El Yapımı Kalp Kitap Ayıracı

keçe kumaştan kitap ayracı yapmak
El yapımı hediye anlatımlarımıza devam ediyoruz. Bu defa kitap kurdu bir sevgiliye yada sevdiğiniz birine hediye edebileceğiniz, hazırlanması oldukça kolay aynı zamanda da inanılmaz şirin bir hediye. Yapımını anlatacağımız Bu hediye Mini kalp kitap ayracı! Kitap okumayı seven, Küçük şeylerden mutlu olmayı bilen sevgiliniz buna bayılacak! Kitabının arasına koyduğu bu minik kalp ayracı sürekli sizi ona hatırlatacak. Metroda ,otobüste, Cafede ofiste,Evde,okulda aklınıza gelebilecek, kitabın okunduğu her yerde bu kitap ayracı onunla olacak ve Sevgiliniz okuduğu kitabı her açtığında önce sizi hatırlayacak! Nasıl güzel değil mi! İşte sizi ona sürekli hatırlatacak bir hediye.Hemde sizin yaptığınız bir hediye.Unutmadan kalp kitap ayracını hediye etmeden önce kullandığınız parfümü birazcık sıkmayı ihmale etmeyin!
Bu Proje İçin Gereken Malzemeler;
  • Keçe kumaş
  • Makas
  • İğne ve ip ya da dikiş makinesi.
Kalp şeklinde kitap ayracı yapacağımız için kalp biçiminde bir kalıp elde etmemiz gerekiyor. Ortamınızda kalp çiziminde size yardımcı olacak herhangi bir materyal yok ise (bazı şekilli cetveller yada kalp biçimli kutular) internet sitemizde yayınladığımız kalp görselini indirip, yazıcınızdan çıktısını alabilirsiniz. Yazıcıdan Çıkardığınız kağıt üzerindeki şekli makas yardımıyla kesiniz. Kestiğiniz kalp simgesini keçe kumaşın üzerine toplu iğne yardımıyla tutturun. Bu şekilde keçe kumaşını çok kolay bir şekilde kusursuz kalp simgesi formunda kesebileceksiniz. Kestiğiniz kumaşın bir kopyasını daha çıkarın. Zira Bu iki kumaş üst üste konulup,uç kısımları dikilerek cep yapılacak. Bu cebin içine kitabın sayfaları girecek.
el yapımı kitap ayracı hediye
İnernet sitemizde yer alan görselde kalp içinde yonca yaprağı figürü var. Dilerseniz o şekilde de yapabilirsiniz. Yada siz de sade görünümlü kalp biçiminde yapabilirisiniz. Bu size kalmış. Yapmak isteyenler yayınlanan görselden yararlanabilirler.
keçe kalp kitap ayracı

CEVAP VER