Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

Erkeğe ne sürpriz yapılabilir

Bu yazımızda sizlere erkeklere yapılabilecek birbirinden güzel ve etkileyici sürpriz önerilerinden bahsedeceğiz. Eğer siz de erkek sevgilinize doğum gününde, sevgililer gününde, aşkınızın 1. 2. ya da artık kaçıncı yılınızı kutluyorsanız o yıl dönümünüz için enteresan, romantik ve daha da önemlisi güzel sürprizler araştırıyorsanız, aşağıda yer verdiğimiz sürpriz fikirlerini değerlendirebileceğinizi veya en güzel şekilde istifade edebileceğinizi düşünüyoruz. Beğeninize sunduğumuz, yerli ve yabancı bir çok sürpriz sitesi içerisinden seçerek paylaştığımız sürpriz önerileri içerisinde erkeklerin kesinlikle çok beğeneceği mükemmel önerilerle karşılaşacaksınız. Mesela erkek arkadaşınızın en sevdiği spor arabayı kiralamaktan tutun da, fanatiklik derecesinde bağlı olduğu futbol takımın maçına birlikte bilet alıp izlemeye, küçük sürpriz hediyelerle O’nu şaşırtmaya, hafta sonu için heyecan dolu aktivite önerilerine, lezzetli küçük sürprizlerle O’nu mutlu etmeye, hayatı sizinle daha güzel geçireceğine olan inancını daha da güçlü hissettirecek şirin sürprizlere kadar bir çok alternatif sürpriz seçeneği bulabileceksiniz.

Nedense genellikle Türk Kadınları hayatında yer verdiği, aşık olduğu, değer verdiği erkeğe sürpriz yapma konusuna haddinden fazla mesafeli bakıyorlar. Bunun bir çok değişik nedeni olabilir. Ya da bunun üzerine farklı bir çok fikirler ileri sürülebilir. Ancak bana kalırsa bu durumu açıklayacak şöyle basit bir kaç nedeni var. Mesela bu durum kimse kızmasın ama kadınların sürpriz yapma yeteneksizliklerinden değil de daha çok tembelliklerinden ve utangaç yapılarından kaynaklanmaktadır. Ya da daha çok her şeyi sevgilisinden/eşinden beklemekten, bazen de küçük düşebilirim endişesinden, ya da acaba elime yüzüme bulaştırır mıyım korkusundan ileri gelmektedir. Hadi bayanlar artık bırakın her şeyi sevgilinizden beklemekten de siz de biraz sürpriz yapma konusunda gayret edin:) Çünkü sevgilinizin/eşinizin de tıpkı sizin gibi kendisine romantik sürpriz yapılmasına hakkı var! Artık geleneksel hale gelmiş “Sürprizi erkekler yapmalı” düşüncesini bir tarafa bırakmanın ve ipleri elinize almanın zamanı çoktan gelmedi mi? Eğer tek problem erkeğe hangi sürprizler yapılabilir ya da  erkeğe yapılabilecek sürprizler nelerdir düşüncesiyse bu yazımızda size bol bol romantik sürpriz fikirleri veriyoruz. Siz yeter ki sürpriz yapmaya konsantre olun, bu niyette olun gerisini hiç düşünmeyin bile:) O halde artık size güzel güzel erkek arkadaşınıza/eşinize hangi sürprizleri yapabileceğinizden bahsedebiliriz artık! Sizin için  o kadar harika bir çalışma hazırladık ki, aşağıda okuyacağınız, göreceğiniz sürprizlerden her biri denenmiş ve neticesinde güzel sonuçlar alınmış en romantik, en ilginç en şaşırtıcı sürpriz sürpriz fikirlerinden oluşuyor. E, hadi o zaman birer birer erkeklere yapılabilecek sürpriz fikirlerine göz atalım…

Bu Gece O’nu Heyecanlandıracak Bir Şeyler Yapın

Erkeğe yapılabilecek sürprizler
O, har zaman karşısında utangaç ve gülümsediğinde yüzü kızaran bir kadın gördü! İşte bu gece her şey çok farklı olaca:) Gerçekten de kadınlardan farklı olarak erkekler gördükleri şeylerden daha çok etkilenir veya farklı heyecanlar duyarlar. Bu gece eşinize/sevgilinize güzel bir sürpriz yapıp, sadece O’na özel giyinmeye ne dersiniz? Kışkırtıcı bir makyaj, slow bir müzik eşliğinde yeni aldığınız seksi kıyafetinizi giyebilirsiniz mesela. Bu çekici bir iç çamaşırı da olabilir! Erkeği baştan çıkartıcı sürprizler her zaman en etkili sonuç alabileceğiniz sürprizlerdir. Eşinize, hiç beklemediği bir anda, yani iş yerinden eve dönerken, sıradan bir gün geçireceği fikrine sahip olduğu bir akşamda bu güzel sürprizi hazırlayabilirsiniz.

