Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

erkek arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyeleri
Yeni yılda geriye doğru sayım yaklaşıyor! Üç, iki, bir ve sıfır! erkek arkadaşınız ile yılbaşını nerede ve nasıl kutlayacağınızın heyecanı bir tarafa, bir de şimdi erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi seçme telaşı yaşıyorsunuz! Yakınlarınızdaki tüm alış veriş merkezlerini gezdiniz dolaştınız ama yok maalesef! Erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz, istediğiniz gibi şık, özel ve romantik yılbaşı hediyesine bir türlü ulaşamadınız! Bu durum belki de size ciddi bir panik havası yaşatmaya bile sebep olmuş olabilir. Acaba, Yılbaşı için erkek arkadaşa alınabilecek hediyeler neler? Malum Yılbaşı yaklaşıyor. Daha önceki yazılarımda Yılbaşı için erkeklere hediye fikirlerimden bahsetmiş ve bayan sevgili için alınabilecek hediyeler konusunda, erkek okuyucularıma çeşitli hediye tavsiyelerinde bulunmuştum. Şimdi ise, erkek için alınabilecek yılbaşı hediyeleri neler? Bu konudan bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşa yılbaşı hediyeleri seçmek kolay zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer erkek arkadaşınız ile ilişkinizin henüz başındaysanız, şu an için sorun yok sayılır ama, ilişkiniz uzun yıllardır devam ediyorsa, eminim bu durumda olan bayanlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışlardır. Erkeğe yılbaşı hediyelerine geçmeden önce, kısaca erkekleri biraz tanımakta yarar var sanırım. Kendi gözlemlerime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Bayanlara göre erkeklerin hayatı o kadar tek düze ve basittir ki, erkekler sadece yemek yemekten mutlu olurlar. Erkeğin hayatlarının merkezinde sadece futbol vardır ve futboldan başka gözleri başka da bir şey görmez. En başta, erkekler dedikodu yapmayı sevmez, bir başka erkeğe sevgilisi tarafından ne hediye alınmış, bununla ilgilenmez. Yine kendisi dışında, bir başka erkek ile romantiklik konusunda kendisini asla rakip olarak görmez. Kaldı ki, sevgilisi tarafından kendisini bir başka erkek ile asla yarıştırılmak istemez. Hatta, bir bayan Yılbaşı unutuldu diye, ya da kendisine Yılbaşında küçük de olsa bir hediye alınmadı diye, erkek sevgilisine kırıla biliyorken, erkek için bu, dünyanın sonu sayılmaz.

Erkek Arkadaşınıza Yılbaşı Hediyeleri


erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşına Özel Mesaj ve Fotoğraflı Taş Baskı

Mutluluğunuzun resmini taş baskı üzerine taşıyarak ve içeriğini de yılbaşına özel mesajlarınız/isimlerinizle süsleyerek erkek arkadaşınıza inanılmaz güzel bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Yıllarca değerinden bir gram bile eksi bir şey kaybetmeyecek olan Yılbaşına Özel Mesaj ve Fotoğraflı Taş Baskı, erkek arkadaşa en kalıcı yılbaşı hediye seçeneği. Yılbaşı süsleri ve kar taneleri içerisindeki resminiz, hem sevgilinizin masasını süsleyecek en güzel dekoratif eşyalardan birine dönüşecek, hem de bu yılbaşına çok güzel bir hatıranız olmuş olacak!

Kişiye Özel Yılbaşı Temalı Çakmak

Erkek Arkadaşınıza Yılbaşına Özel Çakmak Hediye Edin 

Sigara kullansın veya kullanmasın erkek arkadaşınıza yılbaşına özel olarak hazırlanmış mesajınızla kişiselleştirebileceğiniz bu şık çakmağı armağan edebilirsiniz. Noel Baba ve sevimli geyik figürleriyle süslenmiş olan bu özel çakmak, sevgilinizin cebinden, çantasından veya çekmecesinden hiç ayırmayacağı en güzel yılbaşı hediyesi olmaya aday.

