İsme Özel Hediyeler

İsme özel düzenlenen hediyeler

Sevdikleriniz için alabileceğiniz en değerli ve en unutulmaz hediyelerin başında, sevdiğiniz insanların isimlerini üzerinde taşıyan ve bu anlamda oldukça özel sayılan armağanlar hiç kuşkusuz ki isme özel hediyelerdir. İnsan isimleri, kişiye doğdukları anda ve genelde ebeveynleri tarafından verilir ve bu isim ölünceye kadar o kişiyi, diğer kişilerden ayırt etmek için kullanılır. Hatta bir rivayete göre, bebeğe konan isim, ilerde onun kişiliğinin şekillenmesinde de önemli bir rol oynar. Dolayısı ile, bebeğinize seçeceğiniz isim konusunda oldukça dikkatli ve seçici olmalısınız. İsimler, bir kişiyi diğer kişilerden ayırt eden en önemli özellik olduğundan, isme özel hediye de bu anlamda oldukça özel ve önemli sayılan hediye çeşitleridir. Hediye alacağınız kişi, sizin sevgiliniz olabilir, anneniz, babanız, kardeşiniz veya doktor arkadaşınız, öğretmeniniz  olabilir tüm sevdiğiniz ve önem verdiğiniz insanlara, kalıcı ve yıllar yılı saklayabilecekleri bir hediye araştırıyorsanız, hiç şüphesiz düşünmeniz gereken hediyeler isme özel hediyelerdir. Bugün sizlere isme özel hediyeler konusunda hediye fikirleri ve hediye tavsiyelerinde bulunmaya çalışacağız. Önerdiğimiz kişiye ve isme özel hediyeleri beğeneceğinizi umuyoruz.

 

İsme Özel Hediye Fikirleri


Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Kişiye özel hediye tavsiyelerim arasında erkek sevgiliniz için alabileceğiniz isme özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Özellikle erkek sevgilinize 14 Şubat sevgililer gününde veya onun doğum gününde armağan edebileceğiniz çok anlamlı bir hediye. Üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı ve 3 en güzel fotoğrafınızı ekletebileceğiniz kişite özel film şeridi yastık!

İsme Özel Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Tarih ve Foto Baskılı Anahtarlık

Fiyatı ile önce çıkan ve oldukça ucuz ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye olan Anahtarlık Modeli Karşınızda. Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin küçük bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasamızın bütün anahtarlarını üzerinde taşırız. Dolayısıla da ufacık bir anahtarı kaybetmemiz gibi bir sorun yaşamamamıza yardımcı olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere önemli bir katkı sunar Anahtarlıktan bahsetmişken, şimdi sizlere harika bir anahtarlık modeli önereceğim. Kişiye Özel İsim Yazılı Anahtarlık üzerine, hem sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir, hem de içerisine birlikte bir fotoğrafınızı ekletebilirsiniz.

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık

Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık

Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olduğunuzdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz! Gelin bu tartışmaya sevgililer gününde bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün. Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar sevgililer günü için iyi bir hediye.

İsim Yazılı Cüzdan

Hakiki Deriden Kişiye Özel Erkek Cüzdan

14 Şubat Sevgililer günü için alınabilecek en güzel hediyeler kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel almış olduğunuz bir hediye bir de çok sık kullanılan bir hediye olursa o zaman kesinlikle çok isabetli ve doğru bir hediye seçmişsinizdir demektir. Erkek veya bayan fark etmez, insanların en çok kullandığı kişisel eşyalarının başında cüzdan gelir. Siz de sevgililer günü hediyesi olarak erkek arkadaşınıza, isminin yazılı olduğu şık bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Bence inanılmaz güzel bir doğum günü hediyesi olacaktır. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan hakiki cüzdan ile, sevgiliniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca kullanabilecektir. İçerisine 5 adet kredi kartı koyabilir, bozuk para kesesi ile bozukluklarını taşıyabilir ve fermuarlı kısmı ile daha değerli şeylerini bu cüzdanda taşıyabilir.

