Askere Ne Hediye Alınır

Askere Ne Hediye Alınır
Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza, askerdeki sevdiklerinize özel günlerde alabileceğiniz, eşsiz, kaliteli ve birbirinden güzel asker hediyelerinden bahsedeceğiz. Gerçekten de, sivil hayatta sevdiklerimize aldığımız hediyeler ile, askerdeki bir erkeğe alınabilecek hediyeler oldukça değişiklik göstermektedir. Örneğin, sivil bir erkeğe, pek ala deri bir kemer veya gömlek hediye edebilirsiniz ancak, askerdeki bir erkeğe hediye alacaksanız, bu sefer hediye tercihlerinizde 180 derece değişikliğe gitmeniz gerekiyor. Eğer amaç; askerdeki sevgilinize ya da arkadaşınıza kullanılabilir bir hediye almaksa, o halde O’nun zor koşullar içerisinde geçirdiği askeri yaşam şartlarını göz önünde tutmanız gerekiyor. Askerdeki bir sevdiğinize ihtiyacı olduğunda kullanabileceği bir hediye almak yerine, gereksiz ve askerde geçirdiği zaman zarfı içerisinde teknik olarak kesinlikle kullanamayacağı bir armağan alırsanız, maalesef ki boşu boşuna o hediyeye para ödemiş olmakla kalırsınız. Çünkü, dediğimiz gibi askeri şartlar, sivil hayattaki özgür yaşamla kıyaslandığında oldukça farklı! Bir kere, harfiyen uymak zorunda olduğunuz (kıyafet zorunluluğu gibi) katı kuralları olan bir yaşam biçimidir askerlik. Bu yüzden askere hediyeler seçilirken bu şartların göz önünde tutulması gerekiyor.

Askere Alınabilecek Hediyeler


askere ne hediye alınır

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Amblemli Kupa

O halde bir askere hem ihtiyaç duyabileceği ve hem de askerlik süresince her zaman kullanabileceği, dahası her kullandığında da sizi hatırlatabilecek ne hediyeler alınabilir? Doğum günü hediyesi olarak askere ne hediye alınabilir? Eğer askerde olan kişi sizin sevgiliniz ise, örneğin yıldönümü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olarak, asker sevgiliye ne hediye alınabilir?

askere ne hediye alınırHava Kuvvetleri Komutanlığı Logolu Kupa

Asker sevgiliye romantik ve sürpriz hediyeler nelerdir? Hangi ilginç hediyeleri askerdeki sevgilinize alabilirsiniz? İşte bu yazımızın tam olarak konusu bu! Siz değerli okurlarımıza, askere yolcu ettiğiniz ve yolunu hasretle gözlediğiniz asker sevdiklerinize alınabilecek, romantik, sürprizlerle dolu, ilginç ve birbirinden özel askere hediye önerileri sunacağız!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Amblemli Kupa Bardak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Armalı Kupa

Askerlik çağına gelen sağlıklı her erkek gencin yaşayabileceği en sıra dışı deneyimdir askerlik. Askerlik sadece bir silah ya da savaş eğitimi olmayıp, aynı zamanda gerçek de bir hayat dersidir. Askerdeyken özlemin ve hasretin ne olduğunu dibine kadar yaşarsınız! Eğer geride bıraktığınız bir sevgiliniz varsa, aşkı hiç yaşamadığınız kadar farklı ve derinden yaşarsınız!


Jandarma Armalı İsme Özel Kupa Bardak

Jandarma Komutanlığı Armalı Kupa

Askerlik gerçekten de hem çok acayip, hem de insanın bu hayatta asker ocağı dışında öğrenemeyeceği en gerçekçi tecrübelerle dolu özel bir yerdir. Biz de bu vesileyle sevdiklerini askere yolcu eden, içi özlemle dolu asker yolu gözleyen herkese “Allah Kavuştursun” diyor ve asıl konumuz olan asker hediyeleri konusuna geçiyoruz.