Eğlenceli Bir Aktivite Planlayın

Erkeğe Sürprizler
Kalabalık insan toplulukları, yoğun iş temposu, güneş ışığı girmeyen binalar derken stresli şehir yaşamı hepimiz için kimi zaman boğucu bir yaşam haline dönüşüyor. İnsanı yıpratan trafik, stresli iş hayatı derken insan eğlenmeye ve dinlenmeye hiç zaman bulamıyor! Peki bu hafta sonu sevgilinize stresli geçen saatlerini bir kaç saatliğine bile olsa unutturacak eğlenceli ve güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Türkiye’nin en büyük eğlence mekanlarından biri olan ve İstanbul’da bulunan Vialand ile erkek arkadaşınıza harika saatler geçirebileceği hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bu Kez Siz Erkek Arkadaşınızı Pikniğe Götürün

Erkeğe sürprizler
Erkekler genellikle piknik organizasyonlarını yapan taraftır. Bu sefer daha öncesinden farklı olarak siz sevgilinizi pikniğe çıkartabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde piknik yapılabilecek alanları internetten tek tek inceleyerek gözlerden, gürültüden uzak sevgilinizle baş başa güzel ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. İlla da mangal yakmak şart değil, hazır yiyeceklerle ya da kahvaltılıklarla da pekala güzel piknik yapılabilir. İster sadece sevgilinizle gidin, isterseniz de sevgilinizin de anlaşabildiği ortak arkadaşlarınızı da ayarlayarak sevgilinize güzel bir piknik sürprizi yapabilirsiniz.

Profesyonel Karakalem Portre Resim

erkeğe sürpriz
Erkeğe sürpriz seçenekleri içerisinde şimdiki durağımız ise el yapımı özel bir armağan! Gerçekten de karakalem portre resim, hem anlam itibari ile son derece beğenilecek tarzda, hem de duvarlarınıza erkek arkadaşınız/eşinizle birlikte resminizin yer alacağı şık bir tablo olacak! Dolayısıyla aşkınızı el yapımı karakalem resimle ölümsüzleştirebilirsiniz. Albümünüzden veya bilgisayarınıza kayıtlı en güzel fotoğraflarınızından birini profesyonel ressamlara çizdirebilirsiniz.

Patlayan Fotoğraf Albümü Hediye Kutusu (Explosion box)

patlayan fotoğraf albümü kutusu
Özellikle yıldönümü ve 14 Şubat Sevgililer Günü için erkek sevgilinize romantik sürprizler yapmak isteyenler buraya! Patlayan Fotoğraf Albümü veya diğer popüler adıyla Explosion box sürpriz kutusu harika bir sürpriz seçeneği! Düşünün ki, bir erkek arkadaşınıza üzeri tül kurdele ile bağlanmış bir hediye kutusu veriyorsunuz ve kutu kapağı açılır açılmaz adeta çiçek gibi ortaya fotoğraflarınız, mesajlarınız çıkıyor!
erkeğe sürpriz
El yapımı bir şekilde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz explosion box, kutu içerisine kat kat yapıştıracağınız kare kartlarla hazırlanıyor. Patlayan Fotoğraf Albümünün nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazıyı inceleyebilirsiniz.

Erkeğe Üzerinde Aşk Dolu Sözler Yazılı Kalp Sürprizi

İşte bu sürprizi evlilik yıl dönümünde veya evli değilseniz aşkınızın 1. yıl dönümünde ya da sevgililer gününde erkek arkadaşınıza kesinlikle yapmalısınız! Sevgilinize çok duygulandıracak O’na olan aşkınızı tüm kalbiyle hissedebileceği harika bir sürpriz! Üzerinde 101. aşk dolu mesajınızın yer alacağı tavandan aşağı iple asılmış 101 kırmızı kalp kağıt! İsterseniz bu sürprizi balonlarla da yapabilirsiniz. Kalpli kartlar üzerine 1 den başlayarak 101’e kadar numaralar veriyorsunuz, üzerinde de “Seni Sevmemin 101 nedeni” şeklinde her biri bir diğerinden farklı mesajlar yazıyorsunuz! Sürprizin büyüsünün bozulmaması için de O’nun evde olmadığı bir zamanı seçin! Seni Sevmemin nedenleri sürprizi evlilik yıl dönümün için de eşinize yatak odanızda hazırlayabileceğiniz oldukça duygulandırıcı romantik bir sürpriz olacaktır.

