Mesleklere Özel Hediyelik Kupa Bardaklar

meslekler için kupa
Sevdiklerinize icra ettikleri meslekle alakalı özel bir kupa bardak hazırlatmaya var mısınız? İsme özel, fotoğraf baskılı veya teşekkür mesajınıza özel olarak hazırlanacak farklı modellerde meslekler için kişiye özel kupa bardaklar karşınızda! Bu özel kupalar hem keyifli bir hediye, hem de uzun yıllar sevdiklerinizin severek kullanabilecekleri kullanışlı bir armağan. İşte bu yazımızda Sizlere bazı mesleklerle ilgili birbirinden şık kupa bardak modelleri tanıtacağız. Mesela çocuğunuzun doktoruna özel bir teşekkür hediyesi mi istiyorsunuz? Doktorlara özel kupa bardak tam aradığınız şey! Sizi en iyi şekilde savunan, haklarınızı en iyi şekilde arayan avukatınız için özel bir hediye mi arıyorsunuz? O halde üzerinde “Dünyanın en iyi avukatı ….” ve ismini yazdırarak avukatınıza özel bir kupa bardak hediye edebilirsiniz. En iyi polis kupa bardağı, eczacılara özel isim yazılı kupa bardak, en iyi aşçı kupası, bonkör patron kupa bardak, yılın profesörü kupası, en iyi hemşire, en iyi itfaiyeci, en şahane bankacı, Yılın en iyisi kimyager kupa bardak, uzman doktorlar için kupa ve daha bir çok farklı modelde kişiye özel kupa bardağı bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yılın En İyi Eczacısı Kupa Bardak

eczacılar için kupa bardak
detay
Üzerinde eczane logosu bulunan bu kupa bardak sevgili eczacınızın ismine özel olarak hazırlanıyor. Aynı gün kargoya teslim şeklinde sipariş verebileceğiniz bu harika kupa bardakla eczacıya ne hediye alınabilir şeklindeki kara kara düşüncenize bir son verebilirsiniz.

Kişiye Özel Yılın En İyi Doktoru Kupa Bardak

doktora özel kupa
detay
Sağlıkçılara veya doktorlara hediye ne alınır? Üzerinde Steteskop ve kalp figürleri bulunan mesajınıza ve hediye edeceğiniz doktorun ismine özel olarak hazırlanacak bu zarif kupa bardağa ne dersiniz? Doktorlara özel olarak dizayn edilmiş hediyelik kupa bardakla, çocuk doktorlarına, psikologlara, uzman veya profesörlere en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz.

Yılın EN İyi Avukatı Kupası

avukata özel kupa bardak
detay
Hayatımızın bazı zor dönemlerinde iyi bir avukata ihtiyacımız olabilir. Bizi hukuksal anlamda en iyi şekilde savunan, bilgisi ve birikimiyle haklarımızı en iyi şekilde arayan iyi bir avukat! İşte karşınızda sevgili avukatınıza özel bir teşekkür hediyesi. İster hukuk bürosu adına, isterseniz de Avukatınız adına hazırlatabileceğiniz Avukatlara özel kupa bardak adalet terazisiyle birlikte oldukça şık bir kupa!

İtfaiyecilere Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

mesleklere göre kupa bardaklar
detay
Canları pahasına alevlerin içine kendilerini atan, sevgili itfaiyeciler için de özel tasarım bir kupa modeli var! Fotoğraf baskılı ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak En iyi itfaiyeci kupa bardakla, bu meslekteki arkadaşlarınıza serinletici bir hediye verebilirsiniz:)

Kişiye Özel En İyi Aşçı Fotoğraflı Kupa Bardak

meslek kupaları
detay
Kusursuz yemek servisleriyle enfes lezzetler yaratan aşçınız özel bir  kupa bardağa ne dersiniz? İster yemek ustalarına, isterseniz de güzel yemekler yapan babanıza, eşinize hediye edebileceğiniz Aşçı Kupa Bardak, aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle satılıyor.

Kişiye Özel Fotoğraflı Hostes Kupa Bardak

hostese hediye kupa bardak
detay
Hizmette kusur etmeyen güler yüzlü hostesler için son derece şık bir kupa bardakla, Hostes sevdiklerinize keyifli bir hediye tasarlayabilirsiniz!

