Hediye Sevgililer günü

sevgililer günü hediyeSevgililer Günü Hediyeleri… 14 şubat sevgililer gününe şunun şurasında fazla bir gün kalmadı. Şu ana kadar sitemde, bir çok ayrı başlık halinde sevgililer günü hediyeleri konusunu işlemeye çalıştım. Sevgililer gününde erkek ve bayan için alınabilecek hediyeler konusunda öneri ve tavsiyelerinde bulunmaya çalıştım. Ancak, her geçen gün, yeni hediyeler keşfetme adına, araştırma halinde olduğumdan, Sevgililer günü hediyesi ne alabilirim veya ne alınabilir? sorusuna daha fazla hediye seçeneği eklemek için, yeni bir yazı daha eklemeyi uygun buldum. Aşağıda hediye önerisi olarak sunmuş olduğum hediyeler, bayan ve erkek için alınabilecek türde hediyelerdir. Bu hediyelerden bir kısmı kişiye özel hediyeler olup, şayet kişiye özel hediye yaptırmayı düşünüyorsanız, elinizi çabuk tutun derim. Çünkü kişiye özel hediye siparişi verdiğinizde, bu hediyenin yapım aşaması, kargoya verilmesi gibi nedenlerden dolayı hediyenizin size ulaşımında bir takım aksilikler yaşanabilir. Umarım siz de, sevgililer günü hediyeleri konusunda önerdiğim hediyeleri beğenirsiniz.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri


14 Şubat Hediyeleri

Uğur Böceği Sonsuzluk Gümüş Kolye

Şansınız hep yanınızda olsun! Uygun fiyatı ile, sevgilinizin şıklığını tamamlayacak, harika ve özel bir tasarıma sahip, sonsuzluk gümüş kolye, en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri. Sevgiliniz ile henüz evli değilseniz şayet, muhtemelen sevgililer gününde, sizin için özel olan mekanlardan birinde buluşacak ve bir şeyler yedikten içtikten sonra, sıra sizin sevgililer günü için sevgilinize beğendiğiniz hediyeyi vermeye gelecek. Özel kadife kutusundan çıkartıp boyununa takacağınız, gümüş sonsuzluk kolyeye sevgiliniz bayılacaktır eminim. Korkmayın, sevgililer günü için harika bir hediye beğendiniz çünkü. Siz beğendiyseniz sevgiliniz de beğenecektir. Sevgiliniz için alınabilecek en riskli hediyelerin başında aslında takılar yer alır. Çünkü hediye takınızın beğenilmeme olasılığı oldukça yüksektir! Sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak takı almayı düşünüyorsanız, sevgiliniz ile birlikte alış verişe çıktığınız anları gözünüzün önüne getirin ve onun beğenebileceği tarzda takı almaya özen gösterin.

sevgililer günü hediyeleri

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti

Kalbinizin en güzel köşesini kapan sevgiliniz için etkileyici bir hediye sepeti Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti! 14 Şubat için özel bir hediye sepeti isterseniz, içerisinde kendi mesajınızın da yer alacağı bu hediye sepetini şiddetle öneriyorum. İçerisinde Seni Seviyorum Yazılı çikolatalar, istiridye içinden çıkan inci kolye, 100 adet birbirinden etkileyici romantik sözler (Her biri kalpli kartlarda yazılı), gül yaprakları ve daha bir çok romantik hediye yer alıyor. Tülle sarılıp kurdele ile bağlanarak şık bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu hediye sepetini kaçırmamanızı öneriyorum.