Erkeğe Seni Sevme Nedenlerim Sözleriyle Sürpriz Yapmak

erkeklere sürpriz
Sevgilinize yukarıda yer alan sürprizi yapmak istiyor ama kalp şeklinde kağıtlarla çok fazla uğraşamam ya da zamanım yok diyorsanız, işte size kırmızı renk kalpli kartlarla hazırlanmış 100 Adet “Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var” sözleri. Kalp kutu içerisinde yer alan bu romantik sözleri ister tavana asın, ister uçan balonların ucuna, isterseniz de yatağınızın üzerine serpiştirin! Kesin olan şey ise; sevgilinizin size vereceği ateşli bir öpücük:)

Yatak Odanızı Kalpli Romantik Balonlarla Süsleyin!

erkeğe bir oda dolusu balon
fiyat bilgisi
Özel günlerin farklı bir havası olmalıdır! Mesela evlilik yıl dönümünüzde eşinize bir oda dolusu uçan balonlarla sürpriz yapmaya ne dersiniz? Üstelik her birinin ucunda mektup zarfı olsun ve içerisinde el yazınızla O’na olan duygularınızın yazılı olacağı romantik kartlar olsun! Şöyle bir sürpriz dce yapabilirsiniz mesela; Mektup zarflarına sırasıyla numaralar vererek, her numara içerisinde O’na güzel bir gece geçirmek için ateşli sözler de yazabilirsiniz. Ya da romantik görevlerle O’nu kışkırtabilirsiniz. Eşinize, erkek arkadaşınıza romantik balonlarla sürpriz yapmak yıl dönümünüzü unutulmaz kılacaktır. Bu sürpriz sevgililer günü için de oldukça güzel olacaktır. Bu arada yıl dönümü için hediye bakıyorsanız, şu adreste paylaştığımız evlilik yıldönümü hediyeleri de ilginizi çekebilir.

Erkeğe Yapılabilecek Küçük Sürprizler

Erkeğe sürpriz yapmak
Sürpriz, beklenmedik anlarda yapıldığında, heyecan verici ve şaşırtıcı etkisi olduğunda tam anlamıyla sürprizdir. İşte sürpriz önerilerimizden bir tanesi daha! Erkeklerin ikinci aşkları da arabalarıdır:) İşte bu aşka romantik bir sürpriz katabiliriz. Erkek arkadaşınızın otomobilinin torpido gözüne Ondan habersizce güzel bir aşk mektubu, ikinizin birlikte çektirdiği bir fotoğraf (Üzerine aşk dolu bir mesajınızı da yazarak) veya O’nun için yazdığınız bir şiir bırakabilirsiniz. Hatta sesinize güveniyorsanız, kendi sesinizle şarkılar söyleyip O’na arabasında sürpriz bir şekilde karşılaşacağız özel bir CD hazırlayabilirsiniz.

Hayalini Kurduğu Spor Arabayı Kiralayın

erkeğe sürprizler
Kızların nasıl ki, rüya gibi bir düğün, içerisinde kendilerini prensesler gibi hissedecekleri beyaz gelinlik hayali varsa, erkeklerin de şöyle üstü açık, kıpkırmızı spor bir arabaya binme hayali vardır! Kırmızı olur, beyaz olur veya siyah olur her neyse renk değişebilir ama spor araba hayali hiç değişmez! Siz de sevgilinize doğum gününde koltuğuna binmeyi en çok istediği otomobili bir kaç saatliğine kiralayabilirsiniz. Spor araba nereden kiralayabilirim derseniz, bu konuda Google Amcamızdan yardım alabilirsiniz. “Spor araba kiralama İstanbul” yazın ve bütçenize en uygun otomobili kiralayın! Sevgilinize de doğum gününde unutamayacağı en güzel sürprizlerden birini bu şekilde yapmış olun!

