İlginç Mutfak Hediyeleri

mutfak için ilginç hediyeler

Hele ki ev hanımları için mutfak, bir ev içerisinde bayanların en çok zaman geçirmek zorunda kaldıkları mekanların başında gelmektedir. Mutfaklar için,  mutfak konseptine uygun ilginç duvar saatleri, kahkahalara boğacak güldüren mutfak önlükleri, en enteresan musluklar, dikkat çekici temizlik ürünleri ve kişiye özel mutfak ürünleri. Beğeninize sunduğumuz en ilginç mutfak hediyeleri ile karşınızdayız. Sevdikleriniz için herhangi bir vesile ile ev hediyesi almayı düşünüyorsanız, ilginç mutfak ürünleri ilginizi çekebilir. Bana kalırsa ev hediyesi alma konusunda kalıplaşmış hediye fikirleri arasında kendinizi sıkışmış hissetmemelisiniz. Ev için alınabilecek bir çok hediye seçeneği bulunmaktadır. Evin salonuna, oturma odasına, koridoruna, yer, tavan hepsi için hediyelik ürün düşünebilir. Blogum içerisinde göz atmak isterseniz evin diğer odaları için alınabilecek başka hediye seçenekleri de bulunmaktadır. Bugün sizlere mutfak içerisinde kullanılabilecek ilginç, değişik, sıra dışı hediyelik eşyalardan önereceğim. İnanıyorum ki, bu ilginç hediyeler hem hediye aldığınız ev ahalisini çok şaşırtacak hem de çok mutlu edecektir. Sözü fazla uzatmadan buyurun ilginç mutfak hediyesi önerilerime bakalım…

İlginç Mutfak Ürünleri ve Enteresan Hediyeler 


mutfak hediyeleri

Erkeklere Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü

Yaptığı yemeklere sevgisini ve marifetlerini katan yemek ustalarına özel olarak tasarlanmış şık bir mutfak önlüğüne ne dersiniz? Üzerinde erkek aşçı figürleri bulunan “Yılın En İyi Açşısı” ya da “Mutfağın Kralı” gibi sıfatlarla istediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceiğiniz Erkeklere Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü ile en güzel mutfak hediyelerinden biri sizi bekliyor.

Mutfak hediyeleri

Bayanlara Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü

Yemek işi tam bir sanat işidir. Hele ki damak zevkine uygun yemekler yapmak, yemeğin sunumunu iyi becermek öyle kolay kolay harcı değil. Mutfağınızda harikalar yaratan biricik Annenize, eşinize, sevgilinize veya bayan arkadaşlarınıza anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız, Mutfağın sulatanlarına özel fotoğraf baskılı mutfak önlüğü tam size göre. Kaliteli bir kumaş üzerine fotoğraf baskısıyla hazırlanan kişiye özel mutfak önlükleri, hesaplı fiyatlarıyla da herkesi cezbedecek nitelikte bir hediye!

mutfak hediyeleri

Aşçılara Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Pizza, makarna, patates kızartması, pasta börek çörek, köfte! Yeter ki iş, yemek yapmak olsun! Söz konusu yemek yapmak olduğunda mutfakta inanılmaz işler çıkartan aşçı dostlarınıza, ustanıza teşekkürlerinizi sunacak şık bir armağan mı arıyorsunuz? Aşçılara özel ne hediye alınır diyorsanız, işte bu kupa da sizin için! Üzerinde erkek aşçı resmi bulunan, fotoğraf ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu kupa bardakla, yemek ustası arkadaşlarınıza en kullanışlı mutfak hediyelerinden birini verebilirsiniz.

Mutfak hediyeleri

Dublör Yumurta Zamanlayıcı

Yumurta haşlamak mı? Dublör yumurta zamanlayıcısı ile yumurtalar ne eksik, ne de fazla pişecek! Yumurtayı çok seviyor ancak her denemenizde tam kıvamını tutturamamaktan mı şikayetçisiniz? O halde mutfağınıza Dublör Yumurta Zamanlayıcı davet etmenin tam sırası. Dublör Yumurta Zamanlayıcı ile bundan böyle kahvaltınız acayip keyifli geçecek! Çünkü en sevdiğiniz besin kaynağı olan yumurtanız ne fazla, ne de eksik pişmiş olacak. Tam da olması gerektiği gibi damak zevkinize uygun yumurta yiyebileceksiniz.