sevgililer günü için romantik hediyeler

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

Hem şirin, hem de romantik bir hediye seçeneği olan bu ayıcıkla sevgilinizin gözüne bir kez daha girmeyi başarabilirsiniz:) Kucağında kalp kutu taşıyan sevimli ayıcık, aşkınızı dile getiecek romantik mesajlar ve çikolatalar taşıyor. Ya da sevgililer günü bir şova çevirmek de sizin elinizde. Nasıl mı? Belkide şu an bu yazıyı okuyanlar arasında, yaklaşan sevgililer gününde, sevgilisine “Benimle evlenir misin?” diyebilecek cesarete sahip, birkaç cesur adam vardır. Olur, olur! Bunu bilemeyiz ya:)) Gerçekten de sevgililer gününde, sevgilisinin önünde diz çöküp, özel kutusu içerisinde bulunan bu tek taş yüzüğü sunmak isteyenler varsa, bence bu fiyata bulabileceğiniz en iyi tek taş yüzüklerden birini satın almış olacaksınız. Sade ve şık tasarımı ve üzerindeki 0,10 Ct(Karat) değerindeki pırlanta ile, sevgiliniz hem aldığı hediyeden, hem de sizin ona yaptığınız tekliften dolayı, kendisini dünyanın en mutlu kişisi hissedecektir. Kesinlikle muhteşem bir sevgililer günü hediyesi…

Sevgililer günü hediyesi ne alınabilir

Harika Tasarımlı Gümüş Kolye

Sevgililer günü hediye fikirlerimize hazır değerli taşlardan giriş yapmışken, devam edelim mi? Gördüğünüz gibi mükemmel bir tasarıma sahip bu gümüş kolye de yine güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Eşinizin veya sevgilinizin takı konusundaki beğenilerini de göz önünde bulundurarak, sevgililer gününde ona bu değerli kolyeyi hediye edebilirsiniz. Hediyenin en büyük amacı, hediye aldığınız kişinin kendini özel hissetmesi ise, böyle bir kolye sevgililer günü için kesinlikle iyi bir hediye seçimi olacaktır. Kadınlar sevgililerine beğendikleri eşyalardan bahsetmeyi çok severler. Sevgiliniz mağazalarda görüp beğendiği şeyleri size anlatırken siz aklınızdan hafta sonu tuttuğunuz takımın kadrosunu düşünmemiş olsaydınız muhtemelen şu an alacağınız hediye takı konusunda fazla bir kararsızlık yaşamazdınız:)

sevgililer günü için hediyeler

Gümüş Aşkım Yazılı Taşlı Kolye

Sevgililer gününde, sevgilisine illa da bir takı almak isteyenler için, aynı zamanda fiyatı da bütçemi sarsmasın düşüncesinde olanlar için , harika bir kolye önereceğim şimdi. Kalp şeklindeki gümüş ve özel zirkon taşlarından oluşmuş ve her şeyi ile aşk kokan bu ürünü de sevgililer günü için hediye önerilerim arasına ekliyorum. Sevgilinizin sizinle birlikteyken kullandığı takılara bakarak onun takı konusundaki zevkini anlayabilirsiniz. Sevgiliniz küpe takmıyorsa, küpe hediye etmenin anlamı olmaz. Sık sık kullandığı takılardan birini tercih etmeniz hediyenizin kullanılabilirliğini arttıracaktır. Sade bir kıyafetle bile bilezikten vazgeçemiyorsa, bilezik armağan etmek iyi bir fikir.

14 Şubat Hediyeleri

Kalp Gümüş Kolye

Kadınlar, erkeklerin kendilerine hediye ettiği takılar için, genelde erkeklerin takı seçme konusunda zevksiz olduklarını düşünürler. Sırf sevgilisine ve onun hediyesine saygısızlık olmasın diye, takıyı üzerlerinde taşırlar. O da sadece sevgilileri ile buluşacakları günlerde:) Bilmiyorum belki de ben yanılıyorumdur. Sevgililer günü için, sevgilinize hemen hemen her kıyafeti ile uyum sağlayacak ve fiyatı açısından da bence çok uygun olan bu gümüş kolyeyi hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Klasik giyim tarzını benimseyen kadınlar genelde gerçek altın veya taşlarla yapılmış takılardan hoşlanırlar ve ağırlıklı olarak bu takılardan kullanırlar. Bu tarzı tercih eden sevgilinize daha sade takılar almalısınız. Daha modern tarzda giyinen kadınlar “incik boncuk” diye nitelendirilen yani değersiz takılara da düşkündür. Sevgiliniz bu stile sahip ise ona daha renkli ve cafcaflı takılar hediye edebilirsiniz.