İsme Özel Hediyeler

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Vosvos Oyuncak

İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu şipşirin Vosvos Arabalar. Sevgilinize bu sevgililer gününde Plakasına İsimlerinizi yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Vosvos Arabalarla yüzünü gülümsetebilirsiniz.

Konuşan Kalpler Duvar Saati

İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati

Evlilik yıl dönümü veya sevgilinizin doğum günü için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar! Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Sevgililer günü için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve minik kırmızı kalplerle son derece romantik bir duvar saati öneriyorum. Tüm diğer hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Bayan/erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

İsme Özel Hediyeler

Kişiye Özel Makyaj Aynası

Hem fiyatı hem de kişiye özel olması sebebi ile bu ayna bayanları çok mutlu edecek. Makyaj aynası üzerine sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir fotoğrafını ekletebilir ve tamamen kendisine özel bir armağan hazırlatabilirsiniz. İsme özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize her baktığınızda ne kadar özel biri olduğunuzu bir kez daha göreceksiniz. Bayanların gün boyunca en fazla zaman geçirdikleri yer neresidir diye sorsak? Elbette cevabı çok basit! Kendilerini görüp izledikleri bir ayna karşısıdır. Bayanlar ayna karşısında oldukça fazla zaman geçirirler. Bu da siz erkeklere, hediye almak için güzel bir fikir verebilir. Bir de bu ayna, isme özel bir ayna ise ve rahatlıkla çantada taşınabilir bir ayna ise o halde sevgilinize hangi hediyeyi alacağınız sorusunu cevabı kendiliğinden ortaya çıkıyor! Şayet bir bayana hediye almak istiyorsanız tek taş bir yüzükten sonra Onu en fazla mutlu edecek olan hediye, Kişiye Özel tasarlanmış olan bu Makyaj Aynası olacaktır. Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası kalp şeklinde bir tasarıma sahip olup, metal malzemeden üretilmiştir. Bu ürünü Anneler günü için, öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz.

İsme Özel Duvar Saatleri

Sevgiliye İsme Özel Mesajlı Duvar Saati

Şimdi önereceğim Yıldönümü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, ne kadar romantik bir kişi olsuğunuz sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız duygusal biriyim ise, o halde bence başkaca bir yıldönümü hediyesi hiç bakmayın derim. Çünkü görmüş olduğunuz duvar saatine sevgilinize en güzel sevgi sözcüklerinden oluşan mesajınızı ekletebiliyorsunuz. Başka hangi şey, sabah akşam sevgilinizin karşısında durabilir ki? Bence isme özel ve mesajınızın yazılı olduğu bu duvar saati inanılmaz romantik bir armağan! Sonsuz Aşkımız duvar saatindeki mesajı, isimlerinizi ve size özel bir tarihi de ekletebiliyorsunuz!

İsme Özel Hediyeler

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

Parlak altın sarısı rengindeki madalyon üzerine lazer ile işlenecek olan, “Yılın en Mükemmel Sevgilisi” veya “Aşkların bir tanesi” gibi tamamen size kalmış mesajlarınızla hazırlanacak madalyon yine çok güzel ve romantik sevgililer günü hediyelerinden. Sevgilinizin isminin yazılı olacağı bu şahane madalyon, ev veya ofiste sevgilinizin gururla sergileyeceği en güzel armağanlardan biri. Madalyon üzerine sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı ekleterek, hediyenizi daha güzel ve anlamlı hale getirebilirsiniz.

isme özel hediyeler

Kişiye Özel Asker Künyesi

Kişiye Özel Asker Künyesi aşkınıza özel bir fotoğrafla hazırlanabilmesi sebebiyle zaten fazlası ile romantik olmayı hak ediyor. Üzerine isim ve fotoğraf eklendi mi, işte ortaya harika bir hediye çıkıyor! Kişiye Özel Asker Künyesi içerisine nişanlınızın fotoğrafını ekleyip, üzerine de isimlerinizi yazdırın sonra her okuduğunda gönlünü ısıtacak o sımsıcak aşk dolu mesajınızı yazın! Askeredeki sevgiliniz için bundan daha güzel bir hediye olabilir mi sizce? Kişiye Özel Yazılı Asker Künyesi Erkek arkadaşınıza sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu. İçerisine sevgilinizin fotoğrafını ekleyebileceğiniz son derece şık bir ürün! Künyenin ön ve arka kısmına yazı ekletmek mümkündür.

