için kullanışlı olan bu kupa bardak, erkeklere hediye edilebilecek en romantik hediyelerden biri.

kupa bardak isimli

Sevgi Dolu Kupa Bardaklar

Erkek arkadaşınız çay ve kahveyi seven biriyse, gün boyu çalışma masasının üzerinde çay bardakları bulunur muhtemelen. Peki o çay bardaklarını bir tarafa atıp, neden sizin hediyeniz olan bu şirin ve kaliteli kupalar masasını süslemesin? Gün boyu erkek arkadaşınızın masasında duracak olan kalp temalı ve özel baskılı çay kahve kupası, sürekli sizi hatırlatacaktır. Sevgililer günü için veya doğum günü için erkek sevgilisine hediye arayan sevgili bayanlara, fiyatı ile de göz dolduran bu şık porselen kupaları hediye önerisi olarak tavsiye ediyorum. Bahsettiğim kupaların hepsi Türkiye’nin TSE markalı, kalitede lider üreticisi olan Porland tarafından üretilmektedir. Kupa üzerindeki renkli baskı uzun ömürlüdür. Bu ürünü yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız kupanın ömrü açısından önemlidir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep yol açar. Sevgiliye hediye açısından iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Kupa BArdak

Annelere Hediye & Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa

Kardeşiniz ile birlikte Annenize bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Annesinin Melekleri İsim ve Mesaj Yazılabilen Kupa ile harika bir Anneler Günü Sürpriziniz olacak. Sizin ve kardeşinizin ismini bu özel kupa üzerine işleterek, anneler gününde annenize en tatlı hediyeyi vermiş olacaksınız. Annesinin Melekleri isim ve Mesaj Yazılabilen özel Kupa bardak, tüm anneleri duygulandıracak kadar çok anlamlı bir hediye. Bizi hiçbir karşılık beklemeden doğuran, büyüten, seven, koruyan değerli annemize ona olan sevgimizi bir kez daha güçlü bir şekilde göstereceğimiz anneler günü yaklaşıyor. Aynı Annenin karnında sizin gibi 9 ay misafirlik yapmış olan kardeşiniz ile birlikte bu anneler gününde annenize özel bir hediye vermek isterseniz, Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Üzerinde sizin, kardeşinizin ve biricik annenizin isminin bulunduğu Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa üzerine, içinizden gelen en güzel sözleri de işletebilirsiniz. Bu Özel Kupa kaliteli bir porselenden üretilmiş olup 8 cm. x 10 cm boyutlarındadır.

Kişiye Özel Film Şeridi Kupa Bardak

Sevgiliye Hediye Kupa & Fotoğraflı Sihirli Kupa

Şımarmak herkes kadar sevgilinizin de hakkı! Sevgililer gününde sevgilinizi hem şaşırtacak hem de şımartacak bir hediyeye var mısınız? Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa ile hem sevgilinize en yalın biçimde sevginizi gösterecek, hem de uzun yıllar kullanabileceği kişiye özel şahane bir hediye vermiş olursunuz. İlk etapta Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa yanıltmasın, ilk başta size sıradan siyah bir kupa gibi gelebilir. Ancak içine Çay, Kahve veya Sıcak herhangi bir içecek döktüğünüzde yavaş yavaş siyah renk değiştirerek yerine bir tanecik sevgilinizin fotoğrafı, isimleriniz ve Ona özel yazmış olduğunuz mesaj beliriyor. Film Şeridi Kupa soğumaya başladığında ise yine yavaş yavaş tekrar eski siyah haline dönmeye başlıyor. Fotoğraflı Kupa porselenden üretilmiştir.

fotoğraflı kupa

Doğum Gününe Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

CEVAP VER