Seni Çok Seviyorum Sevgilim Kupa Bardak

sevgiliye kupa bardak
Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak…Sevgiliniz için, sürpriz sayılabilecek özel ve uygun fiyatlı bir diğer Doğum Günü hediyesi de, Sizin ve sevgilinizin isimlerinin yazılı olduğu ve kendi mesajınızdan oluşan sihirli kupa! Sihirli kupa diye tanımlamamızın sebebi, bu kupa içerisine, sevgiliniz sıcak bir içecek koyduğunda, bardak üzerinde sevgilinizin ve sizin isminiz sihirli bir belirecek, hem de, öpücük şeklinde güzel bir bayan dudağı belirecek. Bayan sevgilinize yönelik şöyle romantik ve güzel,etkileyici bir mesaj da eklediniz mi bu hediyenin tadından yenmez o zaman. Sevgiliniz bu porselen kupadan ne zaman sıcak bir çay içse, sürekli sizin mesajınız onu selamlayacak. Erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza Doğum Günü Hediyesi olarak fiyatı ile de ucuz ancak güzel bir hediye olan Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardaklardan hediye edebilirsiniz. Kupa bardak üzerindeki baskı 40 – 80 derecede yıkamaya dayanıklıdır. Baskının aynı kalitede uzun süre kalabilmesi için bulaşık makinesinde yıkanmaması önerilir.
fiyat
Sevgililer için özel olarak hazırlanmış bu kupa bardağın beyaz ve Sihirli Kupa olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır.Lütfen siparişiniz sırasında ürüne ait Sihirli kupa bardak modelini seçmek istiyorsanız “Model Seçiniz” kutucuktan istediğiniz kupa modelini seçiniz. Kupa Bardak Seramik malzemeden üretilmiştir. Bu kupa bardağı size özel hale getirilebilmesi için, siparişiniz esnasında yukarıdaki kutucuğa isim, mesaj ve tarih yazmanız
gerekmektedir. Önemli: Bu ürün, hafta içi saat 14:00’a kadar verilen siparişlerinizde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
hediyelik romantik kupa bardaklar

CEVAP VER