Nostaljik Ahşap Radyo

Yani sevgililer gününde, sevgilimize seçeceğimiz bütün hediyeler, ille de aşk temalı veya romantik hediye mi olmalı? Dekoratif hediye almamızın ne zararı var? Belki zamanında yeterince romantik davrandım, biraz da dekoratif hediyeler bakayım diye düşünen arkadaşlar vardır aramızda 🙂 Antika görüntüsü verilen, gönül rahatlığıyla tüm radyo kanallarını zevkle dinleyebileceği masasında veya yatak odasında dekoratif bir görüntü oluşturacak NOSTALJİK AHŞAP RADYO. Bence bu ürün de yine iyi bir sevgililer günü hediyesi olabilir. Eşinizin de böyle bir hediyeden mutluluk duyabileceğini zannediyorum. Farkındayım bu ürün kişiye değil de, daha çok ortama alınmış bir hediye ama, dediğim gibi her zaman aynı hediyeleri almaktan sıkıldıysanız, böyle bir ürün de bence, sevgililer günü için hediye olarak düşünülebilir.

14 Şubat Hediyeleri

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi

Kız arkadaşınıza gelin bu sefer, sevgililer günü için farklı bir hediye almayı düşünün. Ben ısrarla dile getiriyorum, uzun süreli bir ilişkiniz varsa, birbirine benzer hediyeler, sevgilinizin gözünde eski cazibesini yitirir, yani sevgilinizi heyecanlandırmaz artık. O yüzden sürekli birbirinin benzeri hediyeler seçmemeye gayret edin derim. Bunun için de ben size, sevgililer günü için farklı bir hediye tavsiye edeceğim şimdi. İçerisine sevgililer günü için en güzel düşüncelerinizi yazılacağı Kişiye Özel Bir Mesaj Şişesi ister misiniz? Hem nostaljik, hem de oldukça etkileyici bir 14 Şubat Hediyesi. Sizce?

sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

14 Şubat Sevgililer günün yıldızı kim? Pek tabi ki sizin sevgiliniz! Gelin bu 14 Şubat’ta sevgilinizin kendini bir Holywood yıldızı gibi hissetmesini sağlayın. Nasıl mı? Bu kişiye özel yıldız ödülü ile! Sevgilinizin isminin ve sizin isminizin yazılı olduğu bu özel kristal ödüle, bir de sizin için anlam ifade eden o değerli ilk buluşmanızın veya nişan tarihinizin ya da evlilik yıl dönümünüzün tarihini ekletin. Sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediye diyebilirim. Özellikle evli çiftler için bu hediyeyi öneriyorum. 14 Şubat hediyeniz, erkek sevgilinizin, ya da eşinizin en değerli masaüstü, aynı zamanda dekoratif eşyası olacaktır.

sevgililer gününe özel hediyeler

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye

Sevgiliye 14 Şubat sevgililer gününde hangi hediyeyi alsam? Sevgiliniz için alacağınız hediye konusunda şöyle bir mantık izlerseniz sanırım daha isabetli olacaktır. Çok basit! Empati kurun. Kendinizi sevgilinizin yerine koyun. Sevgilinizden size nasıl bir hediye gelirse, kendinizi sevgiliniz için özel ve önemli hissettirecekti diye. Şayet bu şekilde kafanızdaki sorulara cevap verirseniz, bence sevgiliniz için en doğru ve en güzel hediyeyi seçmiş olacaksınız. Dikkat ederseniz, sevgililerin birbirlerine verdikleri hediyelerin, hediyeyi alan sevgiliyi özel ve önemli hissettirmesi dedim, bunun altını çizmek lazım. Yani sevgilinize alacağınız hediye sevgilinizi özel hissettirmeli. Sevgilinizi özel hissettirecek hediye, herkese alınabilecek hediyeler olmamalı. 14 Şubat Sevgililer günü için, şimdi önereceğim hediye, sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye! Belki de siz henüz evliliğe hazır değilsiniz ama sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye arayışındasınız. Bunun için en iyi hediyelerden biri tek taş olan bir yüzük değil, bir kolye! Şık tasarımı ile sevgilinizin güzelliğini tamamlayacak bu kolye, bence çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

