Kavanozlardan El Yapımı Hediye Fikirleri

kavanozla yapılan hediyeler

Hediye konusunda yazıların ve önerilerin yer aldığı bir çok blog-web sitesinde, el yapımı hediyeler başlığı altında genellikle karışık bir şekilde (gelişi güzel) hediye fikirleri paylaşılır. Mesela kolye yapımı, tişört, bayan çantaları, gece lambaları, kurabiyeler, resim çerçeveleri gibi tüm el emeği hediyeler, aynı başlık ve aynı kategori içerisindedir. İşin açıkçası kendi blogumda ben de bu tarz yazılar daha önce paylaşmıştım. Ancak bu yazımda farklı bir yol izleyerek sizlere sadece Kavanozlarla yapılabilecek el yapımı hediyelerden bahsetmek istiyorum. Yani bu makalemde, sizlere hiç kafa karışıklığı yaşatmadan ve konuyla ilgisiz farklı resimler göstermeden sadece kavanozlardan hazırlanmış el emeği hediyeler sunacağım. Eğer, sevgilinize, arkadaşlarınıza, anne veya babanıza kavanozlardan bir hediye yapmak istiyorsanız, burada beğeninize sunduğumuz el yapımı kavanoz hediyelerinden istediğinizi daha kolay bir şekilde seçebileceksiniz. Görüntüleri ile son derece şık, içindeklerle de sevdiklerinizi mutluluktan dört köşe edecek el yapımı kavanozlar, bu yazımızda sizi bekliyor olacak. Hediyelerin en değerlisi, en kıymetlisi ve en anlamlısı; içine sevginizi kattığınız dolayısıyla da emeğinizi verdiğiniz hediyelerdir. El yapımı hediyeler içerisinde de en fazla seçenek bulabileceğiniz, yapılması en kolay hediyeler kavanozlarla yapılanlardır. Evinizde, iş yerinizde boş halde duran kavanozlarla ya da piyasadan satın alacağınız boş kavanozlarla sevdiklerinize mükemmel şeyler hazırlayabilirsiniz. Kavanoz içerisine ister kendi ellerinizle yaptığınız çikolataları, ister kalpli kartlar üzerine kendi ellerinizle yazacağınız romantik aşk mesajları (365 adet – Her güne 1 Sevgi Mesajı), İster akide şekeri, isterseniz de abur cuburlar koyarak sevdiklerinize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. O halde, hadi hep birlikte kavanozlarla yapılabilecek el emeği-göz nuru hediyelere bir göz atalım.

Kavanozlarla Hazırlanan El Yapımı Hediyeler 


El Yapımı Hediyeler

El Yapımı Altın Sarısı Sim Tozu Kavanoz Vazo

Yeter ki siz isteyin! Kavanozlarla sevdiklerinizin mutluluktan ayaklarını yerden kesecek her şey yapılabilir. Dekoratif ve son derece göz kamaştırıcı bir özelliği bulunan simli-yaldızlı kavanozlarla sevdiklerinize inanılmaz güzel ev hediyeleri yapabilirsiniz. El Yapımı Simli Kavanoz için sprey cam yapıştırıcı ile kavanozun içine yapıştırıcı püskürtün. Ardından da sim tozlarını kavanozun her tarafına boşluk kalmayacak şekilde iyice yayın! Yaklaşık yarım saat kadar kurumaya bırakın ve olağanüstü güzellikteki vazonuz artık hazır! 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgiliye hediye olarak içerisinde çiçeklerle birlikte el yapımı kavanoz vazo pek ala verilebilir.


kavanozla yapılacak hediyeler

EL Yapımı Dekoratif Kavanoz Tablolar

İşte kavanozlardan hazırlanmış tam bir sanat eseri veya muhteşem bir baş yapıt! Kavanozlarla göz kamaştırıcı ve her eve, her iş yerine çok yakışacak oldukça dekoratif hediyeler de yapılabilir. Eskitilmiş ahşap zemin üzerine, tarihi musluk ve ucunda da kavanoz tablosu!