erkek arkadaş için yılbaşı hediyesi

Esprili Bir Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşının en esprili ve en eğlenceli hediyesi ne olabilir? İşte bu soruyla İnternette araştırma yapan ve onlarca hediye sitesi içerisinde gezinti yapan sevgili okurlarımıza, şahane bir armağan önerimiz var! Erkek arkadaşınızın yüz resmi şık bir yastık üzerinde Noel baba kostümü içerisine yerleştiriliyor. Evet hiç şaşırmayın! Kişiye Özel Noel Baba Yılbaşı Yastık, üzerine sevgilinizin yüz resmi geliyor ve ortaya gerçekten de görenleri gülmekten kırıp geçirecek şahane bir yılbaşı hediyesi çıkıyor. Hem esprili, hem de şık bir yılbaşı hediyesi olarak paylaştığımız bu ürüne, kapıda ödeme kolaylığıyla da sahip olabiliyorsunuz!

Yılbaşı Hatırası Foto Çerçevesi

Fotoğraflarınıza Şıklık Katacak Yılbaşı Temalı Resim Çerçevesi

Bazen de en güzel yılbaşı hediyesi, mutlu ve en özel anlarınızı üzerinde taşıyan bir fotoğraf tanesidir! Erkek arkadaşınızla birlikte en sevdiğiniz fotoğrafınızı yılbaşı temalı bir fotoğraf çerçevesi içerisinde Ona hediye etmeye ne dersiniz? Kar taneler, geyik figürleri, hediye paketleri Noel Baba Kostüm resimleri ve rengarenk tasarımıyla fotoğraflarınıza şıklık katacak olan Yılbaşı Hatırası Fotoğraf Çerçevesi, sevgilinizin ev/ofis çalışma masası üzerine renk ve romantizm katacak!

erkek arkadaşa yılbaşı için hediye

Erkek Arkadaşınıza Yılbaşı Sürprizi

Dikkatinizi çekeriz ki; yeni yılın en sürpriz hediye seçeneğine bakıyorsunuz! Neden mi? Kişiye Özel Sonsuz Aşk Gazetesi baştan aşağı yalnızca aşkınıza özel bir gazete olacak çünkü! Fotoğraflarını, yazılarını kendinizin tasarlayacağı Aşk Gazetesi ile ister erkek arkadaşınızın yeni yılını kutlayın, isterseniz de O’na olan özleminizi, aşkınızı, sevginizi gösterecek size özel haberler yazın! Ya da tamamen esprili bir dille aşkınıza özel magazin gazetesi hazırlayın! Her ne şekilde olursa olsun Aşk Gazetesi ile erkek arkadaşınıza dopdolu ve son derece sürpriz içerikli bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

2014 Hatırası Yılbaşı Duvar Saati

Hatıralık Yılbaşı Duvar Saati

Yılbaşına özel hediyeler mi arıyorsunuz? İşte bu hediyeliklerden biri ile karşı karşıyasınız! 2016 Hatırası Yılbaşı Duvar Saati, 2016 yılbaşını daha sonraki yıllarda da hatırlatacak çok özel bir armağan! Erkek arkadaşınıza, içerisinde kendi fotoğrafınızın yer aldığı ve isimleriniz ile birlikte özel hale getirilen 2016 Hatırası Yılbaşı Duvar Saati hediye edebilirsiniz. Bu şahane duvar saati içerisinde, bir uçan balon içerisinde sevgili bir çift yer alıyor, balon kısmı ise, kalp şeklinde ve içerisinde kendi fotoğrafınız bulunuyor! Bu saatin tasarımında yılbaşı teması da ihmal edilmemiş! Geyikleri ile hediye seferine çıkan Bir Noel Baba figürü! Erkek arkadaşınıza hem anlamlı, hem de 2016 yılbaşına özel bir hediye için 2016 Hatırası Yılbaşı Duvar Saati, şahane bir hediye tercihi!