sevgililer günü hediyesi bayan için

Kişiye Özel Kare El Aynası

Kız arkadaşınıza sevgililer günü için güzel bir hediye bakıyorsunuz ancak, baktığınız hediyelerden birçoğu, sizin bütçenizi zorlayacak cinsten fiyat etiketlerine sahip, bu durumda hediye belirleme konusunda bütçenize uygun hareket etmek zorundasınız. Tam da bu noktada size bir hediye tavsiyem var. Kız arkadaşınızın çantasında olmazsa olmaz en çok kullandığı özel eşyası nedir diye sorsam? Bence el aynası! Sevgilinize sevgililer gününde, üzerinde kendi fotoğrafının basılı olduğu kare bir el aynası hediye etmek iste misiniz? Hem de çok uygun fiyata! Sevgililer günü için bence çok da iyi bir hediye olur!


romantik sevgililer günü hediyeleri

Gelin Arabası Kupa Bardak

Sevgiliniz sürekli sizi esprileri ile güldürmeye çalışan birisi mi? Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak hem hoş, hem de esprili bir hediye almak ister misiniz? Üzerinde çöp adam figürleri bulunan ve şirin tasarıma sahip kişiye özel bu kupa emrinize amade! İlginç, farklı sevgililer günü hediyeleri araştırıyorsanız bu ürünü sizlere ilginç hediye kategorisinde tavsiye ederim. Sevgilinize nasıl bir hediye alacağınıza dair bir fikriniz yoksa etrafınızdan tavsiyeler alın. Sevgilinizin en yakın arkadaşına filan sakın sormayın, hem hediyenizin sürprizi kaybolur, hemde merak etmeyin hediyenizi sevgilinize hemen yetiştirirler.

sevgililer günü için romantik hediyeler

Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve

Sevgiliye özel hediyenin en kötü tarafı, maazallah bir ayrılık olması durumunda, yani sizin terk edilmeniz durumunda, hele bir de ayrılık acısı içinizdeki aşkı daha da alevlendirmiş ise, karşınızda ve gözünüzün önünde duran hediyenin sizi perişan etmesidir. Çünkü ne zaman o hediyeyi gözünüz ilişse, birlikte geçirdiğiniz dakikalar ve özel anlar aklınıza geliverir. Nereden girdim şimdi ben bu konuya ki? Allah ayrılık yaşatmasın! (Amin) Sevgililer günü için evli çiftlere tavsiye edebileceğim çok özel bir sevgililer günü hediyesinden bahsedeceğim şimdi. Kişiye özel saten ve kalpli aşk yastıkları. Sizin ve sevgilinizin en güzel iki tane fotoğrafını ve isimlerinizi bu harika saten yastıklara işliyoruz. Sevgililer günü için özel bir hediye düşünenler bence bu hediye fikrini cepte tutsunlar…

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Lazer İşlemeli Ahşap Mesajlı Resim Çerçevesi

Masanızın üzerinde ve tam da gözlerinizin önünde, sevgiliniz veya eşinizle çektirmiş olduğunuz bir fotoğraf karesi, bazen bütün iş stresinizi veya yorgunluğunuzu almaya yetebiliyor öyle değil mi? Bu şekilde bir resim sevdiğiniz ve değer verdiğiniz her insan için geçerlidir aynı zamanda. Ama bazıları için daha fazla geçerlidir:) Örneğin, eşiniz, çocuğunuz, aileniz veya bayan arkadaşınız. Başlığımız sevgililer gününe özel hediyeler olduğu için, biz şu an sevgili için hediye tavsiyesinde bulunacağız. Sevgilinizin ve sizin en güzel fotoğraflarınızdan biri, sizin mesajınızın yer ve isimlerinizin yer alacağı bu ahşap resim çerçevesi içerisinde, inanılmaz güzel duracaktır. bayan için özel bir sevgililer günü hediyesi düşünenler için, kesinlikle çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.