İsme özel hediyeler

Sevgililere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

İsme Özel Hediye Fikirler içerisindeki şimdiki durağımız, sevgililerin koltuklarını kabartacak en iyi sevgili plaket ödülü. Kadife kaplı özel kutusuyla bu plaket, içerisindeki anlam dolu özel mesajlarıyla müthiş bir doğum günü hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya sevgilinize tüm özel günler için orijinal bir hediye vermek için ideal bir armağan! Masa üzerinde sergileme olanağı sunan, kadife kaplı kutusu ve isimleriniz/mesajınız ve fotoğrafınıza özel hazırlanacak romantik bir plaket!

İsme Özel Hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Anahtarlık

Ona özel sevgililer günü hediyesi için büyük paralar ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan sevgilinize Onu önemsediğinizi hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde güzel bir hediye seçmek. İşte bu anlamda yine fiyatıyle oldukça ucuz ve üzerinde isim/fotoğraf ekletebileceğiniz şık bir anahtarlık harika bir yıldönümü hediyesi olabilir. Bayan ya da erkek sevgiliye orijinal, ilginç ve sıra dışı bir armağan vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

İsme Özel Hediyeler

Kalp Şeklinde Mesajlı Kişiye Özel Puzzle

Eğlenceli bir bulmaca ile aşk gösterisi yapmaya ne dersiniz? Gül motifleriyle süslenmiş, romantik bir puzzle ile duygularınızı dile getirebilirsiniz. Kalp tasarımlı Yapboz ile sevgilinizin adını kalbinize yazın! Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki Puzzle üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz. İster evlilik teklifinde bulunun, ister isimlerinizi yazın, isterseniz de romantik bir doğum günü kutlama mesajınızı… Aşkınız devam ettiği müddetçe O’na en özel hatıralardan biri olacak olab kişiye özel bir puzzle! Sevgililer günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir armağan.

İsme Özel Hediye Seçenekleri

İsme Özel Mükemmel Eş Sertifikası

Evlilik Yıldönümü için olabilecek en anlamlı ve en özel hediye nedir? Bu soruyla Google’ın başının etini yediniz günlerdir! Buyurun size evliliğinizin yıldönümünde eşinize armağan edebileceğiniz en değerli hediye seçeneği! Kişiye Özel Mükemmel Eş Sertifikasıyla, yuvanızın sıcak kalpli dişi kuşuna en değerli hediyeyi verin! İçerisine dilediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz en iyi eş sertifikası ile yıldönümünüzde harikalar yaratacaksınız. Sürpriz bir armağan olsa olsa böyle bir şey olmalı! Özel çerçevesi içerisinde, isim ve mesaj yazılı sertifika kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır.

sevgiliye isim yazılı hediye

İsim Yazılı Sevgili Tişörtleri

Sevgililer günü için hem güzel bir sürprize, hem de romantik bir hediye ile sevgilinizi mutlu etmek ister misiniz? 2’li olarak satışa sunulan ve son derece kaliteli pamuksu kumaştan hazırlanmış Sevgili Tişörtleri, sizin ve sevgilinizin isimlerinizi taşıyacak. Üzerinizde segili tişörtleri, sevgiliniz ile el ele sıcak yaz günlerinde yolda yürümek artık daha keyifli ve romantik bir hal alacak, Sevgiliniz sizin romantik biri olmadığınızı düşünüyorsa işte size çok güzel bir fırsat! Ona çiftlere özel isim yazılı tişört hediye ederek aslında ne kadar romantik olabileceğinizi ispatlayabilirsiniz. Artık bol bol kırda, piknikte, sahilde ve plajda “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını söylersiniz.