Erkeğe yılbaşı hediyesi

Erkek Arkadaşınıza Romantik ve Yılbaşına Özel Hediye

Yeni yıla özel baskısı ile Kişiye Özel Yılbaşı Gazetesi Duvar Saati şimdi sizlerle! Bu saatin üzerinde yer alan tüm haberler sizden bahsediyor! Kişiye Özel Yılbaşı Gazetesi Duvar Saati üzerinde yer alan fotoğraflarda da sadece siz varsınız. Çünkü, yılbaşına özel bu duvar saati tamamen size özel hazırlanıyor. Erkek arkadaşınıza hem romantik, hem de son derece orijinal bir yılbaşı hediyesi almak isterseniz, Kişiye Özel Yılbaşı Gazetesi Duvar Saati tam size göre bir hediye ürün! 2014 yazılı ve yılbaşına özel hazırlanan Kişiye Özel Yılbaşı Gazetesi Duvar Saati üzerine erkek arkadaşınıza en güzel yılbaşı kutlama mesajlarınızı yazabilirsiniz. Ya da sevgilinize en şık şekilde sevginizi bu saat ile sunabilirsiniz.

Erkeğe sürpriz yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel TIME Dergi Kapağı

Yeni yıla sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz. Kişiye Özel Time Dergi Kapağı ile ister babanıza, ister patronunuza çok orijinal bir yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz! Dünya’nın en popüler ve en saygın dergileri arasında kabul edilen TIME dergi kapağı bu sefer “Yılın Erkeğine Özel” hazırlanıyor. Kişiye Özel Time Dergi Kapağı, erkek sevgilinize yılbaşı için çok sıra dışı bir armağan olacağını şimdiden garanti ederim.

Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi

Erkek Arkadaşınıza Farklı Yılbaşı Hediyesi

Kişiye Özel Matara Seti ile en sevdiğiniz içecekler, 7/24 hep yanınızda olacak! Özellikle seyahat etmek zorunda kalan erkekler için çok kullanışlı bir ürün! Erkek arkadaşınıza, sıra dışı ve çok orijinal bir yeni yıl hediyesi! Paslanmaz Çelikten üretilmiş, son derece parlak ve şık görünüme sahip Kişiye Özel Matara Seti, erkek arkadaşınıza alınabilecek en klas yılbaşı hediyesi.

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Erkeğe Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Sigara içilmesini, hiç kimsenin tasvip edeceğini hiç zannetmiyorum. Ancak, madem sigarayı bırakması yönünde her türlü çabalarınıza rağmen erkek arkadaşınız sigara içiyorsa, o halde çakmağı da havalı bir şey olsun! Erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak, fiyatı ile de son derece hesaplı, kullanışlı bir yılbaşı armağanı almak istiyorsanız, Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak mükemmel bir hediye tercihi olacaktır! Bu çakmağın bir tarafında size özel fotoğraf baskısı, diğer yüzünde ise sizin hazırlayacağınız özel mesajınız yer alıyor! Nasıl çok şık öyle değil mi?

Yılbaşı hediyesi erkek için

Deri Kutusunda Şahane Aksesuar Seti 3’lü

Yıllarca asla unutulmayacak çok özel bir aksesuar seti! Şık siyah deri hediye kutusu içerisinde 3’lü set! Tamamen deri ürünlerden oluşan bu aksesuar seti ile, erkeğe harika bir yeni yıl hediyesi verebilirsiniz. Taba ve siyah renk seçenekleri ile, deri kemere, deri cüzdan ve anahtarlıktan oluşan bu özel set, babanıza, erkek arkadaşınıza, eşinize ve sevgilinize armağan edebileceğiniz benzersiz ve çok kaliteli bir set!