Çatal Kaşık Duvar Saati
Çatal Kaşık Duvar Saati

Önerdiğim duvar saatleri içerisinde sanırım en ilginç ve dikkat çekici olan duvar saati bu çatal ve kaşıktan oluşanı… İlginç hediye diye tutturup, internette gece gündüz hediye bakıyorsanız, bence bu ürünü satın almalısınız, çünkü cidden de şahane bir ürün. Evlerin mutfaklarında bundan daha iyi ve orijinal duracak duvar saati varsa siz lütfen benimle paylaşın.

mutfak hediyeleri

Akan Peçetelik

Güzel bir akşam yemeği yaptınız ve Yemekteyiz programındaki gibi, yemeğe gelecek misafirlerinizin sofranızı değerlendirmesine ve size puan vermesine filan odaklandınız. Yok yaw abartıyorum. Ama şu da var, her kadın sofrasının kusursuz görünmesini ister. Yani Yemeklerinin lezzeti kadar, sofrasının da şık görünmesini ister. Şimdi önereceğim ürün, bir peçetelik. Ama o kadar güzel tasarlanmış ki, Hangi renk peçeteyi içine koysanız, sanki akıyormuş gibi bir efekt veriyor. Sofranızda en az yemekleriniz kadar dikkat çekecek bir ürün. Tavsiye ederim efendim.


ilginç mutfak hediyeleri

Rocky Fırın Eldivenleri

Boks eldiveni şeklinde tasarlanmış olan Rocky Fırın eldivenleri ile sıcak tepsiler elinizi yakamayacak:) Üzerinde Efsane Rocky figürü bulunan bu özel fırın eldivenleri, mutfakta özellikle de fırın başında iş yapmayı daha eğlenceli kılıyor. Sevdiklerinize ev hediyesi olarak ilginç bir ürün düşünüyorsanız, hem erkeklerin, hem de baynların severek kullanabilecekleri Rocky Fırın eldiveni tam size göre bir seçenek!

ev hediyeleri

Tasarım Harikası ilginç Ürünler Mavi Led Işıklı Musluk

Öyle bir hediye hayal edin ki, bu hediyeyi verdiğiniz kişinin hediyeyi gördüğünde hayretler içerisinde, ağzı açık kalsın. Bu hediye ürün, cidden de böyle bir hediye Şaka değil! Tam bir tasarım harikası. Led ışıkları olan bu ilginç musluk, suya hayat verecek. Şeffaf ve renksiz olan su, mavi LED ışıkların kattığı efektle bambaşka bir havaya bürünecek. Tabi ki evlerin ve banyoların ambiyansı da değişecek. 3 adet pille çalışan bu ilginç Led ışıklı musluk ile evinizde elektrik kesintisi olduğunda veya banyonun ışığı kapalıyken bile rahatlıkla dişlerinizi fırçalayabilir, ellerinizi mavi suyun ahengine bırakabilirsiniz.


mutfak hediyeleri

Mr.P Şişe Tıpası

Satın aldığımız şişe içindeki içecekler öyle bir tasarlamışlar ki, bir açtınız mı bir daha kapatmak mümkün olamıyor. İşte bunun için hem açması hem de kapaması kolay olan şişe tıpalarına ihtiyaç duyarız. İçeceklerinizin bozulmasını ve dökülmesini önlemek için, bu kadar fedakar başka bir şişe tıpası daha gördünüz mü? Mr.P Şişe Tıpası, sihirli tıpası ile içeceklerinizin bozulmasını engellerken, bir yandan da mutfağınıza ve evinize neşe getirecek. Bay Mr.P esprili bir şekilde tüm şişelerin ağzını kapatabilecek yetenekte. Özellikleri: Kaliteli plastik ve silikondan yapılmıştır. Turuncu ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır.