İsme özel hediyeler

İsme Özel Deri Hediye Seti

Deri ürünlerden oluşan şık bir kişiye özel hediye seti işte karşınızda. İçerisinde kartvizitlik, anahtarlık ve şık bir kalem bulunan bu set üzerindeki tüm ürünlere isim yazdırabiliyorsunuz. Bu şekilde şık ve son derece anlamlı kişiye özel bir hediyeniz oluyor. Babalar Günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde erkeklere kendilerini çok özel hissettirmek için bu set ideal bir tercih olacaktır. İsme Özel Deri Hediye Seti; Kalem, anahtarlık ve kartvizitlikten oluşan şahane bir set! Bu seti, üzerine isim yazdırarak ister babanızı, ister erkek kardeşinizi, isterseniz de eşinizi çok özel hissettirebilirsiniz.

isme özel hediyeler

İsme Özel Bambu ikili Kalem Seti

Sevdiklerinize güzel bir hediye vermek isterseniz, üzerinde sevdiklerinizin isimlerinin yazılı olduğu bu şık Bambu Kutulu İkili Kalem ile bunu sağlamak mümkün olabilir. Ahşabın doğal güzelliğini hepimiz biliriz, bir de bunun üzerine kişiye özel isim de eklenir ise, işte o zaman böyle bir hediye artık çok özel bir hediye olacaktır. Babalar gününde saygı değer babama ne alsam diyorsanız, Bambu Kutulu İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bambu Kutulu ikili Kalem İçerisindeki kalemlerle her yazı yazışında babanız kendini çok özel hissedecektir. Bambu Kutulu İkili Kalem üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bambu Kutulu İkili Kalem kutusu ve içindeki iki tane kalem özel bambu ağacından yapılmıştır. Lazer işleme yöntemi ile hem kutu hem de kalemler üzerine isimler işlenmekte ve zaman içerisinde çıkmamaktadır. Sevgilinize veya eşinize yıldönümü için de kişiye özel hediye bakıyorsanız, böyle bir hediye iyi bir hediye alternatifi olabilir. Ayrıca öğretmenler için de yine isabetli bir hediye tercihi olacaktır.

İsme Özel Ahşap Set

İsme Özel Ahşap Set

Evlerde ve iş yerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar, kalemlerin tahtını hala daha sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

İsim yazılı hediyeler

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

“Aşkım…” diye hitap ettiğiniz ve çiçekler kadar narin sevgilinize, üzerinde 5 adet fotoğraf ve mesaj/isimlerinizle süslenmiş olan şık bir yastık hediye etmek bence harika bir fikir olacaktır. Yıldönümü hediyesi olarak fotoğraflarınızı taşıyan ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak bu özel kare yastık, aynı zamanda çok da dekoratif! Üzerine kendi isminizi ve sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz bu özel yastık aynı zamanda koltuk takımlarını süsleyecek kadar şık! Bulunduğu ortama son derece dekoratif bir hava katacak olan size özel yastık evinde modern tarzda dekorasyona önem veren sevgilinize hoş da bir hediye olacak. İsim yazılı yıldönümü yastığı kendinize özel hale getirmek için “sepete ekle” butonu üzerindeki bölüme ayna üzerine yazılacak isimleri eklemeyi unutmayınız.

isme özel hediyelerisme özel hediye fikirleriKişiye Özel Fotoğraflı Seni Seviyorum Yastık
isme özel hediyelerİsme özel hediyelerKişiye özel isim yazılı kolye
isme özel hediyelerbayana isme özel ne hediye alınırFoto ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık
isme özel hediyelererkeğe isme özel hediyelerisme özel hediye fikirleri
isme özel kalem hediyesiisme özel romantik hediyelersevgiliye özel isme yazılı hediyeHediyeKişiye Özel Dore Kutulu Kalemkişiye özel hediye

CEVAP VER