El Yapımı Hediyeler

El Yapımı Neon Işıklı Kavanozlar

Çocuklara doğum günüleri için el yapımı hediyeler hazırlamayı planlıyorsanız, karanlıkta ışıl ışıl parlayan neon ışıklı kavanozlar bunlardan bir tanesi. Nasıl yapıldığının adım adım anlatıldığı bu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum. Lütfen TIKLAYIN

Her Güne 1 Aşk Mesajı Kavanozu

Her Gün İçin Bir Aşk Sözü İçeren Aşk Kavanozu

Sevgilinize, yılın her günü için 1 aşk mesajı içeren aşk kavanozu hediye ederek, kalbinin kapılarını ardına kadar size açmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü için aşk dolu sözlerin kalpli kağıtlar üzerine yazılı olduğu bu el yapımı hediyeyi kesinlikle yapmalısınız! İçerisinde 365 adet aşk sözleri bulunan Aşk Kavanozu içerisine yazılacak notlarınızı da kendi el yazınızla yazın! Bu romantik ürünü beğendiyseniz bu adresten satın da alabilirsiniz. Her Güne Bir Aşk Sözü Kavanozunu Satın almak için lütfen tıklayın: AŞK KAVANOZU

kavanozla yapılabilecek hediyeler

Kavanoz İçinde Mutfak Önlüğü Hediyesi

Ev hanımlarına, anneler gününde annenize güzel bir hediye vermek istiyorsanız, içerisinde mutfak önlüğü bulunan bu şık kavanoz da kolay bir şekilde süsleyip, yapabileceğiniz şık armağanlardan biri. Cam kavanozların içine mama önlüğü, masa örtüsü, el havlusu, yastık kılıfı gibi hediyeler koyarak da farklı armağanlar yapabilirsiniz.

El Yapımı Hediyeler

Bebek Maması Kavanozlarından Kardan Adam Hediyesi

Bebek maması kavanozlarıyla kardan adam şeklinde şipşirin bir yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. İçerisine küp şeker, tarçın, akide şekeri, dilediğiniz şeyleri koyarak hazırlayabileceğiniz kardan adam kavanozları, şirinlikleriyle mutluluk saçıyorlar.

Kavanozla Yapılan EL Yapımı Hediyeler

El Yapımı Kurabiye Kavanozu

İnternetten araştırarak Gülen Yüz (Smile) Kurabiyelerin nasıl yapıldığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. İçerisine ister kek, ister Browni, isterseniz de kurabiye koyarak hazırlayabileceğiniz el yapımı hediyelerle doğum günlerinde, aşkınızın yıl dönümünde veya yılbaşında sevgilinize/sevdiklerinize en keyifli armağanlardan birini verebilirsiniz. Sevdiklerinizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacak, lezzetli mi lezzetli şirin kurabiye dolu kavanozlarla hoş sürprizler sizi bekliyor.

El Yapımı Hediyeler

Kavanozlardan Gece Lambası Yapmak

Kavanozlardan akıllara durgunluk verecek derecede çok ilginç ve etkileyici el yapımı hediyeler tasarlamak da mümkün! Mesela gece lambası yapmak gibi. Aşama olarak yapımı daha fazla ustalık ve uzmanlık gerektiren Abajur Lamba Kavanozlar el becerisi olanlar için dikkat çekici olabilir.

el yapımı hediye

Şekerlemelerle Dolu Şık Doğum Günü Kavanozu

Ancak iyi süsleyebildiğiniz oranda etkileyici bir kavanoz hediyesine sahip olabilirsiniz! Mesela cam kavanozun kapağına dolayacağınız renkli iplikler, puantiyeli kumaşlar veya kurdeleler ile, gövdesi üzerine yapıştıracağınız etiketler hediyenizin niteliği ile uygun olmalı. Doğum günü hediyesi hazırlayacaksanız, renkli, cıvıl cıvıl bir süslemeyi tercih etmeye çalışın, sevgilinize hediye hazırlıyorsanız, kırmızı renklerde kalp, gül, Love yazılı süslemeler kullanmaya çalışın! Bu şekilde günün anlam ve önemine denk bir hediye hazırlayabilirsiniz:)