sevgiliye hediye saat

Romantik Kişiye Özel Duvar Saati

Sevgililer Günü için, yüzlerce hediye tavsiyesi içerisinden, sevgilinizi en çok mutlu edeceğinize inandığınız hediyede karar kılmaya çalışırsınız. Ancak, bu arada, bir de sevgilinize vereceğiniz hediyenin özel bir hediye olması, unutulmaz bir hediye olması için özenle ve titizlikle bir hediye belirlemeye çalışırsınız. İnanın, Sevgililer Gününde etrafınızdaki sevgili olan çiftleri şöyle bir gözlemleyin, siz de fark edeceksiniz ki; bir çok çift sevgilisine ya bir parfüm, ya da bir çiçek veya kazak hediye etmiştir. Bunun için bence sizin hediyeniz herkesin almayı düşündüğü diğer hediye seçeneklerinden farklı bir hediye olmalı! Ben bu noktada size bu yukarıda yer alan ürünü önerebilirim. Yani illaki aldığınız hediye üzerinde kalp mi olması gerekiyor? ya da bir çiçek mi almak gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ama Uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediyede, aşkınızı sevgilinizin gözünün içine sokmaya çalışmanız gerekmiyor:)

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Dilek Feneri

Dilek feneri diye, içinde ateş yanan ve havaya yükselen balonumsu, resmini gördüğünüz bu cisim ile şahsen geçen yaz ilk defa karşılaştım ve açıkçası çok beğendim. Bana çok etkileyici ve romantik geldi. Şimdi bu hediye ile yazı ne yazayım diye düşünürken, linkini aldığım yerde okudum ki, dilek feneri uzak doğuda uzun zamandan beridir yaygınmış ve adına dilek feneri denmesinin sebebi ise, bu feneri gök yüzüne uçuran uzak doğulu arkadaşlar, kendileri ve sevdikleri için iyi temennilerde bulunuyorlarmış. Ben işin bu yönünü batıl bulmakla birlikte, daha çok işin romantizm katma tarafı ile ilgileniyorum. Düşünsenize, sevgiliniz ile bir deniz kenarında el ele, kol kola yürürken, alın böyle bir şeyi, avuçlarınızdan salın gökyüzüne, sonra da oturun kumlara ve o fenerin gökyüzünden kayboluşunu izleyin. Tıpkı kayan bir kuyruklu yıldızı seyrediyormuşsunuz gibi…

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

İsme Özel Biri Sen, Biri Ben Aşk Kupası

Sevgili olmak iki ayrı bedende aynı duyguyu taşımak demektir. Sevgili olmak, ben demekten ruhunu arındırıp, önce sen demeyi öğrenmektir, sevgili olmak paylaşmayı bilmektir, yine sevgili olmak demek, bir bütün olmayı bilmektir. Vay be! ne laf ettim ama! Sevgililer günü için sevgilinize, isme özel kupalardan kendiniz için ve sevgiliniz için hediye etmek bence inanılmaz romantik ve güzel bir hediye düşüncesi olabilir. Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış bu çay kahve kupasının ağız bölümü bir kalp şeklinde ve bir kupaya sizin adınızı, diğer kupaya sevgilinizin adını yazdırabiliyorsunuz. İki kupa yan yana geldiğinde işte o zaman bir anlam ve bütünlük ifade ediyor. “I Love You” Sevgililer günü için inanılmaz güzel ve özel bir hediye. Hem de fiyatı da oldukça cazip.

sevgililer günü hediyeleri

Aşk Kolyesi

Doğada kadınlar için yakıştırılan ve sembol olan canlılar vardır. Çoğu zaman kadınların güzelliğini anlatmaya çalıştığımızda, bu canlılar ile güzelliklerini ve zarafetlerini anlatmaya, onları tarif etmeye çalışırız. Mesela, bir kelebek gibi narin deriz, kuğu gibi narin ve güzel deriz. Sevgililer günü için bayanlara alınabilecek hediye tavsiyeleri içerisine, bu şık pırlanta kuğu kolyeyi de dahil etmek istiyorum. Oldukça da romantik bir sevgililer günü hediyesi olacağı kanaatindeyim. Bir çok erkek pırlanta kelimesini duyduklarında, bu hediye pahalıdır diye pek bu tip hediyelere göz atmazlar, kesin bin lira ve üzeridir diye düşünürler ama verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşırsanız bence zannettiğiniz kadar pahalı bir hediye olmadığını göreceksiniz. Kuğu gümüş pırlanta kolye sevgililer günü için bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerden biri.