Sevgilinize El Yapımı Hediyeler Hazırlayın

Sürpriz yapmak sadece erkeklerin üzerine yüklenmiş bir ödev ya da görev olmamalı! Bayanlar da bu konuda ellerini taşın altına sokmalı:) Çünkü erkeklerin de en az bayanlar kadar sürprizlere ihtiyaçları vardır! Peki erkeğe yapılabilecek sürprizler neler olabilir? Yapımı kolay ve basit olan el yapımı romantik hediyelere ne dersiniz? İşte sizin için YouTube’dan aldığımız ve içerisinde 5 farklı romantik hediye yapılışını anlatan bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz. Bu video sevgilinize doğum günü hediyesi, sevgililer günü için veya yıl dönümü için oldukça güzel el yapımı hediye fikirleri veriyor. Anlatımı yabancı dilde hazırlanmış olan Yotube videoyu izlediğinizde eminim ki hiç zorlanmayacak ve siz de sevgilinize hızlı bir şekilde bu 5 hediye önerisi içerisinden mükemmel bir armağan tasarlayabileceksiniz!

Erkeğe Küçük Sürprizler & Ses İzi Kanvas Tablo

erkek sevgiliye sürpriz
Siz de küçük sürprizlerin hayatı daha güzel hale getirdiğini düşünüyorsanız, işte karşınızda erkek arkadaşınıza sevginizi şaşırtıcı bir biçimde gösterebileceğiniz sihirli Yumurta Sürprizi! Son derece ucuz ve masrafsız bir sürpriz olan Sihirli Yumurta, bir kaç gün içerisinde çiçek açıyor ve üzerinde sevgilinizin çok mutlu edecek “Seni Seviyorum” yazısı açıyor. Bu ilginç hediyeyi ister erkeğe hazırlayacağınız hediye kutusu içerisine koyun, ister kendiniz yetiştirdikten sonra bir kavanoz içerisinde şık bir hediye paketi formuna sokarak hediye edin! Sihirli Yumurta erkeğe küçük sürprizler kategorisi içerisinde en güzel hediye seçeneklerinden biri.

Kişiye Özel Puzzle ile Sürpriz Yapın

erkeğe duygusal sürprizler
Aşk ilişkisinde erkekler genellikle “Seni Seviyorum” sözlerini ilk söyleyen ve duygularını ilk açan taraf olur. Kızlar ise ince eleyip sık dokuyarak şartların olgunlaşmasını, zamanının gelmesini ve duygularından iyice emin olduktan sonra “Seni Seviyorum” sözlerini söylerler. Eğer siz de O’na aşık olduğunuza artık tam anlamıyla eminseniz ve duygularınızı şaşırtıcı bir biçimde sevgilinize göstermek istiyorsanız, bunu parça parça dile getirmeye, sevgilinizi birazcık süründürmeye ne dersiniz? Mesela 90-130-240 parçadan oluşan Kişiye Özel Puzzle (Yapboz) ile:) Seçeceğiniz modele bağlı olarak kalp, kare, dikdörtgen seçenekleri bulunan, üzerine fotoğraf, isim ve mesaj yazdırabileceğiniz kişiye özel puzzle sevgilinize yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri. Sevgiliniz onlarca parçayı bir araya getirmekte evet kabul ediyoruz biraz zorlanacak ve biraz uğraşacak ama, finalde dünyalar O’nun olacak! Kişiye Özel Puzzle ile sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız yukarıdaki butona tıklayabilir ve kendinize en uygun puzzle modelini seçebilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Sihirli Kupa Bardak Sürprizi

erkek için sürpriz fikirleri
İlişkinizin başından itibaren erkek arkadaşınızla çekilmiş olan birbirinden güzel fotoğrafınız illa ki vardır. Erkeğe fotoğraflarla sürpriz yapmak da oldukça güzel bir fikirdir. Mesela yatak odanızın duvarında onlarca fotoğrafınızı bir araya getirerek kalp şeklinde bir şekil oluşturabilirsiniz. Sevgilinize fotoğraflarınızdan hazırlanmış arka planında da sevdiğiniz bir şarkının yer alacağı romantik bir video klip yapabilirsiniz. Ya da internette de bir çok hediye sitesinde bulabileceğiniz “Sevgili Kitabı” hazırlatabilirsiniz. Fotoğraflarla başka ne yapılabilir derseniz, sihirli kupa bardaklarla da erkek arkadaşınıza anlamlı bir sürpriz hediye hazırlatabilirsiniz. Sihirli Kupa Bardak nedir? Soğuk durumdayken dışı siyah olan, içerisine sıcak içecekler döküldüğünde renk değiştirip beyazlaşan ve üzerindeki fotoğrafları dışarı gösteren bir kupa bardaktır.