Erkek için kaliteli yılbaşı hediyesi

Erkek Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi

Maddi konularda sevdiklerinden asla hiçbir şey esirgemeyen erkeğe, böylesine şık bir deri cüzdan yakışır. Üzerinde baş harf, isim ve soy isim yazılı Kişiye özel deri cüzdan hediyesi ile, erkek arkadaşınızı, babanızı, eşinizi yılbaşında çok mutlu edebilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Mutlu Yıllar Yazılı Kırmızı Masa Saati

Yılbaşının kutlanacağı tarih olan 31 Aralık, Kuzey Yarım kürede kış mevsimine denk geliyor! Oysa ki aynı tarihte Güney Yarım Küre kavurucu sıcaklar yaşıyor! Ancak, dünya üzerinde yaşayan herkes için yılbaşı, kar demek, çam ağaçları demek, Kırmızı Kostümü ile meşhur Noel Baba demek! Üzerinde Çam ağacı figürü ile yılbaşı teması bulunan çok şık bir masa saati ile sizleri tanıştıralım! Üzerinde Mutlu Yıllar yazılı 2016 yılbaşına özel bu masa saati ile, erkek arkadaşlarınıza çok şık bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Ajanda Modelleri

Bir koca yıl hayatımızdan çıkıp gidiyor! Geride hatırlamak istediklerimiz ve unutmak istediğimiz bir çok hatıra bırakarak! Önümüzde ise, yepyeni 2016 yılı var! 2016 yılı içerisinde belki de hayata geçirmek istediğimiz yeni projeler olacak, yeni iş teklifleri, evlilik, aşk, iş, para! Bunların hepsinin belli bir plan dahilinde yürümesi gerekiyor öyle değil mi? 2016 yılına özel olarak hazırlanmış olan Kişiye Özel Ajanda Modelleri ile, hayatınızı çok kolay planlayabilirsiniz! Yapacaklarınızı ve asla yapmak istemediklerinizi bu özel ajandalar içerisinde tutabilirsiniz! Özel notlarınız, iş planlarınız, randevularınız Kişiye Özel Ajandaya kayıt edilecek! Yeni yılda mühendis arkadaşlarınıza, avukat, doktor, muhasebeci tüm dostlarınıza üzerinde isim ve soy isim yazılı bu özel ajandalardan hediye edebilirsiniz.

Erkeğe Anlamlı Yılbaşı Hediyesi

Kişiye Özel Mesaj Şiir Plaketi

Belki de şiirler biriktirdiniz aşka dair! Duygularınızı en güzel hali ile şiirlerle dökmeyi çok iyi başarıyorsunuz! Şimdi bu şiirlerden en güzelini yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize armağan etmenin zamanı geldi! Kişiye Özel Mesaj Şiir Plaketi üzerine ister en güzel aşk şiirinizi bastırıp, sevgilinize armağan edin, isterseniz de, sevdiklerinize özel yılbaşı kutlama mesajınızı yazdırın! Ortaya kusursuz ve her zaman masaların baş köşesinde tutulacak çok özel bir hediye hazırlayın!

Ucuz yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Noel Dayı Ürünleri

Bize özel bir Noel Baba Figürü olsaydı, herhalde bu karikatürden öte bir şey olmazdı! Arkadaşlarınıza yılbaşı için hem çok komik, hem de eğlenceli orijinal yılbaşı hediyeleri düşünür müydünüz? Kişiye Özel Noel Dayı Ürünleri, 8,90 TL’den başlayan fiyatları ile, yılbaşı kutlama mesajınıza mizah ve eğlence katıyor! Sihirli kupa bardak, buzdolabı magnet ve MousePad ürünlerinden oluşan bu şahane yılbaşı hediyeleri ile, arkadaşlarınıza yeni yıl hediye sürprizleri yapabilirsiniz!

Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi

Erkek Arkadaşa Mesajlı Kişiye Özel Gömlek

Erkek Arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır? Eğer erkek arkadaşınız için özel bir yılbaşı hediyesi satın almak isterseniz size kesinlikle bu özel gömleği almanızı tavsiye ederim. Çünkü, Kişiye Özel Gömlek tamamen sahibine özel olarak düzenleniyor. İsterseniz yeni yıl tebriğini bu özel gömleğin iç yakasına işlettirebilirsiniz. Kol ve cep kısmı ise isim baş harflerine özel olarak düzenleniyor. Farklı bedenleri bulunan kişiye özel gömlek, yılbaşı hediyesi olarak erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en özel armağanlar arasında!

Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınabilir? En popüler yılbaşı hediye arama soruları ile devam edelim. Erkekler için bildiğiniz gibi çok fazla aksesuar olmaz! Özellikle spor giyinen erkeklerde ise, kol saati ve kemer dışında başkaca bir aksesuar görmek pek nadirdir. Ancak, klasik giyimden hoşlanan erkek arkadaşınız için özel bir hediye arayışınız varsa, Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti ideal bir tercih olacaktır! Özel hediye kutusu ile, tasarımı ile ve içerisinde yer alan kaliteli deri ürünleri ile Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti, yeni yılın en unutulmaz hediyeleri arasında!

Erkek için özel deri cüzdan

Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Siz sadece unutulmayacak ve üzerinden yıllar geçse de hatırlanacak bir yılbaşı kutlamanın hesabını yapın! Hediye seçme işini ise bana bırakın. Meraklanmayın sizi hediyesiz bırakmayacağım! Yılbaşında erkeğe alınabilecek bir diğer özel hediye ise, Kişiye Özel İsim Yazılı Gerçek Deri Cüzdan! Harika bir kombinasyon ile çift renkli bu özel deri cüzdan yine erkek arkadaşınıza armağan edebileceğiniz özel hediyeler arasında!

Erkek için deri el çantası

Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası

Size hediyelik olarak o kadar çok deri ürün önerdim ki, bu başlık neredeyse derici dükkanına döndü! Sizlere yine erkek için düşünülebilecek harika bir yeni yıl hediyesi daha önereceğim! Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile erkeğin yanında taşıdığı tüm eşyaları bu özel çanta içerisinde taşınacak! %100 hakiki deriden imal edilmiş ve üzerinde erkeğin ismini taşıyan Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası ile erkek arkadaşınıza, babanıza veya patronunuza ömürlük bir armağan seçmiş olacaksınız!

Erkeğe romantik yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati

Erkek arkadaşınıza yılbaşında Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati ile romantizm hediye etmiş olacaksınız! Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati, hem son derece şık, hem de çok romantik bir yılbaşı hediyesi! Bu duvar saatinde rakam yok! Rakamların yerine size özel fotoğraflar var! Saat kaç olursa olsun, o saat üzerinde bir fotoğrafınız yer alıyor! Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saatinin tam ortasında da “Seni Seviyorum” yazılı! Sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi alma düşünceniz varsa, Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati iyi bir hediye seçimi olacaktır!

Erkeğe romantik yılbaşı hediyesi

Kalp Kutuda 50 Dilde Seni Seviyorum Çikolatası

Yeni yıl duygularınızı en tatlı şekilde dışa vurmanın tam zamanı! Biricik erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak, hem kalbini ısıtacak, hem de duygularınızı en duru hali ile ifade edebileceğiniz 50 Dilde Seni Seviyorum Çikolatası armağan edebilirsiniz. Bu çikolataların hepsinin üzerinde ayrı ayrı dillerde “Seni Seviyorum” yazıyor. Yılbaşı akşamı bir yandan çikolata yerken, bir yanda da tatlı tatlı konuşacaksınız!

Yılbaşına Özel Boş Hediye Kutuları

Yeni yıl için birbirinden değerli ve kaliteli hediyeleri satın almaya çalışırsınız! Hediyenin ne kadar güzel olduğu kadar, sunumu da son derece önemlidir. Bunun için ise size harika yılbaşı hediye kutuları önereceğim. Erkek arkadaşınıza almış olduğunuz herhangi bir hediyeyi, içerisinde yılbaşı süslerinin olduğu bu özel hediye kutuları içerisinde takdim edebilirsiniz.

erkeğe hediyeler

Ahşap Fotoğraf Çerçevesi Mutlu Yıllar Kabartmalı

Sevdiklerinize yeni yılda söylenebilecek belki de en kısa ve en öz cümle “Mutlu Yıllar” demek olacaktır. Bu söz ile aslında geleceğe dair söylenebilecek en güzel şeyi karşınızdaki kişiye iletmiş olursunuz! Üzerinde kabartmalı olarak “Mutlu Yıllar” yazılı bu Ahşap çerçeve içerisine erkek arkadaşınız ile birlikte en güzel fotoğraf karesini yerleştirip, O’na armağan edebilirsiniz.