EV HEDİYELERİ

Köpek Balığı Bıçak Tutucu ve Bileyici

Ahşaptan yapılmış yüzlerce Bıçak tutucu görmek mümkün, hatta semt pazarlarında o ahşap bıçak tutucuya rastlamak da mümkün. Ancak hem mutfağa dekoratif bir hava katacak, hem de bıçak bileyip, aynı zamanda bıçağı sabitleyecek bir ürün alıyorsanız size şık görünümlü köpek balığı şeklinde bu bıçak bileyiciyi önerebilirim. İlginç ve orjinal ev hediyesi arıyorsanız aklınızda bulunması gereken bir ürün… Dünyanın en ünlü tasarımcıları tarafından tasarlanan bu özel tasarıma sahip Köpekbalığı bıçak bileyiciler, ilk başta insanın gözünü biraz korkutsa da zamanla mutfakta en büyük yardımcınız oluyor. Bıçaklarınızı biledikten sonra, bıçağınızı kullanıp tekrar köpek balığına teslim edebilirsiniz. Çünkü o aynı zamanda bir bıçak tutucu. Köpek balığı Bıçak bileyiciniz sayesinde çocuklarınız köpek balıklarından korkmayacak.


Sevgililer günü için farklı hediye

Mutfak ve Ev Hediye Fikirleri & Kalpli Bıçaklık

İddia ediyorum, belki de yüzlerce ev hediyesi fikri aklınıza gelmiş olabilir ama fotoğrafını gördüğünüz, böylesine sıra dışı bir hediye fikri aklınıza gelmemiştir. Efendim, bu gördüğünüz ürün bir bıçaklık, ama diğer bıçaklıklardan farklı olarak bir kalp şeklinde tasarlanmış. Eşinize aşkınızı bu kalp şeklinde tasarlanmış bıçaklıkla ifade edebilirsiniz. Artık bıçakla işi bittiğinde, bıçağı yerine koyarken keyif mi alır, hüzün mü duyar takdir eşinizin! Bu ürünü annelere de, hediye edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim farklı hediyelerden. Mutfaklar kalpten bıçaklıkla daha şık ve orjinal duracak.


Pratik Tabure

Pratik Mutfak Tabure

Eminim mutfağınızda birçok defa yukarıdan bir tencere, salatalık tabağı, düdüklü v.s. almak için, ev içerisinde üzerine çıkabileceğiniz bir cisim aramışsınızdır. Gördüğünüz Bu Pratik Tabure, herhangi sıradan bir tabureye göre, çok daha rahat taşınabilir ve ince tasarımlı olarak üretilmiştir. Böylelikle onu kolayca katlayarak gardrobunuza ya da dolabınıza kolayca yerleştirebilir ve istediğiniz zaman çıkarıp kullanabilirsiniz. Bu kadar kolay katlanabilmesine, hafif ve ince olmasına aldanmayın, özel tasarımı sayesinde çok sağlam ve güçlü olan Pratik Tabure üzerine çıkıp yetişemediğiniz yerlere uzanmanıza da yardımcı olur. Eğer sıradan taburelerin kaba görünüşünden ve çok yer kaplamasından dert yanıyorsanız, bu pratik ve kolayca taşınabilen Pratik tabure size ilaç gibi gelecek!

ilginç hediyeler

Be Happy Çöp Kovası

Çöpe attığım her A4 kağıdı için müthiş derecede ızdırap duyanlardanım. Gerçekten de çöpe attığımız her kağıt hem milli servet; hem de doğaya verilmiş büyük bir zarar. çalışma hayatı içerisinde mümkün mertebe kağıt israfına dikkat edin lütfen. Şimdi önereceğim ürün bir çöp kovası. Ama bu çöp kovasını diğerlerden farklı kılan özelliği, her çöp atmak istediğinizde yüzünüze sırıtan bir surat ifadesi karşınızda görüyorsunuz. Çöp almaya arzulu ve çöplere bir yiyecek muamelesi yapan ve doymak bilmeyen bir surat ifadesi.


mutfak hediyeleri

Işık Düğmesi Çıkartma Seti

Ev ve ofislerdeki elektrik düğmelerinin, ne kadar cansız, sıkıcı ve soğuk olduğunu bilirsiniz. Şimdi önereceğim hediye ise bu cansız, ruhsuz ışık düğmelerine can verecek. Önerdiğim hediye ürün, bir sticker. Birbirinden farklı onlarca surat modelden oluşuyor. Çocuk odasındaki elektrik düğmesinden tutun da mutfağınıza kadar bütün ışık düğmelerine uygulayabilirsiniz.