Erkeğe Romantik Doğum Günü Sürprizi

Biraz uzun olduğu için sizlerden bu videoyu dikkatlice sonuna kadar izlemenizi istiyorum. Çünkü bu video erkeğe orijinal ve güzel bir doğum günü sürprizi nasıl yapılabilir sorusuna en güzel cevaplardan biri. Ayrıca bu videoyu izlerken “Burada erkek kıza sürpriz yapmış” tarzında yorumlar yazmazsınız umarım:) Kendinizi sevgilinize bu şekilde bir sürpriz yaparken hayal edin:) Oda dolusu balon, slayt gösterisi, tavandan iple sarkan fotoğraflar tek kelimeyle muhteşem! Eşinize, sevgilinize kendinizden yaratıcı fikirler katarak böyle bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz!

Fotoğraflı Puzzle Çikolata Sürprizi

erkek sevgiliye sürpriz
Erkek arkadaşınıza çikolatalarla da sürpriz yapabilirsiniz! Çünkü hemen hemen çikolata sevmeyen hiç kimse yoktur! Siz de sevgilinize duygularınızı 20 Adet sütlü kare çikolatadan oluşan lezzetli Puzzle çikolatalarla O’na iafade edebilirsiniz. Üzerine istediğiniz fotoğrafınızı, dilediğiniz aşk dolu mesajınızı taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Puzzle Çikolatalar ile hem çok güzel bir doğum günü hediyesi sizin olacak, hem de erkek arkadaşınıza inanılmaz güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız!

Sürpriz Yapacağım Diye Komik Durumlara Düşmeyin:)

Bu video bir sürpriz önerisi olmayıp, bir uyarı mahiyetindedir. Sevgilinize hangi sürprizi yapacağınız size kalmış ama ne yaparsanız yapın planlamasını iyi yapın:) Bu arada hepimiz çok iyi biliyoruz ki erkekler içerisinde erotizm olan sürprizleri diğer sürpriz türlerine kıyasla daha fazla severler. Mesela siz de evlilik yıl dönümünde eşinize yeni aldığınız seksi bir iç çamaşırla kışkırtıcı bir sürpriz planlaması yapabilirsiniz.

Erotik Görevler İçeren Kalp Kutu ile Sürpriz Yapın

erkek sevgiliye sürpriz
Erkekler romantizm nedir bilmezler! Bu şekilde dert yanmayı artık unutup, bunu değiştirmek için daha fazla emek vermeye ya da çaba göstermeye ne dersiniz? Artık iş başa düştü ne yaparsınız:) Romantizm özürlü erkeğin içinde uyuyan o devi harekete geçirin! Yukarıda resmini gördüğünüz kalp kutu gecelerinizi renklendirmek için birebir! İçerisinde 100’den fazla erotik görev bulunan kalp kutu ile ilişkinize heyecan dolu anlar katabilirsiniz. Erotik Kalp Kutu ile hem romantik olması yönünde sevgilinizi kışkırtacak, hem gecelerinizi renklendirecek, hem de O’na en güzel sürprizlerden birini yapacaksınız!

Birlikte Maç İzleyin veya Tuttuğu Takımın Maçına Gidin

Erkeğe sürprizler

Sevgiliniz bilgisayarda futbol maçı oynarken, hep bu durumdan şikayetçi mi oluyorsunuz! O halde bu hafta sonu roller değişsin! Sevgilinizle patlamış mısırlar, abur cuburlar eşliğinde Playstation maç keyfi yaşamaya ne dersiniz? Bana kalırsa oldukça iyi bir fikir! Bu tarz bir sürprizi evde sinema keyfi yaparak da planlayabilirsiniz. Ama ne olur Sevgilinize O’nun çok sıkılacağı ve zoraki izleyeceği bir aşk filmi izlettirmeye çalışmayın!  Bunun yerine bir macera filmi, aksiyon filmi kısacası vurdulu kırdılı sahnelerin olduğu O’nun izleyebileceği bir film seçin:) Bununla birlikte bir erkeğe yapılabilecek en güzel sürprizlerden biri de futbol maçına bilet almaktır. Bir bayan olarak futbolu hiç sevmeseniz bile sevgilinizle bir kaç saatliğine maç izleme külfetine katlanmalısınız! Mesela en yakın tarihteki derbi maçına iki kişilik bilet alabilirsiniz! Dolayısıyla da ve sevgilinize binlerce kişinin olduğu bir stadyumda birlikte maç izleme keyfi yaşayacaksınız!