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Özel Kalp Desenli Resim Çerçevesi

Yukarıda yılbaşı için “Mutlu Yıllar” yazılı resim çerçevesinden bahsetmiştim. Yine üzerinde duygularınızı taşıyacak ahşap harika bir foto çerçeve daha önereceğim! Bu çerçevenin kenarlarını aşk süslüyor! Sevimli kalp şekilleri ve üzerinde yer alacak isimleriniz ile sevgilisine sürpriz yılbaşı hediyesi düşünenler için ideal bir hediye!

Erkeğe yeni yıl hediyesi

“Mutlu Yıllar” Yazılı Duvar Saati

Sevdiklerinize “Mutlu Yıllar” yeni yıl mesajınızın uzun yıllar duvarlarında asılı olmasını ister misiniz? Üstelik son derece şık ve kullanışlı bir duvar saati üzerinde! Mutlu Yıllar Duvar Saati, şık görüntüsü ve yılbaşı teması ile sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz çok şık, yeni yıl hediyelerinden

Erkek için yeni yıl armağanı

Kişiye Özel Nakışlı Mavi Gömlek

Sevgilinizin şıklığına romantizm katacak Kişiye Özel Nakışlı Gömlek! Kol, cep bölümlerine isim baş harflerini, yaka iç kısmına ise sevgi sözcüklerinizi yazdırın! Erkek sevgilinize yılbaşına özel anlamlı ve romantik özel bir hediye hazırlayın! Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, siparişi vermeden önce, erkek arkadaşınızın beden bilgisini ve gömleğin üzerine yazılacak sözlerinizi yazmayı unutmayın!

Erkeğe esprili yılbaşı hediyesi

Erkeklere Özel Esprili Yılbaşı Çorabı

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz derler! Önemli olan hatırlanmak ve hatırlamak! Yılbaşı için sevgilinize ucuz ama şık bir hediye almayı aklınızdan geçiriyorsanız, size hem eğlenceli, hem esprili, hem de erkek arkadaşınızın sürekli kullanabileceği şık bir hediyelik önereceğim. Erkeklere Özel Esprili Yılbaşı Çorabı, yılbaşına özel hazırlanmış %100 cotton sağlıklı bir çorap! Üzerinde Noel Baba baskısı bulunan bu şirin çoraplar, yılbaşı için esprili hediyelerden!

Beylere yılbaşı hediye sepeti

Erkeğe Yılbaşına Özel Şık Hediye Sepeti

Bu yılbaşı erkek arkadaşınıza içinde şık ve kullanışlı ürünler bulunan bu özel hediyesi sepetini armağan edin! Özellikle Baylar için tasarlanmış bu hediye sepeti, içerisinde birbiri ile uyumlu ürünler ve son derece kaliteli kumaşlar ile hazırlanmıştır. Sepet içinde bakın neler var; İsme özel kullanışlı 1 adet ajanda. Erkek arkadaşınızın her zaman için kullanabileceği şık keten kumaşlı isme özel el havlusu. Üzerinde kendi ismini taşıyan isme özel siyah polar atkı. Son olarak da özel günlerin vazgeçilmez hediyeliği olan çikolata bulunmaktadır.

Erkek için yeni yıl hediyesi

Yeni Yılda da ille de Aşk

Erkek arkadaşınıza, yeni yılın en güzel hediye sürprizlerinden birini, bu hediye sepeti ile yapabilmeniz mümkün! Üzeri desenli siyah kutuı kapağı ve pembe rengi hediye kutusu ile oldukça göz alıcı! İçerisinde kalp nakışlı ve sevgilinizin her zaman kullanıp sizi hatırlayabileceği bir adet kırmızı el havlusu, yine romantizm unsurları göz önünde tutularak hazırlanmış kalp şeklinde butik sabunlar, içerisine yeni yıl hatırası olarak çektirdiğiniz fotoğrafınızı koyabileceği 1 adet mini resim çerçevesi ve aşıklara özel şık su küresi ile yılbaşı topu süs bulunuyor.