Askere Hediyeler & Kişiye Özel Çakmak Modelleri

Askere hediyeAsker HediyeleriAskere ne hediye alınır
Yeniden ve altını çizerek belirtmekte yarar görüyorum; Burada yer alan hediyelik ürünler, asker bir erkeğin ihtiyaçları göz önünde tutularak hazırlanmıştır. Örneğin yukarıda yer alan kişiye özel çakmak modelleri bu tip armağanlara en güzel örnek! Askerdeki sevgilinize hoş bir sürpriz yapıp, üzerinde seçeceğiniz modele bağlı olarak, fotoğrafınızı bastırabileceğiniz, ismini ya da doğum tarihini yazdırabileceğiniz kişiye özel çakmak hediye etmeye ne dersiniz? Bana kalırsa, sevgilinize bu özel çakmakları hediye etmeniz için illa da sigara kullanmasına gerek yok! Çünkü bu çakmaklar sigara kullanmasanız bile cebinizde taşımak isteyebileceğiniz türden:) Asker sevgiliye ne hediye alınabilir diyorsanız Kişiye özel çakmaklar tam size göre.

Asker Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Cüzdanlar

Kişiye özel isim yazılı cüzdanİsim yazılı cüzdan hediyesiAsker sevgiliye hediye
Askere ne hediye alınırAsker birine hediye ne alınırAskere hediye ne alınır
Askerler için hediyeAskerdeki sevgilime hediye arıyorumAsker için hediye önerileri
Askerdeki bir erkeğin her an yanında taşıyabileceği bir kaç kişisel eşyası vardır. Kullanıyorsa sigarası, çakmağı ve cüzdanı! Bunun dışında teknik olarak yanına alabileceği başkaca bir eşyası olmaz! İşte bu nedenle bir askere alınabilecek en güzel hediye cüzdandır! Askerdeki sevgilisi için hediye fikirleri isteyen sevgili bayanlara önerimiz, sevgilinize yukarıda yer alan kişiye özel cüzdan modellerinden birini armağan edebilirsiniz! Seçmiş olduğumuz cüzdanların tamamı, kaliteli deriden imal edilmiştir ve hepsi kişiye özel olarak hazırlanır. Askerdeki sevgilinize doğum günü hediyesi arıyorsanız, kişiye özel cüzdanlar yine en güzel hediye seçeneklerinden biri!

Askere Hediye Fikirleri & Sihirli Kupa Bardaklar

Asker mektubu çok ama çok özeldir. İçerisinde aşkın de, sevginin de, romantizmin de en alası vardır! Askerdeki sevgilinizin size yollayacağı bir aşk mektubu, belki de ömrünüzün sonuna kadar saklayacağınız en en değerli şey! Peki sevgiliniz askerdeyken sizi daha çok düşünsün ve size daha çok konsantre olsun ister misiniz? Evet ama nasıl? İşte bu özel kupa bardaklarla! Askerde gün sayan sevgilinize, seçeceğiniz modela bağlı olarak üzerinde sevgi mesajlarınızı taşıyan, fotoğrafınızı taşıyan bu özel kupa bardaklardan armağan edebilirsiniz. Bu özel kupalar, çay veya kahve tiryakisi sevgilinize askerdeyken hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. Sevgiliniz bir yandan hasretle çayını yudumlarken, diğer yandan da sizi sevgiyle düşünsün!

Asker İçin Hediyeler & Kişiye Özel Kalemler

Askere hediye fikirleriAskere hediye fikirleriAskere hediye fikirleri
Askere hediye fikirleriAskere hediye ne alınırAsker sevgiliye hediyeler
Askerdeki sevgiliniz, size en güzel mektuplarını üzerinde isminin ve soy isminin yazılı olacağı bu zarif kalemlerle yazsın! Askerdeki birine kalem hediye etmek de yine, askere alınabilecek en doğru hediye tercihlerinden biridir! Siz de yukarıda yer alan muhteşem kalem modellerinden birini sevgiliniz için satın alabilir, O’na unutamayacağı çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz! Bu özel kalemleri sipariş vereceğiniz esnada, bu kalemi kime hediye etmek istiyorsanız, O’nun ismini ve soy ismini yazmayı unutmayın! Kişiye özel kalemler, hem son derece prestijli, hem de yazı yazmaya keyif katan oldukça prestijli armağanlardan! Sizin için seçmiş olduğumuz modellerin büyük bir bölümü, özel hediye kutusu içerisinde satılmaktadır. Askerdeki sevgilinize doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, kişiye özel kalemleri kaçırmayın derim.