ev hediyeleri

Sihirli Değnek Bulaşık Süngeri

Ev kadınlarına şöyle bir soru yöneltilse “Ev işleri içerisinde sizi en fazla yoran veya sıkıcı gelen ev işi hangisidir?” diye sanırım büyük bir çoğunluğu bulaşık yıkamadır der. Hele hele kalabalık ve yemekli bir misafir grubu ağırlanmışsa o zaman sıkıntı daha da büyür. Allah’tan günümüzde, ev hanımlarının bulaşık ile ilgili sıkıntılarını gidermek için bulaşık makineleri icat edilmiş durumda. Ama işte her bulaşığı da makineye atamıyorsunuz. bulaşık işini eğlenceli bir hale getirmek ve sıcak sudan ellerinizi korumak için şimdi önereceğim ürün işinize yarayabilir. Sihirli değnek şeklinde saplı bulaşık süngeri! Bulaşık yıkama işi en azından biraz daha eğlenceli ve keyifli olacaktır…


Bıyık Bardak Altlıkları

Bıyık Bardak Altlığı

İnsanların neşeli ve mutlu olmalarını biraz da eşyalar ve mekanlar sağlar. Rahat bir koltuk, uygun ortam ışığı ve tadı harika bir çay ve/veya kahve eşliğinde yapılmış güzel bir sohbet, inanılmaz keyifli olacaktır. Misafirinize sıcak veya soğuk içecek servisi yaparken kullandığınız bardak altlığı ilginç olursa ve tema olarak yüzünde bir tebessüme sebep olacaksa neden böyle bir ürünü tercih etmeyesiniz ki? Öyle değil mi?


ilginç hediyelikler

Toz Alma Eldiveni

Üzerinize saldıracak bir kedi veya köpek patisi şeklinde duran bu ürün bir toz alma eldiveni… Yaratıcı düşünce, hayal gücü böyle olsa gerek, yani yüzlerce toz alma bezi v.s. vardır, ama sanırım hiçbiri bu şekilde dikkat çekici ve sevimli durmuyordur. Üründen hemen bahsedeyim; Pati şeklindeki Toz eldiveni üzerinde, mikrofiber kumaşı bulunmakta ve eldiveni gezindirdiğiniz yüzeylerdeki tozlar, bu mikrofiber kumaşa yapışmakta. Dolayısı ile kusursuz bir temizlik gerçekleşmekte. Titiz bayanlara hediye bakıyorsanız iyi bir hediye alternatifi.


değişik hediye

Muz Şeklinde Şişe Tıpası

Evlerde kullanılan zeytin yağı veya ayçiçek yağı kısacası mutfakta kullanılan bilumum şişelerinin üzerini toz ve bakterilere karşı, muz şeklinde şişe tıpası ile korumaya almak, bu şişelere görsellik açısından şıklık katmış olacaktır. Özel bir silikondan yapıldığı için, gerçek bir soyulmuş muz görüntüsü verilen bu şişe tıpası mutfaklara da eğlenceli bir hava katacaktır. Ev hediyesi için bence oldukça güzel ve etkili bir hediye olacaktır.


Hayvancık Zamanlayıcı

Mutfak Zamanlayıcı Alarm

Bu şirin ördek ve resmini verdiğim linkte göreceğiniz inek tasarımlı Hayvan figürlü zamanlayıcılar ile mutfaktaki ve evdeki her işi kolayca zamanlayabileceksiniz. Üstelik bu şirin hayvancık zamanlayıcılar kuruldukları süre bittiğinde, ördek olan ördek sesi, inek olan inek sesi çıkarmaya başlayarak, size zamanın geldiğini söylüyor. Mutfaktaki işlerin fazlalığı yüzünden sürekli ocağın altını kapatmayı ya da buzluktan şişeleri çıkarmayı unutuyor musunuz? Yemeklerinizin yanması, şişelerinizin çatlaması, pilavınızın dibinin tutması Hayvan figürlü zamanlayıcılar ile artık tarih oluyor! İnek ve ördek şeklindeki bu akıllı zamanlayıcılar ile 60 dakikaya kadar işlerinizi zamanlayarak hiçbir şeyi unutmadan tam vaktinde yapabileceksiniz. Üstelik onu mutfakta yemek pişirmekte kullanmanın dışında aynı zamanda kitap okuyup ders çalışırken ya da çocuğunuzun parkta oynaması gereken süreyi ayarlarken ve bunun gibi birçok farklı durumda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