Kişiye Özel Fotoğraflı Polis Kupa Bardak

polise hediye kupa bardak
detay
Asayiş ve emniyet Onlardan sorulur. Toplumsal yaşamdaki huzurun tesis edilmesinde polislere önemli bir görev düşmektedir. Herhangi bir vesileyle polis sevdiklerinize bir teşekkür hediyesi mi arıyorsunuz? Veyahut da Polis arkadaşlarınız için özel bir armağan mı düşünüyorsunuz? Eğer Polise hediye ne alınır diye düşünüyorsanız, işte size uygun bir hediye seçeneği. Suçlularla mücadelesinde Ona mesai saatine keyifli bir başlangıç yapmasını sağlayacak özel bir kupa hediye edebilirsiniz. Üzerinde polis figürü bulunan ve polis arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlanacak Polisler için kupa bardak iyi bir hediye seçeneği.

Kişiye Özel Fotoğraflı Pilot Kupa Bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Pilot Kupa Bardak
detay
Gökyüzünün prenslerine özel tasarlanmış pilot figürlü kupa bardakla, Pilot dostlarınıza harika bir hediye verebilirsiniz.

Hemşirelere Özel Kupa Bardak

Hemşirelere Özel Kupa Bardak
detay
Üzerine yılın hemşiresi veya altın kalpli en iyi hemşire gibi özel mesajlarınızla hazırlanacak Hemşirelere özel kupa bardakla hastane ortamında Sizin için elinden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışan Sevgili hemşirenize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz?

Yılın Patronuna Özel Kupa Bardak

patrona hediye kupa bardak
detay
Zam döneminde olabildiğince bonkör ve cömert! “Bugün biraz erke çıkabilir miyim?” diye sorduğunuzda ise son derece anlayışlı ve hemencicik izin veren bir patronunuz varsa sizden şanslısı yok:) O halde böyle kıymetli bir patrona, çok mutlu ve özel hissettirecek özel bir hediye ile teşekkür edebilirsiniz. Üzerinde temsili olarak erkek patron figürü yer alan ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak Yılın en İyi Patronu kupa bardakla Sevgili patronunuza en güzel kupa bardaklardan birini armağan edebilirsiniz.

Mesleklere Göre Hediye Kupalar & Atatürk Resimli Kupa Bardak

Atatürk Resimli Kupa Bardak

detay

Her meslek için düşünülebilecek en anlamlı ve en değerli kupa bardak işte karşınızda. Üzerinde Ulu Önder Atatürk’ün farklı bir çok resminin yer aldığı Atatürk Resimli kupa bardak sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel kupa modellerinden. İster öğretmeniz için, ister mühendis, avukat, doktor, iş adamı, muhasebeci sevdikleriniz için Atatürk Resimli Kupa bardak hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

Firma ve Şirketlere Özel Promosyon Kupa Bardak

hediye kupa bardak

detay

Firmalara Özel Logo Baskılı kupa bardağı sevdikleriniz için özel hale getirip, üzerine firmalarının logolarını da bastırarak kurumsal bir hediye de hazırlatabilirsiniz. Logo baskılı kupa bardak, hangi meslekten olursa olsun, sevdiklerinize en hoş hediyelerden biri olacaktır.

İsim ve Baş Harf yazılı Kupa Bardak

İsim ve Baş Harf yazılı Kupa Bardak

detay

İsim ve isim baş harften oluşan bu özel kupa da farklı meslekteki sevdiklerinize çay ya da kahvelerini içerken kendilerini özel hissettirebilecek en keyifli kupa modellerinden biri.

Programcılar İçin Kod Yazılı Kupa Bardak

Programcılara Özel Kupa Bardak
detay
Yazılımcı, programcı sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, üzerinde kod şeklinde esprili mesajların yer aldığı Programcılara özel kupa bardak hediye edebilirsiniz.

İngilizce Öğretmenine Hediye Kupa Bardak

İngilizce öğretmenine hediye kupa bardak
detay
Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, İngilizce öğretmenler için farklı bir çok modelde isim yazılı hediyelik kupa bardak bulabilirsiniz.

Fotoğraf Basklı Sihirli Kupa Bardak

Fotoğraf Basklı Sihirli Kupa Bardak

detay

Sihirli Kupa Bardak Nedir ve Nerede Satılır? Sihirli kupa, içerisine sıcak içecek döküldüğünde 5-10 saniye içerisinde renk değiştirerek üzerindeki baskıyı dışarı gösteren kupa bardağa verilen isimdir. Sihirli Kupa Nerede Satılır veya nasıl sipariş verebilirim diyorsanız? Fiyat için tıklayın butonuna tıklayarak Hediyemen.com sitesinde güvenle alış verişinizi yapabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan Sihirli Kupa bardak üzerine fotoğraflarınızı taşıyabilir ve sevdiklerinize etkili bir hediye sürprizi yapabilirsiniz.

CEVAP VER