Asker Sevgiliye İlginç Hediyeler

Kişiye özel aşkıbiyotikAskere eğlenceli hediyeleraskere komik hediyeler
Sihirli yumurtaKonuşan çikolatalarAsker Alınabilecek İlginç Hediyeler
Sayılı gün çabuk geçer! Olayı çok fazla dramatize edip, bu günler de nasıl geçer demeye ya da askerdeki sevdiklerinizin bu konuda moralini bozmaya hiç gerek yok! Tam tersine, O’nu çok özleseniz bile, bunu O’na çok belli etmeye kanımca gerek yok! Bunun için askerdeki sevgilinizle telefonda görüşürken, daha çok moral verici olun ve ayrı geçen bugünleri kolaylıkla atlatabileceğinizin mesajını vermeye çalışın! İşte yukarıda yer alan komik ve ilginç hediyeler bu konuda size yardımcı olabilir. Askerdeki arkadaşlarınızın hem yüzünü güldürecek, hem de duygu dünyalarına hitap edecek ilginç hediyeler düşünüyorsanız, yukarıda yer alan birbirinden komik ve eğlenceli hediyeler ilginizi çekebilir. Özellikle hatırlatmakta yarar görüyorum, askere ilginç hediyeler kategorisi içerisinde sunmuş olduğum 6 hediye de, son dönemlerin en popüler ve en çok tercih edilen hediyelerinden!

Asker Sevgiliye Romantik Hediyeler

sevgiliye özel foto çerçevefotoğraflı çikolatalarsürpriz kalpli kutu
sevgiliye romantik hediyeleraşk dolu kavanozsevgiliye aşk kavanozu
Her ayrılığı olumsuz yorumlamamak gerekiyor. Çünkü, bir aşkın sağlam olup olmadığı, en ufak bir fırtınada bile devrilip devrilmediğini en iyi insan ayrılık yaşadığı zaman anlayabiliyor. Askerdeki sevgilinizle yaşadığınız ayrılık da işte bu tipte bir ayrılık. O’ndan uzakta olduğunuz her dakika, her saniye sevginiz daha da artıyorsa, O’nu daha çok özlüyorsanız, bu sınavı hakkıyla geçmişsiniz demektir. Şimdi sevgilinize bu büyük sevginizi gösterme ve ifade etme zamanı! Askerdeki sevgilinize, romantik hediyeler bakıyorsanız, yukarıda yer alan hediye fikirlerimizden yararlanabilirsiniz! Aşk kavanozları, üzerine mesaj yazılabilen ahşap fotoğraf çerçevesi, üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen çikolatalar sizin için seçtiğimiz romantik asker hediyelerinden. Sevgililer günü hediyesi, yıl dönümü hediyesi olarak bu hediyeler beğeninizi mutlaka kazanacaktır. Şayet daha fazla romantik hediye önerisi görmek istiyorsanız, lütfen şuradaki linke göz atın; Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediyeler

Asker Sevgiliye Özel Hediye Sepetleri

Şu ana baktığınız ve %100 askerleri ilgilendiren hediyelik ürünler içerisinden umuyoruz ki aradığınız hediyeyi bulabilmişsinizdir. Eğer bulamadıysanız son olarak yukarıda yer alan askerdeki arkadaşlarınıza, kardeşinize, dostlarınıza ve sevgilinize alabileceğiniz son derece kullanışlı hediye sepetleri  ilginizi çekebilir. Erkeğe daha fazla hediye önerisi görmek için şu linke de göz atabilirsiniz, lütfen TIKLAYIN; Erkeğe Hediye.
erkeğe alınabilecek hediyeler

CEVAP VER