Kavanoz içinde şeker

Kalpli Şekerlemeler Kavanozu

Tatliş Sevgilinize sevgililer günü için en az onun kadar tatlı bir hediye vermek ister misiniz? İçerisinde rengarenk, cıvıl cıvıl kalpli şekerlemeler koyabileceğiniz Sevgililer günü kavanozu tam size göre…

kavanoz içerisinde bonibon şeker

M&M şekerlemelerden Hazırlanan Hediye Kavanozu

Marketlerde kolaylıkla bulabileceğiniz M&M ya da Bonibon şekerlerle sevgilinize tatlı mı tatlı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Evinizdeki boş bir Nutella Kavanozunu kullanarak bu şipşirin hediyeyi yapabilirsiniz.  Kavanozlarla yapacağınız hediyelerde dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kavanozun süslemesini güzel bir şekilde yapmaktır. Örneğin yukarıda yer alan kavanozun kapağı kalp desenli bir kurdele sarılıdır. Bu şekilde hediyenize hem şıklık katacak, hem de sevgi dolu olmasını sağlayacaksınız!

Kavanozdan Kar Küresi Yapmak

Kavanozdan Kar Küresi Yapımı

Kavanozla hazırlanan KENDİN YAP hediyelere şimdi yapımı biraz daha meşakkatli ve zor olan bir hediye ile devam edelim. Sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak, kavanozdan kar küresi yapmaya ne dersiniz? Normali cam küre şeklinde olan ve sallandığında içindeki simlerin kar taneleri gibi hareket ettiği Yılbaşı Kar Küresini, bu sefer biz kavanozla yapacağız. Kavanozla kar küresinin ne şekilde yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazıyı inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Kar Küresi Nasıl Yapılır?

kavanozla yapılabilecek hediyeler

Kavanoz İçinde Lokum Hediyesi

Dünya’nın en güzel lokumları Türkiye’de. Yerli ve yabancı birçok turistin memleketlerindeki sevdiklerinize Türkiye’den hediye olarak Lokum götürdüklerini hepimizi biliyoruz. Lokum Cenneti güzel ülkemizin bu özel lezzetini Anneler Gününde Annenize kavanoz içinde hediye etmeye ne dersiniz? Biricik Annenizin en sevdiği lokumları, güzel bir şekilde süsleyeceğiniz ve üzerinde Anneler Günü kutlama mesajlarınızı yazacağınız kavanozlar içinde sunabilirsiniz.

el yapımı hediyeler

Çerezlerden EL Yapımı Kavanoz Hediyesi

“Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi.” En büyük servetimiz sağlığımız. İçerisinde Antep fıstığı, üzüm, susam, bademlerle sevdiklerinize sağlıklı atıştırmalıkların olduğu çerez kavanozu da sevdiklerinize verebileceğiniz kavanozla yapılabilecek en güzel el emeği hediyelerden.

el yapımı hediyeler

Noel Baba Şapkası-Çikolata Dolu Kavanoz

Bir kavanoz dolusu çikolatayla yeni yılda sevdiklerinizin ağzını tatlandırın! Üzerine Noel Baba şapkası ve gövdesine de deri kemer takarak şık bir sunumla sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz bu şık kavanoz ilginizi çekebilir.

Kız Arkadaşlarınıza Tırnak Bakım Seti Kavanozu

Geniş ağızlı bir cam kavanoz bulun ve içine sevgilinize özel el kremleri, tırnak cilası, tırnak bakım seti, oje çıkarıcı, tırnak makası ve diğer sevimli şeylerle doldurun! El Yapımı kavanoz içerisinde bakım ürünleri ile sevgilinizi şımartabilirsiniz.


kavanozlarla el yapımı hediyeler

Kavanoz İçerisinde Vücut Bakım Ürünleri Hediyesi

Sevdiğiniz arkadaşlarınıza, içerisinde koruyucu güneş kremlerinin, losyonların ve vücut bakım ürünlerinin yer alacağı bu şipşirin bir kavanozdan da yapıp hediye edebilirsiniz. Aynı şekilde bebek ürünlerinden hazırlayacağınız kavanozlarla da doğum yapan arkadaşlarınıza bebek hediyesi hazırlayıp götürebilirsiniz.

El Yapımı Hediyeler

Mum Işığı Kalpli Romantik Kavanoz Yapımı

Erkek arkadaşınızı şımartacak en güzel el yapımı hediyelerden biri de, içerisinde minik mumlarından olan (ikea‘dan kolaylıkla bulabilirsiniz) ve etrafını eski bir kitap sayfasının (ortası kalp şeklinde kesilmiş) romantik cam kavanoz.

erkeğe yapılabilecek sürprizler

CEVAP VER