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Sihirli Kupa

14 Şubat sevgililer günü bayan sevgiliniz için, sürpriz sayılabilecek özel ve uygun fiyatlı bir diğer hediye de, Sizin ve sevgilinizin isimlerinin yazılı olduğu ve kendi mesajınızdan oluşan sihirli kupa! Sihirli kupa diye tanımlamamızın sebebi, bu kupa içerisine, sevgiliniz sıcak bir içecek koyduğunda, bardak üzerinde sevgilinizin ve sizin isminiz sihirli bir belirecek, hem de, öpücük şeklinde güzel bir bayan dudağı belirecek. Bayan sevgilinize yönelik şöyle romantik ve güzel,etkileyici bir mesaj da eklediniz mi bu hediyenin tadından yenmez o zaman. Sevgiliniz bu porselen kupadan ne zaman sıcak bir çay içse, sürekli sizin mesajınız onu selamlayacak.

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Aşk Yastıkları-1

Sevgilinize veya eşiniz olan sevgilinize, bayanlar için sevgililer gününe özel hediyelerden biri olarak tavsiye edebileceğim bir başka hediye de, görmüş olduğunuz komik aşk yastıkları. Üzerinde birbirinden güzel çöp adam çizgilerinin bulunduğu, esprili yastıklar, sevgililer gününüzü eğlenceli bir havaya sokacaktır. Şekil-A ‘da görüleceği üzere, erkek çöp adam, elinde baloncuk ile sevgilisine kalp baloncukları gönderiyor. Oldukça romantik değil mi? Aslında hediye olarak, sevgililer günü için hem romantik bir hediye, hem de komik ve esprili bir hediye. Şayet sevgiliniz ile henüz evlenmediyseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!:)))


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Aşk Yastıkları-2

Şekil-B de bu sefer, çöp kadın, çöp erkeği kendine mıknatıs ile çekmeye çalışıyor ve oldukça sinirli:) Bir derdinin olduğu kesin ve bir beklenti içerisinde sanırım:) Ne tür bir talepte bulunduğunu varın siz değerlendirin… Verdiğim linkte bu ürün ile ilgili, başka esprili çizimler de var, istediğinizi seçin. Sevgililer günü için veya dostunuz olan evli çiftlere hediye alacaksanız, bence kesinlikle güzel hediyelerden biri. Sözümü aynen tekrarlıyorum şayet sevgiliniz ile henüz evlenmediyseniz, yastıklardan biri sizde kalsın, diğer yastık ise onda kalsın ve siz evlendiğiniz gün, bulmacanın parçaları bir araya gelsin! Vay be ne laf ettim ama! Bu bir nevi, kendi aranızda takmış olduğunuz yüzük gibi olacak yani… Evlilik sözünden dönenin kaşığı kırılsın!:)


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Dönebilen Küp Resim Çerçevesi

Konu hazır fotoğraflardan ve resim çerçevesinden açılmışken, bir hediye tavsiyesinde daha bulunmak istiyorum; bir önceki küp şekildeki küp resim çerçevesi şeffaf ve küpün içerisine fotoğraf koyularak kullanılabiliyordu, şimdi bahsedeceğim küp resim çerçevesi ise, masanızın üzerinde dönebilecek kabiliyete sahip bir resim çerçevesi. Sevgiliniz, eşiniz veya çocuklarınızın en güzel fotoğraflarını bu küp çerçeve içerisine yerleştirip, iş stresinden bunaldığınız anlarda, onların size gülümseyerek baktıkları fotoğraflarla neşeniz yerine gelsin! Sevgililer günü veya doğum günü için, sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyelerden…


Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Suda Yüzen Dilek Feneri

Çok tutan filmleri müteakip, devam filmleri çekilir ya! 🙂 Yukarıda bahsettiğim, balon dilek feneri çok tutunca, devam filmi mahiyetinde, şimdi de havada yüzen dilek feneri yerine, suda yüzen dilek feneri icat etmişler. Ama ben ikincisini daha çok beğendim, çünkü en azından bir süre sonra gözden kaybolmuyor. Şimdi, belki evinizin bir havuzu vardır (Türkiye de havuzu olan kaç ev vardır acaba? Varsa bile bir elin parmakları kadardır sanırım! ) veya havuz başında bir nişan veya düğün yapacaksınız? Bu şekilde bir organizasyon hazırlığı içindeyseniz, öyle bir ortama müthiş bir hava katmak için bu dilek fenerini kullanabilirsiniz. Yani bu ürünü almak için illa da bir havuz olması gerekmiyor. Alın yatak odasına:) Romantizm aranıyorsa, buyurun romantizmin alası!

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Bacasız Şömine Keyfi

Hemen herkesin hayalidir, şömineli bir evde oturmak! Belki siz bu hayalinizi gerçekleştirdiniz belki de hayaliniz hala hayal olarak devam ediyor ve gerçekleştiremediniz… Ama üzülmek yok!:) Şimdi bahsedeceğim ürün, şömine hayalinizi, şöminesiz bir evde gerçeğe dönüştürüyor. İki tarafı camlı olan bu şık şömine, evinizi veya bulunduğu ortamı inanılmaz bir romantik ortama çeviriyor. Üstelik yanan ateşte sağlığa zararlı hiçbir gaz yaymadan yapıyor. Yani tamamen doğal bir ateş gibi. Küçük, orta ve büyük boyları bulunan bu şömine ile dilerseniz iş yerinizi, dilerseniz evinizi süsleyebilir ve içeceklerinizi bu şömine karşısında keyifle yudumlayabilirsiniz. Sizin için değerli olan sevdiklerinize en güzel doğum günü hediyesi olabilir. Ya da sevgilinize sevgililer gününde özel bir hediye düşünüyorsanız, tam da bunun için, biçilmiş kaftan.

sevgililer günü hediyesi

Şifreli Metal Kasa

İki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık:) Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl? 🙂 Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde:) Gevezelik yapmadan, bu ürünü de ilginç hediyeler kategorisi içinde hediye öneri listeme alıyorum. Sevgilinize ilginç ve farklı bir hediye düşünüyorsanız bence iyi bir hediye fikri olabilir.

Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Lazer İşlemeli Kristal Kalp

Sırf, Sevgililer gününe özel hediye seçmek için günlerdir kendinizi perişan bir hale soktu iseniz, durun bir dakika! Sakin olun:) Şimdi derin bir nefes alın, ve sizin için kaleme aldığım bu hediye önerime bir göz atın. Sevgiliniz için, size çok güzel ve özel bir sevgililer günü hediyesi tavsiye edeceğim. Yukarıda resmini gördüğünüz için şu an söyleyeceğim şeyler artık bir sürpriz filan sayılmaz:) Sadece size bir soru sormak istiyorum; “Sevgililer gününe özel seçeceğiniz bir hediye için siz illa ki, tematik yani, aşk temalı bir hediye düşünüyorsanız, bence başka bir hediyeye bakmadan, verdiğim linkten, ilgili siteye ulaşarak, yukarıda gördüğünüz akrilik cam içerisine lazer teknolojisi ile sevgilinizin resmini işletebilirsiniz. Hem sevgilinizin masasını süsleyecek çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız; hem de bence sevgililer günü için aşk temalı çok özel bir sevgililer günü hediyesi seçmiş olacaksınız.

sevgililer günü hediyeleri bayan içinSevgililer günü hediyesisevgililer günü hediyesi bayan için
sevgililer günü hediyesi bayan içinsevgililer günü hediyesi bayan içinSevgiliye ilginç hediye14 Şubat HediyeleriSevgililer Gününe Özel HediyelerSevgililer Gününe Özel HediyelerSevgililer Gününe Özel Hediyelersevgililer günü hediyesisevgililer günü hediyesi
hediye

CEVAP VER