2 Boyutlu Çöp Kutusu

2 Boyutlu Çöp Kovası

Evlerde ve ofislerde en fazla çöp kovaları ile işimiz olur, bilindik çöp kovalarının yaşadığımız mekanlarda dekoratif etkileri neredeyse sıfırdır. Şimdi önereceğim çöp kovası üzerindeki resim, sizin bakış açınıza göre hareket ediyor. Mesela yukarıda örneğini eklediğim geri dönüşüm çöp kovası üzerindeki ok işaretleri bakış açınızı değiştirdiğinizde oklar soldan sağa doğru dönüyormuş gibi hareket ediyor. Yaşadığınız ortama çöp kovası gibi küçük detaylarla bile olsa fark getirmek istiyorsanız iyi bir alternatif ürün. Bu ürün aynı zamanda güzel bir ofis hediyesi olarak düşünülebilir.


Sandviç Sünger

Sandviç Sünger Bulaşık Süngeri

Mutfak lavabosunun üzerindeki eski temizlik süngerlerinize şöyle bir göz atın. Hep aynı, hep aynı. Ama sizin ruhunuz bu kadar tekdüze değil ki canım. Renkli kişiliğinizi neden evin her köşesine yansıtmayasınız ki? Bu ürün, temizlik süngerine yeni bir bakış açısı getiriyor. Sandviç Sünger ile bulaşık yıkamak, temizlik yapmak eğlenceli bir hal alıyor. 2’li paket halinde sunulan Sandwich Sünger, gözenekli yapısı sayesinde deterjanı kolaylıkla köpürtüyor. Yalnız leziz bir sandviç görünümündeki Sandviç Sünger’i ortalıkta bırakmayın, birileri onu gerçek zannedip tadına bakmaya yeltenebilir.

ev hediyesi

Tava şeklinde Duvar Saati

Uygun ev hediyesi Kategorisinde önerebileceğim farklı hediyelerden bir diğeri bu gördüğünüz Tava şeklindeki saat. Ürünün kendisi başlı başına orijinal. Özellikle evin mutfağına gidebilecek harika bir hediye. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem Hediyenin kendisi çok orijinal hem de bu tava saatin fiyatı. Sabah kahvaltılarının en vazgeçilmezi sahanda yumurtayı adeta bir sanat eseri gibi duvarınızda görmek, çok iştah açıcı olurdu sanırım. O halde Sahanda yumurtalı tava duvar saati, kahvaltıda yumurtasız yapamayanlar için duvarlarınızı süslemeye geliyor! Orijinal çatal ve bıçak akrep ve yelkovanı şekli ile çok yaratıcı bir görünümü olan bu saat, evlerin mutfaklarına çok yakışacak. Tava Saat 1 adet AA pil ile çalışır. Ürün fiyatına pil dahil değildir.


mutfak hediyeleri

Bayanlara Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü

Karadenizli vatandaşlarımızın ne kadar esprili kişiliklerinin olduğunu bilmeyen yoktur! Şimdi tavsiye deceğimiz ürün Karadenizli bakış açısı ile oluşturulmuş son derece ilginç bir mutfak önlüğü. Üzerinde birbirinden farklı 12 balık çizimi yer alan bu ilginç mutfak önlüğü farklı ev hediyesi düşünenler için yine iyi bir hediye seçeneği gibi duruyor. Neden Karadenizli bakış açısı? Çünkü 12 farklı çizim ile oluşturulmuş tüm balıklar “Hamsi” ile nitelendirilmiş. “Uzun Hamsi, Oval Hamsi, Yuvarlak Hamsi” gibi. Şayet ev hediyesi olarak zaten bir mutfak önlüğü hediye edecekseniz, böylesine esprili şekilde tasarlanmış bu mutfak önlüğü çok daha isabetli olacaktır. Size yapmış olduğu birbirinden lezzetli balık yemekleri ile son derece meşakkatli bir iş çıkartan mutfağın sultanına ancak böylesine bir hediye ürün yakışırdı.

ev hediyeleri

CEVAP VER