Erkeğe yeni yıl hediyesi

Yılbaşına Özel Hediye Sepeti

Yılbaşında erkek arkadaşıma hangi hediyeyi verirsem Onu daha çok mutlu ederim hesapları yapıyorsanız, size harika bir hediye sepeti önerim olacak! Hasır sepet içinde Mutlu Yıllar deseni yer alan diz battaniyesi, masa üstü zeytinyağı servis şişesi içinde yıldız şekilli şekerler, bununla birlikte yılbaşı teması ile hazırlanmış mum ve butik kurabiyeler ve son olarak da mini kase içinde kokteyl kuruyemiş yer alıyor. Tüm bu ürünler hasır sepet içerisine konulduktan sonra da üzeri bembeyaz tülle sarılıp, yılbaşının ruhuna uygun bir şekilde şık bir hediye sepeti olarak satışa sunuluyor.

erkek hediyeleri

Facebook Beğen Kol Düğmesi

Biliyorsunuz erkeklerin en fazla giydiği kıyafetlerin başında gömlek geliyor.. Şimdi önereceğim hediye gömlek kol düğmesi ve oldukça şık kol düğmeleri… Facebook beğen simgesi şeklinde kol düğmeleri eminim erkek arkadaşınızın, Eşinizin oldukça hoşuna gidecektir… Yılbaşı için orjinal ve farklı bir hediye arıyorsanız iyi bir hediye tercihi olur… Bildiğiniz gibi sosyal medya artık hayatımızın her yerinde bizlerle. Sosyal paylaşım sitelerinin en meşhuru ve Türkiye’de bilineni Facebook ‘un meşhur beğen yani like butonu artık kol düğmesi hali ile hayatınıza girecek. Erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz bu Beğen Kol Düğmelerini sevgiliniz ters ya da düz takarak o anki şeylere olan ilgisini ve beğenip beğenmediğinizi kolayca gösterebilecek. Özel korumalı şık kutusunda iki adet olarak gönderilmektedir. Beğen Kol düğmeleri, kol düğmesi takılan her türlü gömleğe uygundur.

erkek hediyeleri

Tetris Kol Düğmeleri

Erkek arkadaşınıza yani biricik sevgilinize, bu yılbaşı özel ve şık bir hediye bakıyorsanız önerebileceğim en güzel ve en şık hediyelerden biri, görmüş olduğunuz Tetris gömlek kol düğmesi! Pembe ve mavi tonlardaki bu kol düğmesi Erkek Arkadaşınızın şıklığına şıklık katacak. Tetris oyunundan hatırlayabileceğiniz şekillerden üretilmiş bu kol düğmesi, erkek arkadaşınızın klasik takım elbise kıyafetine spor ve zarif bir hava katacak. Yeni yıl için bence harika bir sevgili hediyesi. Kıyafet zorunluluğu olan resmi davetlerde erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri kol düğmesidir. Bu kadar resmiyetin içinde Siz de erkek sevgilinize Tetris Kol Düğmeleri hediye edin ve sevgiliniz oyun sever kişiliğini dışarıya yansıtın, ortama biraz renk katın. Artık ortamlardaki en havalı erkek sizin sevgiliniz olacak, ona şüphe yok.

Erkeğe yılbaşı hediye sepeti

Kahve Molası Hediye Sepeti

Kahve ve çikolata tutkunu erkeklere özel tüller ile süslenmiş harika bir hediye sepeti. Yılbaşında kahve keyfiniz tavan yapsın! Yeni yılda özellikle kahve içmeye meraklı sevdiklerinize, içerisinde birbirinden enfes ürünlerin bulunduğu hediye sepeti ile mutlu edin.. Bu son derece şirin ve göze hoş gelen hediye sepet içerisinde; Kare şeklinde golden çikolata, 15 adet nescafe paketi, Toblerone çikolata, Sticks çikolata, Kıtır Rulokat, 2 adet sıcak çikolata ve 1 Adet üzerinde bir kahve molası yazılı son derece şık kupa bardak bulunmaktadır..

