Kişiye Özel Erkek Hediye Seti

erkekler için deri aksesuar hediye seti
Siz de bir erkeğe hediye beğenmenin zor olduğunu düşünenlerden misiniz? Özellikle kılı kırk yararak hediye seçmeye çalışan titiz Bayanların kaderidir bu! Bir türlü hediye beğenemezler. Aslında bu erkekler için hediye sayısının azlığından değil, hayatındaki erkeğe aşırı şekilde değer vermesinden ileri gelmektedir. Yani ister eşi, ister sevgilisi, ,sterse de babası için olsun, hediye konusunda titiz davranan hanımlar, aslında çok sevdikleri ve hiçbir şeyi layık görmedikleri için bu şekilde davranırlar. Erkeğe Özel Deri Aksesuar Hediye Seti sevgilinizin şıklığını tamamlayacak benzersiz %100 Deri Aksesuarlardan oluşuyor. Erkek Sevgilinize ihtiyacı olan tüm aksesuarların bir arada olduğu şık bir doğum günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Bu hediye setini özel kılan en önemli yanı içerisindeki deri cüzdan ve anahtarlığın tamamen sevgilinizin adına düzenleniyor olması. Yapmanız gereken şey ise çok basit! Verdiğim linkten “Sepete ekle” butonu üzerindeki kutucuğa erkek sevgilinizin ismini ve soy ismini yazmak! Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisindeki ürünlerin tamamı %100 dana derisinden yapıldığı için içerisindeki ürünler uzun yıllar kullanılabilecek kalitededir.
fiyat bilgisi
Kişiye Özel Deri Hediye Setinin iki ayrı modeli bulunuyor. Birinci model sadece Deri cüzdan ve deri kemer, ikinci model ise Kemer, cüzdan ve anahtarlıktan oluşuyor. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak hangi modeli seçerseniz seçin, her halükarda çok şık ve güzel bir hediye seçmiş olacaksınız!
erkeğe cüzdan ve aksesuar hediyesi
Şık Deri Hediye Kutusunda
Kişiye Özel Cüzdan ve Aksesuar Setini Almadan Önce Bunları Bilmeye Hakkınız var:) Hediye seti içerisinde 3 parça ürün bulunmaktadır. 1 adet hakiki deriden isme özel cüzdan, 1 adet deri kemer (kemer boyu standarttır.) 1 adet deri anahtarlık bulunmaktadır. Tüm ürünler siyah renktir. Erkeğe deri hediye seti içerisindeki tüm aksesuarlar kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Cüzdan üzerine isim-soy isim-isim baş harf; kemer ve anahtarlık üzerine sadece isim soy isim yazılmaktadır. Bu harika aksesuar setini size özel olarak hazırlayabilmemiz için lütfen siparişinizi verirken isim, soy isim ve isim baş harf belirtmeyi unutmayınız. Erkeğe kişiye özel deri hediye seti, hafta içi saat 14:00’a kadar verilen tüm siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Sayın müşterilerimizin dikkatine: bu üründe kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır. Ödemelerinizi kredi kartı, banka havalesi / eft ya da paypal ile yapabilirsiniz.

CEVAP VER