El Yapımı Kırmızı Romantik Kalpler Tablosu

El becerinize güvenen biriyseniz bu sürpriz hediye tam size göre! O’na kendi ellerinizle kalp şekilde kesilmiş romantik bir tablo yapabilirsiniz. Yukarıda yer alan videoda bu dekoratif hediyenin nasıl ve ne şekilde yapıldığı adım adım anlatılıyor. Yabancı dilde hazırlanmasına rağmen, her şey oldukça anlaşılır ve net bir biçimde gösteriliyor.

Kinder Yumurta Sürprizi Yapmak

Sevgilinize aşkınızı diri ve canlı tutacak küçük sürprizler de yapabilirsiniz! Bu gün yapacağınız küçük sürprizler, gelecekte birbirinize mutlulukla anlatabileceğiniz büyük hatıralara dönüşecektir. İşte bu sefer de erkek arkadaşınıza aşkınızı en şirin ve en sürpriz dolu bir şekilde gösterebileceğiniz Yumurta Sürprizi. İçerisine en romantik notlarınızı koyarak hazırlayabileceğiniz Sürpriz Yumurta ile Erkek arkadaşınıza gelecekte unutamayacağı tatlı bir hatıra armağan edebilirsiniz.

Erkeğe Ufak Hediyelerle Sürpriz Yapın!

erkeğe sürpriz

Erkek arkadaşınıza her zaman, çantasında, ceketinin cebinde taşıyabileceği küçük bir hediye vermeyi isterseniz kişiye özel fotoğraf baskılı bu şirin çakmağı armağan etmeyi düşünebilirsiniz. Üzerinde en çok beğendiğini 1 fotoğrafınızın yer alacağı  özel bir hediye olduğundan, erkek arkadaşınız gittiği her yere bir nevi sizi de taşımış olacak ve size olan özlemini yatıştırmış olacak! Erkeğe alınabilecek sürpriz hediyelerden bir de işte bu şık ve güzel fotoğraf baskılı çakmak.

Dekoratif Kalp Tablo Sürprizi

Bayanlar için özel gün olması şart değil, yılın hemen hemen her günü hediye ve sürpriz beklentisi vardır. Ancak erkekler öyle değildir! Erkekler de her zaman ne/nasıl romantik sürprizler yapsam düşüncesi içerisindedirler. Öncelikle ne sürpriz yapabilirim ve bu sürprizin bana maliyeti/bütçesi ne kadar olur! İşte bu hesap kitapla birlikte sürpriz planlamalarını yapar erkekler! Bu yüzden de genellikle sürpriz yapan taraf erkek olduğundan bir bayanın sürpriz yapması daha şaşırtıcı olacaktır. İşte karşınızda kendi el emeğinizle erkek arkadaşınıza hazırlayabileceğiniz dekoratif kalp tablo.

Erkeğe Kalp Yumurta Sürprizi

Sürprizler yaşamı güzelleştiren, heyecan katan, sevgililer arasındaki bağı kuvvetlendiren en güzel şeylerdendir. Ancak her zaman da yüksek maliyetli ya da pahalı bütçe gerektirecek sürprizler yapılamayabilir! işte size sevgilinize sabah kahvaltısı için hoş bir sürpriz yapabileceğiniz Kalp Yumurta yapımı! Hazırlanması dakikalar süren bu küçük sürprizle erkek arkadaşınıza/eşinize güne güzel ve neşeli başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz!

Kalp Şeklinde Pizza Sürprizi

Bir Erkeğin kalbine girmek için, midesini de fethetmek gerekiyor:) Durum gerçekten de aynen öyle! Çünkü erkeklerin karnı açken romantizm falan filan tamamen hikaye! İşte hem bir erkeğin karnına, hem de kalbine hitap edecek Kalp Şeklinde Pizza yapımı! Bu harika sürpriz yemeği akşam yemeğinde eşinize, sevgilinize veya babanıza yapabilirsiniz! Hem çok az maliyetli, hem de erkeğe yapılabilecek en güzel sürprizlerden biri olan Kalp Pizza Yapımı işte bu videoda. Hadi izleyin!

CEVAP VER