erkeklere Yılbaşı hediyesi

LED Işıklı Araba Lastiği Duvar Saati

Bazı insanlar için, otomobil sevgisi bir tutkudur. Otomobillere ait haberler, otomobil fuarları, antika otomobiller kısacası otomobillere ait ne varsa, hepsine kulak kesilirler, satın almak veya sahip olmak isterler. Şimdi önereceğim hediye, otomobil sevgisi olanlara yönelik şık bir otomobil lastiği şeklinde duvar saati. Bu duvar saati aynı zamanda Led ışıklara sahip. Yani karanlıkta bile kendisini çok güzel belli eden ve sergileyen bir duvar saati. Yılbaşı için orijinal, alımlı, gösterişli bir hediye arayanlar için önerebileceğim en iyi hediyelerden biri. Bu ürünü ister Ofis hediyesi, ister bir ev için dekoratif bir hediye, ya da bayanlar tarafından otomobil meraklıları erkeklere, yıl dönümü hediyesi, Yılbaşı hediyesi olarak düşünün. Kesinlikle iyi bir tercih olacaktır.

erkek hediyeleri

Şık Gömlek Çantası

Sevgiliniz veya eşiniz özellikle uzun seyahatler yapıyorsa özellikle beraberinde götüreceği gömleğinde ütü bozulmaları v.s. söz konusu oluyordur… Alacağınız bu hediye ile bu gibi sıkıntıların önüne geçmiş olacak ve Eşinizin hayatını kolaylaştırmış olacaksınız… Yolculukların en büyük kabusu nedir diye sorsak erkeklerin pek çoğunuzdan “Buruşan gömlekler” cevabını verirler. Seyahatlerde ütüsüz gömlekle dolaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bavuldan çıkarılan canım gömleklerin yakaları ezilmiş, kol kısımları buruş buruş olmuştur ve o ütüsüz gömlekle dolaşmak zorunda kalmışsınızdır. Sizi bu işkenceden Gömlek çantasının akıllı tasarımı sayesinde kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken ürünün içinden çıkan özel katlama tahtası ile gömleğinizi katlamak. Sonrasında isterseniz dünyanın diğer bir ucuna gidin, gömleğiniz hala jilet gibi ütüsünü koruyacaktır.

erkek hediyeleri

Pac-Man Gömlek Kol Düğmesi

1980’li yıllarda atari oyunlarında oldukça popüler olan, hayaletlere yakalanmadan labirent içerisinde vitaminlerle beslenen Pac-man, şimdi erkekler için şık gömlek kol düğmeleri ile geri döndüler. Klasik kol düğmelerinden sıkılan ve gömleğinde tarz olan kol düğmeleri arayan erkeklere yönelik harika bir ürün… Erkek arkadaşa yılbaşı için, iyi ve tarz olabilecek hediyelerden biri! Erkek çocuklar için de yine harika bir hediye olabilir. Pac-man Kol düğmeleri ile ister okul mezuniyetine gidip havanızı sonuna kadar atıp, tüm gözleri üstünüze toplayın ya da isterseniz de mezunlar buluşmasında kullanıp arkadaşlarınıza içinizdeki çocuğun aslında hiç büyümediğini gösterin. Pac-Man oyununu 1980’lerde ortaya çıkmış dönemin en popüler oyundur ve o günden bu güne hala popülerliğini korumaktadır.

Erkeğe yılbaşı hediyeleriErkeğe yılbaşı hediyeleriErkek arkadaşa yılbaşı hediyesi
Erkek arkadaşa yılbaşı hediyeleriErkek arkadaşa yılbaşı hediyeleriErkek arkadaşa yılbaşı hediyesi
Erkek arkadaş için yılbaşı hediyeleriErkek için yeni yıl hediyeleriErkeğe yılbaşı hediye sepeti

yılbaşı hediye fikirleri

Daha fazla Yılbaşı Hediye Fikirleri İsterseniz, bir sonraki sayfada yer alan erkeğe yılbaşı hediye fikirleri ilginizi çekebilir

CEVAP VER